Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Prinsippspørsmål!
Pjokken80 Postet 02.09.2011 13:17 Regnskap
Hei

Har en liten case med en ON bookie.
Jeg tar kun opp prinsippet foreløpig, får ikke saken en god løsning kommer jeg til å nevne både sak og bookie senere.

Jeg spillte på en kamp der oddsen var feilsatt. Bookien har inrømmet at oddsen var feil satt, men vil ikke kansellere spillet mitt siden spillet ikke gikk inn. (Jeg sendte mail før kampen startet og gjorde dem oppmerksomme på feilen, men siden de ikke leste den før kampen var slutt vil de ikke gjøre noe med saken)
Jeg spilte på under 9,5 og kampen endte på 12.
Så svaret fra bookien er nå at siden spillet er tapt gjør de ingenting med saken. Men hvis spillet hadde gått inn måtte de vurdert om jeg skulle fått premien min eller et mellomlegg!!!

Hva synes dere om det? Da jeg satte spillet så var det i realiteten to utfall for meg, Pengene tapt, eller kansellert spill hvis det hadde gått inn. (Tipper vertfall det) Og det er helt greit. Bookien må jo ha mulighet til å kansellere spill når de gjør en feil. Får f.eks RBK 25 i odds hjemme mot ODD så skjønner jeg jo at pengene ikke kan utbetales. Men om ODD da vinner eller spiller uavgjort så skal el kupongen annuleres?
Bookien vil vel ikke utbetale på skjønn det de føler var riktig odds hvis RBK vinner....???

I mitt tilfelle var ikke oddsettingen grovt feil, men Over/under var byttet om, og det har bookien bekreftet, men jeg står altså igjen med 0 kroner på konto. Og hadde spillet gått inn så hadde jeg nok sittet igjen med kun innsatsen.

Hva har dere opplevd i lignende situasjoner? Er det ikke gjengs i bransjen at et spill med feil odds annuleres uavhengig av om spillet går inn eller ikke??

- Svar på innlegg
Re: Prinsippspørsmål!
Trosten Postet 02.09.2011 14:06 Regnskap
Min anbefaling er at du bare lar det ligge. Tid er penger. Med mindre du har tapt mye så anbefaler jeg deg å utnytte denne tiden bedre...

Å gå etter bookiene for slikt som dette lønner seg dessverre ikke. 

TrostenTHE ONLY THING I`M ADDICTED TO.. http://www.miinto.no/
- Svar på innlegg
Re: Prinsippspørsmål!
heioghopp71 Postet 13.09.2011 23:41 Regnskap
Praksisen varierer enormt. Har ca. 1-2 slike spill pr. uke hvor oddsen åpenbart er feil. Er i ferd med å lage en intern liten statistikk på dette, som muligens også kan formidles til andre.

Det vanlige er jo at man kansellerer før kampen starter. Noen sender mail, andre sender ikke mail.

Det er BETYDELIG skjeldnere jeg opplever at veddemålet blir kansellert etter kampen starter. Kanskje så skjelden som 1 ut av 10. De fleste odds er jo f.eks. bytte om hjemme/bortebane, bytte om odds på f.eks. over/under og andre slike ting. Dette er jo typisk ting som blir gjort når oddsen blir lagt ut og korrigeres normalt i løpet av maksimalt en times tid.

Men det skjer faktisk oftere enn man kunne tro at odds IKKE blir kansellert. Litt avhengig av hvor feil den er. Veldig ofte vil det jo være enkelt for bookmakeren å få balanse i "boken sin" og den feilaktige oddsen vil ikke påvirke hvor mye de har profit på dette veddemålet.

- Svar på innlegg
Re: Prinsippspørsmål!
EG Postet 14.09.2011 01:14 Regnskap
Jeg har opplevd noen få slike tilfeller, men bookiene har alltid opptrådt ryddig de få gangene dette har hendt meg.

Selvsagt skal bookien betale deg tilbake innsatsen. Det ville vært en ryddig og ordentlig opptreden.
I motsatt fall så synes jeg godt du kan offentligjøre hvilken bookie dette gjelder.

