Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Travprat

Tilbake til forum
Hest 360 får fem millioner av Rikstoto
argus Postet 27.06.2019 11:06 Regnskap

Prinsesse Märtha Louises Selskap får fem millioner kroner av Rikstoto for å markedsføre hestesporten.
Styreleder i Norsk Rikstoto, Jan Petter Sissener, kan dessverre ikke uttale seg om avtalen siden han ikke har sett avtalen???

Dette er sakset fra TGN.

-"I går var det et oppslag i Dagens Næringsliv med tittelen; «Prinsessens selskap får fem millioner kroner fra Rikstoto for å promotere hestesporten».

Jeg kan ikke uttale meg, fordi jeg ikke har sett avtalen. Det jeg kan si er at det ikke er samsvar mellom det styret er blitt informert om, og det som kommer fram i artikkelen i Dagens Næringsliv, sier Jan Petter Sissener, styreleder i Norsk Rikstoto.

Det betyr at avtalen ikke er styrebehandlet?

Vi har hatt saken til orientering, men den er ikke styrebehandlet. Jeg husker ikke om det ble nevnt et beløp da, men det beløpet jeg er kjent med, er noe helt annet enn det som kom fram i DN.

Dette er forøvrig et samarbeid mellom Norsk Rikstoto, Det Norske Travselskap og Norges Rytterforbund. Jeg har bedt om å få se avtalen, og kommer med en redegjørelse etter jeg har lest gjennom den, sier Jan Petter Sissener."

- Svar på innlegg
Re: Hest 360 får fem millioner
argus Postet 29.06.2019 18:51 Regnskap

Innstillingsrådet har i dag innstilt på Siri Hatlen som ny styreleder i Norsk Rikstoto.
Godtar staten dette, er Jan Petter Sissener ferdig som Rikstoto-topp.
 

Innstilingsrådets leder Tore Haugum sier det er et enstemmig innstillingsråd bak forslaget.

 

- Svar på innlegg
Re: Hest 360 får fem millioner
argus Postet 02.07.2019 17:05 Regnskap
Endret
02.07.2019 17:06 argus

Rikstoto-sjef Harald Dørum går av - rett etter avsløring om omstridt prinsesse-avtale.

Ifølge nettsiden har det vært en større konflikt knyttet til avtalen med prinsesse Märtha Louise som er deleier og hovedaktør i selskapet Hest360.
Avtalen mellom Rikstoto og selskapet til prinsessen har vist seg å bli dyr, og ifølge tgn.no har avtalen rundet 12 millioner kroner. 

TGN.no skriver at avtalens kostnad ble underkommunisert overfor styret. 

- Svar på innlegg
Avtalen omtalt på Norsk Rikstoto
Black Postet 02.07.2019 18:10 Regnskap
Her er en link til avtalen som offentliggjort i februar i år. Da var det ikke mange som luktet lunta.

 

Morten B.W. Tønnesen er den som er arkitekten bak avtalen. Han har hatt ansvar for den digitale satsingen i Norsk Rikstoto fra 2001 til 2016. For de som har vært med som kunde i Norsk Rikstoto i denne perioden, vet at Morten B.W. Tønnesen og hans folk har gjort en meget god jobb. Norsk Rikstoto 2001 i forhold til 2019 er et lysår.

 

De siste årene så har Morten B.W. Tønnesen vært leder av Norsk Rikstoto markedsføring.

 

Hvis man ikke tenker penger så er det å få en avtale med en så profilert person som Märtha Louise og Hest365 meget positivt for Norsk Rikstoto. Det kan gi mye positiv omtale tilbake til trav og galoppsporten.

 

Det er prislappen som er man ikke klarer å svelge og at man ikke klart å formidle hvor mye avtalen koster Norsk Rikstoto. Det virker som vi fortsatt ikke vet hvor mye det vil koste.

 

Det er dessverre slik som min far opplevde det. Han spiste ofte på det samme stedet når han var ute. Flere ganger i året. Hvilket måltid var det han snakket om? Jo, den gangen maten var dårlig og ikke smakte. Alle de andre gangene hvor han gikk fornøyd der fra snakket han aldri om.

 

Det er vel slik med Morten B.W. Tønnesen også, han har sikkert gjort en meget god jobb i Norsk Rikstoto, men det kan virke som han denne gangen har servert et dårlig måltid med avtalen til Hest365. Terningkast 1? Over og ut for Morten B.W. Tønnesen i Norsk Rikstoto?

