Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Øvrige » ON-prat

Tilbake til forum
Tipsfondet og spillstrategi
EvilEye [email protected] Postet 28.10.2018 17:23 Regnskap

Jeg tviler på at så mange leser Tips på forumet. Kort oppsummering:

 

Bladet har to regnskap. Ett med spill satt hos Norsk Tipping. Det er nesten umulig å gå langsiktig på dette regnskapet, og det gjør det heller ikke.

 

Dernest har de et såkalt Tipsfond som spiller hos bookmakerne. Og la det være sagt med en gang; i år har de vært veldig dyktige. TBP har vært oppe i over 400%. Siste oppdatering var 269,79%. Den siste uka har vært fæl, så la oss nå si i overkant av 200%. Jeg lurer på om noen mer erfarne spillere kan besvare mine spørsmål:

 

a. De spiller flere spill nå enn tidligere på året. Innsatsen er flat ettersom hvor stor verdi fondet har. Dvs at nå er spillene på 930 kroner på hver kamp. Utgangspunktet var 500. Er det riktig med tanke på bankroll og heve innsatsen kontinuerlig? Vil ikke det i lengden nærme seg utgangspunktet om man får en dårlig periode. Jeg ville ha spart mer i bankrollen min, og holdt meg i nærheten av utgangspunktet av 500 kroner. Hva er "riktigst"?

 

b. De setter akkurat samme sum på alle kampene. Det har variert fra 1.05 til 15.0 i odds. Er det lurt ikke å tilpasse innsatsen ettersom hvor stor/liten oddsen er. Jeg ville nok gjort det. Synspunkter?

 

c. Fondet spiller nesten ikke asian handicap. Mao enda en faktor som gjør risikoen høyere. Det er mulig jeg er blendet av min spillform, men å tippe 1x2 i lengden, er det bærekraftig med tanke på at 1x2-oddsen som regel har ganske mye lavere TBP enn AH. Anyone?

 

EE

 

 

- Svar på innlegg
Re: Tipsfondet og spillstrategi
Black Postet 29.10.2018 18:58 Regnskap
Endret
29.10.2018 19:00 Black

A.    Hvis de setter av en prosentdel av fondet til innsats, så vil den innsatsen øke når fondet øker og innsatsen reduseres når fondet minker. Hvis de har en progressiv øking av innsatsen som ikke tar høyde for fondets størrelse, så går fondet til helvete.

B.    Det er The Kelly Criterion som skal være den beste formelen å bruke for å gå med overskudd i legden. Den formelen har et par svakheter, som henger sammen. Hvis du skal kunne beregne rett innsats med The Kelly Criterion så må du vite sannsynlighet for utfallet går inn.
Det betyr at hvis du er dårlig på å beregne sannsynlighet, så vil du tape penger. (Det vil man sannsynligvis gjøre uansett).
Det er utfordringen eller svakhet nummer to med Kelly Criterion at den er for grådig i forhold til hvor mye du skal satse av fondet. Derfor forslår ved bruk av Kelly Criterion formel at man bruker en prosentsats av det beløp som Kelly Criterion formel anbefaler.

Det er som er bra med Kelly Criterion er at hvis du treffer på sannsynligheten til at spillet går inn, så vil innsatsen du skal satse å ta høyde for både oddsen, fondets størrelse og sannsynlighet for spillet går inn.
Slik du beskriver du så styres innsatsen kun etter fondets størrelse.

C.    Jo høyere TBP jo større sjans for å gå med overskudd.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!