Jeg er enestående:
Jeg forstår noe ingen andre forstår - min egen humor
Jeg er enestående:
Jeg gjør noe som ingen andre gjør - jeg ler av mine egne vitser
- Svar på innlegg
Re: Prinsippspørsmål!
nighbet Postet 14.09.2011 01:30 Regnskap

Hender i blant at bookier har åpenbart feilsatt odds. I disse tilfellene gidder jeg ikke sette penger på dette, da det ikke er noe artig å sitte i ettertid og ikke vite om man får pengene sine eller ikke!

 

I stedet pleier jeg heller ta kontakt på livechat og fortelle dem at dette åpenbart er feil og at de "snudd" oddsen, eller at HC er satt feil vei! Og da hender det seg at noen viser god service og krediterer kontoen min med en hundrelapp eller to som takk for hjelpen.

Mener de fleste bookmakers opptrer ganske så ryddig på dette.

Pjokken som laget denne tråden; du skriver at du først spilte og så skrev mail om at oddsen var feilsatt?! Skal man først spille på feilsatt odds, må man jo bare sitte stille som mus og håpe.....hehe :)

- Svar på innlegg
Re: Prinsippspørsmål!
EG Postet 14.09.2011 02:24 Regnskap
Leste nok ikke grundig nok!
Dersom Pjokken80 bevisst spilte på en feilsatt odds, så forholder saken seg annerledes. Da har du ikke stort du skulle ha sagt selv om du angret - i seneste laget.

I så fall forsøkte du å utnytte en feil hos bookien som til slutt rammet deg selv.

Så er spørsmålet - visste du eller burde du ha visst at oddsen var feilsatt da du satte spillet?

Jeg er enestående:
Jeg forstår noe ingen andre forstår - min egen humor
Jeg er enestående:
Jeg gjør noe som ingen andre gjør - jeg ler av mine egne vitser
- Svar på innlegg
Re: Prinsippspørsmål!
nighbet Postet 14.09.2011 02:50 Regnskap
Tror man som oftest ser om det er en feilsatt odds eller ikke:

En kamp som gir feks 2.10 på hjemme og vil variere fra 1.80 til 2.30 kanskje.  Dette er variasjoner i markedet.

Husker jeg hadde en hos Bet24 tror jeg, der spillet var på Thornton skulle score eller ikke i en NHL-kamp.
Husker ikke helt oddsen, men var noe sånn som 2.70 på å score og 1.45 på å ikke score.
Linjen under stod det: Thornton scorer over 1.5. Oddsen var 1.45 på over og 2.70 på under.... En opplagt feil.

Så har man selvsagt tvilstilfeller, men når noe er for godt til å være sant, så er det ofte det :)  
- Svar på innlegg
Re: Prinsippspørsmål!
Pjokken80 Postet 13.10.2011 08:38 Regnskap
Hei

Saken har ikke løst seg. Unibet står fortsatt på sitt. De har innrømt at oddsen som lå ute var feil, men er ikke villige til å gjøre noe som helst med saken siden spillet ikke gikk inn. Det som kanskje er det mest skremmende med saken er at de presterer å si at de måtte sett på saken om spillet hadde gått inn, evt betalt ut etter det de mente var rett odds. Aldri hørt en dårligere løgn.... Selvsagt hadde de kansellert om det hadde gått inn.
Ser noen spekulerer i om jeg forsøkte og lure Unibet, det kan jeg avkrefte, og det faller på sin egen urimelighet siden jeg ga beskjed til support om saken flere timer før kampen startet, og bare noen minutter etter at spillet var satt. Hadde jeg forsøkt på det hadde jeg jo forholdt meg rolig og håpt på det beste.
Jeg satte spillet på noe så smalt som en australsk boksekamp så omsetningen var nok ikke mye å skryte av, og dermed kanskje ikke så lett for bookien å oppdage feilien som ble gjort.

limer inn noen av mailene som har gått frem og tilbake... de må leses fra bunnen av...


Hei 
Takk for din henvendelse til Unibet.
Vi henviser til våre regler og vilkår.
5.3.2
Med mindre et spill aksepteres som feil, når godkjent, vil spillet forbli gyldig og kan ikke trekkes tilbake. Det er kundens ansvar å sørge for at detaljene i plasserte spill er riktige.
Det er absolutt ingenting vi kan gjøre med denne saken. 

