Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Spilleautomater i Storbritannia
Black Postet 02.03.2018 14:51 Regnskap
Endret
02.03.2018 14:52 Black
02.03.2018 14:52 Black

Der Norge var for over et tiår siden er Storbrittannia nå. De må gjøre noe med spillegalskap. De ser at spilleautomater med  innstaser på 100 £ bare lager elendighet for de som er bitt av spillegalskap.

 

Bookmakeren i Storbritannia prøver så godt de kan å forhindre at øvre grense for innsats blir satt til 2£ som er forslaget til regjeringen i Storbritannina. I dag er det mulig å sette hele 100£ på et spill. Forslaget er at man setter øvre grense til kun 2£.

 

Det vil selvfølgelig få dramatisk følger for inntekten for bookmaker industrien. Sannsynligvis så vil flere tusen arbeidsplasser gå tapt hvis man gjennomfører dette forslaget.

 

Pengespillproblemene i Norge ble store først på midten av 1990-tallet, da det var en eksplosjon av spilleautomater. Du kunne ikke gå inn i en butikk ut at det stod spilleautomater plassert i lokalet. Folk flest som hadde spilleavhengige var de som spilte på spilleautomater.

 

Det er blodpenger som bookmakerne ber om å få beholde. Det er utrulig mange mennesker og familier som får ødelagt livet sitt på grunn av slike spilleautomater.

 

Nå blir nok neppe disse menneskene kurret for sin spillegalskap om innsatsen blir satt til 2£, noe av de forsvinner nok til bookmakere på nettet, men det er en forsøpling av samfunnet disse spillmaskinene hvor man kan spille bort livet seg.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Spilleautomater i Storbritannia
mrmilk Postet 04.03.2018 15:47 Regnskap
£100 spinnet er jo helt hinsides.
I Norge var det vel spesielt Jackpot6000 som var poplær , hvis jeg ikke husker feil så var innsatsen på den 10kr nede og 20kr oppe. Gikk fint å svi av flere tusen kroner på den i løpet av en time eller to. Akkurat det skal Giske ha skryt for, han hjalp mange når han fikk innført forbud mot denne "dritten".
- Svar på innlegg
Re: Spilleautomater i Storbritannia
Black Postet 17.05.2018 20:07 Regnskap

Da er det vedtatt. Høyeste innsats på spillautomater settes til 2£. Innsatsen på et spill kunne være opp til 100£

 

Bookmaker William Hill sier at 900 av deres 2300 bookmaker shops vil gå med underskudd.

Ladbrokes tror at tapet de neste to årene blir på 120 millioner £ .

Betfred sier at beslutningen er politisk og ikke grunnlagt på fakta.

 

Det vil nok berøre mange arbeidsplasser og galoppsporten kan miste inntekt fra bookmakere som sprøyter inn mye penger til sporten.

 

Samtidig er de som sier at det kan være til fordel for blant annet for galoppsporten fordi bookmakeren må gå andre steder for å tjene penger og da er galoppsporten et sted hvor bookmakerne vil ha økt fokus på.

 

Uansett blodpenger er det som har holdt liv i mange arbeidsplasser og gitt bookmakeren enorme overskudd.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
William Hill stenger 700 betshops
Black Postet 04.07.2019 13:05 Regnskap
En dramtisk fall i inntektene etter at innsatsen på automatene ble satt ned til 2£ som maks er årsaken.
Det er som forventet og bookmakerene har varslet om konsekvensen av at man fjernet 100 £ grensen og satt den ned til kun 2 £ pr spill.
Det er dramtisk for galoppsporten i Storbritannia  da hver bettingshop betaler rundt £30 000 i året for å vise sendinger fra galoppsporten. Det gir et tap på £21 millioner i året.
Det er dramatisk for de som mister jobbene sine, ca 4500.
Det kommer nok enda flere varsler fra andre bettingselskaper at de vil stenge ned bettingshoper.
Blodpenger som har gitt bookmakere og galoppsporten store inntekter er borte for alltid. Hvordan det går med gamblerene som brukt pengene sine på spill vet man ikke noe om ennå. Går de ut på nettet å spiller eller har det hatt en positiv virkning. Det vil vi få svar på først om noen år, men med erfaring fra Norge så er det et langt skritt i riktig retning å forby £100 spillene.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!