 

 People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Avtalen omtalt på Norsk Rikstoto
argus Postet 02.07.2019 20:48 Regnskap
Endret
02.07.2019 21:49 argus

- Vi skal være med å fremme hestesport, hesteavl og hestehold. sa adm. Direktør Harald Dørum.


Allerede nå ser jo denne avtalen til å virke "meget positivt" for Norsk Rikstoto!!!!

 

Sakset fra TRAV365

SMSen fra hesteeieren slo ned som en bombe for travtrener Sigbjørn Kolnes tirsdag.

"Etter flere års samarbeid hadde hesteeieren fått nok.
Dråpen ble Märtha-avtalen.
Hestene skal selges og engasjementet i sporten avsluttes.
I meldingen skriver hesteeieren at Rikstotos avtale med prinsessen var dråpen.

Bjerke-treneren legger ikke skjul på at det er tøft å få en slik melding.

- Det er jo fryktelige signaler.
Investorene trekker seg og vi som skal leve av dette blir skadelidende. Jeg må jo si jeg ser mørkt på dette. Det er tøft, sier Kolnes oppgitt......"

 

- Svar på innlegg
Re: Avtalen omtalt på Norsk Rikstoto
argus Postet 09.07.2019 08:58 Regnskap

Avtalen med prinsesse Märtha Louise og Hest360 koster 2,2 millioner pluss moms i året. Det bekrefter Rikstoto mandag. Den viser en total ramme på 11 millioner kroner, fordelt på fem år, pluss moms.

Totalt med moms er rammen 13,75 millioner.

- Svar på innlegg
Norsk Rikstoto sliter
Black Postet 09.07.2019 10:27 Regnskap

Det er mye penger. Nå har jeg lest at man kan terminere avtalen etter et år, men det sies det ikke noe om.

 

Det gikk også ut en melding før i år fra NR at NR må spare på grunn av sviktende omsetting. Det vi si at de skal kutte i kostnader på 25 millioner kroner.

 

Det er Norsk Rikstotos oppfatning at den aktuelle markedssituasjonen ikke kan påregnes å være forbigående. Det er derfor nødvendig at både sport og spill bidrar for å finne gode løsninger for kostnadsbesparende tiltak i en krevende situasjon. (Klippet fra NR)

 

Det henger ikke helt på greip for meg, at man har gått inn på en slik avtale når man samtidig skal kutte i kostnader.

 

Carl Fredrik Stenstrøm tidligere ansatt i Rikstoto forsvarte dagens spillmarked (monopol) i Norge på spill konferansen høsten 2018, men har i år skiftet jobb til en aktør som går inn for å få en modell som Sverige og Danmark. Det lukter lang vei at flere og flere ser at dagens spillmarked er utdatert.

 

Det leker fra alle kanter i Norsk Rikstoto. Toppfolk som forsvinner ut av organisasjonen, omsetting som synker og får konsekvenser for alle som er en del av travsporten, avtaler som skaper støy og får både traveiere og trenere til å telle på knappene om de orker å holde på mer.

 

Jeg synes Norsk Rikstoto peker på det største problemet selv: Det er Norsk Rikstotos oppfatning at den aktuelle markedssituasjonen ikke kan påregnes å være forbigående.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
M24 om avtalen mellom NR og Hest360
Black Postet 12.07.2019 09:38 Regnskap
Bra omtale av avtalen av  M24 (Lasse O. Evensen)

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Avtalen mellom NR og Hest360
argus Postet 14.07.2019 11:11 Regnskap
Endret
14.07.2019 11:13 argus

Årsregnskapet for Norsk Rikstoto viser et minus på drøye 41 millioner kroner.

Norsk Rikstotos omsetning i 2018 ble 3.610 millioner kroner. Av denne omsetningen var 2.159 millioner kroner spill til løp i Norge og 1.451 millioner kroner spill til internasjonale trav- og galoppløp. De tilsvarende tallene i 2017 var henholdsvis 2.405 og 1.488 millioner kroner.

Det som er bekymringsfullt, er at overføringene til formålet synker med 42 millioner i 2018. Når man så vet at i 2019 kutter man ytterligere 25 millioner, betyr det at norske hesteeiere sakker akterut.

