Ukens hundrings: Liverpool-Chelsea

Skrevet av: BT Karlsen 07.11.2014 09:57

I samarbeid med Unibet inviterer vi til en helt ny konkurranse her på OddsNet. Den går ut på å tippe rett resultat i en utvalgt kamp, som denne uken er Liverpool-Chelsea. Treffer du på tipset får du 100 kroner i cashbonus på din Unibet-konto, enkelt og greit!

Noen vil kjenne igjen konkurranseformen fra Twitter, der Unibet selv nå kjører "#dagenshundrings". Opplegget her er stort sett det samme, men dette er en helt selvstendig konkurranse som kun vil foregå her på OddsNets konkurranseforum.

Ukens utvalgte kamp er Liverpool - Chelsea. Innleveringsfrist er innen lørdag 8/11 kl. 13.45.

Dette gjør du for å delta:
1. Send din påmelding til [email protected], og oppgi ditt forumnavn på OddsNet, fullt navn og brukernavn hos Unibet. Dette trenger du bare å gjøre en gang, så dette slipper du i fremtidige runder når du først har meldt deg på. Du behøver ikke å vente på svar før du leverer inn ditt tips.
2. Post et svarinnlegg i denne tråden på konkurranseforumet, der du skriver ditt tips på hva sluttresultatet i ukens utvalgt kamp blir, f.eks. "Liverpool-Chelsea 1-1". Du kan tippe det samme resultatet som andre også har tippet om du vil det, og du behøver ikke å begrunne tipset.
 
Tipper du rett får du 100 kroner som cashbonus på din Unibet-konto, uansett hvor mange andre som også måtte ha tippet riktig!

Har du ennå ikke gjort deg selv opp en mening om hvordan Liverpool-Chelsea kommer til å ende, så kan du her se Unibets egen ekspert Morten Langli komme med sine tanker!

Regler og vilkår:

· Alle deltakere i konkurransen må ha opprettet Unibet-konto før konkurransebidrag leveres. Har du ikke Unibet-konto fra før av oppretter du en her!
· Alle de som tipper riktig score vinner 100 NOK i cashbonus på sin Unibet-konto.

· Bonusen vil legges til under bonustilbud på spillekonto og må omsettes minst 2 ganger på odds før uttak. (Minimum 1.40 i odds)

· Premien utbetales til spillerens Unibet-konto innen 3 virkedager

· Det er kun tillatt med ett tips per person.

· Aldersgrensen for å delta på "Ukens hundrings", og for å ha Unibet-konto, er 18 år.

Lykke til! 

Tweet