Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 info Bjerke 22.02
sent Postet 21.02.2020 23:22 Regnskap

 

Rikstoto V75   https://www.rikstoto.no/Spill/BJ_NR_2020-02-22/V75?race=3&betMethod=Vanlig

 

Vinn eller forsvinn lørdag 22. februar 2020   https://www.youtube.com/watch?v=Yq62az41Jcg

 


BANE

http://www.bjerke.no

 

Stor sport og Gulljackpot!

Skrevet av André Ringelien,  21.02.2020

En innholdsrik lørdag med årets første storløpsdag, Gulljackpot og kåring av de beste hestene og aktive i Oslo og Akershus Travforbund fra 2019!

Spillemessig er det flere klare favoritter i V75 spillet, men også et par utfordrende løp hvor man trenger bred gardering.

 

Dagens bankere:
V75-2: 6 Voje Piril
Kan ventes ytterligere forbedret med løp i kroppen. Startrask som han er tror vi ekvipasjen sitter tidlig i tet og leder til mål er passert. Er dog ikke avhengig av tet for å vinne og vi mener dette er lørdagens sikreste V75 banker!

 

V75-6: 2 Marvelous Tooma
Er en veldig god 4-åring som viste i fjor at han ikke har noen problemer med distansen. Formen er også veldig god og vi tror ekvipasjen tar en ny seier mot konkurrenter han normalt er bedre enn!

 

Dagens lås:
V75-4: 9 Hands Down og 6 Brage Hindø
Er de to beste hestene i feltet. Vi setter Hands Down knepent foran Brage Hindø fordi sistnevnte ikke fungerte 100% aksjonsmessig nedover oppløpet sist. Uansett skal dette være en god lås!

 

Dagens luringer:
V75-1: 4 Gone Dancing
Er en flott 4-åring som kommer til å bli bedre og bedre for hver start. Kommer ekvipasjen seg bare feilfritt avgårde fra start, så har Brinck-traveren styrken til å avgjøre Johan Widdings minneløp til sin fordel!

 

V75-5: 6 Harmke Schermer
Begynner det å løsne for nå. Kapasitetsmessig dreier det seg om en traver som kan klarte gjennom grunnlagene, dersom hun fungerer optimalt.

 

V75-7: 3 Best Ruggen
Får sin ilddåp her. Han har både fart og styrke til å kjempe om seieren. Med Dag Sveinung Dalen i sulkyen, drømmer vi om et ryggløp i det lengste og med fritt frem ut i oppløp tror vi på en plassering helt i toppen!

 

SPILL VÅRE V5 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V75 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V4 FORSLAG HER  

LAST NED LØRDAGENS BANEPROGRAM HER

 

LAST NED LØRDAGENS BANEPROGRAM HER             http://www.bjerke.no/Bjerke/Baneprogram/2020/BJ_20200222_15.pdf

Løp:1  Sjansevurdering: 7 - 4 - 5 outs: 3

Løp:2  Sjansevurdering: 4 - 12 - 8 outs: 9

Løp:3  Sjansevurdering: 2 - 8 - 4 outs: 7

Løp:4  Sjansevurdering: 6 - 4 - 7 outs: 9

Løp:5  Sjansevurdering: 8 - 2 - 1 outs: 9

 

Løp:6  Sjansevurdering: 6 - 9 - 5 outs: 2

Løp:7  Sjansevurdering: 5 - 2 - 3 outs: 6

Løp:8  Sjansevurdering: 1 - 5 - 8 outs: 7

Løp:9  Sjansevurdering: 5 - 8 - 12 outs: 9

 

 

DMP tips

 


NETTAVISEN

 

Bjerke byr på Gulljackpot i lørdagens V75-omgang.      https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

Det er en strålende V75-omgang som venter på Bjerke lørdag. Lars Laumbs løp, Johan Widdings minneløp og Sigvart Petersens minneløp er de sportslige godbitene. Omgangen krydres med GULLJACKPOT. Når spillet stenger, DOBLER Rikstoto sjuerpotten. Du kan vinne hele 17 millioner. Ergo er både de spillemessige og sportslige forutsetningene helt perfekte. Jeg finner min hovedbanker i V75-omgangens mest prestisjefylte løp, Lars Laumbs løp i V75-3.

 

Fantastisk utvikling i fjor
Det handler om Frode Hamre-trente 8 Roli Eld i V75-3. I en alder av ni år etablerte Lome Elden-sønnen seg som en av våre beste kaldblodshester. Roli Eld vant riktignok ikke mer enn fire løp, men i pengevei ble det over millionen innkjørt.Totalt ble det også sju andreplasser og da skal man huske på at de fleste gangene støtte på unntakshesten Odd Herakles. Den er ikke med i lørdagens løp og selv om det er årsdebut, kan du være helt sikker på at hesten er matchet for lørdagens oppgave. Tok tre av sine fire seire fra tillegg og samtlige seire kom på mellomdistanse. 2600 meter er ikke noe problem og jeg spekulerer ikke. 

8 Roli Eld blir min hovedbanker i lørdagens V75 og bankerspilles også i V5-spillet.
Rangering V75-3/V5-5: A: 8 B: 9-1-6 C: 3-10-5-4-7-2

 

Øverdal-brødrene matcher mot Derby
Øverdal-brødrene i Drangedal har presentert topphester i årevis og fireårige 6 Voje Piril er siste skudd på stammen. Dessverre for kretsen rundt hesten ble det ikke noe Kriterium, men hesten har altså vunnet seks av sju løp i karrieren. Årsdebuterte med en flott V75-seier på Forus for 14 dager siden og er neppe noe dårligere med det løpet i kroppen. Har en flott oppgave foran seg i V75-2 på Bjerke lørdag og på de tre minste V75-forslagene, står 6 Voje Piril alene.

 

På det største V75-forslaget vil jeg dog ha med jevnaldrende 9 Fantomet. Jeg tror ikke denne står tilbake for Voje Piril på kapasitet, han er kanskje minst like bra. Men sliter med å legge seg til. Kom strålende tilbake til femte etter galopp i Voje Pirils seiersløp på Forus for 14 dager siden. Det klare motbudet til den store favoritten.
V75-2/V5-4: A: 6 B: 9 C: 8-10-4-12-3-7-11-5-13-1-2

 

Les videre:   https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/bjerke-byr-pa-gulljackpot-i-lordagens-v75-omgang/3423926567.html

 


 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Bjerke 22.02
sent Postet 21.02.2020 23:24 Regnskap

 


JOKERSYSTEMET

 

Dagens bankere:

V75-2:
6 Voje Piril var knallgod etter pause sist, kan trolig ventes enda bedre til denne starten. I en feilfri utgave skal dette være snakk om en vinner.


V75-4:
Morten A. Pedersen har virkelig fått sving på 9 Hands Down som har vunnet 4 av 7 starter i hans regi. Står fint til i rygg på startraske hester, når det i tillegg lukter fart over forestillingen, tror vi vallaken blir veldig vanskelig å stå imot til slutt.

Dagens objekter:

V75-1:
6 Thai Zeus er et talent som bare har gjort fire starter hittil. Kommer ut etter pause og Rennesvik melder om fine ting i trening, vi tror han prikker teten fra dette sporet. 8 Strong Pepper er langt mer herdet og leverte en fin årsdebut.V75-3:
Vi syntes forutsetningene er veldig spennende for 1 Trø Hera denne gangen. Formen er helt på topp og med Høitomt opp i vogna som eneste strekhest ser vi ikke bort fra at hoppa går ned på 1.24 tallet. Bak jager Hamre duoen 8 Roli Eld og 9 Troll Solen.V75-5:
Ikke de store kanonene i dette hoppeløpet hvor vi tror det kan komme en overraskelse, vi har to underspilte objekter å by på. 7 Norah As forbedrer seg for hver start, og klaffer det med løpsopplegget ender hun i toppen. Det samme kan sies om 11 Pink Diamond som avgjorde lett i sin siste start.V75-6:
7 C Nu Gilbak er behandlet og kan ventes forbedret til denne starten, er flink på volte og vi ser ikke bort fra at Midtfjeld prikker teten fra dette sporet. 2 Marvellous Tooma har trolig største kapasitet, men spor to på volte gjør det sjanseartet.V75-7:
Vi låser V-75 avslutningen på to hester. Den opplagte favoritten er 5 Professor Ø.K som leverte en tiltalende årsdebut, den flotte hingsten er imidlertid ikke helt travsikker. 11 Moe Tjalve har levert to fine innsatser etter pause, og skulle favoritten rote seg bort, står han klar til å overta.

http://www.jokersystemet.no

 


TOTOPRO

 

Gulljackpot i V75 og storløp på Bjerke!

