Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Men Andy tror på Liverpool

Skrevet av: BT Karlsen 20.01.2011 14:25

Ekspertene er uenige, for Betfairs tippeekspert Andy Gray anbefaler spill på Liverpool-seier i sin gjennomgang av lørdagens Premier League-kamper. Andy tror ellers bl.a. på uavgjort mellom Aston Villa og Manchester City.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays vurderinger av alle Premier League-kampene kommende lørdag:


Manchester United sitt uavgjorte resultat på White Hart Lane forrige uke har gitt andre tittelutfordrere et lite håp i jakten på tittelen. På den andre enden av tabellen gjorde West Brom sin supre seier mot Blackpool at de er ute av nedrykkssonen, mens lag som West Ham, Wolves, Wigan og til og med Aston Villa ble plassert under seriøst press. Det er flere store kamper som spilles denne uken, la oss se om vi kan prøve å tippe på hva som kommer til å skje i dem.

Wolves - Liverpool
Liverpools tap på hjemmebane mot Wolves rett før jul kommer til å bli husket av fansen som en av de største skuffelsene i Roy Hodgson sin tid som trener. Og det sier en del fordi det var mange skuffelser i løpet av hans trenerperiode. Lukten av hevn kommer uten tvil til å henge i luften.
Kenny Dalglish sin tid ved roret til Liverpool har så langt vært langt fra en brakende suksess, selvom i all rettferdighet for den tidligere Skottland-spissen, så har det ikke vært de enkleste av kamper. De lovende tegnene for Liverpool-fansen er dog at det ser ut som om spillerne har et større ønske til å spille for Kenny og den lille ekstra motivasjonen og satsingen utgjør en enorm forskjell på dette nivået.
Wolves kommer til å ha tro på at etter å ha gjørt unna sakene på Anfield kan lynet slå ned to ganger. De satte stor frykt i Manchester City forrige helg, slo Chelsea for et par uker siden og de ser ut som en ganske sammensveiset gjeng, men de er ikke nestnederst på tabellen for ingenting og sannheten er at dersom de ikke begynner å vinne flere kamper på hjemmbane så kommer de ikke til å være i denne divisjonen neste sesong.
Liverpool er fremdeles arbeid som pågås og vi kommer ikke til å se dem på sitt beste frem til Steven Gerrard er tilbake, men det ser ut som om Fernando Torres er i god fysisk form og han ser ut å ha selvtillit til tross for at han ikke får målene. Jeg tror de kommer til å plukke deres første seier under Kenny, selvom det kommer til å bli en ganske tett kamp.
Anbefalt spill:
Kjøp Liverpool til å vinne til 2.38
Kjøp Liverpool til å vinne 1-0 til 9.2
Kjøp under 1.5 mål til 3.35.

Aston Villa - Manchester City
Mitt valg som helgens beste kamp. Manchester City fortsetter å gjøre ting på den vanskelige måten som vi så i 4-3 seieren deres mot Wolves forrige lørdag og de brukte mer tid og energi enn nødvendig i 4-2 seieren mot Leicester i FA-cupen. Men sannheten er at de fremdeles vinner de fleste kampene deres i alle konkurranser, selvom antallet mål de slipper inn for øyeblikket er til bekymring for Roberto Mancini som anser det som den hellige gral i fotballen å holde buret rent.
Det interessante med City sin ligakampanje denne sesongen er hvordan de ser ut til å være mer komfortable med å spille bortekamper enn hjemmekamper. Du ser dette skjer med et par lag Blackpool er et annet eksempel og jeg tror at tilfellet med City er at når de har spilt hjemme har motstanderen hatt en negativ tilnærming, de gir ikke mye rom og de spiller ikke med mange menn fremover. Det har vært vel og bra for City så lenge de scorer et tidlig mål, men når ikke det har kommet har de blitt frustrert og mistet hodet; kampene deres mot Birmingham og Everton er gode eksempler på det. På bortebane har lagene gitt de mer rom og vi vet alle hvor farlige det kan være når du spiller mot spillere som Carlos Tevez, David Silva og Adam Johnson.
Signeringen av Darren Bent er en enorm giv for et Aston Villa-lag som trenger litt friskt blod og jeg er ganske sikker på at han kommer til å gjøre det veldig bra på Villa Park. Han kommer til å få mål der akkurat som han har gjort alle andre steder han har spilt, og jeg kommer ikke til å være overrakset om det første kommer allerede så tidlig som lørdag ettermiddag. Når det gjelder resultatet tror jeg det kommer til å bli poengdeling.
Anbefalt spill:
Kjøp uavgjort til 3.45
Kjøp 1-1 til 7.2
Kjøp Darren Bent til å score når som helst til 3.0

Arsenal - Wigan 
Gunners legger an løpet for mål; Gunners får mål mot et Wigan-lag som ikke kommer til å takle deres pasningsspill og raske bevegelser. Kjøp Arsenal til å vinne til 1.23; kjøp 3-0 til 8.6.

Blackpool - Sunderland 
Livet etter Darren Bent begynner for Sunderland med en tur til Blackpool hvor jeg tror de kommer til å gjøre nok til å få ett poeng. Kjøp uavgjort til 3.45; kjøp 1-1 til 7.2.

Everton - West Ham 
The Toffees spilte bra nok mot Liverpool til å få meg til å tro at de bør slå West Ham relativt komfortabelt. Kjøp Everton til å vinne til 1.54; kjøp Everton til å vinne 2-0 til 7.6.

Fulham - Stoke 
Fulhamfansen har ikke hatt mye å juble for denne sesongen, men de kan få en sjelden glede på lørdag. Kjøp Fulham til å vinne til 2.28; kjøp Fulham til å vinne 2-1 til 10.5.

Newcastle - Tottenham 
I fortiden hadde jeg ikke villet tro at Spurs kunne vinne en kamp som denne, men de spiller bra nok for øyeblikket til å få meg til å tro at de kommer til å få enda tre poeng. Kjøp Spurs til å vinne til 2.34; kjøp Spurs til å vinne 1-0 til 10.5.

Manchester United - Birmingham 
United har slitt på bortebane, men de er fremdeles ekte vare på hjemmebane og dette bør være enkelt. Kjøp Manchester United til å vinne til 1.23; kjøp United til å vinne 3-0 til 8.2.