Vennlig hilsen
Tobias 

 

 
I tidligere mail har dere bekreftet at oddsen var feil.... Hvordan vil du forklare at oddsen på over 8,5 var høyere enn oddsen på over 9,5? Og likeså på at oddsen var lavere på under 8,5 enn på under 9,5? Hvordan er det mulig av dere å argumentere for at det var riktig?
Skjønner du ikke problemstillingen? Eller vil du ikke skjønne det? Du mener at alt har gått 100% riktig for seg her? Det er ikke snakk om en kompensasjon? Ikke en beklagelse eller unnskyldning en gang?
Kan ikke tenke meg en annen bransje i hele verden som hadde sluppet unna med så slett kundebehandling, spesielt ikke når de faktiske forholdene er så lette å sjekke opp i. Jeg kan ikke se at det er rom for noe som helst tvil i det hele tatt...

 

Hei,
Takk for din henvendelse til Unibet.
Saken har vært til prøving hos vår odds avdeling som har bekreftet kupongen med oddsen som var satt. Kupongen ville ha blitt betalt ut i tilfelle den var gått inn og har ikke blitt betalt ut ettersom den ikke er vunnet.

Vennlig hilsen
Tobias

 

 

 

 

Ja jeg har skjønt at dere har en annen oppfatning enn meg, men vi kommer stadig nærmere en løsning eller vertfall en felles forståelse, selv om det ikke er lett og komme frem til dere...
Jeg så jo ikke at oddsen var feil før kupongen var satt! Så jeg hadde jo ingen mulighet til å si ifra før jeg gjorde. Og det var FØR kampen var i gang!
Og dermed hadde jeg jo i realiteten aldri mulighet til å vinne på kupongen. Det var to valg, kupongen tapt og dere avviser alt blankt. (Som nå) eller at kupongen hadde gått inn, hva skulle dere da gjort? Hvis en kunde setter et spill på at united vinner hjemme mot bolton til 25 i odds så ikke kom å fortell meg at dere betaler ut gevinsten! Da annuleres selvsagt kupongen pga feil odds. Og det må jo skje i denne saken også. Som jeg har nevnt flere ganger allerede er jeg 100% sikker på at oddsen var feil. Jeg logget ut og inn, byttet nettleser og oddsen var feil, samme hvordan dere vrir å vender på det. Og dere har jo også i tidligere e-poster bekreftet at oddsen var feil.
Jeg kan enkelt og greit ikke godta avslaget deres

 

 

Hei,
Takk for din henvendelse til Unibet.
Denne saken har allerede blitt behandlet og vårt svar er gitt.
Det vil ikke bli gitt noen kompensasjon i dette tilfellet da du har plassert din kupong og godtatt den oddsen som var når du plasserte den.
Oddsavdelingen har vært kontaktet og de har bekreftet dette.
I tilfelle du mener at en odds er feil kan du kontakte os direkte istedenfor å sette et spill på en kamp hvor du mener oddsen er feil.

Tobias
Unibet Support
Ansvarlig Spill

 

 

Hei
Huff blir oppgitt over at dere har så liten evne til og sette dere inn i saken. Jeg tror jeg får ta på capslock så er det litt større mulighet for at budskapet når frem. JEG SIER NOK DETTE FOR 5. ELLER 6. GANG, JEG VIL IKKE HA ANNULERT KUPONGEN PGA AT JEG ANGRET PÅ DET JEG SPILLTE PÅ, DEN MÅ ANNULERES FORDI DEN BLE SATT PÅ FEIL GRUNNLAG. ODDSEN SOM LÅ UTE VAR FEIL NÅR JEG TIPPET. I TILLEGG SÅ SKREV JEG MAIL TIL DERE FØR KAMPEN, DET BURDE VÆRE MER ENN NOK, DERE SKULLE SELVSAGT OPPDAGET DETTE SELV I UTGANGSPUNKTET!
MEN SÅ LENGE KUPONGEN ER SATT PÅ FEIL GRUNNLAG SKJØNNER JEG IKKE AT DET ER SÅ RELEVANT HVILKET KLOKKESLETT JEG TOK KONTAKT! 

 

 
Hei,
Takk for at du kontaktet Unibet.
Som sagt så skulle du tatt kontakt med oss på telefon med en gang du fant ut at det var noe feil med oddsen/kuppongen, så skulle vi hjelpet deg med det.
Det er dessverre ikke noe vi kan gjøre med denne saken.
Lykke til med dine fremtidige spill.