Lars Anvar Kolle er fast kusk på vår banker

Rikstoto dobler 7er potten ved spillestopp til V75 på Bjerke lørdag, og det gir meget gode betingelser for oss spillere. En alenebong med 7-rette kan utbetale hele 17 millioner!

I tillegg til fine penger å spille om innledes også storløpssesongen på Bjerke lørdag med Laumb-løpet for de kalde og Widding-løpet for 4-årige varme. Førstnevnte med Roli Eld som klar favoritt til tross for at det er snakk om årsdebut. Når det gjelder bankervalg velger vi imidlertid å se til V65-2 der seiersmaskinen Voje Piril har en svært fin oppgave til tross for tillegg.

 

BANKERE

V75-2 6-Voje Piril var overlegen til seier i årsdebuten etter pause på Forus sist, og bare økte farten etter at mål var passert. Vant 5 av 6 i fjor og fortsetter altså der han slapp. Banker.
V75-7

5-Professor Ø.K. så lekker ut til enkel sier i årsdebuten på Forus sist. Har stort potensial og skal bare ha gått fram. Fin mulighet, kan forsøkes alene.

 

DAGENS LURING

V75-4

3-Vincent (IT) er draget vårt i løpet. Fikk kun en 2. plass og 20 000 kroner ut av 2019, men kan sprinte uhyre fort for klassen når han fungerer. Kolnes er positiv, og vi spiller rett bak de to heteste.

 

OBJEKTER

V75-1 7-Thai Eros Vant tre strake på Forus i fjor høst. Var Kriteriefinalist, men galopperte. Kan nok til å være aktuell på litt gardering.
 

3-Call Me Fox viste fin utvikling i fjor høst. Gjør en spennende årsdebut og bør i alle fall være trippelaktuell om formen er noen lunde på plass.

 

V75-2 9-Fantomet leverte en sterk opphentining etter galopp i sieresløpet til 6-Voje Piril sist. Tøft å utfordre han, men trippel bør være innen rekkevidde.
 

10-Vital Vinter gikk fint til siste trippel sist og holder bra form. Aktuell blant de tre igien her.

 

V75-3 6-Åsrud Vilja har framstått som vår nes beste kalde hoppe bak Ulsrud Tea de siste sesongene, tross lite kontinuitet. Kontinuiteten bedret seg i høst og rapportene er gode. Aktuell utover de gutta vi tror mest på.
 

2-Ådne Odin vant over sprint i årsdebuten sist. Har vært omtrent like god som jevngamle 9-Troll Solen opp gjennom, til den rykket litt fra i fjorårssesongen. Ingen spesiell fordel av distansen, men trippelaktuell med riktig løp.

 

V75-4 4-Forza Rapida (S) sjokkvant fra tet foran bra hester nest sist. Er behandlet etter galopp sist. Rask ut, aktuell på gardering.
 

12-Given (US) har innledet 2020 med to seirer. Holder flott form, men står i dumt spor for sprint. Helt avhengig av overpace herfra, men hun vant fra sprint bakfra i enklere lag her på Jarlsberg i oktober. Bred gardering.

 

V75-5 5-Vivienne er utvilsomt blant de med størst kapasitet her. Er litt variabel, men klart god nok når hun har dagen. Skal på.
 

3-Two To Tango er jevn og flnk, men har ikke vunnet løp siden høsten 2018. Forutsetningene er fine nå. Kan være farlig å utelate.

 

V75-6 11-Windy Ammik sluttet fort til 2. plass bak gode Allaway G.T. sist og er i fin form. Mange å runde og lenge siden siste seier, men pass litt opp.
 

8-Fox Dragon (DE) gikk et bra løp etter galopp sist og har fortsatt form. Ikke helt ufarlig om det klaffer litt.

 

V75-7 3-Best Ruggen har formen helt på topp. Møter et par vi tror blir for gode, men vallaken er trippelaktuell og bør vurderes om man garderer litt.
 

12-Guli Roy* (S) tar turen fra Sverige for årsdebut med fine rapporter, og Persson mener nok alvor når han sender han ut på langtur. Dog vrient å vinne mot disse konkurrentene herfra.

https://www.radsoft.eu/no/totopro/?link=tips-link-75

 

DAGENS V75-SYSTEM
Avd Systemstamme Utgang Reduksjoner
1 8, 2, 6, 7, 3  

Følgende reduksjoner

benyttes i systemet:

  • 2 - 7 Like startnummer
  • 3 - 7 Rangeringer på rad

Systemet kan benytte blokker og

kategori på reduksjoner, du vil se

dette når du åpner systemet ved

å klikke på "Spill her"

2

6  Voje Piril

 
3 8, 9, 6, 3, 2 8
4 6, 9, 3, 2, 4, 10, 11, 12  
5 2, 5, 4, 12, 1, 3, 6, 7, 11 2
6 2, 1, 5, 7, 8, 11, 12  
7 5, 8 5
  2520.50 (12600,-) 1-7 rette

 


 

VG

 

LØRDAGENS TRAVTIPS: GULLJACKPOT I V75 IGJEN

Roli Eld gjør en spennende start i tradisjonsrike Lars Laumbs løp og er en bankerkandidat, men det finnes et par alternativer.

 

Roli Eld ble toer i Laumb-løpet bak Odd Herakles i fjor.

I og med at løpet kun kan vinnes en gang, slipper han å møte kaldblodskongen nå. Hamre-traveren årsdebuterer, men rapporteres meget bra i trening og kan vinne på direkten. Men jeg velger å gardere med stallkameraten Troll Solen og Søndre Jerkeld, sier VGs travekspert, Anders Olsbu.

 

Bankeren er soleklar.

 

Voje Piril imponerte med en enkel seier sist etter pause og kan ventes ytterligere forbedret nå. Øverdal-traveren har kun tapt en gang på sine syv siste starter. Og det var mot årgangstoppene i Biri Oppdretningsløp, informerer Olsbu.

Han lar også Professor Ø.K. stå ugardert.

Også Professor Ø.K. vant etter pause sist. Feilfritt og med klaff har han en fin sjanse igjen, mener Olsbu.

 

Dagens banker:
Voje Piril (V752) er en meget bra 4-åring, som møter overkommelig selskap. Vinner igjen.

 

Luringen:
Thai Zeus (V751) kommer ut etter pause, men rapporteres fin i trening. Er rask ut og kan vinne på direkten.

Les videre   https://www.vg.no/sport/i/vQPbew/loerdagens-travtips-gulljackpot-i-v75-igjen

 

LES KUSKEKOMMENTARER PÅ ALLE V75-HESTENE HER:

Kuskekommentarer V75 Bjerke

 


 

 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Bjerke 22.02
sent Postet 21.02.2020 23:25 Regnskap
Endret
22.02.2020 01:41 sentSTALLSKRIKET

 

V75 Bjerke: - Vår beste sjanse!.      https://stallskriket.no

Trond Anderssen og Kristian Malmin tar turen til hovedstaden med flere interessante hester lørdag. "Buller'n" er ikke i tvil om hvilken hest som har den beste sjansen av deres stallhester.


