Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Betway|Casino Winner|ComeOn|Guts|Librabet|NordicBet|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

"argonauten" ny offisiell OddsNet-tipser

Skrevet av: BT Karlsen 01.02.2019 08:08

Vi har i dag gleden av å lansere "argonauten" som ny offisiell OddsNet-tipser! Han har over lang tid utmerket seg ved å poste sine gode tips på våre fora. Spesielt bra har han gjort det med høyoddsspill fra et vidt spekter av ulike fotballigaer rundt omkring i hele verden. Vi ser frem til mange spennende OddsNetspill med god verdi!

Vi har bedt "argonauten" om skrive en liten presentasjon av seg selv, og her er den:
--------------------------------------------------------------------------

Mann i slutten av 30-årene som har drevet med odds siden langoddsen ble lansert, nærmere 25 år altså. Forkjærlighet for sør-amerikansk fotball, da spesielt argentisk. Spillere som Caniggia, Crespo og Ortega vekket interessen for teknisk og offensiv fotball som ikke fantes i tippekampene fra England på den tiden. Favorittlaget er River Plate.
De siste årene har man dratt stor nytte av ny teknologi og forsøker derfor å finne muligheter fra mange ligaer verden rundt, ikke kun fotball. Målet med spillene er utelukkende å oppnå bedre odds enn hva sluttoddsen ender på.
Til daglig jobber jeg som controller i et eiendomsselskap og har ellers interesse for børs og finans samt førsteklasses vin :-)
--------------------------------------------------------------------------

Vi ser frem til å følge med på argonautens OddsNetspill fremover, og ønsker ham lykke til!

Under kan den som lurer på hva OddsNetspill og OddsNet-tipsere finne mer informasjon om disse begrepene:

* OddsNetspill er de oddstips som postes på foraene av våre offisielle OddsNet-tipsere og i tillegg merkes med "OddsNetspill" i overskriften. Her kan dere se hvem som er aktive og offisielle OddsNet-tipsere akkurat nå.

* OddsNetspillene går inn i OddsNets regnskap og alle OddsNetspill fra oppstarten i 2000 har blitt arkivert i en database. Vi starter altså aldri "på nytt" i OddsNet ved å nullstille en tipsers regnskap eller lignende. ALLE spill som er satt teller med, og om en person slutter som OddsNet-tipser vil regnskapet og alle OddsNetspill den personen har satt bli liggende ute på OddsNet og telle med i våre regnskap fortsatt.

* Hittil er det postet over 20.000 OddsNetspill med en tilbakebetalingsprosent på ca. 108. Dvs. at hvis man har fulgt alle OddsNetspill slavisk ville man historisk sett fått tilbake ca 108 kroner for hver hundrelapp man satset.

* OddsNetspill kan bare settes hos de bookmakere/betting exchanges det er linket til i Bookmaker-raden øverst på OddsNet. Årsaken til at vi har denne begrensningen er blant annet at det er lite realistisk hvis man kan sette spill hos alle bookmakere i hele verden, da svært få har mulighet til å ha kontoer hos så mange bookmakere.

* OddsNetspillene skal også være realistiske i den forstand at det er oddsen som står akkurat i det innlegget postes på ett av OddsNets fora som gjelder. Det teller ikke at den som tipser har spilt til 2,50 en halvtime før hvis oddsen er 2,30 i det innlegget postes. På samme måte gjelder det at hvis bookien krever at man spiller minst en dobbel må også OddsNetspillet være minst en dobbel.

Som dere kanskje ser prøver vi altså hele tiden å legge opp til at vårt regnskap skal være realistisk, og vi setter også vår ære i at alle tall og statistikker skal være riktig. Vi oppfordrer derfor alle som måtte se noe de mener er feil når det gjelder våre regnskap om å melde fra til oss.


Se forøvrig all statistikk for OddsNetspill og OddsNet-tipsere her.