537 millioner kroner ble tilbakeført til hestesporten i 2018. Dette er 42 millioner mindre enn i 2017.

Siden resultatet er så dårlig,  går likevel Norsk Rikstoto ut og betaler 13,75 millioner kroner til prinsesse Märtha Louise og Hest360.

En forstår mer og mer hvorfor Rikstoto-sjef Harald Dørum gikk av.

- Svar på innlegg
Re: Avtalen mellom NR og Hest360
argus Postet 21.07.2019 22:04 Regnskap

Prinsesse Märtha Louise kan dessverre ikke komme til sitt eget æresløp på Biri, men hun skal selvfølgelig sende en videohilsen.

 

Dette betaler Norsk Rikstoto 13,75 millioner kroner for.

 

Flaut.

- Svar på innlegg
Re: Avtalen mellom NR og Hest360
argus Postet 07.08.2019 13:49 Regnskap

Prinsesse Märtha Louise skal ikke bruke prinsessetittelen sin lenger i kommersiell sammenheng.

Det bekrefter Märtha Louise selv på sosiale medier.

 

«Diskusjonene er noe jeg har tatt seriøst, og i samarbeid med min familie har vi funnet ut at det er best at vi gjør noen endringer. 

 

Vi har derfor i fellesskap kommet fram til at jeg bruker tittelen prinsesse når jeg representerer Kongehuset, gjør mine offisielle oppdrag i inn og utland og i private sammenhenger. Jeg skal fra nå av ikke bruke min prinsessetittel i kommersiell sammenheng, er noe av det prinsessen skriver på sin Instagram-konto».

- Svar på innlegg
Re: Avtalen mellom NR og Hest360
argus Postet 12.08.2019 19:06 Regnskap
Endret
12.08.2019 19:06 argus

Omsetningen på travspill går stadig nedover. Sist lørdag var omsetningen på Drammen katastrofalt lav, kun 9,3 millioner kroner. Totalt ble det spilt for 60,9 millioner siste uke mens samme uke i fjor  var  på 66,7 millioner.

Rikstoto mente tidligere at et kutt på 25 millioner noe som tilsier ca. 5%  omsetningsnedgang var muligens behovet i år.

Nå ser det ut for at omsetningsnedgangen vil bli betydelig større enn antydet, og kuttbehovet hos Rikstoto vil dermed bli langt høyere.

Heldigvis for Rikstoto, så har Rikstoto inngått avtale med Trav360, så nå er det vel bare et tidsspørsmål før Rikstoto kan begynne og høste av avtalen.

- Svar på innlegg
Re: Avtalen mellom NR og Hest360
Black Postet 13.08.2019 17:26 Regnskap
Jeg tok å sjekket når jeg sist spilte hos NR og det var 29.7. Antall spill hos NR har synket for hvert år for min del. Liker trav og travspill men det frister ikke noe med spillene vi tilbys og tbp.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Avtalen mellom NR og Hest360
argus Postet 29.08.2019 13:11 Regnskap

Travsporten står nå etter alt å dømme overfor en ny og omfattende kuttprosess.

17 millioner må spares ut året.

 

Rikstoto  er  140 millioner etter budsjettene til nå i år, noe som er betydelig mer enn man antok da det ble kuttet 25 millioner tidligere i år.

 

Rikstotos konstituerende direktør Camilla Garmann har fått et synkende skip i hendene, men jobber døgnet rundt for å redde situasjonen.

 

Er det kanskje Norsk Tipping som vil bli redningen?

- Svar på innlegg
NR og NT
Black Postet 29.08.2019 14:43 Regnskap
Gaius Petronius en romer som levde for 2000 år sa:
Vi trente hardt, men hver gang vi begynte å få fram grupper som fungerte, skulle vi omorganiseres. Jeg lærte senere i livet at vi har en tendens til å møte enhver ny situasjon med en omorganisering, og dessuten hvilken fantastisk metode dette er til å skape en illusjon av fremskritt, mens det som egentlig oppnås er kaos, ineffektivitet og demoralisering.
For hestesporten (NR) så vil det være tragisk og bli en del av NT, tror jeg. Det er bygd opp en organisasjon gjennom flere ti år. Jeg tror det blir som Gaius Petronius sa for nesten 2000 år siden - kaos, ineffektivitet og demoralisering.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
«Hennes omdømme er svekket»
argus Postet 30.08.2019 16:29 Regnskap

I et debattinnlegg i tidsskriftet Din Hørsel, utgitt av Hørselshemmedes Landsforbund (HLF), tas det nå til orde for å bryte båndene til prinsessen.

