Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Torres scorer!! (!)

Skrevet av: Moderator 20.02.2011 12:28

Etter en drøss favorittspill på FAcupen smeller Andy Gray til med en liten bombe få dager etter Chelseas forrige spissflopp Andriy Mykolayovich Shevchenko herjet i Europa League.

Fernando Josè Torres Sanz har ikke akkurat herjet på topp for sin nye klubb Chelsea siden rekordovergangen fra Liverpool. Det er ikke helt uten grunn man trekker paralleller til tidligere spissflopper som Sutton og Shevchenko på Stamford Bridge. Snart skal Chelsea møte Ståle Solbakkens menn i FC København og Gray spiller faktisk at spanjolen skal finne nettet i Dronningens By. Betfair har sendt oss:

FC Købehavn vs Chelsea

FC København leder den danske ligaen med en stor margin og de forblir uslåtte etter 19 kamper. Men, om det er en god ting for dem når de møter Chelsea på tirsdag kveld er et interessant spørsmål. De kan komme inn i kampen full av selvtillitt, eller de kan være uforberedte til å ta steget opp og lide under konsekvensene av å ikke bli satt på prøve, uke etter uke.

Til tross for problemene deres denne Premier League-sesongen og jeg tror ikke de kan klare å tette igjen de 12 poengene til Manchester United nå forblir Chelsea et solid lag i Champions League. Betfair-spillere sier seg uten tvil enige med meg, og det er grunnen til at de tror det er mer sannsynlig at de vinner Champions League til 6.6 mot United på 10.0.

Det danske laget har fått noen respektable resultater hjemme denne sesongen ikke minst da de klarte å holde Barcelona til et 1-1 uavgjort resultat i gruppespillet. Men jeg tror at Carlo Ancelotti vil at troppen skal skride frem i Europa, og det er mulig spillerne hans føler seg frigjort ved å spille utenfor Premier League. De har hatt så mange opp og nedturer på noen måneder at det kan føles som en lettelse å komme tilbake til Champions League, hvor det må sies at formen deres har vært ganske sterk.

En av grunnene til at Fernando Torres flyttet til Chelsea var så han kunne spille i denne konkurransen og han kommer uten tvil til å nyte denne store kampen, kontinental atmosfære i den danske hovedstaden. Nicolas Anelka har fem Champions League-mål denne sesongen, men det er mulig han ikke blir valgt, så jeg kjøper at Torres kommer til å score i en 1-0-seier til Chelsea. Det vil være en solid fordel å ta med tilbake til Stamford Bridge og bringe Roman Abramovich et steg nærmere drømmen om å vinne Europas største pris.

Anbefalte spill:
Kjøp Chelsea til 1.65
Kjøp 0-1 til 6.6
Kjøp Fernando Torres til å score.


Marseille vs Manchester United

Dette er en potensielt vanskelig kamp for Manchester United. Marseille-sjefen Didier Deschamps har en hel haug av erfaring med store kamper som spiller og trener, og han kommer til å ha dette laget vel-driljert for besøket fra Englands mester-kandidat.

Stade Velodrome er en fantastisk arena, og jeg forventer en intens kveld i sør-Frankrike. Det kommer til å bli en forsiktig kamp, og jeg tviler overhodet ikke på at Sir Alex Ferguson kommer til å spille med en spiss og fem på midtbanen. Han kan be Wayne Rooney om å spille i en dyp rolle med Dimitar Berbatov på topp, men jeg mistenker at United-treneren muligens lar Premier Leagues toppscorer sitte på benken.

Dette er den typen kamp som Sir Alex Ferguson har brukt timesvis på til å forberede laget sitt i løpet av de siste årene. De kommer til å prøve å holde det tett, de kommer ikke til å bry seg om kampen spilles i lavt tempo, og det er mulig de kommer til å slå til mot det franske laget med et kontringsangrep.

Uansett hvilken formasjon United spiller forblir de ett av de farligste lagene i Europa. De kan definitivt score på Velodromen. Wayne Rooneys vidundermål i Manchester-derbyet vil ha gjort ham svært godt. Det var ikke, som noen hevder, det mest fantastiske målet i historien av Premier League, men det var et av de mest eksplosive skuddene jeg har noensinne sett, og jeg kjøper at Rooney scorer for United mot Marseille.

Mye har blitt sagt om United sin borteform denne sesongen, men til tross for at de burde har vunnet mer, har de kun tapt en. Det er mulig Sir Alex Ferguson kommer til å bli fornøyd med uavgjort her, med tro på at laget hans kan bryte ned Marseille på Old Trafford. Jeg kjøper 1-1 uavgjort resultat.

Anbefalte spill:
Kjøp uavgjort til 3.35
Kjøp 1-1 til 7.2
Kjøp Wayne Rooney til å score.