Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet|Librabet
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav og galopp

Tilbake til forum
V75 info Jarlsberg 31.10
sent Postet 30.10.2020 22:16 Regnskap


 

ALT OM V75    https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/Oktober/31/Jarlsberg/Kan-noen-utfordre-odd

                          https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips

 

Vinn eller forsvinn lørdag 31. oktober 2020     https://www.youtube.com/watch?v=w6-7SZb2oLQ

 


BANE

http://www.jarlsberg-travbane.no

 

Startlister    http://www.jarlsberg-travbane.no/Sport/Innmelding-Startlister-Travbanen/

Baneprogram   http://www.jarlsberg-travbane.no/Jarlsberg/Baneprogram/Jarlsberg.pdf

LØP:01  

LØP:02  

LØP:03

 

LØP:04  

LØP:05  

LØP:06  

LØP:07

 

LØP:08  

LØP:09  

LØP:10  

 

      

V5-1

V5-2

 

V75-1

V75-2

V75-3

V75-4

 

V75-5

V75-6

V75-7

 

TIPS: 6-5-7 OUTS: 8  

TIPS: 10-1-3 OUTS: 7

TIPS: 10-8-1 OUTS: 5

 

TIPS: 8-4-7 OUTS: 3  

TIPS: 12-6-5 OUTS: 4

TIPS: 2-4-1 OUTS: 6  

TIPS: 2-10-4 OUTS: 5

 

TIPS: 1-5-12 OUTS: 14

TIPS: 3-6-9 OUTS: 8  

TIPS: 11-12-6 OUTS: 1

 

 

DMP tips

 


NETTAVISEN

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

 

Gulljackpot i en av årets fineste V75-omganger

Jarlsberg Travbane byr på en UTROLIG FLOTT V75-OMGANG lørdag, og det altså GULLJACKPOT I V75-SPILLET! Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V75-3, og vi spekulerer ikke mot verdens beste kaldblodshest. 2 Odd Herakles har vært helt overlegen sine konkurrenter, og om den ikke er syk for dagen så kommer det en ny seier. På de flate bongene velger vi også å banke 6 Madelen L.T.C. i finalen.

 

V75-3 : 2 Odd Herakles  Virker helt uslagbar, og taper naturligvis ikke dette om alt går riktig for seg. Vant veldig enkelt i Bergen sist, og kom til mål med krefter igjen etter en avslutning i 18-fart. Dirigerer dette enkelt hjem fra tet, så får de andre kjempe om andreplassen. Den er trossalt verdt 30 000 6 Ulsrud Tea  Fullførte fint i løpet som Odd Herakles vant sist, holder toppform, og har en bra sjanse å bli nummer to. 9 Søndre Jerkeld  Fikk maks på en oppjaget sprint sist, og distansen på lørdag passer nok bedre. Er veldig spurtsterk, og vi blir ikke overrasket om den faktisk kan bli toer fra dette fine smygsporet. 4 Troll Solen  Er vel ikke i samme superform som før i år, men gjør det uansett bra. Kjemper om en trippeplass med riktig reise.
Vår rangering : A : 2 B : 6-9-4 C : 1-8-3-5-10-7

 

V75-7 : 6 Madelen L.T.C.  Dukker opp etter at sommerferien er over, og den kan vel neppe få en bedre oppgave enn dette. Rapportene på den er fine, konkurrentene har STOR respekt for både kusk/hest, og det meste ligger til rette for tidlig tet og slutt. Eneste minuset er at den av og til har vært litt i tyngste laget etter opphold, men normalt tar den seg altså av et løp som dette.

Vår rangering : A : 6 B : 3-11-1-4-2 C : 10-5-9-7-8

 

Les videre   https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/gulljackpot-i-en-av-arets-fineste-v75-omganger/3424039093.html

 


JOKERSYSTEMET

https://www.jokersystemet.no

 

V75 på Jarlsberg travbane. Denne helgen lanserer vi to bankere. Vi minner også om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet.

 

Dagens bankere:

V75-3:
Bankervalget er enkelt de gangene 2 Odd Herakles kommer ut i V75. Fra et perfekt spor ligger alt til rette for at hingsten legger på til sin 15. strake seier!