Vennlig hilsen
Djordje
Unibet Support

 

 

 

Hei
kan bare ikke godta at dere blankt avviser alt når dere innrømmer at feil odds har ligget ute.
Jeg får begynne fra starten igjen og ramse opp mine argumenter! De viktigste først;
1 Spillet er helt klart satt på en odds som ikke var riktig. Det har dere også bekreftet i tidligere mail. Det alene er god nok grunn til at spillet kan kanselleres. Oddsen var høyere på over 8,5 enn over 9,5 og vice verca med under oddsen!
2 Jeg satt spillet på under ved en feiltakelse (som jeg er fullstendig klar over er mitt ansvar, orker ikke mer gnål om det) MEN grunnen til at jeg blingset på dette var nok at oddsen var feilsatt og over/under oppsettet deres var byttet om i forhold til vanlig. Jeg har vert kunde i over 10 år hos dere og en rask titt på de 1000 siste spillene mine viser nok 100% over spill, spiller aldri under på noe :) Er klar over at det heller ikke har noe å si, fortsatt mitt ansvar.
Men det var jo dette som fikk meg til å se at dere hadde gjort en feil. Da jeg skulle kontrollere mine spill oppdaget jeg feilen jeg hadde gjort. Det fikk meg selvsagt til å sjekke oddsen på hjemmesiden deres, og det var da jeg så at dere hadde lagt ut feil odds. Jeg både dobbelt og trippelsjekket, logget meg ut og inn igjen og til og med byttet nettleser. Det er 100% sikkert at oddsen som lå ute var feil, og det har dere forsåvidt bekreftet.
3 Mulig at dette er enda viktigere punkt enn nummer 2, men jeg sendte altså mail til dere før kampen startet og varslet om at spillet var satt på feil grunnlag og måtte kanselleres. På dette klarer dere å svare at dere ikke så mailen før kampen var slutt, og derfor ikke kan kansellere spillet. Håpløs tilbakemelding.... Jeg vil jo ha spillet kansellert pga at oddsen er feilsatt, ikke pga at jeg angrer på at jeg satte spillet. (Hadde det vert årsaken så skjønner jeg avslaget) Men det er altså ikke tilfelle her! Så når dere leser den mailen er ikke relevant for denne saken!

 
 

Hei,
Takk for din henvendelse til Unibet.
Du kommer ikke til å bli kompensert for dette da det til enhver tid er deg som kunde sitt ansvar og kontrollere hva du tipper på før du leverer ditt spill.
Kampen er bekreftet av oddsavdelingen som at spillet er korrekt.
Vennlig hilsen
Tobias
Unibet Support

 

 

Hei
Dette er jo helt utrolig. Nå inrømmer dere verfall at oddsen var feilsatt. det er en god begynnelse. Så i det jeg satt spillet mitt kunne jeg i realiteten i beste fall gå i null. Altså hvis kupongen er tapt tar dere pengene uansett. Hadde jeg vunnet måtte dere vurdert saken? Ser du ikke selv hvor dumt det er?
Jeg ga jo beskjed før kampen startet også! Dette synes jeg er utrolig dårlig kundebehandling.
Jeg har vert god kunde her i over 10 år og kan ikke skjønne at dette blir utfallet av saken. Jeg forventer egentlig å få kreditert 2000 tilbake på min konto, men et absolutt minimum må være halvparten! Hadde aldri drømt om at dere skulle være så trangsynte i denne saken. Om den ikke får en god løsning kommer jeg til å legge ut historien på Oddsnet.
Mvh

 

 

Hei 
Takk for din henvendelse til Unibet.
Det kan godt hende oddsen var satt feil i dette tilfellet. Som du sier så er det ikke meningen at det skal tilbys høyere odds på noe med også høyere sannsynlighet.
Uansett så har ikke dette noe å si i dette tilfellet. Du setter ditt spill på under 9,5 og resultatet blir 12-0 derfor taper du din kupong og kupongen ville ha blit tapt uavhengig av hva oddsen er. Hadde din kupong vært vunet ville saken vært en annen. Om vi da i ettertid ser at vi har gitt feil odds kan vi da heller vurdere saken og se om vi kan få betalt ut forskjellen. I denne saken er dette ikke av aktualitet ettersom kupongen er tapt.
Tobias
Unibet Support 

