• Sport:Hestesport
  • Land:England
  • Liga:Galopp
  • Kamp / utøvere:Shanghai Rock
  • Tips/ utfall:Topp 2
  • Spillestopp:10.11.2020 18:55
  • Odds:4.00
  • Innsats:0.95
  • Selskap:Bet365

 

Bookmaker:Bet365

Premiebeløp til vinner:£4,464
Antall hester i løpet :7
Distanse :7f
Underlag:AW
Forhold: Standard
Handikapløp:Ja
Klasse:4

Alder: 2yo+ 0-85

Går gjennom alle hestene i dette løpet på 7 hester. Et løp for to åringer på AW underlaget til Newcastle. Et spill til oddsnetligaen.

 

Kentucky Kitten ser veldig fin ut, men svettet my i sitt siste løp på Pontefract. Det var en kjølig dag, så det var ikke noe godt tegn. Gikk hardt ut, men banen var tung og Kentucky Kitten sank nedover i feltet. Var ikke så verst i Ayr til fjerde, holdt bra over dagens distanse. Første gang på dagens bane og underlag, så jeg står over.

 

Porkley har vært god på dagens bane i sine to siste løp og blitt andre og første, men i dag er distansen 1 furlong lengere, håndterer Porklley 200 m ekstra, usikker, men banen liker Porkley seg på.

 

Conservatoire er favoritt i løpet, står med to seiere, men ikke løpt på dagens bane. Måtte ned i kjelleren for å vinne siste løpet på Doncaster på en tung bane, frister ikke å spille Conservatoire med tanke på oddsen. Det var en klasse tre løp og går da ned en klasse i dag. Riktig favoritt.

 

Imperial Butterfly står med to seiere på rad på denne banen og distansen. Det er imponerende, men seierne har kommet i en klasse seks og en klasse fem løp. Det betyr tøffere hester i dagens løp som er en klasse fire løp. Bærer lav vekt.

 

Shanghai Rock vant sist gang på en tung bane på Windsor og ble nummer to i løpet før på Cattrick (august). Begge løp over 6 furlong. Var ute med toppvekt i løpet på Windsor og det var en mektig avslutting på løpet til seier på en tung bane, Det var en klasse fem løp og en furlong kortere enn i dag, men innsatsen var imponerende.

 

Sands in Time var faktisk ute i et listed Race i sitt sist løp på Redcar og ble nummer 18 av 21 på en soft bane. To løp på galoppbane Chester før der som er en spesiell galoppbane. En furlong lengere i dag og nytt underlag. Var uheldig det siste løp på Chester fikk trafikk problemer og stoppet opp. Fikk det tungt på slutten i sitt første løp. Står over, men denne er vanskelig å plassere.

 

Always Dreaming minst betrodd i spillet. Ledet lenge med når det var litt over en furlong igjen på dagens bane, så rygget Always Dreaming bakover i feltet. Ikke imponert over innsatsen selv om løpet var en furlong lengere enn dagens løp.

 

Mange mulig spill i dette løpet.

 

Vinnerspill på Conservatoire til 2.50 hos Bet365,

 

Spill uten favoritter Conservatoire og Porkley. Til 5.0 i odds på Shanghai Rock

 

H2H spill på Imperial Butterfly mot Shanghai Rock, vinner på Shanghai Rock i denne H2H duellen gir 2.50 i odds

 

Topp to spill på Shanghai Rock til 4.0 i odds

 

Jeg ble imponert av Shanghai Rock og prøver på et topp to spill i dette løpet.

 

Timeform om Shanghai Rock
11/4, career best when winning 10-runner nursery at Windsor (6f, soft) 29 days ago, well on top finish. Makes tapeta debut. On the upgrade.