Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 info Bjerke 11.05
sent Postet 10.05.2019 22:30 Regnskap

 

Vinn eller Forsvinn lørdag 11. mai 2019   https://www.youtube.com/watch?v=wIlWNdemBJA

 


BANE

 

Toppform og fine forutsetninger!

Skrevet av André Ringelien,  10.05.2019

 

Umaticaya (V75-6) har sett strålende ut i sine siste starter og holder toppform for dagen. Hamre-traveren har dessuten vært heldig i sportrekningen og bør få et fint løp underveis. Spillemessig er hun også interessant som en "liten" favoritt. Disse faktorene ble avgjørende i vårt valg av banker i denne Gulljackpot omgangen, hvor en alenevinner med 7 rette kan stikke av med hele 18 millioner. Er du ikke alene om å ha 7 rette, får du uansett dobbelt betalt kontra en vanlig omgang!


Dagens banker:

V75-6: 3 Umaticaya
Har funnet toppformen etter at hun kom tilbake til Hamre-stallen etter et opphold i Frankrike. Hoppa imponerte stort da hun i 2017 vant 4-års eliten for hopper under elitloppshelgen og gikk til topps i 7 av 15 starter for Alessandro Gocciadoro. 2018 ble en middels sesong, men nå ser det ut som hun er klar for større oppgaver. Med de antatt tøffeste konkurrentene i dårlige spor, er det fordel for Umaticaya som kan avgjøre løpet til sin fordel på flere måter. Vi tror på klaff og seier for Frode Hamre, Eirik Djuve og Umaticaya.

 

 

Dagens lås:
V75-3: 5 Katie Mae og 10 Rebella Matters
Er to meget gode hester i finalen av hoppedivisjonen. Katie Mae gjør aldri et dårlig løp og står til for å lede lenge. Rebella Matters er i utvikling, men må ha litt klaff underveis. Med Katie Mae i tet, tror vi kun det er Reballa Matters som kan utfordre om seieren!

 

 

Dagens luringer:
V75-1: 7 Lykkje May
Avsluttet meget bra til annen bak Professor Ø.K. sist og står 20 meter foran Brenne Blissi. Det har hun gjor før også, men Lykkje May virker til å være bedre enn noensinne. Magnus Teien Gundersen kusker i medvind om dagen og det kan være med på å vippe marginene til Lykkje May's fordel.

 

V75-3: 5 Etna Sisu
Kan bidra til stor oppgang i V75 verdien denne lørdagen. Hoppa var ikke mye slått av Hendrix B.R. tredje sist, men blir langt mindre spilt. Hun er hyggelig fra start og bør kunne sikre seg en brukbar posisjon. Formen er bra og med maksimal klaff, kan sjokket være et faktum!

 

V75-4: 2 Mikkel H.R.
Er i form og har vunnet sportrekningen. 6-åringen er rask fra start og teten er innen rekkevidde, men muligens er ryggløp det beste? En av de som kan vinne!

 

V75-5: 10 Dæmro Kjempen
Falt ut av stilen og galopperte sist. Vi satser på at det var en dårlig dag og at 6-åringen presterer som i startene før. Da kjemper han helt i toppen på lørdag!

 

V75-7: 5 Horgen Lynet
Moen-traveren er ikke enkel og varierer i prestasjonene, men er muligens beste på kapasitet i V75 finalen? Svein Ove Wassberg så ut til å komme meget godt overens med Horgen Lynet da han kusket tredje sist. Klarer Svein Ove å holde Horgen Lynet rolig også denne gang, kan det gå helt til topps! 

 

 

LAST NED BANEPROGRAMET HER

 

SPILL VÅRE V5 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V75 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V4 FORSLAG HER

 

SE ONSDAGENS VINNERKUSKER TRYKKE RØDT ELLER GRØNT

 

V4 spillet starter i løp 6. Kl. 16:06

Se tipset

V5 spillet starter i løp 1. Kl. 14:10.

