Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Årets OddsNet-tipser 2009: Roman Empire

Skrevet av: OddsNet 04.01.2010 18:52

Det var en forholdsvis enkel oppgave for juryen å finne ut at danske "Roman Empire"  fortjente å bli kåret til "Årets OddsNet-tipser 2009", og han vinner dermed kr. 5.000 og en flott pokal! Roman Empire postet 445 OddsNetspill i løpet av 2009 og endte opp med en tilbakebetalingsprosent (TBP) på imponerende 115.

(NB! TBP avrundes til nærmeste hele prosent i denne artikkelen)

Vi gratulerer Roman Empire så mye med tittelen og premiene for 2009! Også i 2010 vil vi belønne den som blir kåret til Årets OddsNet-tipser med en pokal og kr. 5.000. Dessverre vil ikke Roman Empire være blant de som konkurrerer om den tittelen da han nå takker av som OddsNet-tipser. Heldigvis vil han fortsatt bli å se på foraene både iform av innspill og tips, og han er også en av deltakerne i OddsNet-ligaen. Faktisk er han med i Eliteserien der i første sesong!

Av andre enkelttipsere med et brukbart antall spill i løpet av året og positive tall nevner vi den ferske OddsNet-tipser holgern som fikk en fin start med 105%. Veteranen Stigis endte på 104% i 2009, det samme gjorde Tommy Tusj som nå frister tilværelsen som "vanlig" bruker på OddsNet. Frankie P. hadde et dårlig år til ham å være, men endte likevel opp med overskudd (101%).

Skal vi se på OddsNetspill-regnskapet totalt sett i 2009 ble 2420 OddsNetspill avgjort og TBP endte på 103.
928 OddsNetspill gikk inn med gevinst, mens 48 ble voidet (innsatsen tilbake). Totalt ble det satset 8523 units og gevinsten var på 8740.46 units. Siden oppstarten i 2000 var det ved årsskiftet postet 15.370 offisielle OddsNetspill og TBP lå på 110!

Vi takker alle OddsNet-tipsere for innsatsen i 2009, og håper vi finner mange nye kandidater til å bli OddsNet-tipsere i 2010 via OddsNet-ligaen eller på foraene ellers :-)

For "nye lesere" følger her noe mer informasjon om om OddsNetspill og OddsNet-tipsere:

* OddsNetspill er spill som går inn i OddsNets regnskap. Alle OddsNetspill fra starten av i 2000 har blitt arkivert i en database. Vi starter altså aldri "på nytt" i OddsNet ved å nullstille en tipsers regnskap eller lignende. ALLE spill som er satt teller med, og om en person slutter som OddsNet-tipser vil regnskapet og alle OddsNetspill den personen har satt bli liggende ute på OddsNet og telle med i våre regnskap fortsatt.


* Bare de som er "offisielle" tipsere kan sette OddsNetspill. Her kan dere se hvem som er aktive OddsNet-tipsere akkurat nå.


* OddsNetspill kan bare settes hos de bookmakere/betting exchanges det er linket til i top-framen på OddsNet, og hos de statlige spilleselskaper i Danmark, Norge og Sverige. Årsaken til at vi har denne begrensningen er blant annet at det er lite realistisk hvis man kan sette spill hos alle bookmakere i hele verden, da svært få har mulighet til å ha kontoer hos så mange bookmakere.


* OddsNetspillene skal også være realistiske i den forstand at det er oddsen som står akkurat i det innlegget postes på ett av OddsNets fora som gjelder. Det teller ikke at den som tipser har spilt til 2,50 en halvtime før hvis oddsen er 2,30 i det innlegget postes. På samme måte gjelder det at hvis bookien eller statsselskapet (for eks. NT) krever at man spiller minst en dobbel må også OddsNetspillet være minst en dobbel. Man kan altså ikke bare plukke 1 kamp fra NT sitt program og bruke det som OddsNetspill hvis NT ikke godtar singelspill på det objektet.


Som dere kanskje ser prøver vi altså hele tiden å legge opp til at vårt regnskap skal være realistisk, og vi setter også vår ære i at alle tall og statistikker skal være riktig. Vi oppfordrer derfor alle som måtte se noe de mener er feil når det gjelder våre regnskap om å melde fra til oss.


Se forøvrig all statistikk for OddsNetspill og OddsNet-tipsere her.