Bli en VIP på Moneybookers i dag og motta 1% cashback i løpet av den første måneden!

Skrevet av: OddsNet 29.04.2011 13:48

Moneybookers er den perfekte måten å oppbevare, overføre og ta ut spillpenger på. Som VIP på Moneybookers får du ekstra fordeler som høyere grenser, gratis sikkerhetstoken og en VIP-lojalitetsklubb.

Moneybookers og OddsNet.com har i dag gått sammen om et fantastisk tilbud:

Bbli en VIP på Moneybookers nå og motta 1% cashback på transaksjonene dine den første måneden og en fast-track-billett til Moneybookers VIP-lojalitetsklubb! Du har fram til 22. mai, kl. 23.59 GMT til å kvalifisere deg for dette tilbudet. Hvis du ikke allerede har en Moneybookerskonto kan du åpne en her.

Hvordan fungerer det?*

  1. Gjør innskudd/overføringer på totalt 5000 Euro (eller tilsvarende i annen valuta) fra Moneybookers til nettbutikker* (for eksempel spillselskaper) innen søndag 22. mai 23.59 GMT.
  2. Så snart du har foretatt innskudd/overføringer på totalt 5000 Euro må du sende en e-post til vip@moneybookers.com med emnet OddsNetVIP2011, som forteller at du har oppfylt kravet.
  3. Du vil motta en e-postbekreftelse fra Moneybookers VIP-team, og fra denne dagen;
BONUS: Fast track-medlemskap i den eksklusive VIP-lojalitetsklubben! Hvis du gjør et innskudd på mer enn 15.000 Euro, vil du få direkte tilgang til VIP-lojalitetsklubben! Finn ut mer om VIP-lojalitetsklubben her.

 

Hvorfor bli en VIP på Moneybookers?

Bortsett fra alle fordelene ved å ha en Moneybookers-konto drar VIP-er på Moneybookers fordeler av:

 

* Særlige regler og betingelser gjelder for kampanjen.

** Du må oppgi identifikasjon med bilde eller adressebevis for å låse opp visse VIP-fordeler. For eksempel for å øke grensene for utgående transaksjoner. Kontakt vip@moneybookers.com for nøyaktige krav eller besøk siden for ofte stilte spørsmål om VIP .

Tweet