V75-4:
DNT`s høstfinale ser ut til å ha blitt avgjort i sportrekningen, med forhåndsfavorittene i spor 2 og 8, nøler vi ikke med å utrope 2 Kræsj til omgangens andre banker. Det er flott utvikling i hingsten som bare gjør sin 6. start i karrieren, fra et perfekt spor leder han hele veien.

 

Dagens objekter:

V75-1:
Naturlig favoritt blir 8 Havglimt som har stor sjanse til å runde 2 millioner innkjørt denne lørdagen. Vi vil imidlertid varsle for 9 Voje Piril som har utviklet seg veldig fint i høst. Imponerte med seier i sin nest siste start, sist ble han sittende fast med mye krefter mot veldig gode hester. Står i skrivende stund bare markert på 2% av innsatsene!


V75-2:
Her syntes vi to hester skiller seg ut, vi låser løpet på disse. 12 Z.Boko har virkelig funnet stilen i sine siste starter og kan nå legge på til fire strake seiere. Har vunnet veldig lett, så det virker som det er mer å gå på. Vi betaler også for 5 Golden Vici som har kapasitet langt ut over sitt beskjedne grunnlag. Den lange distansen skal bare være en fordel for den sterke vallaken.


V75-5:
Vi forsøker oss med en frisk tipsener i denne avdelingen i form av 5 Løv Teddy. Vallaken sliter med helsa, men for øyeblikket ser disse plagene ut til å være under kontroll. Midtfjeld opp i vogna denne gangen gjør det hele ekstra interessant, står i skrivende stund kun markert på 7% av innsatsene. Hovedutfordrer blir 12 Sambo Ø.K som også blir solid kuskeforsterket med Tengsareid, de har en seier og to annen på tre forsøk sammen.

 


 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Jarlsberg 31.10
sent Postet 30.10.2020 22:17 Regnskap
Endret
31.10.2020 00:42 sentTOTOPRO

https://www.radsoft.eu/no/totopro/

 

Gulljackpot i V75 på Jarlsberg!

Rikstoto dobler 7er potten ved spillestopp til V75 på Jarlsberg lørdag, og det gir meget gode betingelser for oss spillere. En alenebong med 7-rette kan utbetale hele 18 millioner!

Odd Herakles stiller til start igjen og da er jo hovedbankeren nevnt. Det finnes to-tre bankeralternativer til, så det bør være nok knagger å henge spillet på. Vi vil spesielt trekke fram Frode Hamres nye franskmann, Bel Avis, som vant Lotteriløpet i fjor og presterte hyggelig i tøffe lag i sommer, dog uten å vinne.

 

BANKERE

V75-3 2-Odd Herakles er det meste sagt om. 14 strake seirer og over ett år uten nederlag. Holder selvsagt formen i trening når han først kommer ut. Står i det beste sporet og leder dette rundt om uten uhell. Banker.
V75-6 1-Bel Avis* (FR) er en fullbefaren fransk elitehest i ny regi Frode Hamre. Normalt klart best av disse, men innersporet kan bli en felle da vallaken neppe svarer tet. Uansett en solid mulighet. Ok banker.
V75-7

6-Madelen L.T.C. er best av disse, stikker til tet og leder rundt om på normalform. Kommer ut etter pause, men er selvsagt godt forberedt. Hadde dog et par galopper i sommer, og ble stri og løp seg trøtt i siste start. Det er derfor mulig å spekulere i mot, men uansett en grei banker.

 

DAGENS LURING

V75-5

5-Løv Teddy holder flott form og vinner mye løp. Har gått mye sprint i det siste, men takler fint mellomdistanse. Kan kanskje komme tidlig fram selv fra innerspor på tillegg. Kommer best ut på vår Toto-rangering og bør på.

 

OBJEKTER

V75-1 9-Voje Piril står på lengste tillegget sammen med 8-Havglimt. Var 3. i Derby tredje sist, imponerte med seier i Sverige nest sist og satt fast mot bra eldre hester sist. Har bedre dokumentert form enn favoitten, men mangler nok litt på kapasiteten. Med på fire hester.
 

2-Tangen Lea står fint til på strek og er fort først til planken om ikke 1-Rive Turbo stokker beina helt riktig for en gangs skyld. På en god dag med maks klaff kan trippel være innen rekkevidde.

 

V75-2 11-Mia Vince går bra løp og er med der framme nesten hver gang. Hun har vært på trippel syv av årets 14 starter, men har aldri vunnet. Da er det kanskje søkt å tro på at den første seieren kommer i tøft V75-lag fra spor 11. Har imidlertid form, går gjerne til mål og har neppe noe i mot lang distanse.
 