Da blar vi om til løp 3 i programmet, V75-1, selveste Johan Widdings minneløp. Z. Boko er en hest som hever seg for hver start, og hvor bunnen i Zola Boko-sønnen, som innledet karrieren i Estland er, det er ikke godt å si!
  - Nei, det vet jeg faktisk ikke, innleder Buller'n.
Hesten vokser med oppgavene?
  - Ja, så absolutt! Han er i veldig bra utvikling og har vært imponerende god de to siste gangene. Spesielt sist!


Opp til bevis
Hvor stor er sjansen for å vinne Widding-løpet og legge på til nok en seier?
  - Jeg tror den er god. Jeg har selvsagt respekt for konkurrentene, for han møter flere bra hester her og skal opp til bevis nå. Men han skal strekes svært tidlig, og jeg mener han er vår beste sjanse for dagen!

Hva med startsporet?
  - Andrespor i volten er trangt, men hesten er fornuftig og fin på alle måter. Det skal gå bra, beroliger Trond Anderssen.

 

V75 Bjerke: Bergenserduell i V75-4?

I V75-4 vil veldig mye av spillet dreie seg om Brage Hindø og Hands Down. Begge trent av trenere med barnesko i Bergen. Den ene risikerer dødens, mens den andre kanskje kan få langt frem fra bakspor på en sprint. Hvordan er ståa med de to favorittene som drar på seg bortimot 70 % av spillet?

Vi begynner med Morten A. Pedersen. Hands Down er en meget god hest i grunnlaget, men bakspor og sprint på raske baner med vårsprett i seg kan by på utfordringer.
  - Bakspor er selvsagt alltid litt sjanseartet, men jeg håper og tror det skal løse seg på en fin måte. Jeg er ikke fremmed for å kjøre frem, hvis det ikke skulle bli tempo, innleder Pedersen.

Hvordan virker hesten for dagen?
  - Alt ser greit ut med ham, og jeg må innrømme at jeg forventer en god prestasjon lørdag.


Skoløs på alle fire
Noen endringer?
  - Hodelaget er ikke bestemt ennå, det kan hende det blir hele skylapper. Det er dog ikke avgjort. Vi har i hvert fall planer om å kjøre skoløs på alle fire, slik vi gjorde nest sist. Jeg må innrømme at jeg tror jeg har den beste hesten i feltet, smeller det fra bergenseren.


Brage jakter stolpe
Hva så med Brage Hindø? Fire strake seirer og stolpejakt i programmet Hr. Hamre!
  - Ja, du verden! Han har sine helsemessige utfordringer, men han imponerer meg stadig!

Ja, han er god nå! Vi noterte dog i margen at han ikke var helt optimal sist tross en råsterk innsats?
  - Det er jeg ikke helt enig i! Han føles mye freshere enn på lenge.

Da blir det fem strake?
  - Ikke meg imot! Han står dog litt langt ute, men strykning hjelper selvsagt på. Det kan dog fort bli dødens igjen, men jeg synes han uansett posisjon skal regnes i toppen på ny, sier Frode Hamre.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

TIPSBREV  BJERKE 2020/02/22

SOLIDE GULLJACKPOT-OBJEKTER!Det er en herlig meny på Bjerke denne lørdagen. Store løp som Widding, Lars Laumb og Sigvart Petersens minneløp står på programmet, og det er i Laumb-løpet vi finner en av lørdagens bankere. Med sterke rapporter i ryggen går vi all in på Roli Eld direkte.

Det er en vanvittig spennende liste med underspilte objekter denne gangen! Vi har plukket ut og og omtalt de vi mener er aller best, men ta en titt på listen nederst i artikkelen. Her kan det ligge mye GULL i denne gulljackpot-omgangen!

Klikk her for fullstendig rangering og spillforslag hos Spilltjeneste.

Jokersystemet  http://www.spilltjeneste.no/trotting/game/load/430438/3ym5Q0PJ

 

Banker

8 Roli Eld (V75-3)

 

Kusk: Adrian Solberg Akselsen

Vinnersjanse: 66.00%

Overodds: 30.69%

 

Outsider

8 Fox Dragon (V75-6)

 

Kusk: Gunnar Austevoll

Vinnersjanse: 11.00%

Overodds: 254.84%

 

MED EROS INN I LØRDAGSKVELDEN

V75-1 Thai Eros var enorm toer bak Ivan BR i kriteriekval i fjor. Feilet seg vekk direkte i finalen, men tok tre strake seirer på Forus før sesongen var over. Helt klart en spennende årsdebut, og kanskje sørger hesten oppkalt etter en av kjærlighetsgudene for suksess inn i lørdagskvelden!

Vinnersjanse: 11.30%
Prosent av innsatsfordeling: 5.40%
Prosentvis overodds: 109.26%

Tetkampen

Åpen startside. Thai Zeus har ikke voltet siden prøveløpet, men vi skulle tro at han kan åpne bra. Z Boko kan selvsagt også være aktuell for å overta etter hvert. Strong Pepper og Pantani blir kanskje kjørt offensivt fra tillegget.


SOLIDE RAPPORTER PÅ BANKEREN!

V75-3 Roli Eld er det solide rapporter på, og han er nok godt forberedt foran en ny sesong som kan bli kanoninteressant. Han tjente over millionen i fjor og gikk rekordløpet 19,0ak da han ble toer på meget imponerende vis på Bergsåker i august. Han har fått flere jobb i kroppen og skal "sprites opp" med et heftig sprintjobb i starten av denne uken. Det er ingen tvil om at Hamre-stallen har lov til å legge lista høyt denne sesongen, og vi ser frem til mange dueller med Odd Herakles utover året. Her møter han det vi vil kalle overkommelig motstand i Laumb-løpet, uten forkleinelse for noen, det er bare det at Roli Eld er så enormt god på sitt beste. Og vi tror vi får se en topp utgave allerede på lørdag. Banker!

Vinnersjanse: 66.00%
Prosent av innsatsfordeling: 50.50%
Prosentvis overodds: 30.69%

 

Tetkampen

Trø Hera står alene på strek. Slipper vel etterhvert? Ådne Odin kan komme godt i gang, samme gjelder Åsrud ViljaSøndre Jerkeld kan kanskje også komme fremover etter hvert og være aktuell for å overta.


FEILET MED KREFTER SIST

V75-4 Forza Rapida var ikke tom da galoppen kom i brekken på Färjestad sist. Gikk fint til seier fra tet gangen før og tåler klart mer spill på seg!

Vinnersjanse: 7.20%
Prosent av innsatsfordeling: 1.90%
Prosentvis overodds: 278.95%

 

Tetkampen

Veldig mange kan løse. Xita Lavec, Vincent og Forza Rapida er tetaktuelle. Brage Hindø søker nok også fremover og får fort dødens igjen, hvis han ikke slippes til tet nå som Ester Joy er borte. King'n Swing og Gigolo er bra ut, men står leit til. Bakkes?


KRAFTIG UNDERSPILT FAVORITT

V75-5 Vivienne peker seg litt ut her på kapasitet, men den fine hoppa til Kim Pedersen har hatt lang pause og kan nok være tung i kroppen. Uansett en grei favoritt i et veldig åpent løp, synes vi, men det er absolutt ikke spillerne med på foreløpig. Det gjør henne til et meget interessant objekt!

Vinnersjanse: 18.00%
Prosent av innsatsfordeling: 8.60%
Prosentvis overodds: 109.3%

 

Tetkampen

Remana og Operandi er begge bra ut. Vil Remana sitte foran blir det fort slik. Vivienne, Harmke Schermer og Norah As kan også løse fint lengre ut.


LEVERER VARENE HVER GANG

V75-6 Fox Dragon er i kanonform og gikk et enormt løp sist, selv om det ble en 0 i raden. Galopperte før bilen slapp og tapte mye, men reparerte sterkt i kulissene. Var litt under pari gangen før, men har bare levert flotte innsatser før det også. Absolutt seiersaktuell her.