 

«Det er et faktum at prinsessen etter de siste tiders medieoppslag og skandaler, fremstår som mer og mer omstridt, og at hennes omdømme er svekket. Når det er slik fatt, er det kanskje prinsessen som trenger HLF mer enn HLF trenger prinsessen», skriver studieleder i HLF Hordaland, Jan Erik Hagesæter.

 

Han mener interesseorganisasjonen ikke lenger har behov for å sole seg i glansen av de kongelige, og mener dagens ordning med kongelig beskyttelse er en verdiløs og unødvendig anakronisme.

 

Endelig er det noen som har forstått det.

Men hvorfor skal Rikstoto fortsette å sole seg i glansen av de kongelige?

De kongelige gidder som oftest ikke engang å møte opp i travløp som er oppkalt etter dem.

- Svar på innlegg
Travsporten må spare
argus Postet 12.09.2019 14:36 Regnskap

På grunn av svært så anstrengt økonomi, vil Det Norske Travselskap kutte en løpsdag i Harstad for å spare penger. Den planlagte løpsdagen er 19. oktober.
DNT legger ikke skjul på at den økonomiske årsaken i travet er årsaken.

Norsk Rikstoto ligger per nå 145 millioner etter 2019-budsjettet, og travsporten må spare 17 millioner resten av året.

 

- Svar på innlegg
Re: Travsporten må spare
argus Postet 18.09.2019 17:29 Regnskap

Rikstoto støtter også i år Oslo Horse Show med 500.000 kroner.

Daglig leder Camilla Garmann i Norsk Rikstoto, forteller til trav365 at dette er nok en avtale som de er bundet av.

Spørsmålet hun nå stiller seg, er hvor mye hun vil få igjen ved at Rikstoto sponser arrangementet av Oslo Horse Show????

Rikstoto har tydeligvis en godt skjult Sareptas krukke !!!!!!!

- Svar på innlegg
Re: Travsporten må spare, enda mer
argus Postet 20.09.2019 14:15 Regnskap

Så har Rikstoto funnet frem sparekniven - kanskje er det for lite, kanskje er det feil eller kanskje det rett og slett er for sent.  
Dessverre er det spillerne, hesteeiere, travbaner etc. som igjen må lide.

Det hele startet med at DNT vedtok å kutte alle samlingene i ponnitravet ut året pga. den økonomiske situasjonen.


Det siste er at alle baner kan miste en rekke løpsdager til neste år.
Det er snakk om å kutte hele 66 løpsdager.
En bane er foreslått sesongstengt.

For enkelte travbaner kan dette få svært så alvorlige følger.

- Svar på innlegg
Re: Travsporten må spare, enda mer
Black Postet 20.09.2019 18:48 Regnskap

Antall løpshester er redusert fra 4794 i 2010 til 3629 i 2018. Forsetter utviklingen i samme takt så vil det i 2029 være 2435 løpshester.

En halvering av antall løpshester forteller meg at det vi ser her er starten på slutten slik vi kjenner travsporten i dag.

 

Jeg ser ingen lys i tunnelen. Tvert imot så tror jeg at det vil gå enda fortere.

 

Som jeg har sagt før, råvaren til travsporten er løpshesten. Forsvinner løpshesten så forsvinner travsporten. Blir overrasket om Norsk Rikstoto eksister i 2029.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Travsporten må spare, enda mer
argus Postet 24.09.2019 12:14 Regnskap

Liv Røthe, Seniorrådgiver i Lotteritilsynet, kommer med flengende kritikk av Rikstoto, og hva Norsk Rikstoto hovedoppgave er.

Hun skriver bl.a.

. debatten de siste ukene viser at det er nødvendig med en rolleavklaring. Norsk Rikstoto sin rolle og oppgave er å tilby ansvarlige spill. At hestenæringen nyter godt av overskuddet er en konsekvens, og ikke grunnen til at Norsk Rikstoto er en av få som har tillatelse til å tilby pengespill i Norge."

 

Og ja, en totalgrense for spill vil medføre nedgang i inntektene til Norsk Rikstoto. Dette betyr at alle som nyter godt av overskuddet fra Norsk Rikstoto kan få litt mindre penger i kassen...."