Se tipset


LØP:1  Sjansevurd: 3 - 10 - 2 outs:6

LØP:2  Sjansevurd: 4 - 3 - 2 outs: 7

LØP:3  Sjansevurd: 15 - 7 -12 outs:2   V75-1

LØP:4  Sjansevurd: 2 - 3 - 9 outs: 7   V75-2

LØP:5  Sjansevurd: 5 - 10 - 2 outs:3   V75-3


LØP:6  Sjansevurd: 2 - 4 - 8 outs: 5   V75-4

LØP:7  Sjansevurd 1 - 3 - 5 outs: 11  V75-5

LØP:8  Sjansevurd: 3 - 6 -12 outs: 10  V75-6

LØP:9  Sjansevurd: 11 - 10 - 4 outs:3  V75-7

 

 

Store penger på spill og topp travsport!

Lørdagens V75 finaler kan i tillegg til å by på de beste hestene fra V75 så langt i år på startstreken, friste med Gulljackpot. Noe som betyr at alle som klarer 7 rette, får dobbelt betalt kontra e...   Les mer

 

DMP tips

 


STALLSKRIKET

 

10. mai

V75 Bjerke: Ambisjoner om topplassering

Hoppa det dreier seg om har bare 3,7 prosent av innsatsene på seg! Vi fikk ikke tak i treneren tidligere i uken, men nå har vi fått ham i tale. Det er veldig interessant informasjon og muligens

 Hoppa det dreier seg om har bare 3,7 prosent av innsatsene på seg! Vi fikk ikke tak i treneren tidligere i uken, men nå har vi fått ham i tale. Det er veldig interessant informasjon og muligens kan det være snakk om en tetvinner som setter full fyr på bongene! I V75-2 får Katie Mae og Rebella Matters klart mest spill på seg, men ikke umulig at Princess Corner kan dukke

 

10. mai

V75 Bjerke: Bankerspiller seg selv

Sjelden, eller aldri, har vi registrert at Frode Hamre tør å bankerspille seg selv. Det gjør den godeste Hamre i V75-2 med Rebella Matters, som for tiden er litt mindre spilt enn utfordreren Katie Mae

 Sjelden, eller aldri, har vi registrert at Frode Hamre tør å bankerspille seg selv. Det gjør den godeste Hamre i V75-2 med Rebella Matters, som for tiden er litt mindre spilt enn utfordreren Katie Mae. Hvorfor så skråsikker, Frode? Nå kan selv en banker tape, som alle vet, men jeg har veldig god tro på min hest og vil si at vinnersjansene er rundt 50 prosent, mener Frode Hamre.   I spillet er Rebella Matters i skrivende stund en 37 prosenter.   Jeg kjørte mot Katie Mae med Gogo Hall på Jarlsberg. Jeg vet hva hun står for. Det er en god hoppe, men jeg håper og tror at

 


VG

 

LØRDAGENS TRAVTIPS: GULLJACKPOT I V75

VGs travekspert, Anders Olsbu, lanserer to bankere i kampen om millionene i denne gulljackpot- og finaleomgangen i V75 på Bjerke Travbane, hvor Norsk Rikstoto dobler syverpotten.

 

Hovedbankeren hans blir Brenne Blissi.

https://trav.vg.no

 


 

 

Sjuerpotten dobles ved spillestopp. Du kan vinne 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Bjerke 11.05
sent Postet 10.05.2019 22:33 Regnskap

 


NETTAVISEN

 

Sjuerpotten dobles ved spillestopp. Du kan vinne hele 18 millioner kroner denne lørdagen!

En fantastisk dag på Bjerke venter oss. Det er V75-finaler! Ikke bare er det spennende spillmessig, men det er svært fine hester på farten. Disse finaleløpene er ofte vriene å vurdere, og det ligger store penger i luften.

