• Spillestopp:08.03.2020 15:50
  • Odds:5.50
  • Innsats:1
  • Selskap:Unibet

Det store travløpet i Frankrike kommer denne søndagen ikke fra Paris og travbanen Vincennes, men på den franske rivieraen og løpet er Grand Criterium de Vitesse de la Côte d’Azur på travbanen Cagnes-sur-Mer utenfor Nice. Uten tilskuer på grunn av viruset. Det eneste gruppe 1 løp som kjøres utenfor Paris og over en veldig uvanlig distanse i Frankrike, en engelsk mile 1609 m.

Et veldig spende felt, men noen av de hestene jeg legger i bunken hester jeg ikke spiller i dette løpet er:

Looking Superb, må vise noe først. Kjøres av Bazire.

Valko Jenilat avskjedsløpet på franskjord og den første 11-åringen som noen gang har deltatt i dette løpet.

Sonia vant en gruppe 1 løp i Italia i 2018 – Gran Premio Gaetano Turilli, men jeg tror hoppa ikke rekker til.

Dijon er en klasse hest, vinner av elitloppet, men treneren selv sier at formen ikke er 100%, elitloppet er målet. Går uten sko, så det satses.

Catherines Chvey synes jeg også ikke er god nok til en topp tre plass.

Uza Josselyn trives også over denne distansen, men plasseringene i de tre løpe i år har vært svake.

De er snodige disse hoppene i Frankrike, noen er klare årgangs enere og er med storløpene for 3,4 og 5 åringer i Frankrike, mens andre kommer i slutten av sin karriere, de må modnes som en god vin. Bahia Quesnot er en slik en og når hoppa er i form så rekker det veldig langt, tror ikke Bahia Quesnot er der i dag.

Vivid Wise As helt umulig å plassere, god nok til å hevde seg i toppen, men i 2020 så er det kun Pda løpet hvor det ble disk. Har løpt på 1.08,6 på denne banen og spor fire, veldig spent på denne i dag.

Earl Simon er spende i dette løpet, har ikke gått sprint, men alle løp fra 2100m til 2175m (8 løp) er endt med en topp tre plass. Står veldig fint til, for her er det autostart og har fått spor 3 bak vingen.

Bille De Montfort er en av de fantastiske hoppene fra Frankrike. Har levert fra dag 1 i sin løpskarriere, startet i stort sett alle årgangsløpene og har fått et nytt løft denne vintermeetingen. Ut på en distanse som hun trives best på. Har vist kanskje at formpilen peker litt nedover.

Jeg mener det løpet skal vinnes av nok av en Frankrikes supper hopper, Delia Du Pommereux. Det er vel mye som tyder på etter at hoppa som i år har deltatt i Prix d’Amérique, Prix de France og Prix de Paris. Hoppa har bra statistikk på autostart med tre seiere og 2 andre plasser på syv starter. Har startet en gang på dagens travbane Cagnes-sur-Mer og vant det løpet. Kuskes av F. Nivard i dag.