 

Anbefaler alle å lese hele innlegget som ble publisert i NATIONEN på mandag.

https://www.nationen.no/motkultur/debatt/norsk-rikstotos-hovedoppgave-er-a-tilby-ansvarlige-spill-ikke-a-sikre-hestenaeringen-inntekter/

- Svar på innlegg
Re: Travsporten må spare, enda mer
Black Postet 24.09.2019 15:44 Regnskap
Ja du, Liv Røthe. Det var hun som under Øvrevoll skandalen begynte å dra inn fotballen for å forklare hvorfor man ikke kun endre på resultatet i V4/V64 spillet på derby dagen i 2013.
Snakket med  en som tidligere jobbet i Lotteritilsynet. Kunskap og interessen for spill er lik null hos de fleste av de som jobber i tilsynet. Det er byråkrater som har fått seg en jobb i hjembyen.
Jeg vet ikke hva NR har røyka når de kommer med et slik forslag at enkelte skal få lov til å spille for så mye mer enn andre. Det er ikke til å tro, det er bare trist.
Staten elsker penger, så det er litt merklig at de legger på så mange byrder på hestesporten når det gjelder avgifter og begresninger. De dreper travsporten.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Travsporten må spare, enda mer
argus Postet 30.09.2019 14:47 Regnskap

Sakset fra TRAV365

I siste styremøte gjør Det Norske Travselskap det klart at skal de kutte mer, blir det i premiene. Så fikk de beskjed om å kutte 17 millioner til.

I vedtaket heter det:

Styret vedtar at følgende lunsjtrav avlyses: Drammen 7.11, Momarken 28.11 og Bjerke 19.12. Dette forutsetter imidlertid aksept fra Norsk Rikstoto. Dersom DNT blir pålagt ytterligere kutt utover dette, så varsler styret at det utelukkende vil gå utover premiebudsjettet.

Rikstoto har akseptert å kutte to lunchomganger.

Sist torsdag hadde Norsk Rikstoto sitt styremøte. Etter dette ble DNT varslet om at de og Norsk Jockeyklubb må ta ytterligere kutt ut året. Totalt må det spares 17 millioner. I samme periode skal DNT betale ut 35 millioner i premier. Der kan det nå komme kraftige kutt.

Etter det trav365.no erfarer er det i utgangspunktet kuttet noe i premiene i årets siste to måneder. Men nå arbeides det på spreng for å kutte mer. Derfor er også løpsbulletinnen noe utsatt, da man går gjennom nye kuttmuligheter.

 

- Svar på innlegg
Re: Rikstoto tapte momsaken
argus Postet 01.10.2019 20:11 Regnskap
Endret
01.10.2019 22:32 argus

Rikstoto tapte momssaken mot Skattedirektoratet

Lagmannsretten har kommet til at det er blitt innlevert uriktige oppgaver og dermed også gitt feilaktige opplysninger til Skattedirektoratet

 

Siden Rikstoto led et knusende nederlag, må Rikstoto også dekke saksomkostningene for motparten.

 

- Svar på innlegg
Re: Rikstoto tapte momsaken
argus Postet 02.10.2019 20:08 Regnskap

Etter tapet i momssaken mellom Rikstoto og Skattedirektoratet er egenkapitalen så godt som borte, sier styreleder Jan Petter Sissener.

Dommen vil totalt sett koste travsporten nærmere 50 millioner kroner .

- Svar på innlegg
Re: Rikstoto tapte momsaken
Black Postet 02.10.2019 21:36 Regnskap
Det hadde vært fint med noen gode nyheter for travsporten.

Det er trist for travsporten når slikt skjer, og man må bekymre seg for hele forretningsmodellen til travsporten når en slik rettsak tapes (men det var visst ikke helt uventet), travdager flyttes til Sverige og antall travhester i Norge blir færre for hvert år som går.

 

Oppdrettere, trener, kusker, hesteeiere, oppassere, travbaner, løpsdager, antall travløp vil gradvis desimeres i takt med det synkende antall løpshester.

 

Råvaren i travsporten er travhesten. Forsetter trenden med færre travhester for hvert år så blir Norge en travnasjon på linje med Tyskland.