 

Men før alt V75-morro tar til, så har vi et V5-spill å kaste oss over. Dagen innleder nemlig med to V5-løp. Det er lavere klasse, men vi har fortsatt funnet oss en banker. Det dreier seg om 7 Torpa Pi i V5-2. Hesten har møtt på klart bedre motstand tidligere. I dag kommer hoppa tilbake etter en lang pause, og rapportene er gode. Hun møter helt riktig selskap i dag. Vi mener at hesten har en god vinnersjanse. Dette blir ingen stor favoritt.

 

Så skal alt fokus rettet mot V75. Det er en herlig omgang, og vi spiller med en banker. I tillegg har vi funnet to løp der vi anbefaler for to hester.

 

Sjekk ut følgende:

V75-7: 11 Emil Mollyn blir dagens beste banker fra oss. Vi synes hesten til Truls Glittum har et fint løp foran seg i dag. I tillegg virker formen til å være bedre enn noen gang. Tredje sist spurter han svært sterkt til andreplassen bak Tante Ragnhild. Sistnevnte gikk rett og slett for fort ned oppløpet, og det var ingen skam å bli toer. Emil Mollyn viste der at han kan avslutte i overlydsfart om han får de rette ryggene underveis. Nå er formen såpass god at vi tror han kan gå en solid langspurt den siste 500-meteren. Det virker som hesten tåler å bli brukt mer i løp enn tidligere. Før var han mer avhengig av optimal klaff.

 

Nest sist var hesten ute på Färjestad. Det var sprint og 6-åringen sto på tillegg. Det ble ikke riktig underveis, og Järvsöfaks-sønnen fikk for langt frem. Spurten til tredjeplassen var uansett svært sterk. Rundt 1.20 gikk Emil Mollyn den siste runden. På Åby nå sist var hesten nok en gang meget god. Kusk Ole Johan Østre satt inn støtet litt for tidlig. Han var selvkritisk etterpå, og med litt mer ro hadde fort Emil Mollyn vunnet. Dagens motstand synes vi ikke skremmer veldig. Emil Mollyn er hesten med best form i feltet, og på ren kapasitet mener vi det er feltets beste hest. Klart det er en risiko, med banker fra dette sporet, men vi tror hardt på denne formhesten. Vi tror han runder alle. 11 Emil Mollyn går vi all in på i V75, V4 og DD-spillet.

 

5 Horgen Lynet blir ikke hardt betrodd, men det er denne jeg setter nærmest min banker. På ren kapasitet er Horgen Lynet meget god, men det blir galopper hele veien. Jeg kunne ikke doble forslagene med denne, da det har vist seg å være et minusprosjekt med Heidi Moen sin traver. Han er dog såpass god at det skal være andrevalget i løpet.

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/v75/gulljackpot-og-v75-finaler-pa-bjerke/3423681623.html

 


JOKERSYSTEMET

 

V75 på Bjerke travbane. Denne helgen lanserer vi to bankere. Vi minner også om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet.

 

Dagens bankere:

V75-1:
Med hell har vi bankerspilt 15 Brenne Blissi flere ganger tidligere, denne lørdagen blir intet unntak. Hun slår disse hoppene stort sett hver gang med disse forutsetningene, formen er ganske sikkert finpusset etter en måneds pause.


V75-2:
2 Electron tapte med minst mulig margin for Hendrix B.R i V75 på Leangen, etter å ha gått utvendig den siste runden. Denne gangen er forutsetningene annerledes med spor på innsiden av den hardeste utfordreren, vi tror Garberg leder dette løpet fra start til mål og han blir vår andre banker.

 

Dagens objekter:

V75-3:

To flotte hopper møter hverandre her i finalen av hoppedivisjonen, vi låser løpet på disse. Tipset gir vi til 5 Katie Mae som har vunnet sportrekningen, hun kommer trolig tidlig til tet her. 10 Rebella Matters har muligens vel så stor kapasitet, men må trolig gjøre den tunge jobben selv underveis i dette løpet.

 

V75-4:

Vi har mest tro på to hester som begge står i vanskelige spor, felles for de er at de tåler å gjøre mye underveis i løpene. 8 Outstanding O har toppform og blir trolig kjørt offensivt, vår tipsener. 12 Whisky Voice ser ut til å bli glemt av spillerne, vi tror han kjemper helt i toppen hvis det blir tempo underveis. Hingsten har høyt toppnivå og Hamre har ganske sikkert prikket formen til denne finalen.

