Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Nordicbet useriøse.
Sorlie Postet 16.10.2017 19:24 Regnskap
Jeg går nå ut med en kraftig advarsel til spillere innpå her mot Nordicbet.
Jeg har hatt konto hos Nordicbet i 10 år, om ikke mer, men det siste året har gevinstene for min del vært ganske fine. Etter å ha tatt ut en fin sum tidligere i år, valgte jeg i august å ta ut alt innestående på konto. Noen dager etter satte jeg inn 3 units bare for gøy, og har klart å gjøre om dette til 220 units. På fredag valgte jeg å ta 200 av disse unitsa, og i morrest kom Nordicbet med denne tilbakemeldingen:

"Hei Eirik,

Kontakter deg angående ditt uttak.

Jeg beklager å måtte meddele at vi har avslått ditt uttak og trukket tilbake gevinstene fra din bonus. Dette er fordi du har brutt med våre regler og vilkår som du aksepterte da du opprettet konto hos oss. Nærmere bestemt har du brutt punkt 12.1:
"12.1 Bonuser er kun tilgjengelig én gang per person, familie, husstand, adresse, e-postadresse, kredittkortnummer, bankkonto, telefonnummer, datamaskin/enhet og/eller IP-adresse." 

Din konto har blitt evaluert og jeg vil gjerne meddele at din konto ikke vil ha tilgang til å benytte seg av bonuser i fremtiden som følge av at du har brutt våre regler som du aksepterte da du opprettet konto hos oss.

Denne beslutningen er endelig og er tatt av vårt ansvarlige team.

Ikke nøl med å ta kontakt med om dersom du har ytterligere spørsmål. Vår kundeservice er åpen hele døgnet, alle dager i året på live chat, telefon og e-mail.

Med vennlig hilsen,
Frederic
NordicBet Kundeservice."


Nordicbet har med dette tatt alt det jeg har spilt opp, og det står igjen 3 units på konto nå. Jeg bor alene og har kun en konto, som jeg har alltid har hatt. Har bedt Nordicbet om en utredning og svar på hvordan de kan påstå at jeg har brutt denne regelen, men det ønsker de altså ikke å svare på. 
For meg blir dette helt useriøst, og det er helt klart at de ikke tåler å ha vinnende spillere. Som vinnende spiller over tid blir man enten limitert, eller så finner de på en regel som gir dem retten til å ta pengene på konto.

Flere har som har erfaring med dette? Dette er vel i grunn en sak for journalister, i disse tider med diskusjoner hvorvidt vi skal tillate utenlandske bookmakere å drive sin virksomhet i Norge... kom gjerne med innspill folkens. Det er like før jeg kontakter avisene her.
- Svar på innlegg
Re: Nordicbet useriøse.
balo Postet 16.10.2017 20:00 Regnskap
Denne skjønner jeg ikke helt , har du 2 kontoer hos Nordicbet ? Det er jo det de beskylder deg for. Må jo være bonusen for nye spillere de snakker om her. 
- Svar på innlegg
Re: Nordicbet useriøse.
Sorlie Postet 16.10.2017 20:35 Regnskap
Nei. Har ikke to kontoer..
- Svar på innlegg
Re: Nordicbet useriøse.
Black Postet 16.10.2017 21:39 Regnskap
Merklig at Nordicbet ikke kan fortelle deg hva du har gjort galt.

Slik jeg forstår deg så har du kun spilt for egene penger og ikke benyttet deg av bonusen til Nordicbet.

Du bor alene så du treffes ikke av familie, husstand, adresse, e-postadresse, kredittkortnummer, bankkonto, telefonnummer, datamaskin/enhet og/eller IP-adresse.

Det som er merklig med svaret til Nordicbet er at de påstår at det ikke er første gang du har brukt deres bonustilbud, men der har du spillehistorikken din, som du kan bruke som bevis for at du ikke benyttet deres bonustilbud flere ganger (tror jeg).

Ikke gi deg, nå vet jeg ikke hvor mye en units er for deg, men det er klart du skal ha pengene når du ikke har brutt reglene.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Sjekk innlegg fra februar 2017
Me Postet 17.10.2017 00:06 Regnskap
Endret
17.10.2017 00:20 Me

Paragraf 12.1.

- Svar på innlegg
Re: Sjekk innlegg fra februar 2017
Me Postet 17.10.2017 00:07 Regnskap
Endret
17.10.2017 00:07 Me
17.10.2017 00:09 Me


Nb har gjort dette en rekke ganger...FRYKTELIG bookie...
- Svar på innlegg
Re: Sjekk innlegg fra februar 2017
Me Postet 17.10.2017 00:10 Regnskap
Nordicbet stenger konto og beslaglegger
Me Postet 28.02.2017 17:58 Regnskap
  Endret
28.02.2017 17:59 Me
31.03.2017 15:32 Me

gevinster fra 2 kamerater av meg...De henviser til regel 12.1 og thats it...Ingen nærmere begrunnelse..Konto stengt og midler beslaglagt.Kunden står igjen som et maktesløst spørsmålstegn.Har man ingen rettssikkerhet her? Pål eller Flipper? Hva kan man gjøre når bookie stenger kontoen uten å oppgi årsak? 

De sier kun at bonusvilkår er brutt.Ingen annen info..

Her må representant fra Nb komme på banen!
 
- Svar på innlegg
Re: Sjekk innlegg fra februar 2017
Kornboy Postet 18.10.2017 10:24 Regnskap
Det er 1 punkt i den regelen over som jeg finner problematisk, det er den med IP-adresse, alt det andre synes jeg er greit at bookiene "tar deg på" når det gjelder mistanke om bonus-missbruk. I dagens samfunn sitter jo folk på åpne nettverk hele tiden, bookiene bruker sikkert dette for alt det er verdt og tar de som tilfeldigvis har vært inne på det samme nettverket å satt spill, men kun de som vinner naturligvis, har man tapt så holder bookiene kjeft og håper på mange flere innskudd :-) Har ikke kommet oppi dette selv, men så rører ikke jeg bonuser lengere heller.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Nordicbet useriøse.
Stabukk Postet 18.11.2017 12:13 Regnskap
Nordicbet, Betsafe og Betsson er vel mer eller mindre samme greie. Fikk mail fra en av dem om at kontoen min var gransket og at jeg ikke ville få bonuser. Gransket er jo et ganske sterkt ord... Men da jeg ba dem utdype ville de ikke si mer. Det er hårreisende dårlig kundebehandling.
- Svar på innlegg
Re: Nordicbet useriøse.
Solent Postet 27.01.2018 15:09 Regnskap
Nordicbet var en seriøs bookie med god support og kunnskapsrike folk som forsøkte å tilby en god tjeneste, så ble de kjøpt av Betson og etter det har ting bare gått nedover.
- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!