Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tittelen havner i London

Skrevet av: Moderator 26.02.2011 22:18

Søndag er det duket for finale i den engelske ligacupen der Englands to største byer er representert. Arsenal må finne seg i å være klar favoritt mot Birmingham og Betfair's tippe-ekspert, Andy Gray, har klokketro på at London-laget innfrir favorittstempelet.

- Jeg liker ikke å si dette, men det er veldig vanskelig å argumentere for Birmingham. Arsenal har de sterkeste 11, den bredeste troppen, en trener som er mer vant til å forberede til store kamper og massevis av spillere som har spilt i cupfinaler tidligere. For et par år siden, da Arsenal kom til Carling Cup-finalen og spilte mot Chelsea, spilte de med mer eller mindre de samme 11 som hadde fått dem dit; spillere som Jeremie Aliadiere, Julio Baptista, Justin Hoyte og en veldig ung Theo Walcott.

Jeg kan se logikken bak det siden det belønner de spillerne med en sjelden sjanse til å spille i en stor finale. Men ettersom sesongene har gått og Arsenal har mislykkes i å ta med seg en pokal hjem, har Arsene Wenger sin policy endret seg noe og vi har sett at han har spilt med stadig sterkere lag i denne konkurransen.

Jeg vil overhodet ikke bli overrasket over å se Arsenals absolutt beste løpe ut på matta på søndag ettermiddag. Ja, de har en FA-cup omkamp i midtuken mot Leyton Orient å tenke på, men med all respekt til "the Os", Wenger kommer til å se på det som en kamp hvor kan kan stille med et litt svakere lag og fremdeles vinne.

Jeg liker Alex McLeish og måten Birmingham gjør ting på. De er en god klubb med lojale supportere og spiller ærlig fotball, men dersom Arsenal begynner med det pasningsspillet vi alle vet de kan og beholder ballen i laget i store perioder av kampen, frykter jeg det verste for dem. Og jeg tror ikke det kommer til å bli noe avslapping eller "sparing" på spillere dersom Arsenal leder med ett eller to mål.

I peptalken før kampen kommer franskmannen til å fortelle spillerne sine at det er over fem år siden de vant noe som helst og at de bør tenke på denne kampen som om det var Champions League-finalen. De har simpelthen ikke råd til å gjøre en tabbe.


En spiller som ikke er vant til denne typen kamper er unge Jack Wilshere, men du hadde aldri kunne gjettet det ved å se ham spille. Han hadde full kontroll mot spillere som Xavi og Andres Iniesta forrige uke, og det ser ut som om han bare blir bedre og bedre for hver kamp. Jeg var fascinert over å se ham bli satt til å spille en dypere rolle av Fabio Capello da England spilte mot Danmark for et par uker siden, og det er et bevis på hvor god han er siden han spilte ganske så bra i sin første landskamp i en posisjon han egentlig ikke er vant til. Om han kommer til å spille flere kamper for England i den posisjonen er selvfølgelig opp til treneren, men jeg foretrekker faktisk å se ham bli brukt mer som en playmaker. Han kan være ganske farlig på siste tredjedelen på matta og selvom han ikke har scoret mange, så er jeg sikker på at han kommer til å legge til den egenskapen med tiden.


En mer regelmessig målscorer er selvfølgelig den superbe Samir Nasri og hans tilbakekomst etter skade har gitt laget et realt løft. Jeg plasser pengene mine på at den franske landslagsspilleren kommer seg på målscorerlisten igjen på søndag når Arsenal vinner ganske enkelt.


Anbefalt spill:

Kjøp Arsenal til å vinne på 90 minutter til 1.45
Kjøp Arsenal til å vinne 2-0 til 8.2
Kjøp Samir Nasri til å score når som helst til 2.8

 

 

West Ham vs Liverpool

- West Ham er prototypen på inkonsekvens; de blander det å bli slått ut av Carling Cup-semifinale med alle slags Premier League-resultater og en god kampanje i FA-cupen. De scorer nok mål (åtte på de to siste kampene), men de har ikke holdt buret rent på de siste ni kampene i noen av konkurransene og det forklarer sannsynligvis hvorfor de sliter i ligaen.


Gjorde de den rette tingen med å fortsette å ha tro på Avraam Grant? Vi blir nødt til å vente til sesongslutt for å vite svaret på det, men de har sett ut som et bedre lag de siste par ukene og de kommer til å ha følelsen av å ha gjort en ny januarsignering i overgangsvinduet nå som Tomas Hitzlsperger endelig er skadefri. Han er en god spiller med bra erfaring i denne ligaen og gir de to ting de har manglet hele sesongen: mål fra midtbanen og gode dødballsoppspill.


Når det gjelder Liverpool så ser de virkelig ut som et lag på vei opp etter at Kenny Dalglish tok over. Med all respekt til Roy Hodgson - de ser virkelig ut som om de ønsker å spille for den nye treneren deres. Vi ser endelig det beste av Raul Meireles mens den kontroversielle avgjørelsen om å plassere Glen Johnson på venstrebacken og Martin Kelly på høyrebacken ser ut til bli rettferdiggjort.


Det ser ut som om Andy Carroll ikke kommer til å være klar til å spille denne kampen, hvilket er synd fordi han hadde en veldig god kamp for Newcastle på Upton Park tidligere i sesongen og det er usikkert om Steven Gerrard kommer til å spille også. Dersom de to hadde spilt tror jeg gjestene ville ha klart det på nære nippet, men uten dem tror jeg West Ham kommer til å klare å sikre seg det som de kommer til å anse som et bra poeng.


Anbefalt spill:

Kjøp uavgjort til 3.45
Kjøp 1-1 til 7.2
Kjøp "Liverpool holder ikke buret rent" til 1.53

 

Man City vs Fulham - City er mest sannsynlig ute av tittelkappløpet nå, men de kommer til å ønske å sikre plassen blant de topp 4 så snart som mulig, og dette er en god sjanse til å legge til enda tre poeng. Kjøp City til å vinne til 1.56; kjøp 2-0 til 7.6.

 

Stoke vs West Brom - For mye styrke, bråk og besluttsomhet for West Brom å hanske opp med når Stoke gjør jobben sin. Kjøp Stoke til å vinne til 1.98; kjøp 1-0 til 7.4.