Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Unibet og datainnbrudd.
bubbasoft Postet 07.09.2018 19:51 Regnskap
Vil gjerne ha andre synspunkt på denne saken, så kommentarer mottas med takk.

9 Juli mottar jeg e-post fra Unibet som forteller meg at en annen kunde har hatt tilgang til min konto som følge av en "external bug", i cirka 15 minutter, en eller annen gang mellom 15 og 28 Juni.

De forsikrer meg om at alt er i orden, de tar personvern på alvor, ingenting er galt, alt er fikset, mine detaljer er ikke stjålet eller komme på avveie. 
Jeg får følelsen av at de forventer at jeg skal skrive dem tilbake og takke dem for at de i det hele tatt tok seg bryet med å informere meg om dette.

Jeg skriver dem tilbake og spør hvorfor i alle dager det har tatt dem så lang tid å informere meg. Jeg mottok ikke beskjed før 9 Juli, og hendelsen fant sted mellom 15-28 Juni.
Jeg skriver jeg syns det er på sin plass med en påskjønnelse i form a lojalitetsbonus om jeg skal fortsette å spille hos dem.

Videre forsøker å få dem til å forstå at jeg kan ikke ettergå om mine detaljer er trygge eller ikke. Det eneste jeg har av informasjon er det Unibet gir meg.
Det jeg syns er mest graverende er likevel at de ikke informerer umiddelbart.

Hadde jeg fått denne e-posten i perioden dette skjedde (15-28 Juni) ville jeg selvsagt rasket på og i det minste byttet passord.
Om jeg ikke bare hadde slettet hele kontoen og fortsatt mine spill hos Bet365 hvor jeg nå holder meg.

Poenget mitt er at Unibet fratar meg og andre eventuelt berørte denne muligheten til handling.

Antagelsen er selvsagt at de ikke ville ut med denne infoen så lenge VM pågikk med travlest program, og med det omsetning/inntjening.

Siden mitt svar til dem etter mottatt e-post 9 Juli har jeg nå i to mnd fått høre:

Først: 
Dine detaljer er trygge og din kontosaldo ble ikke påvirket, det finnes ingenting å kompensere.

Jeg påpeker så gjentatte ganger den neste mnd at jeg kun har deres versjon, og at det mest graverende sett fra mitt ståsted er at de unnlater å informere meg umiddelbart.

Deretter:
Saken er tilbahandling hos relevant avdeling. Du får svar når vi får svar. 

Jeg purrer på gjentatte ganger og får fortalt at det er bra at det tar så lang tid - det betyr at det behandles seriøst.

Purrer igjen i dag, og får svar med en gang:

Hei,

Takk for at du kontakter Unibet!

Your account balance has not been affected and your account and bank details have not been compromised, so there is nothing to compensate for.

Beklager men det er ikke skjedd noe gale her så det er desverre ikke noe å kompansere deg for. 

 

 

 

Ha en fortsatt god dag.

 

Med vennlig hilsen, 

Ken -

Unibet Kundeservice - Vurder vår kundebehandlingDet er altså en god ting at det tar lang tid, da behandles det seriøst...Håper på kommentarer fra andre som evt har mottatt samme e-post fra Unibet i Juli - eller bare dere som syns noe om dette.

Takk for meg.
- Svar på innlegg
Re: Unibet og datainnbrudd.
Black Postet 07.09.2018 22:30 Regnskap

Jeg tviler på at Unibet viste om at den den andre kunden hadde tilgang til din konto når han hadde det. Jeg er i tvil om jeg hadde beholdt Unibet kontoen når jeg vet andre har vært inn på den.

 

Bug menes at det har vært en feil(bug) i enten hardware eller Software som Unibet bruker. External bug betyr at feilen sannsynligvis var i Software som Unibet selv ikke har utviklet.

 

Tidspunktet som de angir som når den andre personen hadde tilgang til din konto strekker seg over nesten to uker, det er ikke sikkert Unibet var klar over at den andre personen hadde tilgang i den perioden, mest sannsynlig ikke.