Vinnersjanse: 11.00%
Prosent av innsatsfordeling: 3.10%
Prosentvis overodds: 254.84%

 

Tetkampen

Anthony Downs, Eddie Arctous, Gukko Raw og C Nu Gilbak kan alle løse fint. Gukko Raw velger nok ryggløp, mens C Nu Gilbak og Eddie Arctous begge er kandidater til å sitte i tet ved første passering.

 

https://stallskriket.no

 


 
 

LA KOLLE

 

Har klokkertro på seier

Jeg stikker fram haka og lanserer min egen 6 Voje Piril som banker. Han imponerte meg i årsdebuten og skal ikke ha problemer med lang distanse. 8 Roli Eld er en topphest som har en topp sjanse direkte i V75-3, mens 5 Professor Ø.K. i V75-7 imponerte i årsdebuten.
 

Jeg stikker fram haka og lanserer min egen 6 Voje Piril som banker. Han imponerte meg i årsdebuten og skal ikke ha problemer med lang distanse. 8 Roli Eld er en topphest som har en topp sjanse direkte i V75-3, mens 5 Professor Ø.K. i V75-7 imponerte i årsdebuten.

Omgangens luring: 6 Thai Zeus i V75-1

1. avd: Her er det mange gode 4-åringer på farten, og gulljackpot-omgangen får en meget spennende innledning hvor det kan smelle. 2 Z. Boko har vært veldig god og virker å ha mye å gå på. Han er min knepne favoritt, men det blir spennende å se hva 6 Thai Zeus kan første gangen ut. Han viste veldig talent i et par seiersløp ifjor. 4 Gone Dancing imponerte i årsdebuten og viste at han går en flott sesong i møte. Han må tas på alvor. Det må også 8 Strong Pepper som var et lekkert skue i årsdebuten, samt 7 Thai Eros som avsluttet fjoråret med tre overbevisende førsteplasser.2. avd: 6 Voje Piril var veldig god i årsdebuten på Forus. Jeg har stor tro på at han vinner dette løpet, stikker haka fram og bankertipper egen hest, selv om det pleier å gå ad undas når jeg gjør det...3. avd: 8 Roli Eld gjennomførte en fantastisk sesong i 2019. Nå har han trent prima i vinter og er klar for en topp prestasjon allerede i årsdebuten. Jeg tror han runder alt og alle og lar ham stå ugardert.4. avd: 9 Hands Down har imponert meg. Nå blir det et løp i rygg, men han virker å være en allroounder som takler alle løpsopplegg. 1 Ester Joy var god sist han gjestet Bjerke og er førsteutfordrer. Klarer han å forsvare innersporet, er det meste gjort. 6 Brage Hindø var ikke som best aksjonsmessig sist, men vant likevel. Med den minste klaff med løpsopplegget, så duger han.5. avd: Her streker jeg får alle tolv, i håp om en jackpot-smell. 6 Harmke Schermer var god etter galopp sist. Kapable 5 Vivienne årsdebuterer og er skummel direkte. 12 Esperanza Turboise er den beste hesten, men har leit spor. Her er det bare å gardere ivei.6. avd: 2 Marvellous Tooma har et fint løp her og har ingen problem med langt løp. Han får tipset, men det er gode hester imot. 1 Gretzky Boko var det stil over etter tidlig tet på Momarken. 5 Eddie Arctous er en god hest som kan duge allerede i årsdebuten. 7 C Nu Gilbak er variabel, men er bra på sitt beste. 8 Fox Dragon feilet sist, men har vært god og må regnes selv fra spor åtte. 6 Gukko Raw er forbedret, mens 3 Anthony Downs kan være skummel om han kjører seg tidlig til tet.7. avd: 5 Professor Ø.K. imponerte stort i årsdebuten og er neppe noe dårligere med løp i kroppen. Jeg kan ikke se hvem som skal slå ham her og utnevner ham til banker.

 


FRODE GJESDAL

 

To fra spor to

   To 4-åringer, en norskfødt og en svenskfødt, blir mine alenestreker i denne Gulljackpot-omgangen. Begge må takle annetspor i volten. Som vanlig når det er V75 på Bjerke bys det på flotte spilleløp. 

 

Dagens banker
2 Z. Boko (V75-1) er en hest som kan marsjere raskt gjennom klassene. Er blitt 20 meter bedre for hver start her til lands, men får sin første virkelig store test her. Taper trolig litt fra start, men er sterk og jeg tror han tåler en sving kanskje to i tredjespor. Feilfritt er det snakk om en topp vinnersjanse.

 


2 Marvellous Tooma (V75-6) liker den lange distansen, og han markerte form da han hentet lengder på gode Mellby Frodo sist. Utstyres med vanlig vogn nå, slik at han kan hjelpes ut fra annetsporet. Jeg reigstrerer at kusken førstetipper seg selv i fagpressen. Jeg tror Marvellous Tooma er best i sluttfasen, selv om det er et par gode langløpere imot.

 

Dagens outsider
3 Søndre Jerkeld (V75-3) kunne ikke gjøre noe med Odd Herakles sist, men han holdt unna for Ulsrud Tea i kampen om annen. Han trives på distansen, noe han blant annet viste da han var toer i NM i fjor. Årsdebuterende Roli Eld er en naturlig favoritt, men Søndre Jerkeld er i mine øyne et like klart annetvalg.

 

V5-tips

Dagens banker
2 Z. Boko (V5-3) er en hest som kan marsjere raskt gjennom klassene. Er blitt 20 meter bedre for hver start her til lands, men får sin første virkelig store test her. Taper trolig litt fra start, men er sterk og jeg tror han tåler en sving kanskje to i tredjespor. Feilfritt er det snakk om en topp vinnersjanse.

 

Dagens outsider
8 Harald (V5-2) er svært hurtig og han finner seg normalt en framskutt posisjon selv fra åttendespor. Firte litt den siste delen av oppløpet sist, men da var motstanden hakket tøffere. Klar strek i åpent sprintløp.

 


Grøs Gratis Tips: Bjerke: Klar tipsener fra Grø

 

V75-4: Et herlig sprintløp med flere fine hester på farten. Tipseneren skal være 6 Brage Hindø 

som innfridde som vår banker sist. Travet da den tunge veien, men kjempet flott inn og vant kontrollert. Toppnivået er veldig høyt når fungerer og har vist at han har en 12-tid inne på en sprint. Jakter stolpe i raden, og drar stor fordel av strykningen på Ester Joy som gjør at han kommer på riktig side av doseringen og kan være med fra start.

https://www.travfakta.no/?mapping=71&produkt_nr=105110

 


 

 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Bjerke 22.02
sent Postet 21.02.2020 23:27 Regnskap
Endret
22.02.2020 10:44 sent


 


Travankan      http://www.travankan.se/trav/ATGRank

Datarank /Analyse   trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/
http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index2.jsp

Systemspill  http://www.spilltjeneste.no

 

STATISTIKKER    http://www.travsport.no/Sport/Statistikk

Hver måned oppdateres V75-statistikkene for kusk og trenere, samt trenerstallstatistikkene.

 

Datarank/System                     https://www.radsoft.eu/no/totopro/spill/totoproxv/v75ekspress.php

 

NETTAVISEN

Avd Markeringer
1 24568
2 6 Voje Piril
3 8 Roli Eld
4 69
5 1236891112 +Alle
6 1257
7 58912

1920 rekker x  = kr 960,001)

 

JOKERSYSTEMET

Avd Markeringer
1 2468
2 6 Voje Piril
3 13689
4 9 Hands Down (DE)
5 12345671112
6 1245789
7 511

2520 rekker= kr 1 260,001)

 

TOTOPRO

Avd Markeringer
1 2678
2 6 Voje Piril
3 89
4 369
5 123456712
6 1257
7 58

1536 rekker= kr 768,001)

 

https://www.travsider.com/gratis-travtips/

LA KOLLE

V75-1 24 6 78
V75-2 6 Voje Piril
V75-3 8 Roli Eld
V75-4 16 9
V75-5 12 3 45 67 89 1011 12
V75-6 12 3 56 78
V75-7 5 Professor Ø.K.
Tips-bong til kr 635,00 (inkl. avg.)