 

V75-5:

5 Ard er i rivende utvikling og står bedre til spormessig enn sin hardeste utfordrer 11 Moe Tyr Han er trolig avhengig av at det stemmer med løpsopplegget, vi tror ikke han skal gjøre for mye selv underveis.

 

V75-6:

Vi velger oss nok en frisk tipsener i 7 Peder Mykla som har absolutt toppform. Vallaken er brennhurtig fra start og blåser rett til tet, vi tror det kan holde helt inn. 8 Tip Esterel leverte en helt rå prestasjon sist, elendig spor denne gangen gjør at han trolig må gå den tunge veien utvendig igjen.

 

V75-7:

Ett vidåpent løp avslutter V75 rebusen og Høitomts valg av hest i løpet ble utslagsgivende for hvem vi setter først. 10 Wellek kom ikke overens med Jorma Kontio i Sverige sist og det endte med galopp. Vallaken må ha løpet på sine premisser, da har han til gjengjeld en hvass sluttspurt. 12 Eidshaugjerven var syk sist og presterte langt under pari. Er fullstendig bortglemt denne gangen og tilbake i form, står han ikke tilbake for disse konkurrentene.

http://www.jokersystemet.no/index.php

 


TOTOPRO

 

Gulljackpot og finaler i V75 på Bjerke!

Rikstoto dobler 1. premiepotten ved spillestopp i V75 på Bjerke lørdag, slik at det blir Gulljackpot og meget gode betingelser for oss spillere. En alenebong med 7-rette kan utbetale hele 18 millioner!

Det er finaleløp i de forskjellige V75-klassene lørdag, og som alltid på slike dager mange gode hester til start. Bankervalget ble til slutt ganske opplagt for oss. I flere av løpene er det to hester som skiller seg ut, men som tilmåles tilnærmet lik sjanse av oss. To hester som skiller seg ut er det også i V75-1, men på en normaldag uten uhell skal Brenne Blissi ses med betydelig bedre mulighet enn hovedopponenten Trø Hera. Går det alt for mange ganger opp på kryssene går det selvsagt an å spekulere, men med dobbelt syver pott kan det fort bli fine penger selv om dagens største favoritt vinner. Vi lar Brenne Blissi stå alene på alle våre forslag.

 

Bankere

V75-1

15-Brenne Blissi er best av disse og har fornuftige proposisjoner her. I et regelrett løp er hun normalt vinneren, selv om 12-Trø Hera ikke var mye slått sist. 15 hester fra tre tillegg kan dog gi trafikkproblemer, men det gjelder jo også for hovedopponenten. Ok banker.

 

Dagens luring

V75-5

8-Komnes Bork holder meget fin form. Står i sjanseartet spor, men holder han seg i trav og det klaffer noenlunde er det i grunnen et ok løp om vi ser bort fra favoritten i bakspor. 6. valg markert på 5% fredag ettermiddag er interessant.

 

Objekter

V75-1 12-Trø Hera var ikke langt bak 13-Brenne Blissi sist, og går nærmest fram fra gang til gang. Skal på alle bonger der favoritten garderes, og blir forskjellen i kryssene for stor kan det være interessant å spekulere.
 

7-Lykkje May spurtet fint til 3. plass bak en suveren Professor Ø.K. sist. Kan i alle fall være på trippel, og er aktuell ved gardering utover to hester også.

 

V75-2 11-Gianluca B.R. har tapt sportrekningen, men holder strålende form. Går så det suser bakfra og, men det står et par gode betydelig bedre til og det kan bli tøft å slå disse herfra.
 

10-Muito Obrigada spurtet fort til seier foran 9 nest sist. Galopp sist, men rapportene er fortsatt bra. Kan være et drag om det klaffer underveis, hvass finish.