 

Hvis man ikke klar å snu trenden når det gjelder antall travhester i Norge, så kan man male fanden på veggen.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re:Reduksjon i overføringer til DNT
argus Postet 07.10.2019 10:32 Regnskap
Endret
07.10.2019 10:34 argus

PRESSEMELDING

Norsk Rikstoto har varslet reduksjon i overføringer til Det Norske Travselskap på 15,6 mill. kr fra og med september og ut året. 

Kuttene kommer i tillegg til tidligere kutt på 9,7 mill. kr siden budsjettene for 2019 ble vedtatt i Det Norske Travselskap. Styret har bestrebet så langt det har latt seg gjøre å skjerme de aktive fra de tidligere kuttene, og gjort store innsparinger på andre områder. Med reduksjon i overføringene på 15,6 mill. kr etter at løpsbulletinen for september og oktober er publisert, har DNT kun to måneder tilgjengelig å gjøre sportslige innsparinger. Styret finner det sterkt beklagelig at man får et så lite handlingsrom å operere i.

Tiltakene som gjennomføres kan deles i to grupper, reduksjon i generelle innsparinger og premiereduksjon.

Generelle innsparinger
Løpsdagsbidrag for fem innstilte løpsdager  kr    440.000                                                                       
Ubrukte midler i premiematrise   kr 2.240.000                                                                                                    Uttak av gjenstående midler fra DNTs premiefond kr 2.200.000                                                           
Innsparing transporttilskudd    kr     500.000

 

Transporttilskuddet til V75 kuttes i sin helhet fra 1. november og ut året (gjelder både kusker, trenere og hester).   

Reduksjon i premier 
Innsparinger på V75     kr 2.700.000                                                                                                                  Innsparing et løp mindre pr. løpsdag   kr 2.350.000                                                                                  Innsparing Bjerkes onsdager        kr     500.000                                                                                                Innsparing i DNTs Unghestserie   kr     250.000                                                                                          Innstilling av fem løpsdager       kr  1.100.000

 

Innsparingstiltakene er ikke tilstrekkelig til å dekke 15,6 mill. kr. DNTs underskudd for 2019 vil med dette øke med 3,3 mill. kr.

- Svar på innlegg
Ingen hjelp fra millionmottakeren
argus Postet 19.11.2019 17:17 Regnskap

Lørdag var en av årets største travdager på Bjerke, Axel Jensens Minneløp.

Ikke et ord, en videosnutt eller noe fokus var å se hos Rikstotos millionmottaker Hest360.

 

Märtha Louises nettsted har som kjent den mest omdiskuterte sponsoravtalen travsporten noen sinne har inngått.

 

Mange har reagert på at nettstedet ikke engasjerte seg noe som helst rundt lørdagens storomgang. Hverken med oppfordring til spill eller til å ta turen til landets hovedbane.

 

At ikke samarbeidspartneren nevnte lørdagens storløpsdag med et ord uoppfordret overfor sine 12.000 følgere på Facebook, kommenterer han ikke.

 

Les mer hos Trav365.no

https://trav365.no/nyheter/ingen-hjelp-fra-millionmottakeren/19.5766/

 

 

- Svar på innlegg
Ingen hjelp fra millionmottakeren
Black Postet 20.11.2019 14:25 Regnskap

Når avtalen ble offentliggjort ble følgende sagt.


Prinsesse Märtha Louise. - Vår oppgave blir blant annet å bidra til å formidle samfunnsnytten og formålet til Rikstoto og hestesporten. Et budskap som for mange nordmenn nok er litt ukjent Derfor er det desto viktigere å bidra til å spre dette budskapet.

 

Markedssjef Morten B.W.Tønnessen.- Hest360 skal ikke bidra i markedsføringen av spillet, kun markedsføringen av sporten, samfunnsnytten og formålet til stiftelsen Norsk Rikstoto.

 

Det ligger ikke i avtalen at Prinsesse Märtha Louise skal push spill.


Hest360 har ganske mange følgere og på siden deres så er det en del reklame for Norsk Rikstoto.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Hva har HEST360 bidratt med?
argus Postet 20.11.2019 19:41 Regnskap
Endret
20.11.2019 19:42 argus
20.11.2019 19:43 argus

HEST360  formål skulle være en vesentlig bidragsyter for å sikre vekstvilkårene for hesten og hestesporten i Norge, sa markedssjef i Norsk Rikstoto, Morten Tønnesen.