 

FRODE GJESDAL

V75-1 2 Z. Boko
V75-2 69
V75-3 13 6 89
V75-4 34 6 9
V75-5 12 4 5
V75-6 2 Marvellous Tooma (S)
V75-7 35 8 912
Tips-bong til kr 405,00 (inkl. avg.)

 

VG

Avd Markeringer
1 124678
2 6 Voje Piril
3 389
4 369
5 12345671112
6 1234578911
7 5 Professor Ø.K.

4374 rekker = kr 2 187,001)

 

 


Datarank Totopro Superprogram

Løp:01

Løp:02

------

Løp:03

Løp:04

Løp:05

------

Løp:06

Løp:07

Løp:08

      

Løp:09

 

V5-1      

V5-2      

----------

V5-3/V75-1

V5-4/V75-2

V5-5/V75-3

----------

V4-1/V75-4

V4-2/V75-5

V4-3/V75-6

          

V4-4/V75-7

 

Datarang.: 7, 4, 3, 5, 2, 11, 9, 1, 6, 10, 8

Datarang.: 4, 9, 12, 8, 5, 3, 1, 2, 6, 11, 7, 10

-----------------------------------------------

Datarang.: 7, 4, 9, 8, 1, 2, 6, 10, 5, 3

Datarang.: 6, 9, 4, 7, 10, 8, 3, 12, 11, 5, 13, 2, 1

Datarang.: 2, 6, 8, 1, 9, 5, 7, 3, 4, 10

-----------------------------------------------

Datarang.: 6, 9, 12, 2, 5, 10, 8, 3, 11, 7, 4, 1

Datarang.: 2, 11, 5, 12, 3, 7, 1, 4, 8, 9, 6, 10

Datarang.: 1, 2, 12, 5, 8, 7, 3, 6, 9, 10, 11, 13, 4

                                                           

Datarang.: 5, 8, 9, 12, 11, 3, 4, 1, 2, 6, 7, 10        

 

 

BANE

 

1. avd 4,6,8,9,2,7

2. avd 6 Voje Piril

3. avd 8,9,6,3


4. avd 9,6

5. avd 6,2,12,3,5,11,7,4,1,8,9,10

6. avd 2 Marvellous Tooma (S)

7. avd 5,8,3,9,11,12

Kr.1728

 

  

- Svar på innlegg
Re: V75 info Bjerke 22.02
sent Postet 21.02.2020 23:28 Regnskap
Endret
22.02.2020 13:13 sent
22.02.2020 14:47 sent

OBJEKTSERVICE

 

V75 Bjerke Gulljackpot.

Dobbel syverpott på Bjerke i dag, der den sportslige menyen holder godt nivå. Gode favoritter i flere av løpene. 

V75 Bjerke 22.februar v/Morten Rustad,  https://www.objektservice.no

 

Strong Pepper vant veldig lett fra tet i årsdebuten, så bedre ut enn noensinne. Tillegg på gode Z Boko blir dog ikke lett. Sistnevnte har vært suveren i to starter etter en tammere norgesdebut, og særlig seieren sist var overbevisende. Har ikke vært spesielt godt med fra start. Thai Zeus er et stort uromoment etter lang pause. Ble sendt frem til dødens utenpå nettopp Strong Pepper i sin siste start, kriteriekval'en, der han trøtnet til slutt. Står nå 20m foran. Slo Photo Fighter, som kjempet om seieren i Kriteriet, i begge seiersløpene. Ikke så lett å få inn noe dypt mot gode favoritter i V75-1Yankee Pride ok etter å ha tapt 30-40m på startgalopp i sin årsdebut. Spennende med ny kusk. Kan kanskje sjokkere på sine beste fjorårsprestasjoner.

 

Voje Piril vant veldig lett i årsdebuten. Møter ikke stort verre selskap i V75-2. Er kjapp i vei og søker nok fremover tidlig fra et bra spor. Uten uhell forsvarer han normalt storfavorittstatusen. Fantomet leverte et solid løp etter grov galopp bak Voje Piril på Forus. Er i utvikling og kan bli hardest imot. Skeie Trym gjorde det ganske bra ifjor som 4-åring. Møtte formsterke Kvikk Kuling i sin nest siste start, står nå hele 40m bedre inne. Hof Blesen fikk en tung tur sist. På lave 0,2% kan han være en annen dyping om favoritten mot formodning faller.

 

V75-3 får sin naturlige favoritt i Roli Eld. Tapper i sin siste start, der han bare var slått med hals av Odd Herakles tross mye dødens. Hadde et nappetak med sistnevnte også 7/8, der han fikk notert rekorden sin. Formen avgjør i årsdebuten. Søndre Jerkeld med grei innsats etter litt pause sist. Kan være forbedret med løp i kroppen. Har tidligere gjort det godt i flere stayerløp, og ble bl.a. toer bak Odd Herakles i fjorårets NM. Slo der Roli Eld, som imidlertid presterte enormt etter galopp. G Jerken har tidligere møtt Troll Solen fra likestart flere ganger og gjort det bra. Nå er formen mer usikker, men toppnivå til å kunne overraske på under 2%. Må smyge på denne distansen. Satt fast i fjorårets Laumb-løp. Pave Faks gikk også meget bra som treer i forrige Laumb. Hadde heller ikke vært langt etter Roli Eld uten oppløpsgaloppen 7/8. Men innsatsen i det siste har vært svak.

 

Brage Hindø imponerte sist da han vant greit tross tung tur i drøye spor og dødens. Risikerer noe lignende igjen med noen startraske innvendig, og da kan det dukke opp en overraskelse i V75-4Xita Lavec sprinter i form. Avsluttet godkjent sist og kom akkurat for sent til å ta seg forbi Positano nest sist. Vincent er en annen startrask sprinter. Høyt toppnivå, kan overraske om formen er bedre enn da han kom ut etter pause i desember. Stallkamerat Harbour Eightysix også god nok om alt klaffer fra baksporet. T ..................   ...................................

 

Les videre:  https://www.objektservice.no/?mapping=71&produkt_nr=101190

 


 

V75TIPSET

 

Bjerke lørdag 22. februar

V75 er tilbake på Bjerkebanen!
Hans Christian Holm er også tilbake med Strong Pepper, som satt karrierebeste nettopp på Bjerke forrige onsdag. Kanskje finner vi bankeren allerede i V75-1? I V75-2 får vi også et gledelig gjensyn med Roli Eld, som har vært ute i en lang løpspause. Magnus T.G. stiller også med flere kanoner og det skal bli spennende å se hvordan O.J. Østre (bildet) og Stumne Fyr matcher Professor Ø.K. i V75-7.
Vi innhenter som vanlig tips, anbefalinger, uttalelser og nødvendig statistikk, og oppsummerer det hele i en enkel tipsrangering.

V75-1

Type løp 2140 Volte Varm
Beste spor 3-5-1-9-13-6-10
A-hester B-hester
2-8-6 7-4

Når det gjelder sporstatistikken finnes det lite data tilgjengelig på 2140 volte for varmblods, så beste spor kan tas med en klype salt. 8 Strong Pepper blir mest spilt, men 2 Z Boko har 20 meter forsprang og rangeres derfor foran favoritten. 6 Thai Zeus kommer ut etter pause og rapportene er gode. Kan ha forbedret seg mye og bør med som garderingen. Denne trioen burde holde, men 7 Thai Eros og 4 Gone Dancing er aktuelle skrellhester. Varmingene bør avgjøre om du skal ta med disse eller ikke.


