Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Andy Gray fortsetter suksessen?

Skrevet av: Moderator 09.04.2010 22:04

Det ble en bra profitt for de som fulgte Andy Gray og Betfair sine tips på Premier League forrige runde. Fortsetter suksessen?

Andy Gray skriver følgende om nærtstående kamper både på fotballøya og sør i verdensdelen:

Det var nok en lønnsom uke for oss siste runde av Premie League. Jeg må innrømme at jeg ikke kunne forestille meg at Chelsea kom til å reise til Old Trafford og stikke av med alle tre poengene, men jeg forutså at Liverpool kom til å få problemer på St Andrews. Birminghams matte er raskt i ferd med å bli svært farlig for topplagene og vårt valg av et 1-1 uavgjort resultat fikk odds på 8.2. Likeså gjorde vårt spill på Stoke til å slå Hull til 9.8, hvilket sannsynligvis slo nok en spiker i kisten til Hull, men fylte samtidig lommene våre på en pen måte.

Det er en blanding av Premier League action og FA Cup semifinaler denne uken på disse breddelengder og det lille anliggende El Clasico i Spania hvor de to spillerene som for øyeblikket blir sett på som verdens beste møtes til kamp.

Aston Villa vs Chelsea:

Hvordan går du frem for å få spillerene dine til å tro at de kan slå et lag som banket dem 7-1 ved siste møte? Jeg er ikke sikker, men det er en jobb Martin ONeill har foran seg siden Aston Villa møter Chelsea i den første av helgens semifinaler. Den tidligere Leicester treneren kan trøste seg med det faktum at laget hans dro til Reebok stadion sist uke, vant kampen og holdt buret rent mot et lag i topp-form og at lørdagens kamp er på en nøytral bane i stedet for Chelsea sin festning, men i virkeligheten er det kun å klamre seg til halmstrå.

Carlo Ancelotti sine menn dro til Old Trafford lørdag ettermiddag og ironisk nok gjorde hva Villa var det eneste laget til å gjøre denne sesongen vinne en ligakamp der. Okay, Wayne Rooney spilte ikke, men jeg har sagt tidligere at United ikke er et en-mannslag og jeg var utrolig imponert over hvordan italieneren satte opp laget sitt, som dominerte kampen bortsett fra de siste ti minuttene. Folk hevet øyenbrynene over utelukkelsen av Didier Drogba fra første-elleveren, men han påvirket kampen da han kom inn fra benken ved å score vinnermålet, så det må sies at valget hans ble rettferdiggjort.

Dersom alle av Villa sine nøkkelspillere tar frem sitt absolutt beste antar jeg at vi kan oppleve en cupbombe her, men Chelsea har så mange spillere med erfaring i hele mannskapet når det dreier seg om å takle store kamper og det kan utgjøre hele forskjellen. Den andre tingen de har er mye mer styrke. En time eller mer av Jon Obi Mikel, Didier Drogba og Nicolas Anelka på en varm dag sliter på hvem som helst og Villa sine spillere kommer til å bli slitne på slutten av kampen. Jeg gjetter på at de likevel kommer til å score med spillere som Ashley Young og John Carew i form, selvom det er for en tapt sak.

Anbefalte spill:

Kjøp begge lagene til å score til 1.9
Kjøp Chelsea til å vinne 2-1 til 9.0

Real Madrid vs Barcelona:

Noen ganger føler jeg at jeg har verdens beste jobb og tirdag kveld var en av de gangene. Jeg var til stede på Nou Camp for å se Lionel Messi spille en av de fineste og mesterligste oppvisningene noen gang opplevd i en Champions League kamp, og selvom jeg ikke fikk noen fornøyelse av så se Arsenal slitt i stykker var det en kveld jeg ikke kommer til å glemme fort. Den lille mannen stjal alle overskriftene, men samtidig ble oppvisningen til Xavi noe glemt. Messi scorte målene, men det var playmakeren som dro i alle strengene.

Leo møter den eneste andre fyren som realistisk sett kan utfordre han for annerkjennelsen av å være jordens beste spiller i Cristiano Ronaldo. Arsene Wenger sa at Messi var verdens beste spiller med milevis akkurat nå og selvom jeg ikke er like sikker på at det er så mye mellom dem tror jeg at tirsdag kveld beviser at Barca-mannen er foran. Bare så vidt.

Å si at dette er en kjempestor kamp er en underdrivelse og hvem som vinner kampen bør vinne ligatittelen. Selvom de to spillerene jeg nevnte sannsynligivs kommer til å spille en stor rolle i resultatet av kampen, er det det mannskapet som spiller best sammen som lag som kommer til å vinne. Real har hatt en god hvile siden den siste kampen deres og derfor mer tid til å forberede seg til denne kampen og det, alliert med hjemmefordelen, får meg til å tro at de kanskje kommer til å vinne denne kampen som jeg mistenker kommer til å rettferdiggjøre stemplet ved å være en Clasico.

