Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
IP-blokkerer utenlandske spillselskaper
Black Postet 24.04.2018 13:11 Regnskap
Stortinget gjør det vanskeligere å spille hos bookmakere.
Monopolet til Norsk Tipping skal skjermes

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re:
egron Postet 24.04.2018 13:48 Regnskap
Slik manglende respekt for enkeltindividets frihet er direkte skremmende. Overlegen moralisme trumfer sunn fornuft. Kanskje omsetningen til Norsk-tippings elendige produkt øker noe, men de aller fleste blir nok å fortsette hos de "slemme" utenlandske selskapene.
- Svar på innlegg
Re:
Kornboy Postet 24.04.2018 14:07 Regnskap
Det er ikke no problem å gå utenom dette via f.eks VPN, problemet er dog at dersom bookiene finner ut at man bruker VPN så kan man vel få stengt kontoen. Jeg tror likevel muligens at bookiene kanskje endrer litt på IP-regler når dette trår i kraft slik at det skal være mulig å spille om man bor i Norge. Dette er bare noe jeg spekulerer i, men de fant jo veier utenom på de andre reglene som har kommet i Norge så jeg blir ikke overrasket om de finner på noe her heller, nordmenn (og skandinavere generelt) er tross alt gode kunder for et spilleselskap.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re:
binocu Postet 24.04.2018 15:22 Regnskap
De har vel erfaring med tilsvarende regler i andre land, antar jeg.
- Svar på innlegg
Bookmakerene
Black Postet 24.04.2018 15:26 Regnskap

Bookmakerne må ta mye av skylden her. De har vist en grådighet som har tatt knekken på mange mennesker. Jeg kjenner flere som har ødelagt livet sitt og for sine familie på grunn av spill.

Norsk tipping må ta sin del av skylden som har hjernevasket flere generasjoner nordmenn til å tro at lykken er å spille og vinne masse penger.

Det er nesten tilbake til 70 tallet når man kun har Norsk Tipping og Norsk Rikstoto å forholde seg til, men internett gjør verden litt større.

Hvor enkelt det blir å spille er om man sperrer DNS og/eller ip finer man fort ut, men jeg tror det blir vanskelig å spille til utlandet og det vil bli en kraftig nedgang av norske kroner til bookmakerne.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Bookmakerene
Kornboy Postet 24.04.2018 15:45 Regnskap
Tror ikke dette blir noe problem i det hele tatt, de endrer litt på reglene om hva som er tillatt når det gjelder IP-adresser, det er i ihvertfall det jeg tror. Mange av disse IP-reglene til bookiene er jo bare bullshit til å begynne med da folk bruker nettverk overalt nå til dags.

Det vil bli en liten nedgang av folk som spiller, ja, men de som spiller ofte til vanlig vil fortsette kunne gjøre det som tidligere vil jeg tro. Vil trodde jo at det skulle bli veldig problematisk når betalingsforbudet var på plass også, dette har vel i verste fall gitt folk minimale problemer.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
DNS-blokkering, ikke IP
Rolf S Postet 24.04.2018 18:34 Regnskap
Nå blir det ikke flertall for IP-blokkering, men DNS-blokkering, som viser seg å ikke være noe blokkering i det hele tatt...om det Aftenposten skriver er korrekt:

"I stedet ble det fattet enighet om en mindre omfattende blokkering av utenlandske spillselskaper, en såkalt DNS-blokkering.

 

Det innebærer at når norske spillkunder går inn på utenlandske spillselskaper, vil de få opp en melding. Der vil det stå at siden er i strid med norsk lov. Det vil imidlertid likevel være mulig for kundene å gå inn på siden.

Det blir som å sette opp et tau foran en park. Det blir forbudt å gå inn i parken, men det går an å komme seg rundt det, forklarer Freddy André Øvstegård i SV til Aftenposten."

//Rolf S.

- Svar på innlegg
Google og DNS
Black Postet 24.04.2018 19:35 Regnskap
Endret
24.04.2018 19:39 Black
24.04.2018 19:43 Black

Tekno la ut en oppskrift i 2016 på hvordan man skulle komme seg rundt når internettlevrandører sperrer nettsteder


Kan leses her

Google sin omtale av DNS tjeneste


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Bookmakerene
mrmilk Postet 01.05.2018 16:38 Regnskap
Syntes Black sitt innlegg oppsummerer situasjonen godt.

Når man må igjennom 1-3 reklameinnslag fra utenlandske spilleselskapet hver halvtime med TV, så blir det i overkant.
Hvis det er mange spilleavhengige i dag så vil fremtidens tall bare øke og øke, med mindre noe blir gjort.
Trenden rundt gambling går bare en vei så jeg er glad for å se at det settes inn tiltak for å få en tilbakegang.

Selv om dette tiltaket er lett å omgå, så er det allikevel et tiltak, og det må legges ned en større innsats for å få satt inn penger og sette sine spill.
Det vil helt sikkert føre til en nedgang i nye spillere, og mange tidligere spillere vil falle av.
 

- Svar på innlegg
Re: Bookmakerene
mrmilk Postet 01.05.2018 16:45 Regnskap
Må også legge til at bruk av VPN fører til en stor usikkerhet. I teorien kan bookmakerne gjøre som de vil med kunder som bruker dette. De har masse regler rundt bruken, så selv om de i tilsvar oppgir business as usual, så står de mye friere til å velge hvem som får faktisk får sine uttak, og hvem som isteden får kontoen stengt pga misbruk.
Om alle Nordmenn må bruke VPN så er jeg sikker på at antall klagesaker vil skyte i været
- Svar på innlegg
Re: Bookmakerene
Insidious Postet 15.05.2018 15:37 Regnskap
De kan egentlig gjøre som de vil, vinner du mye så bare stenger de kontoen din, taper du ja så får du fortsette å tape.. Til du vinner, så stenger de kontoen din. Alle vet hvor kyniske disse selskapene er. Norsk tipping har iallefall faste limits, Max 500 pr spill og max 20 000 i måneden, som iallefall minsker tap hos de verste avhengige som spiller bort slike summer på 1 dag. Det MÅ bli strengere om ikke totalt for utenldands registrerte spillselskapet som danser i penga sine nedi Malta hvor de ikke betaler skatt. Og maaange av disse sidene er eid av nordmenn.. Haha er det ikke sykt :)
- Svar på innlegg
Re: Bookmakerene
Kornboy Postet 15.05.2018 16:03 Regnskap
Mrmilk

Det er jeg klar over,  derfor skriver jeg at de vil muligens endre litt på reglene for norske kunder når det gjelder bruk av f. Eks VPN.  Lenger oppe nevner jeg også at jeg synes mange av disse IP-reglene til bookiene nå til dags er bare tull da folk sitter med ulike enheter på forskjellige nettverk hele tiden nå til dags. Skal man ta folk som driver med f. Eks bonus-abuse, kan man fint gjøre dette uten å dra frem de idiotiske ip-reglene som jeg mener er utdaterte for lenge siden. Jeg er dog helt enig med mrmilk i at bookmakerne kan slå hardt ned på slike ting så jeg vil ikke anbefale folk å gå utenfor reglene før man eventuelt får et klarsignal fra bookiene, noe som vil komme da bookiene selv har sagt at dette er en ikke-sak. Folk trodde jo at de tidligere forbudene av diverse slag skulle bli problematisk også, noe det ikke har vært.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!