V75-2

Type løp 2640 Volte Kald
Beste spor 1-7-9-10-13-14-11
Banker (reservehest)
6 Voje Piril 9 Fantomet

6 Voje Piril er mye bedre enn resten av selskapet. Gikk med mye krefter spart over mållinjen sist og langdistanse er mest sannsynlig bare en fordel. Dagens beste banker!


V75-3

Type løp 2640 Volte Kald
Beste spor 1-7-9-10-13-14-11
A-hest B-hester (C-hester)
8 9-3 (6-1)

Rapportene er gode på favoritten 8 Roli Eld og hesten er mest sannsynlig godt forberedt, selv om han kommer ut etter pause. Kan være et bankeralternativ, men man skal ikke være helt sikker på den. Bak favoritten rangerer vi 9 Troll Solen og 3 Søndre Jerkeld som elsker langdistanse og alltid har sylvasse avslutninger. Obs!


V75-4

Type løp 1609 Auto Varm
Beste spor 1-3-4-5-6-2
A-hester B-hester (C-hester)
9-6 3-10 (2-4)

Det blir hard kamp om favorittstempelet i fjerde avdeling hvor vi setter 9 Hands Down knepent foran 6 Brage Hindø som ser ut til å bli favoritten blant spillerne. Begge skal selvsagt med og man kan vurdere et lås på disse. Ellers ganske åpent bak, og for de som ønsker å spille i mot vil vi trekke fram 3 Vincent og 10 Positano som største utfordrere til de to favorittene.


V75-5

Type løp 2100 Auto Varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
A-hester B-hester (C-hester)
5-2-12-1-3-6 7-4-11-10 (8-9)

Omgangens garderingsløp med meget jevngode hester. For deg som ikke bare markerer alle kan det være interessant å ta en titt på rangeringen vår. Vi plasserer nemlig 5 Vivienne først foran favorittene 2 Remana og 12 Esperanza Trunoise. Deretter står 1 New Action før 3 Two To Tango og 6 Harmke Schermer på tipsrangeringen. Disse seks kan være en billig løsning på V75-5, men vil du være helt trygg bør du også ha med 7 Nora As, 4 Operandi, 11 Pink Diamond og 10 Etna Sisu i tillegg. 8 Exploitmyday og 9 Nika er ikke sjanseløse, men tvilen er mer tilstede her og rankes altså helt i bunnen.


V75-6

Type løp 2640 Volte Varm
Beste spor 1-7-9-10-13-14-11
A-hester B-hester (C-hester)
2 1-5-7-8-9-4-3 (11-6)

Én eller mange? 2 Marvellous Tooma holder god form og er en grei favoritt som muligens bare vinner. Kan vurderes som banker, men det finnes noen motbud som også bør vurderes å tas med på bongen. Her sammenfaller spillernes valg i aller høyeste grad med tipsrangeringen, men det er verdt å trekke fram at 3 Anthony Downs og 4 Laser Tile rankes foran 11 Windy Ammik og 6 Gukko Raw. To skrellforslag der altså.


V75-7

Type løp 2100 Auto Kald
Beste spor 3-4-6-1-2-4-5-9
A-hester B-hester (C-hester)
5-8 12-9-11

5 Professor Ø.K. blir stor favoritt i V75-finalen og det er heller ingen tvil om at han skal være det fra et godt startspor. Vi dobler likevel opp A-bongen med 8 Stumne Fyr som stort sett alltid leverer gode prestasjoner. Det samme gjelder forøvrig også 12 Guli Roy, 9 Grislefaksen G.L. og 11 Moe Tjalve, som er de tre mest aktuelle utfordrerne til favorittene.

 

https://www.v75tipset.no

 


 

 

https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips

 


Dette forslaget koster kr. 768.00

http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index.jsp


DATAGENERERT V75 FORSLAG

V75-1
2 Z. BOKO 83
7 THAI EROS 69
     
8 STRONG PEPPER 60
4 GONE DANCING 58
6 THAI ZEUS 51
1 CHUCK YEAGER 44
9 PANTANI 44
3 CALL ME FOX 36
5 YANKEE PRIDE 26
10 VICKY VICI 15
     
     
     
     
     
V75-2
6 VOJE PIRIL 91
     
8 VÅR BAJAS 54
7 RAMSTAD KRISTIAN 51
9 FANTOMET 43
4 KVIKK KULING 40
5 H.C. BLESEN 34
3 SKEIE TRYM 33
10 VITAL VINTER 30
12 HOF BLESEN 22
1 PEPP JERKA 21
11 JETALATOTNING 18
2 LIHEIM STJERNA 15
13 EILERT 13
     
     
V75-3
2 ÅDNE ODIN 56
6 ÅSRUD VILJA 56
8 ROLI ELD 56
1 TRØ HERA 55
9 TROLL SOLEN 54
3 SØNDRE JERKELD 53
4 JARDAR 53
10 TEKNO ELD 44
     
5 G. JERKEN 34
7 PAVE FAKS 33
     
     
     
     
     

 

V75-4
12 GIVEN 81
9 HANDS DOWN 77
6 BRAGE HINDØ 73
11 HARBOUR EIGHTYSIX 69
     
10 POSITANO 51
8 GIGOLO N.L. 45
5 HOLD ME QUICK 42
1 ESTER JOY 38
2 XITA LAVEC 37
7 KING N' SWING 34
4 FORZA RAPIDA 33
3 VINCENT 25
     
     
     
V75-5
12 ESPERANZA TRUNOISE 66
2 REMANA 50
     
7 NORAH AS 46
11 PINK DIAMOND 46
6 HARMKE SCHERMER 46
4 OPERANDI 43
8 EXPLOITMYDAY 40
5 VIVIENNE 37
10 ETNA SISU 36
9 NIKA 33
1 NEW ACTION 31
3 TWO TO TANGO 27
     
     
     
V75-6
1 GRETZKY BOKO 65
5 EDDIE ARCTOUS 57
2 MARVELLOUS TOOMA 51
     
7 C NU GILBAK 49
9 STRONG CASE 46
6 GUKKO RAW 38
13 MR. X.F. ROYAL 36
4 LASER TILE 34
11 WINDY AMMIK 33
12 KICKING CLASSIC 32
8 FOX DRAGON 31
3 ANTHONY DOWNS 30
10 UNI LEST 25
     
     

 

V75-7
5 PROFESSOR Ø.K. 74
8 STUMNE FYR 69
12 GULI ROY 67
9 GRISLEFAKSEN G.L. 67
     
11 MOE TJALVE 55
3 BEST RUGGEN 48
7 JÆRVINN S.K. 46
4 ODINS ELD 45
6 MINE 42
2 SPRETT ODIN 39
1 ARD 34
10 VETLE PETTER 29
     
     
     

 


Klikker du på et hestnavn får du
statistikken til denne hesten.


Tipsene er laget av Lorentzen consult.
Tipsene baserer seg på vekttallene som frekommer etter hestens navn.Vekttallet er en sammensatt verdi av hestens meritter på travbanen. I tillegg ser man på kusk og bane.
Rangeringen er ment som et hjelpemiddel for hurtig å få oversikt over styrke forholdet mellom hestene i et løp.
Det er anbefalt å studere løpene nøyere gjennom å se på de forskjellige analyse sidene våre.