 

V75-3 3-Princess Corner (DE) er kjapp ut og Helgestad sier hun skal sitte foran om hun klarer tet. Har tøyset litt med galopp i det sist, men står altså med seier i syv av åtte feilfrie starter. Støter på to veldig gode nå, men er aktuell utover disse.
 

11-Towanda's Classic holder stråelende form, men står i dumt spor. Det gjør dog vår favoritt 10-Reballa Matters også, men 5-Kate Mae risikerer og bli hektet opp dødens. Skulle det klaffe for Towanda's Classic behøver hun ikke være sjanseløs.

 

V75-4 2-Mikkel H.R. møter to gode, men står nydelig til her og formen er bra. Skal med om de to heteste garderes.
 

7-Baronesse Hooves vant på Jarlsberg nest sist, mens hun fikk det tøft etter å ha fått press i tet sist. Nå blir det nok ryggløp og hun er aktuell bak de aller heteste.

 

V75-5 7-Dag Jo står med fire 2. plasser og en seier i raden etter litt pause før det. Farlig å utelate selv i disse omgivelsene i nåværende form.
 

1-Mo Harjar har utviklet seg mye og vunnet alle årets tre starter. Nå er det opp til bevis mot tøff motstand, og sporet er i alle fall bra i sportrappløp. Vi blir litt overrasket om han vinner igjen, men en fin prestasjon av en spennede hest forventer vi oss. Bred gardering.

 

V75-6 7-Peder Mykla* er i sitt livs form og kan fort være rask nok til å ta tet. Det vil imdlertid koste, og det kan bli tøft å holde unna til slutt. Vi tør dog ikke utelate.
 

11-Revenue Lavec ser ikke ut til å bli rørt i spillet, men slo altså 6-N.Y. Cour de Soleil fra lignende forutsetninger sist da den ble 2. bak Moveslikejagger. Pass opp.

 

V75-7 4-Magnums Othello har fått litt opphold, siste start var i slutten av mars,da han vant på Biri. Nå blir det trolig av med skoene, og selv om det står noen gode i bakspor skal han regnes om han er på topp. Kommer best ut på vårt Toto-rangering.
 

5-Horgen Lynet er en evig oudsider som er klart god nok i sine beste stunder. Med på gardering i tilfelle han skulle ha dagen.

https://www.radsoft.eu/no/totopro/index.php?link=tips-link-75

Dagens V75-system
Avd Systemstamme Utgang Reduksjoner
1 15  

Følgende
reduksjoner
benyttes i systemet:

  • 2 - 7 Like startnummer
  • 7 - 70 Sum startnummer
  • 2 - 7 Rangeringer på rad
  • 3 - 14 Nest største avvik rangering
Systemet kan benytte blokker og kategori
på reduksjoner, du vil se dette når du åpner
systemet ved å klikke på "Spill her"
2 2, 3, 11, 7, 9, 10 2,3
3 10, 5  
4 5, 8, 2, 7, 4, 12  
5 11, 10, 8, 5, 7, 3, 1 11
6 3, 8, 10, 7, 6, 11, 4, 5, 12  
7 11, 10, 4, 3, 5, 8, 12  
  2696,- (15876,-) 1-7 rette

 


 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Bjerke 11.05
sent Postet 10.05.2019 22:34 Regnskap


LA KOLLE

 

Bankere:
V75-2: - 2 ELECTRON er i kjempebra form og er lynrask fra start. Det oser tet hele veien, for hoppa har hatt krefter spart i seiersløpene og har helt sikkert mye å gå på.
V75-5: - 11 MOE TYR er den klart beste hesten i dette feltet. Baksporet hemmer, men han kan sette inn en flott sisterunde og har en meget god sjanse til å runde alt og alle. Jeg tror dette er en vinner.


Lås:
V75-3: - Jeg låser løpet på 5 KATIE MAE og 10 REBELLA MATTERS. Førstnevnte kjører seg trolig tidlig til tet og blir vrien å slå derfra, men 10 Rebella Matters var veldig god sist og har en tung avslutning å sette inn. Jo hardere åpningsrush, jo større sjanse har Rebella Matters. Disse to hestene skiller seg ganske mye ut.


