Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Favorittene innfrir del II

Skrevet av: Moderator 18.02.2011 12:00

Andy Gray er enig med Ronny Johnsen og går nærmest som vanlig for favorittseiere til de store lagene, denne gangen i FAcupen!

Betfair har sendt oss:

Chelsea vs Everton

Everton kunne lett ha vunnet da disse to lagene møttes på Goodison for tre uker siden, men det gir mening at Chelsea er favoritter i returoppgjøret til 1.59.

Min gamle klubb var svært dårlige i 2-0-tapet deres mot Bolton forrige uke og trener David Moyes var svært skuffet. Faktum er at jeg tror jeg aldri har sett ham så nedenfor som han var etter den kampen i alle de 9 årene han har vært på Goodison Park.
Selvfølgelig, Chelsea har mislykkes i å spille bra i deres to siste kamper de ble utspilt av Liverpool og presset på til ingen nytte i uavgjortkampen mot Fulham. Men de har ikke tapt en kamp i FA-cupen på tre år, så jeg kommer aldri i verden til å motsette meg en seier på hjemmebane.

Everton produserte fem mål for to uker siden mot Blackpool, men generelt har de slitt for å score denne sesongen. Likefult har Chelsea kommet til kort i deres to siste kamper, og de kommer til å ha et halvt øye på midtukens Champions League-kamp mot FC København, så det er mulig Carlo Ancelotti kommer til å hvile spillere.

Jeg kommer til å bli svært overrasket dersom Chelsea ikke scorer i tre kamper på rad, men jeg forventer ikke en høytscorende kamp. Everton gjør det ofte bra borte mot Chelsea. De kjempet hele veien til et 1-1 uavgjort resultat tidligere denne sesongen, og uten forstyrrelsen av europeisk fotball kommer de til å være klare for denne.

Jeg tror Chelsea vil klare å vinne denne på nære nippet. Som jeg sier, jeg forventer ikke en masse mål, men jeg tror vi kommer til å se at 2.5 mål-barrieren blir brutt. Med spekulasjoner om hvilke spisser Ancelotti kommer til å velge tror jeg jeg satser på et spill hvor en midtbanespiller setter ballen i nettet. Det finnes ikke et mer pålitelig valg enn Frank Lampard, så kjøp at han kommer til å score.

Anbefalte spill:
Kjøp Chelsea til 1.59
Kjøp 2-1 til 9.4
Kjøp Frank Lampard til å score


Manchester United vs Crawley Town

Hvilken anledning dette kommer til å være for Crawley Town. Som den første ikke-liga klubben til å nå femterunden på 17 år fortjener de store gratulasjoner uansett hva som skjer på Old Trafford på lørdag ettermiddag. Jeg håper dette kommer til å bli en utsolgt kamp og at Crawley sørger for en god lønningsdag.

United, på den andre siden, har større fisker å fange, og med en potensiell vanskelig midtukes-tur til Marseille i Champions League, kommer ikke Sir Alex Ferguson til å ønske å ta noen som helst sjanser. Det er mulig han kommer til å hvile nøkkelspillere , men spillere som Javier Hernandez, Michael Owen og Tomasz Kuszczack er alle svært gode spillere og kan alle hjelpe United til en seier.

United spilte uavgjort mot Exeter City på Old Trafford i FA-cupen og disse konkurransene kan vise seg å være overraskende frustrerende for store klubber. Jeg har litt erfaring med å spille mot ikke-liga mostandere. I 1985, da vi forsvarte FA-cupen, ble Everton nesten slått ut av et sta Telford-lag. De kom til Goodison Park og presset på, og selvom vi spilte med vår sterkeste ellever, slet vi virkelig i lange perioder. Hva vi fant ut, og hva som ofte er tilfellet i disse kampene, er at straks toppklubben scorer det første målet, klapper motstanderen sammen. Vi scoret ikke før i andreomgangen, men når vi en gang gjorde det, var vi komfortable og vi endte opp med å vinne 3-0.

Crawley må prøve å nyte opplevelsen av å spille på Old Trafford. Jobben deres er å frustrere hjemmelaget så lenge som mulig, men til syvende og sist kommer United til å være for sterke og jeg forventer at de kommer til å vinne med en komfortabel margin.