4-Amazing Adel startet karrieren i sommer i en alder av ti år, og blir bedre fra start til start. Svært tøft ute nå, men en av mange om man først velger å gardere litt.

 

V75-3 6-Ulsrud Tea står litt vrient til spormessig og kan nok ikke utfordre favoritten om den har en normal dag. Har ikke vært utenfor trippel på de 20 siste startene med unntak av en disk, og er nok blant de tre igjen.
 

4-Troll Solen var tilbake med seier igjen sist etter et par-tre litt svakere innsatser. Utfordret Odd Herakles i NM i sommer, og fra ok utgangsposisjon er han fort på trippel her.

 

V75-4 6-Jonathan Bank A.B. var flink til 2. plass bak 8-High Flyer fra tet i kriteriekval nest sist, mens han hadde fin fart i mål til 5. i finalen. Gode rapporter fra trening og er nok fortsatt i utvikling. Aktuell utover to-tre hester.
 

7-Mr. Chocolate leverte et strålende oppløp til siste trippel i Kriteriet i sin siste start. Skulle det klaffe litt fra spor langt ute er vallaken i alle fall trippelaktuell igjen.

 

V75-5 11-V.G. Prinsen står i springspor og er tidlig framme hos streken. Gjør sjelden et dårlig løp, og skal regnes der framme igjen. Tidlig gardering i et løp der få er uten sjanse.
 

8-Ramstad Kristian radet opp fire strake i sommer. Hadde gjerne godt av løpet sist da han var 2. godt bak 5-Løv Teddy etter litt opphold. Er fort forbedret og en relativt tidlig gardering.

 

V75-6 8-Gigant Invalley holder flott form. Sporet er dårlig, men Austevoll kjører nok fram og får fort overta tet. Derfra er det trolig kun 1-Bel Avis som kan røre ham.
 

3-Max Brady gikk fine løp mot tøffe konkurrenter i Sverige i sommer, og har avsluttet bra uten å vinne de siste startene. Står til for fint løp og kan være et drag om man vil spekulere litt.

 

V75-7 3-Ibra Boko (DE) feilet i stor fart inn mot oppløp sist og holder sin fine form. Bør på om favoritten garderes.
 

2-Massive Speed holder flott form og står i fint spor. Velger man å krysse utover tre hester er vallaken en av dem som bør vurderes.

 

https://www.radsoft.eu/no/totopro/index.php?link=tips-link-75

 

DAGENS V75-SYSTEM
Avd Systemstamme Utgang Reduksjoner
1 8, 4, 7, 9  

Følgende reduksjoner
benyttes i systemet:

 • 2 - 7 Like startnummer
 • 2 - 7 Rangeringer på rad
 • 7 - 20 Sum rangering (poeng)
 • 0 - 8 Sum rangering (poeng) utvalgte
  avd. (4, 6, 7)
Systemet kan benytte blokker og kategori
på reduksjoner, du vil se dette når du åpner
systemet ved å klikke på "Spill her"
2 5, 2, 9, 11, 4, 3, 1, 8, 6, 7, 10  
3 2  Odd Herakles  
4 2, 8, 4, 6, 7, 9 2
5 4, 12, 5, 11, 8, 7, 1, 9, 10, 13  
6 1, 8, 3, 9 1
7 6, 1, 3, 4, 2, 11 6
  2582,- (31680,-) 1-7 rette

 


STALLSKRIKET

https://stallskriket.no/rikstoto/tipsbrev

 

V75 Jarlsberg: Odd'n så klart

Mange veldig klare favoritter på Jarlsberg denne lørdagen og vi "frykter" en relativt lav utbetaling, men man vet aldri og heldigvis er det i hvert fall Gulljackpot. Aller sikrest på papiret er selvsagt Odd Herakles som blir hovedbankeren, men også Kræsj og Madelen L.T.C. er store favoritter som vi mener tåler enda mer spill på seg. Selvsagt tynnere med objekter og underspillte i en omgang som dette, men et par skikkelige godbiter som burde hatt mye mer spill på seg finnes likevel.

Klikk her for fullstendig rangering og spillforslag hos Spilltjeneste.

