Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

X-Factor: 2 Elements ryker!

Skrevet av: Moderator 08.10.2010 14:01

NordicBet har talt. Gruppa 2 Elements ryker først i kveldens livesending av X-Factor. NordicBet har også vinnerodds ute og vil tilby liveodds under kveldens sending! Les mer om hvordan bookmakeren tenker.

NordicBet har sendt oss følgende:

Det er en spennende mix å blande to brukbare rappere med et gruppe bestående av kvinner. Dette gir de store muligheter til å variere og de kan skape en fin identitet. Sangmessig har de dog ikke imponert mer enn at vi tror de kan få det tøft i kveld. Det at de er en duo fra området fra Nesodden og Oslo kan bety at noen færre stemmer lokalt enn for mange av de andre deltakerne. Spesielt Oslofolk har vi hatt inntrykk av har vært sparsommelige med å gi lokale stemmer i lignende shows tidligere. Selv om de musikalsk kanskje ikke er det svakeste bidraget har vi i Nordicbet en sterk følelse for at de faktisk kan ryke ut i kveld.

Marthe Valle fra Bergen og Sofie Bratseth fra Kjøpsvik tror vi er de som er nærmest å ryke i kveld. Begge er dyktige vel bevares, men spesielt Marthe tror vi kan få det litt tøft. Synger slik vi ser det bra og har et vist særpreg i stemmen. Er ei søt jente som helt sikkert kan sjarmere. Vi har hørt flere som er bedre til å synge de siste sesongene og totalpakka er ikke god nok til å vinne årets show. Vi tror hun kan bli litt for midt på treet og står i fare for å ryke ut. Litt tilfeldig, men hun nådde ikke helt opp på noen felter selv om hun så absolutt er dyktig. Problemet er at hun skiller seg litt for lite ut her og vi tror hun fort kan komme i en duell for å komme seg videre. Bratseth er vi veldig spent på og selv om hun allerede har kommet langt som artist sitter vi med en følelse av at hun kan floppe litt om ikke The Scientist» av Coldplay sitter helt optimalt.

Selvsagt svært vanskelig å spå med bakgrunn i de klippa vi har fått fra TV2, men her er i allefall oddsene på hvem som er først til å ryke ut av X-Factor fra Nordicbet:

2 Elements ( Oslo og Nesodden) 4.50
Marthe Valle ( Bergen) 6.00
Sofie Braseth ( Kjøpsvik) 6.50
Ole Gustav Johnsen ( Froland) 7.00
Tanita Kolås ( Lindås) 7.00
Eivind Nyberg Sagli ( Nittedal) 9.00
Mo ( Oslo) 10.00
Post 4 ( Tønsberg) 12.00
Hans Bollandsås ( Melhus) 13.00
Irresistible ( Sør Trøndelag) 14.00
Atle Pettersen ( Skien) 16.00
Annsofi Pettersen ( Sarpsborg) 20.00

Link til de ferskeste X-Factoroddsene finner du her!

Odds på vinner har ligget ute noen dager og det har skjedd visse endringer fra vi la ut oddsene. Annsofi Pettersen står fortsatt på topp hos Nordicbet med 5.50 og hun har vist seg sammen med Eivind Nyberg Sagli å være oddspillernes desiderte favoritter. Sagli hadde vi ganske langt nede på listene men er nå oppe på en sterk 2 plass på våre lister. Vinneroddsene ser slik ut i skrivende øyeblikk:

Annsofi Pettersen (Sarpsborg) 6.00
Irresistible (Sør-Trøndelag) 7.00
Eivind Nyberg Sagli (Nittedal) 7.50
Atle Pettersen (Skien) 8.00
Post 4 (Tønsberg) 8.00
Tanita Kolås (Lindås) 8.00
Hans Bollandsås (Melhus) 9.00
Mo (Oslo) 10.00
Sofie Braseth (Kjøpsvik) 13.00
Ole Gustav Johnsen (Froland) 14.00
Marthe Valle (Bergen) 15.00
2 Elements (Oslo og Nesodden) 18.00

Nordicbet tilbyr Liveodds under sendingen i kveld - og oddsene finner du både før og under sending under kategorien UNDERHOLDNING.