Anbefalte spill:
Kjøp Man Utd -2.0
Kjøp 3-0 til 7.4
Kjøp over 2.5 mål til 1.33


Manchester City vs Notts County

Til tross for problemer bak sceneteppet, vant Notts County League Two forrige sesong og har på ingen måte skjemmet seg ut i League One denne sesongen. Paul Ince kommer til å nyte sjansen til å teste laget sitt mot en av de sterkeste troppene i Premier League. Eastlands er et supert sted for en League One-klubb å besøke og jeg håper de lærer fra opplevelsen og genererer store penger.

City ble slått ut av cupen av Nottingham Forest hjemme for to år siden, men Roberto Mancini sitt lag er av et annet kaliber. De har gjort tabber fra tid til annen denne sesongen og de slet med å knekke koden mot den greske motstanderen deres i midtuken, men det er sjeldent de krasjer med den typen idiotiske tap som pleide å plage dem.

Uansett hvilket lag Mancini velger så bør det være for sterkt for County. Dette kan godt være en sjanse for den baktalte spissen Edin Dzeko til å sparke igang karrieren sin i England med et par mål etter at treneren kritiserte spillingen hans midtukes. Så langt har bosnieren kun scoret ett mål, men det er altfor tidlig til å avskrive ham. Jeg tror han har hva som trengs for å bli en suksess i engelsk fotball, men det er mulig han trenger litt tid. Spisser trenger å spille seg inn på et lag, og laget trenger å tilpasse systemet sitt til de sterkeste egenskapene hans. Gutten har uten tvil selvtillit og det er en svært god egenskap for en mann på topp.

City kommer til å være for sterke for Notts County på søndag ettermiddag. Jeg har følelsen av at de kommer til å holde buret rent og forsegle seieren med et mål i hver omgang.

Anbefalte spill:
Kjøp Manchester City 1.5
Kjøp 2-0 til 7.6
Kjøp Man City/Man City til 1.66


Leyton Orient vs Arsenal

Etter deres Champions League-kamp mot Barcelona i midtuken, kommer Arsenal helt sikker til å sette innpå et annenrangs lag i denne kampen.

To divisjoner skiller lagene i dette London-derbyet, men jeg vil bli overrasket om vi ser den type fysiske, nedslitingskamp vi ofte får i denne typen kamper. En av grunnene til det er banen på Brisbane Road. Orient har en veldig god overflate, som i dette tilfellet, kanskje ikke er til deres fordel.

Hvilket lag Arsene Wenger nå enn velger, spesielt dersom han setter innpå unge spillere, kommer Arsenal til å sette ballen i bevegelse og utspille Orient. Hjemmelaget er likevel ingen fehoder, de har scoret ti mål på deres tre siste kamper og de kan gi trøbbel til Gunners sitt forsvar.

Russel Slade sine menn sitter på tiende plass i League One, kun tre poeng fra kvalikkplass, så det er diskuterbart om fortsatt innsats i cupen faktisk vil være til deres fordel. Uansett, de kommer til å være ivrige på å vise seg fram på søndag.

Orient kommer til å ha fansen i ryggen og Brisbane Road kommer til å feste. Arsenal vil til slutt være for sterke, men jeg ville ikke bli overrasket over å se hjemmelaget snike til seg et mål og jeg kommer til å kjøpe at begge lag scorer. Dersom du ønsker å tippe på hvem som får det målet, så ta Orients Adam Revell med i betrakningen. Han har 11 ligamål denne sesongen, men dersom du ønsker å spille trygt og kjøpe en Arsenal-spiller er mitt råd at du venter til lagene har blitt kunngjort.

Anbefalte spill:
Kjøp Arsenal til 1.31
Kjøp 1-3 til 12.5K
Kjøp begge lagene scorer til 1.91.


Birmingham vs Sheffield Wednesday
Birmingham vil være skuffet over å ha fått et sjeldent tap mot Newcastle i midtuken. Det er mulig FA-cupen ikke er Alex McLeish sin prioritet, men jeg tror de er gode nok til å komme tilbake mot the Owls.
Kjøp Birmingham til 1.71; kjøp 1-0 til 7.8.

Stoke vs Brighton
The Seagulls flyr høyt på toppen av League One, men en tur til Britannia er noe få lag ser frem i mot.
Kjøp Stoke til 1.7; kjøp 2-1 til 9.4.

West Ham vs Burnley
West Ham har en bisarr sesong i ligaen de kjemper seg frem til seier for deretter å produsere elendige kamper som holder de i nedrykkssonen men Avram Grant er en kløktig cup-operatør.
Kjøp West Ham til 2.0; kjøp 2-1 til 9.2.