HEST360 skulle bidra til at inntektene fra spillet skulle komme hestesporten, hesteholdet og norsk hesteavl til gode.

Den totale rammen er totalt på 13,75 millioner kroner fordelt på fem år.

 

Spørsmål som mange spør seg er:

 

1)      Hvordan kunne Norsk Rikstoto inngå en slik avtale, når de sliter økonomisk på alle hold?

 

2)      Hvorfor skal Rikstoto sole seg i glansen av de kongelige? De kongelige gidder som oftest ikke engangåmøteopp i travløp som er oppkalt etter dem.

 

3)      Hva har så Rikstoto fått tilbake av denne investeringen?

a)HEST360 skulle være en vesentlig bidragsyter for å sikre vekstvilkårene for hesten, hvor mye har debidratt med - og hvordan har vekstvilkårene vært?

b)      Hvor mye har HEST360 bidratt med til norsk hesteavl?

c)      Hva har hestesporten fått tilbake fra HEST360?

 

 

- Svar på innlegg
Re: Hva har HEST360 bidratt med?
Black Postet 20.11.2019 21:18 Regnskap
Endret
20.11.2019 21:18 Black

  1. De (NR og DNT) angrer nok på hele avtalen og den fikk konsekvenser for noen.
  2. Tradisjon. Land med kongehus har løp oppkalt etter de kongelig. En gammeldags tradisjon man kan kutte ut
  3. Tror det er veldig vanskelig å få frem noe tall på punkt A og B. I forhold til når avtalen ble inngått, så kan man ikke forvente at avtalen mellom NR og Hest360 skal alt nå gitt noen resultat på disse punktene. Uansett så er det veldig vanskelig å se at Hest360 i årene som kommer vil gi noe positivt bidrag til punktene A og B.

Punkt C . Var overrasket over hvor mange som abonnenter Youtube kanalen deres hadde, litt over 4000. De når frem til noen. Hvilken effekt det har på hestesport er ikke lett å si. Nå har vel Hest360 mer søkelys på andre grener innenfor hestesportene enn trav og galopp.

 

Det ser ut som en dårlig avtale for NR og kanskje veldig bra for Hest360, som er inngått på et tidspunkt hvor travsporten sliter på alle fronter.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Spill "på lag" med "Hest360"?
argus Postet 03.12.2019 13:40 Regnskap
Endret
03.12.2019 13:40 argus

Nå kan du snart spille på lag sammen med Hest360 gjennom Rikstotos På lag.

 

Foreningen Spillavhengighet Norge har tidligere reagert på at Märtha Louise brukes i reklame på spill hos Norsk Rikstoto.

Den gang avviste markedssjef Morten Tønnessen i Norsk Rikstoto problemstillinge, og sa at Märtha Louise ikke vil delta i markedsføringen av pengespill.

Hvordan kan menigmann vite når hun deltar og ikke deltar i markedsføringen av pengespill til Norsk Rikstoto - hun eier tross alt 50% av selskapet?

- Svar på innlegg
Et hån mot frivilligheten
argus Postet 04.12.2019 10:56 Regnskap
Endret
04.12.2019 10:56 argus

Dette er hva TRAV365 har som tittel til Hest360 inntreden På Lag

Privatpersoner over hele Norge legger masse tid og penger ned i å selge travspill gjennom "På Lag", med knapt et takk for hjelpa. Så kommer millionmottaker Hest360 og det er halleluja og åpne kraner. Hva i himmelens navn driver Rikstoto med?

 

Anbefaler flere om  lese kommentaren til TRAV365 her:

 

https://trav365.no/

- Svar på innlegg
Re: Et hån mot frivilligheten
keg Postet 04.12.2019 14:04 Regnskap
Blir jo bare for dumt.Pinlig opplegg.
- Svar på innlegg
Stengning av norske travbaner!!
argus Postet 08.01.2020 15:49 Regnskap

Det Norske Travselskap har bedt Norsk Rikstoto om minst seks millioner kroner ekstra om de skal klare å unngå permisjoner, oppsigelser eller stengning av norske travbaner.

Dette skriver DNT-leder Knut Weum i travsport.no.

 

Nå hadde det smakt godt med pengene som HEST360 fikk tildelttidligere i år (13,5 mill. kr.)

Da kunne vi muligens klart å unngå permisjoner, oppsigelser eller stengning av norske travbaner.

- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!