Luringer:
V75-1: - 12 TRØ HERA var enormt bra på Leangen sist og var ikke mye slått av 15 Brenne Blissi da. Denne gangen har jeg tro på at rollene kan bli byttet om. Trø Hera blir nok adskillig mye mindre spilt, men jeg tror Trø Hera kan vinne denne gangen. Hun skal tidlig med på alt av bonger.
V75-4: - 5 MASTER DE PAN er nok den i feltet med størst kapasitet, men han ble strøket fra et løp forleden og feilet direkte sist. Kanskje er ikke formen helt på topp, men er den det, så er hesten god nok til å kjempe om seieren.
V75-6: - 6 N.Y. COEUR DE SOLEIL fikk et tøft løp utvendig for lederen på Jarlsberg, men fullførte prima. Her oser det høyt tempo. Finner Magnus Teien Gundersen en bra posisjon til N.Y. Coeur De Soleil, så dukker ekvipasjen opp i seierskampen.

========================================

V75 Bjerke

Frode Gjesdal

V75-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Jeg velger å stå på to hopper som bankere, men garderer den største favoritten av dem alle, Brenne Blissi, på den største bongen. 

Les mer

 

 

Herlige finalebankere

Lars Anvar Kolle

V75 Bjerke: Det er finaler og stor sport, og V75-rebusen kan bli vrien å løse. Jeg har blinket ut to bankere som jeg har god tro på. Den ene tar tet. Den andre kommer bakfra.

Les mer

 


TGN.no

 

 

Han kommer sterkere tilbake

Samo Different Day har galoppert i begge sine to første starter for Frode Hamre. Nå håper Hamre at man har funnet forklaringen.

 

 

 

 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Bjerke 11.05
sent Postet 10.05.2019 22:35 Regnskap
Endret
11.05.2019 09:45 sent


 

 


AlltidHest  http://www.alltidhest.org/RaceInfo/Details/4928

Datarank /Analyse   trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/
http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index2.jsp

Systemspill  http://www.spilltjeneste.no

STATISTIKKER    http://www.travsport.no/Sport/Statistikk

Hver måned oppdateres V75-statistikkene for kusk og trenere, samt trenerstallstatistikkene.

 

Datarank/System     https://www.radsoft.eu/no/totopro/spill/totoproxv/v75ekspress.php

 

TRAVANKAN      http://www.travankan.se/trav/ATGRank?Type=showStartPage&RankListDatum=20190427

 

NETTAVISEN

Avd Markeringer
1 2378101215
2 237910
3 510
4 58
5 123578101112
6 3810
7 11 Emil Mollyn

3780 rekker = kr 1 890,001)

 

JOKERSYSTEMET

Avd Markeringer
1 15 Brenne Blissi
2 2 Electron
3 5, 10
4 2, 4, 5, 8, 12
5 1, 3, 5, 10, 11
6 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10
7 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 12

2800 rekker = kr 1 400,001)

VG

Avd Markeringer
1 15 Brenne Blissi
2 239
3 3510
4 245678 12
5 11 Moe Tyr
6 345678 10
7 34581011 12

3087 rekker = kr 1 543,501)

 

 


TOTOPRO

Avd Markeringer
1 15 Brenne Blissi
2 2, 3
3 5, 10
4 2, 5, 7, 8
5 3, 5, 7, 8, 10, 11
6 3, 6, 7, 8, 10
7 3, 4, 10, 11

1920 rekker= kr 960,001)

LA KOLLE

Avd V75 - kr 504,00
1 7, 8, 10, 11, 12, 15
2 2 Electron
3 5, 10
4 2, 4, 5, 8
5 11 Moe Tyr
6 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10
7 10, 11, 12

 

FRODE GJESDAL

Avd V75 - kr 504,00
1 7, 10, 12, 15
2 2 Electron
3 10 Rebella Matters
4 7, 8
5 1, 3, 5, 8, 10, 11
6 3, 8, 10
7 3, 4, 5, 8, 10, 11, 12