Anbefalte spill:

Kjøp Real Madrid til å vinne til 2.58
Kjøp Real Madrid til å vinne 3-2 til 26.0

Korrekte resultat:

Hull vs Burnley
Jeg kan ikke se for meg at Burnley vinner kamper uansett bane akkurat nå og Hull kommer til å se på dette som en enorm sjanse til å sikre seg en sjelden seier. 2-1 til 9.0

West Ham vs Sunderland
Det er desperate tider for the Hammers, men en forbedret oppvisning på Everton for meg til å tro at de kan vinne denne. 1-0 til 8.2

Den andre av denne helgens FA Cup semifinaler spilles på søndag mens i Premier League har Manchester United en slags siste sjanse til å redde sesongen ved å dra til Blackburn og komme hjem med en seier. På andre baner fortsetter kampen for fjerdeplassen.

Spurs vs Portsmouth:

Etter uker med kaos, økonomisk havari, spillerflukt og at realiteten med nedrykk har sunket inn har Portsmouthfans endelig noe å se frem imot med en dag i solen på Wembley for denne FA Cup semifinalen. Alt tatt i betraktning, så er det et lite mirakel at de har kommet så langt og de kommer til å gjøre sitt absolutt beste for å gjøre det meste ut av det nå.
Dersom de kan takle anledningen, heve spillet et par hakk og score først har de så visst en real sjanse, men det er nok for mange dersomer i min bok. I tillegg er det den lille saken av en absurd lang skadeliste. Spillere som David James, Nadir Belhadj, Kevin Boateng og Tal Ben Haim har alle vært avgjørende i de få suksessene de har hatt så langt denne sesongen og de er alle tvilsomme til denne kampen og dersom to eller flere ikke blir friske kan Portsmouth være i en seriøs knipe.
Jeg er sikker på at Harry Redknapp er ganske så fortvilet over hva som skjer i sin tidligere klubb, men business er business og det faktum at han ikke har tillatt Jamie OHara å stille opp for Pompey hvor han er på utlån fra nettopp Tottenham er bevis på akkurat det. Spurs jobbet veldig hardt for å komme seg til semifinalen og nå som det ser ut som om det er vanskeligere å sikre seg fjerdeplassen i ligaen enn for et par uker siden, kommer han til å være desperat til å gå hele veien for å sikre seg at denne kampanjen blir husket som en suksessrik en.

Anbefalte spill:
Kjøp Jermain Defoe til å bli første målscorer til 5.0
Kjøp Spurs til å slå Portsmouth 3-1 til 13.0

Blackburn vs Manchester United:

Fem dager etter å ha blitt utslått av Champions League av Inter Milan dro Chelsea til Ewood Park og kom tilbake med ett skarve poeng. Tre uker senere finner Manchester United seg i akkurat samme situasjon og må mest sannsynlig gjøre det uten Wayne Rooney som det er lite sannsynlig vil bli risikert på Ewood Park.
Bevisene tilsier at ikke bare kan Blackburn på en eller annen måte heve spillet sitt når de store gutta kommer til byen, men de kan også lukte eventuell sårbarhet hos motstanderene og bite seg fast ved det. Sam Allardyce føler at laget hans er mer enn i stand til å takle hvem som helst på hjemmebane og min magefølelse er at United ikke kommer til å vinne på søndag, hvilket mer eller mindre vil gi Chelsea tittelen.
Uten Rooney gjelder det for de andre spillerne å stå frem og vise hva de er gode for. Jeg liker Dimitar Berbatov, men han er ikke egentlig den typen spiller som tar tyren ved hornene i motgangstider. Derimot har jeg blitt veldig imponert over oppvisningene til Nani i det siste og etter å ha scoret to mål på onsdag kveld i en superoppvisning, vil jeg ikke avskrive ham fra å få ett til.

Anbefalte spill:
Kjøp Nani til å score til 4.0
Kjøp 1-1 til 9.4

Flere korrekte resultat:

Liverpool vs Fulham
Roy Hodgson sitt lag har sett litt slitent ut i det siste og det kommer vi nok til å se på Anfield. 3-0 til 10.0

Wolves vs Stoke
Wolves har nådd toppformen på akkurat riktig tidspunkt og kan veie opp for sist ukes skuffelse på the Emirates ved å vinne denne kampen. 1-0 til 8.6


Man City vs Birmingham
Friscorende Carlos Tevez og City kommer til å plukke enda tre poeng og nærme seg Champions League fotball. 2-0 til 7.6