Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter oktober: "Black"

Skrevet av: BT Karlsen 07.11.2010 22:15

"Black" ble kåret til "Årets OddsNetter" i fjor, og han holder i aller høyeste grad fremdeles koken. Sist måned bidro han igjen med gode analyser og imponerende mange innbringende tips. Hans innsats i oktober førte ham til topps i vår månedskåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "Black" 1000 kroner inn på spillekonto hos Moneybookers!

Det er først og fremst gjennom sine tips fra hestesport generelt og kanskje britisk galopp spesielt at "Black" gleder OddsNets brukere. Men han er ikke fremmed for å komme med tips fra andre idretter, det være seg fotball eller vintersport.

I tillegg til å ha blitt kåret til "Årets OddsNetter" 2009, har "Black" også gått til topps i månedskåringer de to siste årene. Det er med stor glede og takknemlighet at vi ser at han fremdeles holder koken med stor aktivitet og flotte tipsanalyser. 
Slikt setter vi pris på, og belønner "Black" med tittelen "Månedens OddsNetter" for oktober 2010.

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i oktober, og håper på flere nye spennende tips og analyser neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for november 2010 ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2010 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!