 

https://www.travsider.com/gratis-travtips

 


 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Bjerke 11.05
sent Postet 10.05.2019 22:38 Regnskap


 


 


TJOMSLAND

 

Løp 3
Tangen Elvira /Øystein Tjomsland
- Kommer tilbake etter en liten løpspause og har vært behandlet. Hun holder et bra toppnivå i feilfri utgave. Det er nok en fin premie som gjelder mot veldig gode konkurrenter. Aktuell på bred gardering.


Løp 6
Royal Winner /Øystein Tjomsland
- Var god til seier på Leangen sist. Har trukket et fint startspor. Møter veldig gode konkurrenter. Han er aktuell om løpet garderes, men er vel mer trippel- enn seiersaktuell.


Løp 7
Mo Harjar /Øystein Tjomsland
- Har utviklet seg enormt gjennom vinteren og virkelig vært god. Står i innerspor og er sikret en fin reise underveis. Står hardt inne pengemessig, men skal ikke regnes bort.


Løp 9
Magnums Othello /Øystein Tjomsland
- Var bra sist til seier. Har siktet på dette finaleløpet og er behandlet siden sist. Står fint til spormessig og det blir skoløs for første gang hvis banen tillater det. Skal regnes i fremste rekke.


 


V75 - Bjerke Banens hjemmeside

 

Oppdatert 21:37 10. mai

  

Brenner til direkte

 

Bjerke Travbane - 11.05.2019 | Magne Engebretsen

Gulljackpot V75 Bjerke: Det er store penger å spille om i V75, og Espen Haug og Stian Hallenstvedt har med seg travtrener Jens Kristian Brenne for å trykke rødt og grønt. Brenne klinker til med banker på egen hest i V75-1, 15 Brenne Blissi.

- Vil unngå tet

Bjerke Travbane - 11.05.2019 | Frode Gjesdal

V75 Gulljackpot Bjerke: Master de Pan måtte se seg slått fra tet sist han gjestet Bjerke. - Jeg ser helst at han får et ryggløp denne gang, sier trener Anne Kvikne-Moe. 

V4 Bjerke

Bjerke Travbane - 11.05.2019 | Frode Gjesdal

V4-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Tip Esterel overbeviste lørdag, og har en bra vinnersjanse, selv fra et vanskelig startspor. 

V5 Bjerke

Bjerke Travbane - 11.05.2019 | Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Electron blir banker i et V5-spill der det fort kan bli favorittpreget. Hoppa er en traver treneren Bjørn Garberg har meget høye tanker om.

V75 Bjerke

Bjerke Travbane - 11.05.2019 | Frode Gjesdal

V75-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Jeg velger å stå på to hopper som bankere, men garderer den største favoritten av dem alle, Brenne Blissi, på den største bongen. 

- Posisjonene avgjør

Bjerke Travbane - 11.05.2019 | Jan Elvestad

Gulljackpot V75 Bjerke: Trenerduoen Trond Anderssen/Kristian Malmin starter hele tre hester i V76-6/sølvdivisjonsfinalen.  - De er forholdsvis jevngode, her vil posisjonene underveis avgjøre rekkefølgen i mål, mener Malmin.

 

Herlige finalebankere

Bjerke Travbane - 11.05.2019 | Lars Anvar Kolle

V75 Bjerke: Det er finaler og stor sport, og V75-rebusen kan bli vrien å løse. Jeg har blinket ut to bankere som jeg har god tro på. Den ene tar tet. Den andre kommer bakfra.

 

- Best etter Hillary

Bjerke Travbane - 11.05.2019 | Rolf-Henning Pedersen

V75 Bjerke: - Hillary B.R. er årgangens beste hoppe, men jeg tror 10 Rebella Matters har klatret opp på annenplassen. Hun er stallens beste vinnersjanse lørdag, sier Frode Hamre til Equus.