 


 

 

 

 

 

- Svar på innlegg
Re: V75 data Bjerke 22.02
sent Postet 22.02.2020 11:58 Regnskap
Endret
22.02.2020 12:22 sent
22.02.2020 12:31 sentV75-1 V75-2 V75-3
Hästar med högst vinstprocent
Nr Namn Bana Lopp %
6 Thai Zeus* (NO)    4 50
4 Gone Dancing* (NO)    11 36
7 Thai Eros* (NO)    11 36

 ----------------------------------------

Hästar som startat med högst förstapris
Nr Namn Lopp Snitt
7 Thai Eros* (NO)  4 216 303
8 Strong Pepper* (NO)  4 38 171
5 Yankee Pride* (NO)  4 35 626

 ------------------------------------------

Hästar med högst vinstprocent på distansen 2140V
Nr Namn Bana Lopp %
8 Strong Pepper* (NO)    1 100
1 Chuck Yeager* (NO)    2 50
4 Gone Dancing* (NO)    3 33

 

Hästar med högst vinstprocent
Nr Namn Bana Lopp %
6 Voje Piril* (NO)    7 85
8 Vår Bajas* (NO)    22 27
9 Fantomet* (NO)    15 26

 ------------------------------------------

Hästar som startat med högst förstapris
Nr Namn Lopp Snitt
6 Voje Piril* (NO)  4 119 603
3 Skeie Trym* (NO)  4 45 041
9 Fantomet* (NO)  4 36 644

 --------------------------------------------

Hästar med högst vinstprocent på distansen 2660V
Nr Namn Bana Lopp %
7 Ramstad Kristian* (NO)    1 100
4 Kvikk Kuling* (NO)    2 50
1 Pepp Jerka* (NO)    6 33
Hästar med högst vinstprocent
Nr Namn Bana Lopp %
10 Tekno Eld  Hagmyren 30 60
5 G. Jerken* (NO)    64 34
6 Åsrud Vilja* (NO)    47 34

 ----------------------------------------

Hästar som startat med högst förstapris
Nr Namn Lopp Snitt
8 Roli Eld* (NO)  4 207 816
3 Søndre Jerkeld* (NO)  4 90 084
2 Ådne Odin* (NO)  4 87 723

 ----------------------------------------

Hästar med högst vinstprocent på distansen 2640V
Nr Namn Bana Lopp %
3 Søndre Jerkeld* (NO)    5 40
5 G. Jerken* (NO)    5 40
1 Trø Hera* (NO)    6 33

 

V75-3 V75-4 V75-5
Hästar med högst vinstprocent
Nr Namn Bana Lopp %
9 Hands Down* (DE)    37 29
11 Harbour Eightysix* (DE)    35 25
4 Forza Rapida*    41 24

 ------------------------------------------

Hästar som startat med högst förstapris
Nr Namn Lopp Snitt
4 Forza Rapida*  4 30 125
10 Positano* (NO)  4 27 858
11 Harbour Eightysix* (DE)  4 25 446

 --------------------------------------------

Hästar med högst vinstprocent på distansen 1609A
Nr Namn Bana Lopp %
2 Xita Lavec*    13 30
10 Positano* (NO)    7 28
5 Hold Me Quick* (NL)    8 25

 

Hästar med högst vinstprocent
Nr Namn Bana Lopp %
12 Esperanza Trunoise* (FR)    21 23
8 Exploitmyday* (NO)    27 18
9 Nika* (NO)    32 18

 -------------------------------------------------

Hästar som startat med högst förstapris
Nr Namn Lopp Snitt
5 Vivienne* (NO)  4 46 966
6 Harmke Schermer* (NL)  4 35 626
7 Norah As* (DE)  4 35 492

 --------------------------------------------------

Hästar med högst vinstprocent på distansen 2100A
Nr Namn Bana Lopp %
12 Esperanza Trunoise* (FR)    9 33
11 Pink Diamond*    3 33
6 Harmke Schermer* (NL)    15 20

 

Hästar med högst vinstprocent
Nr Namn Bana Lopp %
5 Eddie Arctous* (NO)    38 31
1 Gretzky Boko*    31 29
8 Fox Dragon* (DE)    53 28

 ------------------------------------

Hästar som startat med högst förstapris
Nr Namn Lopp Snitt
4 Laser Tile* (NO)  4 74 510
9 Strong Case* (NO)  4 64 331
5 Eddie Arctous* (NO)  4 59 390

 -----------------------------------------

Hästar med högst vinstprocent på distansen 2640V
Nr Namn Bana Lopp %
8 Fox Dragon* (DE)    1 100
9 Strong Case* (NO)    1 100
10 Uni Lest* (IT)    4 25

 


V75-7    
Hästar med högst vinstprocent
Nr Namn Bana Lopp %
5 Professor Ø.K.* (NO)    27 59
9 Grislefaksen G.L.* (NO)    26 38
8 Stumne Fyr* (NO)    44 34

 -----------------------------------------------------------

Hästar som startat med högst förstapris
Nr Namn Lopp Snitt
5 Professor Ø.K.* (NO)  4 108 151
12 Guli Roy  4 81 250
9 Grislefaksen G.L.* (NO)  4 69 152

 ------------------------------------------------------------------

Hästar med högst vinstprocent på distansen 2100A
Nr Namn Bana Lopp %
5 Professor Ø.K.* (NO)    4 50
8 Stumne Fyr* (NO)    18 38
10 Vetle Petter* (NO)    41 26

Kilde:  http://www.travankan.se/trav/ATGRank

 

   

 

 


 

V75-1

V75-2

Hästar med mest intjänade pengar per start
Nr Namn Bana Lopp Snitt
7 Thai Eros* (NO)    11 16 934
6 Thai Zeus* (NO)    4 15 268
9 Pantani* (NO)    14 14 459

-------------------------------------------------------

Hästar med mest intjänade pengar
Nr Namn Bana Lopp Totalt
9 Pantani* (NO)    14 202 437
7 Thai Eros* (NO)    11 186 275
8 Strong Pepper* (NO)    13 175 078

---------------------------------------------------------

Hästar med flest galopper
Nr Namn Lopp Galopp %
5 Yankee Pride* (NO) 14 4 28
2 Z. Boko* (NO) 8 2 25
6 Thai Zeus* (NO) 13 3 23

 

Hästar med mest intjänade pengar per start
Nr Namn Bana Lopp Snitt
6 Voje Piril* (NO)    7 32 863
9 Fantomet* (NO)    15 10 450
7 Ramstad Kristian* (NO)    28 8 187

-------------------------------------------------------

Hästar med mest intjänade pengar
Nr Namn Bana Lopp Totalt
10 Vital Vinter* (NO)    30 240 733
13 Eilert* (NO)    81 232 784
11 Jetalatotning* (NO)    42 232 591

---------------------------------------------------------

Hästar med flest galopper
Nr Namn Lopp Galopp %
4 Kvikk Kuling* (NO) 66 37 56
1 Pepp Jerka* (NO) 51 26 50
11 Jetalatotning* (NO) 48 20 41

 

 


V75-3

V75-4

Hästar med mest intjänade pengar per start
Nr Namn Bana Lopp Snitt
10 Tekno Eld  Hagmyren 30 97 405
6 Åsrud Vilja* (NO)    47 53 405
8 Roli Eld* (NO)    72 32 378

----------------------------------------------------------

Hästar med mest intjänade pengar
Nr Namn Bana Lopp Totalt
10 Tekno Eld  Hagmyren 30 2 922 159
6 Åsrud Vilja* (NO)    47 2 510 038
8 Roli Eld* (NO)    72 2 331 264

---------------------------------------------------------

Hästar med flest galopper
Nr Namn Lopp Galopp %
7 Pave Faks* (NO) 73 35 47
3 Søndre Jerkeld* (NO) 43 9 20
5 G. Jerken* (NO) 63 12 19

 

Hästar med mest intjänade pengar per start
Nr Namn Bana Lopp Snitt
3 Vincent* (IT)    26 11 313
11 Harbour Eightysix* (DE)    35 9 265
9 Hands Down* (DE)    37 8 914

---------------------------------------------------------

Hästar med mest intjänade pengar
Nr Namn Bana Lopp Totalt
9 Hands Down* (DE)    37 329 840
7 King N' Swing* (NO)    64 328 919
11 Harbour Eightysix* (DE)    35 324 278

---------------------------------------------------------

Hästar med flest galopper
Nr Namn Lopp Galopp %
3 Vincent* (IT) 26 6 23
2 Xita Lavec* 36 8 22
10 Positano* (NO) 54 11 20

 

 


