Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Betway|Casino Winner|ComeOn|Guts|Librabet|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Odds

Tilbake til forum
OddsNetspill: Feil favoritt?
Stigis Postet 03.05.2021 17:09 Regnskap
  • Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Memphis Grizzlies - NY Knicks
  • Tips/ utfall:B/ +4
  • Spillestopp:04.05.2021 03:00
  • Odds:1.83
  • Innsats:7/10
  • Selskap:PinnacleSports

 

Jeg klarer ikke helt å skjønne denne oddsen. Ja, Knicks får back-to-back, men de hadde 3 døgn med hvile før gårsdagen. Bortsett fra Barrett som spilte 40 min var ingen andre over 31 minutt. Randle spilte kun 30 min.

 

Memphis slipper back-to-back, men spiller likevel sin tredje kamp på fire døgn.

 

Knicks har 11-1 siste 12 kamper. De tviholder på fjerdeplassen i Eastern, noe som i så fall gir dem hjemmebanefordel i første runde av playoffs.

 

Memphis tapte i tillegg sin siste kamp for grisesvake Orlando, så jeg sliter litt med å se favorittstempelet.

 

Knicks slo for øvrig Memphis 133-129 etter overtime i lagenes eneste møte denne sesongen (10.april).

  

Det er meget mulig jeg har gått glipp av noe, men kan ikke se noe spesielt rundt skaderapporten heller. Knicks er ligaens formlag nr.1 de siste ukene. De er elite i forsvar og de har en av ligaens beste enere i Julius Randle.

Back-to-back er en ting, men de fullstendig trashet Houston og de mest sentrale fikk hvile mot slutten av kampen i såkalt garbage time. 19 og 25 poengs seiersmargin i sine to siste, så jeg kan bare ikke gå mot Knicks nå.

 

Memphis kan aldri undervurderes. De er en liten dark horse og ligger an til en plass i play-in turneringen i Western Conference. Likevel har jeg vondt for å se de skure gulvet med Knicks.

 

Jeg prøver Knicks +4 poeng og kliner til med 7 units.


Stigis
- Svar på innlegg
OddsNetspill: Feil favoritt?
Kornboy Postet 03.05.2021 17:20 Regnskap
Litt kjedelig kanskje og ikke akkurat oppfinsomt, men jeg prøver meg på Julius Randle over 26,5 poeng til 1,96 hos Pinny. Randle med 31 poeng nå i natt og da fikk han hvile seg noen minutter ekstra virket det som, seieren var så overlegen. Grizzlies er et bedre lag enn Rockets, men det trenger faktisk ikke å være noe stort minus for et slikt spill, jeg tanker da at det blir jevnere på tavla og at det ikke blir mindre spilletid på f.eks Randle. Lite minus på at han setter noen færre poeng on the road, men det er et sesongsnitt, formen nå er lysende med et snitt på 31,3 siste 10. 

Så over til tallene hvor Randle siste 10 kamper har: 31, 34, 18, 31, 40, 16, 33, 44, 32 og 34. 

Prøver 3 units.http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: OddsNetspill: Feil favoritt?
Stigis Postet 03.05.2021 17:25 Regnskap
Er som vanlig helt enig i dine player props. Har selv notert han på blokka nok en gang, men foreløpig ikke kommet til player props. Får se hva kvelden bringer, men stor sjanse for at jeg følger. Statistikken taler sitt tydelige språk :-)
- Svar på innlegg
Re: OddsNetspill: Feil favoritt?
NBA-tipseren Postet 03.05.2021 18:43 Regnskap
Her er jeg enig i spillene deres, men jeg velger en litt frekkere variant. Nemlig Knicks -4 poeng til 3,15 i odds (ComeOn). Knicks i MYE bedre form og selv om det trolig blir jevnt  har jeg trua på at New York-gutta drar i fra mot slutten.
- Svar på innlegg
OddsNetspill: Feil favoritt?
Kornboy Postet 04.05.2021 05:40 Regnskap
Oppsumering: (meget bra dag!)

-Young får for lite poeng, men Randle får ihvertfall 28 og dermed over. I tilegg vinner Knicks med 14 og dekker dermed både med pluss og minus poeng.

-Zion ender på 32-8-1 og dermed akkurat over 40,5.

-Pelicans og Warriors ender på 231, dermed relativt greit under 238,5.

-Så har vi Wizards og Pacers som ender med 295 poeng og himmelhøyt over.

-Så fortsetter vi med Bulls som får 94 poeng og greit under 104, i tilegg så dekker ihvertfall Sixers ren seier og de mer vanlige handicapene da de vinner med 12, men også her holder de på å rote i siste perioden, de første 5 min var en katastrofe.

-Dobbelen med Philly og Knicks sitter veldig greit.

-Hawks og Trail Blazers ender på 237 poeng og dermed over 235.

Har jeg glemt noen da? Marginer med på et par, mens andre sitter klart. Nei, dette blir vanskelig å toppe fremover :-)

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: OddsNetspill: Feil favoritt?
Sportsidioten Postet 04.05.2021 07:21 Regnskap
For en sjuk natt av dere. Så vidt jeg kan se satte Stigis 8/8 tips. Hadde han ikke en sjuk avslutning på april også? NBA-tipseren setter vel en 3,15 oddser. du (Kornboy) setter vel Randle og er grisenærme en 4,25 oddser.

Sjuke mennesker!!!! Keep it up. Moro å følge dere. Gøy med litt liv på siden her.
- Svar på innlegg
OddsNetspill: Feil favoritt?
Kornboy Postet 04.05.2021 07:54 Regnskap
Det var Stigis som var mest "syk" :-) Men det er greit å ha en slags idemyldring før matchene. Den større oddsen på Sixers er litt irriterende å ryke på, den ryker egentlig på de første 5 min i 4th qtr hvor Bulls har en syk run, men det er endel av gamet.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: OddsNetspill: Feil favoritt?
Stigis Postet 04.05.2021 15:46 Regnskap
Endret
04.05.2021 15:48 Stigis

Dette var rett og slett veldig moro. Skal dog sies at marginene var intakt. Portland satte siste 2-poengeren med 1,2 sek igjen å spille. Normalt lar man tiden gå ut med 20-25 sek igjen å spille når kampene er avgjort. Det var rett og slett deilig å se den avgjørende dunken med så kort tid igjen.

Zion-spillet kan vel også kalles å gå inn med et nødskrik, men er man i dytten går det ofte den veien. Det ble vel snakket om lotterikuler av en tidligere i sesongen. Jeg blåste ekstra på de kulene i går kveld, så jammen bra de gikk rette veien.

Ble imidlertid småforbanna, nok en gang, over hvordan Philly kaster bort 20 poengs (pluss/minus) - ledelser. Fra å ha full kontroll slipper de motstanderen innpå igjen. Denne gangen strammet de opp og skjerpet seg, men denne burde de minst vunnet med 15 slik at høyoddseren din også hadde sitti. Man får veldig ofte blowout-seire i denne fasen av sesongen og når man får 4-5 i odds på det, bør man ofre noen units på slike spill. 

Helt supert med idemyldring i forkant av kampene. Utrolig godt å kunne sparre litt med hverandre, så jeg for min del setter i hvert fall utrolig pris på det.

Ble rett og slett litt tom etter natta og marginene, så har ikke hatt hode til å se på kampene til natta enda. Av erfaring kan det også være lurt å stå over påfølgende natt etter en slik uttelling. Får se om jeg finner noe utover kvelden. I så fall poster jeg selvsagt, men du har sikkert noen saftige player props å komme med som jeg kan følge.. Just keep 'em coming :-)

Stigis
- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!