Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Betway|Casino Winner|ComeOn|Guts|Librabet|NordicBet|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Kontakt oss

Kontakt oss ved å bruke vårt kontaktskjema.

Du kan også finne oss på Twitter:
https://twitter.com/OddsNet


Om OddsNet

Historie
OddsNet startet den 8. januar 2000 opp som Vidars Oddstips. Vidars Oddstips var en liten grønn side hvor Vidar Gustad startet med å legge ut sine gode oddstips, med god hjelp fra Sissel Husby på det datatekniske planet. Siden var ment som en liten hobby, men besøkstallene tok ganske fort av, og Sissel startet å utvikle siden på litt mer profesjonell basis. Utgangspunktet var å gi leserne gode oddstips som på sikt skulle gi overskudd. Alle spill på Vidars Oddstips ble regnskapsført, og det har vi fortsatt med fram til i dag når det gjelder offisielle OddsNetspill.

Vidars Oddstips skiftet nemlig etter hvert navn til OddsNet.com, og med navneendringen og opprettelsen av et Oddsforum begynte besøkstallene virkelig å stige. OddsNet tok inn flere tipsere, og forumet ble ganske raskt meget godt besøkt. Etter hvert som siden har vokst har vi kunnet opprette flere fora, og dermed også kunnet nå et større lag av folket. Vidar er ikke lengre involvert i OddsNet.com, som i dag har vokst til å bli en av de best besøkte sidene av sitt slag i Norden.

Målsetning
OddsNet har som målsetning å tilrettelegge for brukerne slik at de på en enkel og grei måte kan innhente nyttig informasjon om potensielle spilleobjekter. OddsNet ønsker i størst mulig grad å tilby tjenester som er nært knyttet til odds og oddstipping. Vi ønsker ikke å være en statisk side, og derfor håper vi å presentere nyheter med jevne mellomrom Vi ønsker ikke å sette noen begrensninger for hva vi ønsker med OddsNet, men erfaringsmessig lønner det seg nok å foreta utviklingen steg for steg. Vi har den innstillingen at de som jobber hardest lykkes best.

OddsNets spilleguider
OddsNet har mange ulike spilleguider som er ment å være et nyttig sted å hente informasjon om ulike spilleobjekter. I guidene finner du linker til ulike sider med informasjon om spilleobjektene. OddsNet prøver å lage guider for de fleste store idrettsarrangementer, slik at brukerne kan føle seg trygg på at OddsNet er et godt sted å starte letingen av gode spilleobjekter.

OddsNets fora
Våre fora er en svært viktig del av OddsNet. Det er her oddstips og informasjon utveksles mellom brukerne. Alle står fritt i å skrive på våre fora, men vi har naturligvis en del retningslinjer som brukerne må følge slik at vi klarer å holde OddsNets fora oversiktlige og funksjonelle for alle som ser etter gode tips. Retningslinjene kan man lese mer om under FAQ som man finner link til i venstre meny. Vi anbefaler også at man studerer hvordan de forskjellige fora brukes av erfarne brukere hvis man er i tvil om noe. Da vil man ganske fort komme inn i det.

Resultatoppdatering
På OddsNet har vi to fora ment på resultatoppdateringer. Vi har eget resultatforum for trav, mens all annen idrett oppdateres på Resultatforumet.

OddsNet-tipsere
OddsNet har knyttet til seg flere personer som i lang tid har vist seg kapable til å finne gode oddstips, og som sitter inne med masse erfaring når det gjelder oddstipping. Disse har rett til å levere "OddsNetspill" som er spill som går inn i OddsNets spilleregnskap.

Vi mener å ha funnet en fin blanding av "proffer" og ivrige amatører, som gir siden den ballast som kreves for å skape et godt tilbud til brukerne. Tipserne har ulike spesialiteter, og noen er mer allroundere enn andre. Dette gjør oss allsidige slik at vi dekker svært mange felt som det settes odds på.

Vi håper og tror vi vil beholde en kjerne av tipserne, og at disse vil være en del av OddsNets utvikling. Det vil alltid være utskiftninger på siden både i innhold og i mannskap, men dette tror vi bare er sunt. Hvis noen blir smålei av å tipse, vil dette trolig være negativt for kvaliteten på tipsene som kommer. Vi oppfordrer derfor tipserne til å ta seg pauser når de føler at de blir litt utbrente. Vi tror at sugne amatører svært ofte kan prestere bedre enn utbrente "profesjonelle". Det er viktig å understreke at brukere av ulike fora på OddsNet kan være minst like viktige som de som er med i teamet som tipsere.

OddsNetspill
OddsNetspillene er ment å være verdispill, eller sagt på en måte være tips som på sikt skal kunne gi overskudd. (Les mer om Verdispill her). OddsNet fører regnskap på alle spill forelagt av OddsNet-tipsere, slik at en kan måle om resultatene blir gode over tid. Det er viktig å understreke leserne skal alltid kunne se tilbake på resultatene som er oppnådd fra dag en. Dette betyr at vi ikke kutter ut et regnskap selv om tallene skulle bli svake. Alle OddsNet-tipserne er klar over at regnskapene på siden vil bli liggende selv etter at de har sluttet som OddsNet-tipsere.

Vi spiller alltid til gjeldende odds. Det betyr at vi spiller til den oddsen som gjelder når vi publiserer spillet på forumet. Vi ville aldri finne på å fjerne et spill som er foretatt, selv om det kommer nye opplysninger som gjør at spillet kanskje mister noe av sin verdi før avspark. Vi vil selvsagt opplyse om vi mener spillet har falt i verdi, men altså ikke gjennom å fjerne spillet. Spilt er spilt! Vi etterstreber å være 100% korrekte med vår tallføring, og oppfordrer brukerne til å si fra på foraene eller pr. mail om man skulle finne noen feil.

Klikk her for å gå tilbake til forsiden


Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!