V75-5

V75-6

Hästar med mest intjänade pengar per start
Nr Namn Bana Lopp Snitt
6 Harmke Schermer* (NL)    20 7 247
9 Nika* (NO)    32 7 212
8 Exploitmyday* (NO)    27 6 786

----------------------------------------------------------

Hästar med mest intjänade pengar
Nr Namn Bana Lopp Totalt
3 Two To Tango* (NO)    40 254 040
5 Vivienne* (NO)    41 251 597
9 Nika* (NO)    32 230 794

----------------------------------------------------------

Hästar med flest galopper
Nr Namn Lopp Galopp %
2 Remana* (NO) 47 15 31
8 Exploitmyday* (NO) 37 10 27
1 New Action* (NO) 34 7 20

 

Hästar med mest intjänade pengar per start
Nr Namn Bana Lopp Snitt
13 Mr. X.F. Royal* (NO)    132 25 960
4 Laser Tile* (NO)    26 19 437
2 Marvellous Tooma*    31 16 303

----------------------------------------------------------

Hästar med mest intjänade pengar
Nr Namn Bana Lopp Totalt
13 Mr. X.F. Royal* (NO)    132 3 426 779
11 Windy Ammik* (NO)    68 961 398
12 Kicking Classic* (NO)    78 805 134

----------------------------------------------------------

Hästar med flest galopper
Nr Namn Lopp Galopp %
8 Fox Dragon* (DE) 43 11 25
10 Uni Lest* (IT) 25 6 24
1 Gretzky Boko* 26 6 23

 

 


V75-7

 

Hästar med mest intjänade pengar per start
Nr Namn Bana Lopp Snitt
12 Guli Roy  Hagmyren 28 33 115
9 Grislefaksen G.L.* (NO)    26 30 713
5 Professor Ø.K.* (NO)    27 29 185

----------------------------------------------------------

Hästar med mest intjänade pengar
Nr Namn Bana Lopp Totalt
12 Guli Roy  Hagmyren 28 927 228
11 Moe Tjalve* (NO)    46 895 724
8 Stumne Fyr* (NO)    44 806 307

----------------------------------------------------------

Hästar med flest galopper
Nr Namn Lopp Galopp %
11 Moe Tjalve* (NO) 55 20 36
12 Guli Roy 30 10 33
2 Sprett Odin* (NO) 77 24 31

Kilde:  http://www.travankan.se/trav/ATGRank

Kildeside gir data for ALLE hester ved å klikke på PIL ned.

 

 

 


 

- Svar på innlegg
Re: datarank Bjerke 22.02
sent Postet 22.02.2020 13:08 Regnskap

DATARANK

 

LØP.1

Nr Namn Rank Total
Aft Galley 1 4425
Primero Greentown* (NO) 2 3850
Fougueux* (FR) 3 3650
Enjoy's Top Gun 4 3200
Ajax Miguan* 5 2975
Easy On The Eye* (NO) 6 2300
Mega Classic* (NO) 7 2125
More Junction* (DE) 8 1800
Kajsa Nosto* (NO) 9 1600
Selma Frecel* (NO) 10 1025
Smoke Detector* 11 275

--------------------------------------------------

LØP.2

Nr Namn Rank Total
Løv Teddy* (NO) 1 4100
Dæmro Kjempen* (NO) 2 3400
Kaptein Kuling* (NO) 3 2950
Valle Tina* (NO) 4 2775
Harald* (NO) 5 2050
Trø Flax* (NO) 6 1900
Bleke Gnisten* (NO) 7 1875
Jerkla O.K.* (NO) 8 1275
Missingmyr Stjernen* (NO) 9 1175
Skauge Faks* (NO) 10 825
Spiklasse* (NO) 11 800
Lome Frikk* (NO) 12 550

------------------------------------------------------

LØP.3 - V75-1

Nr Namn Rank Total
Thai Eros* (NO) 1 3650
Thai Zeus* (NO) 2 3075
Z. Boko* (NO) 3 3050
Strong Pepper* (NO) 4 2900
Gone Dancing* (NO) 5 2850
Pantani* (NO) 6 2575
Chuck Yeager* (NO) 7 2525
Yankee Pride* (NO) 8 1750
Vicky Vici* (NO) 9 450
Call Me Fox* (NO) 10  

---------------------------------------------

LØP.4 - V75-2

Nr Namn Rank Total
Voje Piril* (NO) 1 4725
Pepp Jerka* (NO) 2 2925
Ramstad Kristian* (NO) 3 2850
Fantomet* (NO) 4 2750
Skeie Trym* (NO) 5 2675
Kvikk Kuling* (NO) 6 2325
Vår Bajas* (NO) 7 2075
Liheim Stjerna* (NO) 8 1550
Vital Vinter* (NO) 9 1400
H.C. Blesen* (NO) 10 650
Jetalatotning* (NO) 11 400
Hof Blesen* (NO) 12 275
Eilert* (NO) 13 125

-----------------------------------------------

LØP.5 - V75-3

Nr Namn Rank Total
Tekno Eld 1 4900
Roli Eld* (NO) 2 4725
Trø Hera* (NO) 3 3850
Søndre Jerkeld* (NO) 4 3650
Åsrud Vilja* (NO) 5 3575
Ådne Odin* (NO) 6 3350
G. Jerken* (NO) 7 1950
Jardar* (NO) 8 1775
Troll Solen* (NO) 9 1725
Pave Faks* (NO) 10 275

--------------------------------------------------

LØP.6 - V75-4

Nr Namn Rank Total
Hands Down* (DE) 1 4400
Brage Hindø* (DK) 2 3425
Vincent* (IT) 3 3400
Harbour Eightysix* (DE) 4 3325
Forza Rapida* 5 3125
Xita Lavec* 6 2350
Hold Me Quick* (NL) 7 1925
Positano* (NO) 8 1925
King N' Swing* (NO) 9 1700
Gigolo N.L.* (NL) 10 1075
Ester Joy 11  
Given* (US) 12  

-------------------------------------------------

LØP.7 - V75-5

Nr Namn Rank Total
Two To Tango* (NO) 1 3300
Vivienne* (NO) 2 3200
Remana* (NO) 3 2700
New Action* (NO) 4 2175
Operandi* (NO) 5 2075
Harmke Schermer* (NL) 6 2075
Nika* (NO) 7 2025
Esperanza Trunoise* (FR) 8 1750
Pink Diamond* 9 1675
Norah As* (DE) 10 1600
Etna Sisu* (NO) 11 1225
Exploitmyday* (NO) 12 1200

-------------------------------------------------

LØP.8 - V75-6

Nr Namn Rank Total
Marvellous Tooma* 1 4650
Gretzky Boko* 2 4150
Laser Tile* (NO) 3 3950
Eddie Arctous* (NO) 4 3350
Anthony Downs* (DK) 5 2175
Strong Case* (NO) 6 2025
Fox Dragon* (DE) 7 1975
Kicking Classic* (NO) 8 1950
Gukko Raw* (NO) 9 1775
C Nu Gilbak* (DK) 10 1775
Uni Lest* (IT) 11 1650
Mr. X.F. Royal* (NO) 12 1350
Windy Ammik* (NO) 13 1200

---------------------------------------------------

LØP.9 - V75-7

Nr Namn V75 Rank Total
Guli Roy 1650 1 6575
Professor Ø.K.* (NO) 900 2 4800
Grislefaksen G.L.* (NO) 1075 3 4225
Stumne Fyr* (NO) 900 4 3400
Moe Tjalve* (NO) 600 5 2525
Best Ruggen* (NO) 0 6 2500
Odins Eld* (NO) 175 7 1850
Sprett Odin* (NO) 0 8 1800
Jærvinn S.K.* (NO) 650 9 1775
Ard* (NO) 175 10 1750
Mine* (NO) 325 11 1350
Vetle Petter* (NO) 0 12 1275

 

Kilde: http://www.travankan.se/trav/ATGRank      Rankpoäng

 


 

 

- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!