 

  Banker

2 Odd Herakles (V75-3)

 

Kusk: Tom Erik Solberg

Vinnersjanse: 86.00%

Overodds: 3.74%

 

Outsider

3 Max Brady (V75-6)

 

Kusk: Magnus Teien Gundersen

Vinnersjanse: 15.70%

Overodds: 481.48%

 

 

Max verdi!

V75-6 Max Brady synes vi absolutt kan kjempe om seieren i eliteløpet og i våre øyne er han alt for lite spillt. Gundersen-hesten holder veldig bra form for dagen. I begge de siste startene har han hatt full fart i målgangen etter solide avslutninger. Perfekt spor denne gang og kjapp fra start. Bør avgjort strekes tidlig til herlig verdi!


Vinnersjanse
: 15.70%
Prosent av innsatsfordeling: 2.70%
Prosentvis overodds: 481.48%

Tetkampen

Max Brady og Always On Time er veldig startraske. Vi tror vel sistnevnte går for rygg igjen på full distanse. Gigant Invalley er også kjapp i uttaket, men står veldig langt ute. Bel Avis er litt vanskelig å plassere på startsiden, men vi tror i utgangspunktet han blir overflydd. Fordel Max Brady i tet ved første passering.
 


Ingen bløff fra V.G.

V75-5 V.G. Prinsen er litt opp og ned, men mest opp. Var gjerne litt under pari sist, men var god i startene før. Bra fra dødens i V75 nest sist. Fint springspor på tillegg denne gang og han er flink fra start. Bør avgjort strekes tidlig og er i våre øyne alt for lite markert!

 

Les videre   https://stallskriket.no/rikstoto/tipsbrev

 


 


 

 

 

 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Jarlsberg 31.10
sent Postet 30.10.2020 22:21 Regnskap
Endret
31.10.2020 11:17 sent
31.10.2020 12:33 sent
31.10.2020 14:01 sent


 


Startlister   http://www.travsport.no/Sport/Startlister/

Travankan      http://www.travankan.se/trav/ATGRank

Datarank /Analyse   trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/
http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index2.jsp

Systemspill  http://www.spilltjeneste.no      //   https://speltjanst.se

 

Datarank/System                                            https://www.radsoft.eu/no/totopro

 

Strykninger

Løp Produkt/Avdeling Strykninger
3 V5A-2 9 Beak's Mr. Toby
5 V75-2, V5A-4 12 Z. Boko
6 V75-3, V5A-5 7 Emil Mollyn
9 V75-6, V4-3, DD-1 6 Pebbe Simoni (DK)12 Patent Leather (US)
10 V75-7, V4-4, DD-2 12 S.M.K. Silvousplait

Rapporterte kjøreendringer

Løp Hest Opprinnelig kusk Ny kusk
6 9 Søndre Jerkeld Pål Buer Eirik Høitomt

 

 

NETTAVISEN

Avd Markeringer

1   4, 8, 9 

2   2, 5, 6, 9, 11  

3   2 Odd Herakles  

4   2, 6, 8 

5   1, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12, 13 

6   1, 8, 9, 11 

7   6 Madelen L.T.C.    

1800 rekker à kr 0,50 +

 

JOKERSYSTEMET

Avd Markeringer

1   4, 7, 8, 9  

2   5, 12   

3   2 Odd Herakles  

4   2 Kræsj 

5   1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  

6   1, 3, 8, 9  

7   1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 11 

3328 rekker à kr 0,50 +

 

TOTOPRO

Avd Markeringe

1   4, 7, 8 

2   2, 3, 4, 5, 9, 11   

3   2 Odd Herakles  

4   2, 4, 8 

5   1, 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12    

6   1 Bel Avis* (FR)    

7   1, 3, 6 

1296 rekker à kr 0,50 +

 

 

LA KOLLE

V75-1 48 9
V75-2 12 Z. Boko (Stryk)
V75-3 2 Odd Herakles
V75-4 2 Kræsj
V75-5 8,5,12,10,13+Alle
V75-6 14 8 911
V75-7 12 3 46 11
Tips-bong til kr 680,00 (inkl. avg.)

 

 

JOAR LYSAKER

V75-1 47 8
V75-2 25 12
V75-3 2 Odd Herakles
V75-4 2 Kræsj
V75-5 14 5 78 911 12 13
V75-6 14 8 11
V75-7 13 4 6
Tips-bong til kr 653,00 (inkl. avg.)