 

 
Ikke snakk om at jeg kan få svar på det jeg spør om?? 2 enkle spørsmål er alt jeg ber om svaret på.
Det du sier om at det er mitt ansvar at oddsen er rett er jo bare pisspreik. Hvis dere med en feil legger ut 25 i odds på at Rosenborg slår odd så får man jo ikke utbetalt pengene. Da drar du jo bare en annen regel opp av hatten.
Oddsen på Boksekampen var åpenbart feilsatt. Hvorfor kan dere ikke bekrefte/avkrefte det enkle spørsmålet?

 

 

Hei 
Takk for din henvendelse til Unibet.
Dette er ikke et spørsmål om oddsen er riktig, men at du ikke har sjekket detaljene før du leverte din kupong.
Du leverte din kupong til den oddsen som var vist i øyeblikket du leverte den og du har dermed akseptert den oddsen som var gyldig per da. Om du mener du hadde fått bedre odds på et annet alternativ skulle du heller ha satset dine penger på dette.
Om du ser at vår odds er feil kan du kontakte oss før du setter ditt spill.

Vennlig hilsen
Tobias 

 

 
Det er uinteressant, hvis dere gir ut feil odds og spillet går inn kanselleres det uansett. Men når det går i deres favør kan dere bruke regelen under.
Jeg ønsker KUN svar på punkt 1 og2 kan jeg få det? 

 

Hei.
Takk for din henvendelse til Unibet.Dette er sjekket opp i og vi henviser til regel under.
Viser også til vår regel :
5.3.2
Med mindre et spill aksepteres som feil, når godkjent, vil spillet forbli gyldig og kan ikke trekkes tilbake. Det er kundens ansvar å sørge for at detaljene i plasserte spill er riktige. 

 

 

 
Hei
Ja det er greit. Men jeg vil si at det ikke er relevant i denne saken. Grunnen til at jeg vil ha refundert spillet er jo at oddsen som lå ute må ha vert feil.
Jeg må visst sette dette opp for å få svar på det jeg er ute etter!
1. Oddsen på over 8,5 runder var høyere enn oddsen på over 9,5. Mener dere fortsatt at oddsen på disse to alternativene var riktig satt?
2. Oddsen på under 8,5 runder var lavere enn oddsen på under 9,5 runder. Dette er også feil etter min forstand. Mener dere fortsatt at oddsen var riktig satt?
Jeg vil ha svar på de to spørsmålene som er nummererte.
Jeg er 100% sikker på at dere har feil, jeg sjekket flere ganger på siden deres etter jeg så jeg hadde plassert feil spill. Da så jeg jo at oddsene var byttet om, det er jo det som er årsaken til at jeg ble forvirret å plasserte feil spill. (Men det er jeg klar over er mitt ansvar, men som sagt har det ingenting med denne saken å gjøre. Spillet må annuleres på grunnlag av at oddsen var feil)
Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette må være veldig enkelt for dere å finne ut... Dere har vel kontroll på hvilke oddser dere har hatt ute til hvilken tid...
Jeg tok det som en selvfølge at spillet ble kansellert. Tidspunktet for når jeg sa ifra og når dere leste mailen har ingenting med saken å gjøre!
Jeg prøver jo ikke og få omgjort spillet fordi jeg angrer på jeg satte det! Det skal annuleres fordi oddsen som lå ute var feil!
Jeg er lei av svar som går rundt grøten, for å komme videre i saken trenger jeg svar på punkt 1 og 2 så får vi se om vi er enige om det før vi kan finne en løsning.
Mvh 

 

 

 
Hei

Takk for at du kontaktet Unibet.
Det er riktig at du sendte oss en mail før kampen startet, men vi har ikke sett den med en gang da den var i vår mailkøen. Derfor sa vi og vi ber deg ta kontakt med oss neste gang hvis du oppdager en feil, men gjerne i telefonen, slik at vi kan gjøre noe med saken din.
Spillet ble ikke kansellert og som sagt, er det ingenting vi kan gjøre med denne saken.
Takk for forståelsen.

