Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tror City valser over Wigan

Skrevet av: BT Karlsen 03.03.2011 12:09

Betfairs tippeekspert Andy Gray tror Manchester City knuser Wigan på lørdag, og anbefaler ellers bl.a. å satse på at Evertons nedtur fortsetter.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays gjennomgang av lørdagens Premier League-kamper:


Tittelkappløpet er tilbake etter onsdagskveldenes resultater og det er gode nyheter for den nøytrale tilskuer, selvom Manchester United-fans sørger over nok et Stamford Bridge-tap! På den andre enden av tabellen er ting like tett som alltid og jeg har følelsen av at helgens åpningskamp kommer til å ha en svært stor innvirkning på hvem som ender opp med å svømme eller synke.

Birmingham - West Brom
Det er aldri lett å vite hvordan lag reagerer på et vidunderlig resultat som Birmingham sin seier over Arsenal i finalen til Carling-cupen. Vil selvtilliten være skyhøy til den grad at de tror de kan slå hvem som helst for øyeblikket eller vil den selvtilliten virke mot dem og tillate selvtilfredsheten til å synke inn?
Den cupseieren var et fantastisk resultat, men det er ikke til å unngå at den har brakt med seg noen avbrudd. Treningen vil kanskje ikke ha hatt den samme intensiteten, mens mediaoppstyr for spillere og trenerteam kan ha gjort at enkelte spiller har tapt litt av fokuset.
Vi blir nødt til å vente for å se hva slags sinnsstemning vertskapet er i, og jeg mistenker at den første halvtimen av kampen kommer til å gi oss en svært god antydning på hvilket Birmingham-lag som har dukket opp. Dersom the Blues fremdeles er i festehumør kan West Brom dra fordel av det og få det som ville vært en absolutt uvurderlig seier som vil hjelpe dem langt på vei til å unngå nedrykk. Dette Baggies-laget ser allerede mye bedre ut under Roy Hodgson, og det muntre uavgjorte resultatet mot Stoke var en god indikasjon på hvor langt de har kommet i de siste ukene.
Magefølelsen min sier at dette kommer til å bli en intents og nervøs kamp i stedet for en klassiker, og at begge lagene vil dele poengene før dommeren blåser i fløyten for endt kamp.
Anbefalte spill:
Kjøp uavgjort til 3.35
Kjøp 1-1 til 7.2
Kjøp under 2.5 mål til 1.76


Manchester City - Wigan
På slutten av kampanjen vil Roberto Mancini helt sikkert lure på hva som kunne ha vært. Etter å ha jaktet på byrivalene United på toppen av tabellen, så Mancini laget sitt tape skjødeløse poeng mot lag som Fulham mens de røde tapte to kamper i løpet av en måned. Tittelkappløpet er over for dem denne sesongen, og dersom de virkelig skal komme nære neste år må de lære seg til å være mer hensynsløse og å avgjøre kamper når de ligger foran.
Edin Dzeko er en svært god mann på topp med supre egenskaper i lufta, styrke og mål, men sannheten er at partnerskapet hans med Carlos Tevez rett og slett ikke har funket så langt. Mens Dzeko har slitt med å score, ser det ut som om hans mangel på mål har smittet hans argentinske spisspartner og det vil være til større bekymring for treneren. Det er selvfølgelig mulig at Mancini kjøpte Dzeko fordi han visste at Tevez kommer til å forlate laget på slutten av sesongen, men det er selvfølgelig en diskusjon for en annen dag. Dette, imidlertid, kan bli bosnieren sin dag jeg tror han har for mye klasse til å slite og jeg tror han kommer til å score mot the Latics.
Chelsea er på vei opp og Spurs har konstant fått resultater i ligaen til tross for deres europeiske eventyr, så flere brudd på konsentrasjonen kan koste City en plass blandt de fire beste, som så så dønn sikkert ut tidligere i sesongen.
Dersom denne kampen hadde blitt spilt på DW-stadion ville jeg ha trodd at Wigan kom til å få noe fra den, men jeg kan rett og slett ikke forestille meg at City gjør en glipp på hjemmebane og jeg tror at denne gangen kommer det til å bli relativt enkelt for dem.
Anbefalte spill:
Kjøp Manchester City til å vinne til 1.40
Kjøp Manchester City til å score tre mål eller flere til 2.6
Kjøp Edin Dzeko til å score når som helst til 2.2


Arsenal - Sunderland
Gunners finner tilbake til sporet ved å slå Sunderland og kommer til å berolige fansen til en viss grad. Kjøp Arsenal til å vinne til 1.47; kjøp Arsenal til å vinne 2-0 til 7.6.
Bolton - Aston Villa 
Ett poeng hver i en kamp mellom to jevnbyrdige lag. Kjøp uavgjort til 3.5; kjøp 1-1 til 7.6.
Fulham - Blackburn
Mark Hughes til å vinne over hans gamle lag når Fulham fortsetter å vise god hjemmeform. Kjøp Fulham til å vinne til 1.78; kjøp 2-0 til 9.0.
Newcastle - Everton 
Etter midtukens FA-cup-elendighet frykter jeg nok en gang det verste for mitt gamle lag. Kjøp Newcastle til å vinne til 2.72; kjøp 2-1 Newcastle til 11.5.
West Ham - Stoke
En kamp som går i stå som ingen av trenerne kommer til å synes er ille. Kjøp uavgjort til 3.45; kjøp 1-1 til 7.0.