 

 

TIPSET
 V75-1 8,4,7,9           
V75-2 5,2, 9,11
V75-3 2 Odd Herakles
V75-4 2 8,
V75-5 4,12,11,5,8,7,13,1,9
V75-6 1,8 11,9,10
V75-7 6 1,4,3
Kr. 2080

LA KOLLE   https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/Oktober/31/Jarlsberg/Bordet-er-dekket-for-odd

JOAR LYSAKER   https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/Oktober/31/Jarlsberg/Store-gode-favoritter

 

 


 

 

STALLTIPS 1

Avd Markeringe

1   4, 7, 8 

2   2, 5    

3   2, 6    

4   2 Kræsj 1

5   4, 5, 7, 11, 12, 13, 14 

6   1, 3, 4, 5, 8, 9, 11    

7   6 Madelen L.T.C.    

588 rekker à kr 0,50 + avg

 

STALLTIPS 2

Avd Markeringer

1   4, 8    

2   2, 3, 4, 5, 9, 11   

3   2 Odd Herakles  

4   2, 4    

5   1, 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12    

6   1, 4, 8, 10, 11 

7   6 Madelen L.T.C.    

960 rekker à kr 0,50 + avg

https://www.rikstoto.no/Stalltips

STALLTIPS 3

Avd Markeringer

1   8 Havglimt  

2   2, 5, 6, 11 

3   2 Odd Herakles  

4   2, 4, 5, 7, 8, 10   

5   3, 4, 5, 12 

6   1, 4, 8, 11 

7   6, 11   

768 rekker à kr 0,50 + avg

 

 

 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Jarlsberg 31.10
sent Postet 30.10.2020 22:23 Regnskap
Endret
31.10.2020 11:18 sentRIKSTOTO

 

Alt ser bra ut   https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/Oktober/31/Jarlsberg/-alt-ser-bra-ut

 

Madelen får tillit direkte - Vinn eller Forsvinn   https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/Oktober/31/Jarlsberg/Madelen-far-tillit-direkte

 

Avhengig av hva de andre gjør   https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/Oktober/31/Jarlsberg/-avhengig-av-hva-de-andre-gjor

 

Gulljackpot-fokus i LLV75   https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/Oktober/31/Jarlsberg/Gulljackpot-fokus-i-llv75

 


Løpsbulletin   http://www.travsport.no/Sport/Lopsbulletin/

Resultater  http://www.travsport.no/Sport/Resultater/

Axel Jensen-dagen    https://tgn.no/artikkel/axel-jensen-dagen-blir-ikke-internasjonal-v75-omgang/

 

Travportalen   https://www.travsider.com/gratis-travtips/

 


Dette forslaget koster kr. 864.00
 
 
 

Lykke til !

DATAGENERERT V75 FORSLAG

V75-1
8 HAVGLIMT 77
7 KINGE SVARTEN 68
     
1 RIVE TURBO 48
9 VOJE PIRIL 47
4 MELLEM TYR 45
5 LÆTTIS 37
3 SOLAN TROLL 37
2 TANGEN LEA 29
6 BRID ARNE 16
     
     
     
     
     
     
V75-2
4 AMAZING ADEL 60
12 Z. BOKO 60
5 GOLDEN VICI 54
6 ZENATO 51
2 OZ 49
9 AKSEL PEDRO 47
8 I.D. LIGHTNING 46
10 GREED 44
     
7 DESIGNED GENIUS 38
1 BRIANSFANTASIE A.H. 35
3 SASSY MAY 34
11 MIA VINCE 34
     
     
     
V75-3
2 ODD HERAKLES 95
     
6 ULSRUD TEA 75
4 TROLL SOLEN 61
5 ÅDNE ODIN 58
8 PAVE FAKS 45
3 MYHRENG JERKER 44
10 STUMNE FYR 43
9 SØNDRE JERKELD 40
1 INGBEST 34
7 EMIL MOLLYN 30
     
     
     
     
     

 

V75-4
2 KRÆSJ 95
8 HIGH FLYER 90
4 MAQUAVIT E. 78
     
10 KING DI JESOLO 68
9 CHOCOLATE BOX 51
6 JONATHAN BANK A.B. 44
7 MR. CHOCOLATE 44
3 MISS PEPPER 40
5 BROADWAY SUN 31
1 G.G. BARBARESCO 20
     
