Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

-Liverpool slår Manchester United!

Skrevet av: BT Karlsen 05.03.2011 17:00

Det anbefaler i alle fall Betfairs ekspert Andy Gray folk å satse på i søndagens storkamp i Premier League. Gray anbefaler ellers bl.a. å satse på at Wolves vinner mot Tottenham.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays tanker om Premier League-kampene søndag og mandag:


Hver helg ser ut til å gi oss en kamp som vi henviser til som avgjørende, men Manchester United sin tur til Liverpool er akkurat det. I andre steder i landet reiser Tottenham til Wolves før kampen deres i midtuken mot AC Milan.

Liverpool - Manchester United
Sir Alex Ferguson hadde mye å si om dømmingen i deres midtukes-tap mot Chelsea. Jeg må si at på en annen dag kunne enkelte avgjørelser ha gått United sin vei og de kunne i det minste ha stukket avgårde med uavgjort. Men det er ikke slik det utspilte seg, og nå må de tenke på hvordan de skal finne tilbake til formen.
For å gjøre Fergie sin elendighet komplett må han klare seg uten Nemanja Vidic i denne kampen og det kan ende opp med å bli den mest avgjørende faktoren i denne kampen. Skadene som har plaget Rio Ferdinand sin sesong har vært ille nok, men en sentral forsvarsduo bestående av Chris Smalling og Wes Brown kommer til å være en enorm stimulans for Liverpool.
Tap mot West Ham er en god indikasjon på at Kenny Dalglish sitt lag ser mye bedre ut i disse dager, men er ikke riktig der enda. De har deres egne skadeproblemer med Martin Kelly og Daniel Agger ute for en stund, Raul Meireles er tvilsom for denne kampen og Andy Carroll er sannsynligvis ikke helt klar til å spille enda. Dersom de kan få den tidligere Newcastle-mannen skadefri tror jeg han kan skape realt trøbbel for United sin lettvekter av en forsvarsduo, men det er stort dersom, og det mest sannsynlige scenarioet er at Luis Suarez vil lede linjen.
Jeg sa i forrige ukes spalte at United sine kamper mot Wigan, Chelsea og Liverpool ville avgjøre ligasesongen deres, og dersom de taper denne kommer de virkelig til å føle presset. Tidligere i sesongen var det enkelte som trodde de kunne gjøre det utenkbare og forbli uslåtte i løpet av hele kampanjen, så det er en dramatisk snuoperasjon å tenke på at de kan tape to på rad. Men jeg har på følelsen at de vil det. Wayne Rooney har spilt ganske bra de siste ukene, men han ser litt sliten ut etter så mange kamper på rad. Dimitar Berbatov sine mål har tørket opp og Javier Hernandez hadde en middelmådig kamp mot Chelsea hvilket vil være til bekymring for treneren. Med de problemene de har i forsvaret tror jeg de er der for å bekjempes.
Anbefalte spill:
Kjøp Liverpool til å vinne til 2.98
Kjøp 1-0 Liverpool til 9.0
Kjøp Liverpool holder buret rent til 3.35


Wolves - Tottenham
På dette nivået vil alt annet enn fullstendig konsentrasjon komme til å koste deg, og Spurs kommer til å ha tankene på omkampen hjemme mot AC Milan i midtuken, selvom vi må vente med å se om det betyr at Harry Redknapp kommer til å endre på rutinene.
Tapet mot Blackpool var bevis på at laget fra nord-London er sårbare på bortebane og Wolves kommer til å føle at med en fysisk tilnærming og hjemmestøtten kan de få tre poeng som kommer til å hjelpe dem langt på nær til å unngå nedrykk.
Jeg har vært svært imponert over Spurs denne sesongen og mannskapet deres er like bra som den har vært i lang, lang tid, men prisen på en Wolves-seier er simpelthen for god til å gå glipp av.
Anbefalte spill:
Kjøp Wolves til å vinne til 3.15
Kjøp Wolves til å vinne 2-1 til 13.0
Kjøp over 2.5 mål til 2.16


Blackpool - Chelsea
Jeg tror ikke Blackpool kommer til å rykke ned. Måten de spiller fotball på betyr at de bør plukke nok seire; det er lagene som spiller for mange uavgjort på slutten av sesongen som jeg bekymrer meg for. Men Charlie Adam, som har vært en av de beste spillerne i divisjonen denne sesongen, står over denne kampen pga kort og jeg er ikke sikker på at de kommer til å klare å skape nok sjanser i hans fravær. Det er ikke av mangel på respekt for Blackpool, det er kun et faktum at styrken deres ikke ligger i forsvar.
Chelsea er fulle av selvtillit etter den seieren mot ligalederene, og jeg kan ikke forestille meg at de glipper her. David Luiz var kanskje heldig som holdt seg på banen i den kampen, men han har skapt en vidunderlig start på karrieren sin i klubben og de ser ut som en bedre lag med ham. Når det gjelder Fernando Torres så har han ikke scoret enda, men jeg tror ikke det å hvile ham er den rette tingen å gjøre. Du trenger kamper under beltet når du akkurat har sluttet deg til et nytt lag og målene vil komme før eller senere. Jeg ville ikke bli overrasket om Carlo Ancelotti bestemmer at dette er en kamp hvor han kan stille opp med en angrepstrio av Torres, Nicolas Anelka og Didier Drogba og finne ut om det er den beste måten å spille mot lag som benytter seg av en mer åpen tilnærming til kamper.
Dette kan bli en underholdende kamp, men jeg kan kun se en vinner.
Anbefalte spill:
Kjøp Chelsea til å vinne til 1.33
Kjøp 3-1 Chelsea til 12.5