Løs bane og dårlige rygger

Bjerke Travbane - 11.05.2019 | Rolf-Henning Pedersen

Det er det trener Jens Kristian Brenne ser på som de to kanskje største hindrene som står mellom 15 Brenne Blissi og finaleseier i Hoppecupen, V75-1.

 

Uvant optimist

Bjerke Travbane - 11.05.2019 | Even Elvenes

Gulljackpot V75, Bjerke: - Jeg kan ikke huske sist jeg hadde såpass med tro på V75-seier, åpner Bjørn Garberg.  

 


http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index.jsp

Dette forslaget koster kr. 962.50

DATAGENERERT V75 FORSLAG/RANGRING

V75-1
15 BRENNE BLISSI 72
10 OSEN PRINSESSA 60
7 LYKKJE MAY 52
3 SIRIKIT 52
12 TRØ HERA 50
     
6 TANGEN ELVIRA 43
2 THALE 41
11 VOJE DIVA 34
9 STENSVIK MARIKKEN 29
5 IRMA H.R. 29
14 ORIOLA 29
1 EIKJÆRVA 28
4 MILA 25
8 PRINSESSE SØLV 20
13 TAO ELDA 19
V75-2
2 ELECTRON 78
     
3 HENDRIX B.R. 52
7 BROAD VISION 51
9 SIBERIAN JUSTICE 48
12 RIO DIVISION 47
6 SENET ISLAND 45
11 GIANLUCA B.R. 40
1 MY NAME IS PRINCE 36
10 MUITO OBRIGADA 36
8 POSITANO 32
4 SPARKLING CREDIT 28
5 ETNA SISU 25
     
     
     
V75-3
5 KATIE MAE 94
     
11 TOWANDA'S CLASSIC 68
3 PRINCESS CORNER 64
10 REBELLA MATTERS 63
2 GLENNIS ATTACK 51
7 BIANCA SISA 48
6 MASSERATI G.T. 45
9 PRAPAI R. 43
8 REVENGE 38
1 CARMEN DIVISION 32
12 GRACELAND E.P. 32
4 UBET 21
     
     
     

 

V75-4
6 DOWN AND DIRTY 62
2 MIKKEL H.R. 54
8 OUTSTANDING O. 54
4 ROYAL WINNER 49
5 MASTER DE PAN 43
12 WHISKY VOICE 41
11 LUCKY KENTUCKY 40
     
7 BARONESSE HOOVES 36
10 ITHINKIAMA GENIUS 34
3 ROCKET MAN 30
9 L.J.'S DREAMCATCHER 30
1 I SEE U. ONE 28
     
     
     
V75-5
3 MJØLNER MARIUS 70
1 MO HARJAR 68
11 MOE TYR 55
7 DAG JO 48
8 KOMNES BORK 48
     
5 ARD 46
2 ROS SON 44
10 DÆMRO KJEMPEN 39
12 MIRAMILL 38
9 LØVE LOMEN 31
6 JERKLA O.K. 26
4 FAKS BLÆSEN 24
     
     
     
V75-6
8 TIP ESTEREL 63
12 FALCON DRAGON 62
3 UMATICAYA 59
10 MADELEN L.T.C. 58
6 N.Y. COEUR DE SOLEIL 56
7 PEDER MYKLA 56
4 KICK OFF CLASSIC 55
5 KICKING CLASSIC 49
11 REVENUE LAVEC 46
2 WELCOME S.E. 41
9 FRASCATI B.R. 40
     
1 LADY LANE 36
     
     
     
V75-7
4 MAGNUMS OTHELLO 87
     
2 VALLE STORM 59
11 EMIL MOLLYN 59
7 VETLE PETTER 51
1 ALSAKER PUMBAA 50
8 STENSVIK MARTIN 50
10 WELLEK 48
3 SPRETT ODIN 43
12 EIDSHAUGDJERVEN 38
9 TYSVÆR LOKE 37
5 HORGEN LYNET 25
6 SOLBERG RASKEN 20
     
     
     
 


 

 

 


 

- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!