Vennlig hilsen
Djordje
Unibet Support 

 

 
Hei
Jeg tok jo kontakt i god tid før kampen startet. Hvorfor skal dere legge skylden på deres feil over på meg? Det burde absolutt gått automatikk i dette. Og hadde noen fått en fordel med dette er det 110% sikkert at spillet hadde blitt kansellert, men når det går i deres favør er det altså greit?
Jeg tolker svaret deres til at dere innrømmer at oddsen var satt feil og byttet om, men ikke er villlige til og gjøre noe med det nå i etterkant?
Jeg ønsker et klart svar på det siste spørsmålet!

 

 

Hei ,
Takk for at du kontaktet Unibet.
Hvis det er slik at du oppdaget feilen med oddsen, skulle du tatt kontakt med en gang med oss, slik at vi kunne rette det og finne en løsning. Kuppongen er nå avgjort og de er ingenting som vi kan gjøre nå.

Vennlig hilsen
Djordje
Unibet Support
Ansvarlig Spill

 

Subject: RE: Unibet - Odds
Ok
Men hvorfor lar du være å svare på resten? Mener du at oddsen var riktig på de 4 over/under alternativene dere hadde? Det er jo det som er stridens kjerne her. 

 

 

 
Hei Takk for at du kontaktet Unibet.
Det at vi kan gjøre unntak EN gang, betyr at vi kan kansellere kuppongen en gang for deg. Forutsetningen er at du tar kontakt med oss umiddelbart, helst på telefonen.
Hvis vi hadde kansellert spillet, ville du fått vite det og fått innsatsen tilbake.
Viser også til vår regel :
5.3.2
Med mindre et spill aksepteres som feil, når godkjent, vil spillet forbli gyldig og kan ikke trekkes tilbake. Det er kundens ansvar å sørge for at detaljene i plasserte spill er riktige.
Lykke til med dine fremtidige spill. 
Vennlig hilsen
Djordje
Unibet Support

 

Hei
Her trengs oppklaring. Jeg tror ikke du forsto hva jeg mente og jeg forstår ikke hva du mener med at du kan gjøre unntak EN gang? Vil det si at du krediterer kontoen?
Det jeg mener med at spillet må kansseleres er ikke at jeg overså feilen mellom over og under, fullt klar over at det er mitt ansvar. Men da jeg så glippen gikk jeg inn på siden deres igjen og så at det lå feil odds ute. Dermed regnet jeg med at dere kansellerte automatisk. Dere hadde to over/under spill ute. Feilen var at oddsen på under 8.5 runder var lavere enn på under 9.5 runder. Håper du skjønner at det er opplagt feil. Det var likt med overvarianten der oddsen på over 8,5 var høyere enn oddsen på over 9,5 altså var oppsettet feil og derfor er det åpenbart at dere har gjort feil her.
Det må også være en enkel sak for dere å sjekke opp i!
Håper dette oppklarer saken og at jeg får mine 2000 tilbake på kontoen. 

 

 
Date: Wed, 31 Aug 2011 16:33:15+0200
Hei 
Takk for at du kontaktet Unibet.
Beklager sent svar. Vi har undersøkt kontoen din og ser at spillet er allerede avgjort og det er ikke noe vi kan gjøre.
Det er veldig viktig at du sjekke kuppongen din før du bekrefter den. Det er egentlig ikke mulig å kansellere et spill, men vi kan gjøre unntak EN gang.
Vi ønsker lykke til med dine fremtidige spill. 

Vennlig hilsen
Djordje
Unibet Support

 

Hei
Regner med dere kansellerer følgende spill;
31-8-11 9:53
kr 2 000,00
kr 2 000,00
Event
Innsats
Odds
Resultat
Utbetaling
Geale, D - Albert, E
Over/Under
Antall runder 9,5
Dine veddemål: Singel, Under 9.5
Jeg spillte feil her. Skulle egentlig spillt på over, men så etterpå at dere hadde byttet om oddsen på alternativene i denne. Det var ganske innlysende da under 8,5 runder ga lavere odds enn under 9,5 runder.
På samme vis ser jeg over 9,5 som jeg hadde tenkt å spille på ga lavere odds enn over 8,5 runder.
Kampen går vel i kveld en gang, men det er like greit å kansellere spillet med en gang.
På forhånd takk 

- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!