 

Poenget er at slike buger kan være i software og hardware i flere år uten at noen oppdager det får en luring finner ut av det. Meltdown bug i cpu ble meldt fra alt i 1995 og fikk mye fokus igjen i 2017.

 

Jeg synes at Unibet skal ha litt cred for at de meldt fra til deg, for det er jævelig dårlig reklame for Unibet. De kunne ha sittet musestille og ikke sagt noe. Det er nesten uforståelig for meg at de sa fra, det gjør meg skeptisk.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Unibet og datainnbrudd.
bubbasoft Postet 08.09.2018 00:51 Regnskap
Takker for dine synspunkter!

Jeg er nyskjerrig på hva du legger i din siste setning mtp skepsis?
Synes også at det strengt tatt er merkelig at de informerte om dette. 

Det må da være pussig at de kan anslå at vedkommende hadde hatt tilgang i 15 minutter, men ikke være i stand til å snevre tidsrommet for disse 15 minuttene inn bedre enn en to ukers periode?

"Vi har merket at noen uvedkommende hadde tilgang til kontoen din, de hadde det i cirka 15 minutter. Når.... spør du? En 15 minutters periode en eller annen gang i løpet av uke 33/34/35 en gang...."
Ærlig talt..

Det jeg reagerer på er at de ikke sa fra umiddelbart. Og at når jeg kontakter kundeservice om dette så avviser de all "skyld" blankt, hoster opp samme leksa igjen og igjen om at jeg må vente - før de to mnd etter sier det samme for første gang.
Ikke en beklagelse, ikke noe annet enn "dine detaljer er ikke på avveie og din saldo ble ikke berørt". 

At saldoen ikke ble berørt vet jeg naturligvis. Vedr detaljene mine har jeg ingen måte å undersøke det på.


- Svar på innlegg
Re: Unibet og datainnbrudd.
Laksen67 Postet 08.09.2018 11:21 Regnskap

Sitat "Det jeg reagerer på er at de ikke sa fra umiddelbart".

 

Kan jo hende at det er akkurat det de har gjort! (før de har fått undersøkt skikkelig eller tenkt seg om).

 

Mulig at Unibet selv ikke har oppdaget det, men at det er den andre kunden som har varslet dem i ettertid(?).

 

Forøvrig enig med Black's svar.

- Svar på innlegg
Re: Unibet og datainnbrudd.
bubbasoft Postet 08.09.2018 19:53 Regnskap
Unibet skriver i sin første mail til meg at grunnen til at innloggingen bare varte i 15 minutter var at de avdekket uautorisert tilgang/innlogging og terminerte denne umiddelbart.

Det burde da være en enkel sak å informere meg rask, og ikke vente to til fire uker med å gjøre det.
Vanskelig å si om de ventet to, tre eller fire uker mtp at de ikke er mer presise med når dette skjedde enn et vindu på ca to uker 15-28 juni.

Syns også kundeservicen er kritikkverdig når det skal ta to mnd med mas før de avslutter "behandlingen" av min sak/klage med nøyaktig samme avvisende tekst som etter min første e-post.

Hadde også satt pris noe så enkelt som en beklagelse.
- Svar på innlegg
Re: Unibet og datainnbrudd.
Laksen67 Postet 08.09.2018 21:22 Regnskap

Det høres mer enn merkelig ut at de skulle ha oppdaget det umiddelbart, og i ettertid ikke er i stand til å tidfeste det.

 

Man kan undres på hva som egentlig var hensikten med varselet fra Unibet. Ble du bedt om å skifte passord eller var alt bare såre vel?

 

 

- Svar på innlegg
Re: Unibet og datainnbrudd.
bubbasoft Postet 08.09.2018 21:37 Regnskap
Ble ikke bedt om å bytte passord.
E-posten var kun informasjon om at noen hadde vært innlogget/hatt tilgang, at de oppdaget og stoppet det umiddelbart, at tilgangen varte ca 15 min, var i tidsrommet 15-28 juni en gang, at de tar personvern og sikkerhet på alvor, feilen er rettet, min info/konto er trygg.

- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!