     
     
     
     
V75-5
12 SAMBO Ø.K. 65
5 LØV TEDDY 63
9 BIRK FAKS 61
8 RAMSTAD KRISTIAN 58
10 SOLMYR ARVID 51
14 M.H. HERKULES 51
     
13 KOLBU KÆSJ 45
1 GLANS TIDER 43
11 V.G. PRINSEN 42
4 SMEDHEIM STAUT 40
6 ETNE SPRETTEN 34
15 LØVE LOMEN 34
3 NELSON SANDRA 33
2 KAPTEIN 29
7 DÆMRO KJEMPEN 27
V75-6
8 GIGANT INVALLEY 72
12 PATENT LEATHER 64
     
7 DEEP SEA DREAM 52
6 PEBBE SIMONI 48
5 ALWAYS ON TIME 47
10 CODE BON 45
3 MAX BRADY 36
9 HICKOTHEPOOH 32
11 GHAZI B.R. 29
4 BILL'S MAN 28
1 BEL AVIS 21
2 KICKING CLASSIC 20
     
     
     

 

V75-7
6 MADELEN L.T.C. 68
11 RED SHANKLY R.S. 68
10 JAILHOUSE BANKER 62
     
1 ALLAWAY G.T. 49
12 S.M.K. SILVOUSPLAIT 49
2 MASSIVE SPEED 45
4 GOGO HALL 45
8 LADY LARA 42
3 IBRA BOKO 33
9 REVENUE LAVEC 32
5 LASER TILE 29
7 WHATSOFLYING S.S. 29
     
     
     

 


Klikker du på et hestnavn

får du statistikken til

denne hesten.


http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index.jsp

Tipsene er laget av Lorentzen consult.
Tipsene baserer seg på vekttallene som frekommer etter hestens navn.Vekttallet er en sammensatt verdi av hestens meritter på travbanen. I tillegg ser man på kusk og bane.
Rangeringen er ment som et hjelpemiddel for hurtig å få oversikt over styrke forholdet mellom hestene i et løp.
Det er anbefalt å studere løpene nøyere gjennom å se på de forskjellige analyse sidene våre.

============================================================

Dette forslaget koster kr. 540.00
 
 
 

Lykke til !

DATAGENERERT V5 FORSLAG

V5a-1
7 SPICY BOSS 48
6 LOGICAL ELEGANCE 32
10 ONE SHOT ONLY 32
5 VIKING IVI 31
2 NICO LANE 29
     
4 SYMPHONIC LENNOX 25
1 MASSERATI G.T. 23
8 LOGICAL NORA 19
3 DARLING SIMONI 17
9 ARION AUGUSTINU 10
     
     
     
     
     
V5a-2
10 MATCH QUEEN 53
1 GOODMAN B.R. 52
8 EXPRESSO DOC 44
     
7 KASPER T.T. 30
2 KING N' SWING 30
4 MIRA STAR M. 25
5 PYRECHEPT 21
6 KING SENATOR 14
3 KAKAN GERTORP 13
9 BEAK'S MR. TOBY 13
     
     
     
     
     
V5a-3
 
8 HAVGLIMT 77
7 KINGE SVARTEN 68
     
1 RIVE TURBO 48
9 VOJE PIRIL 47
4 MELLEM TYR 45
5 LÆTTIS 37
3 SOLAN TROLL 37
2 TANGEN LEA 29
6 BRID ARNE 16
     
     
   
     
     
     
V5a-4
4 AMAZING ADEL 60
12 Z. BOKO 60
5 GOLDEN VICI 54
6 ZENATO 51
2 OZ 49
9 AKSEL PEDRO 47
8 I.D. LIGHTNING 46
10 GREED 44
7 DESIGNED GENIUS 38
     
1 BRIANSFANTASIE A.H. 35
3 SASSY MAY 34
11 MIA VINCE 34
     
     
     
V5a-5
2 ODD HERAKLES 95
6 ULSRUD TEA 75
     
4 TROLL SOLEN 61
5 ÅDNE ODIN 58
8 PAVE FAKS 45
3 MYHRENG JERKER 44
10 STUMNE FYR 43
9 SØNDRE JERKELD 40
1 INGBEST 34
7 EMIL MOLLYN 30
     
     
     
     
     
 

 


 

 

- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!