Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

-Målrik U i Manchester!

Skrevet av: BT Karlsen 11.02.2011 12:49

Betfairs tippeekspert Andy Gray anbefaler å satse på mange mål og at det ender uavgjort i Manchester-derbyet på lørdag. Andy tror ellers bl.a. at Sunderland slår Tottenham.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays gjennomgang av lørdagens Premier League-matcher:


Denne helgen spilles det som sannsynligvis er den største kampen i sesongen så langt. Manchester-derbyet kommer til å fortelle oss om City fremdeles er med i tittelløpet eller om de bitre rivalene deres kommer til å gjøre slutt på håpene deres en gang for alle. I andre steder i landet har Liverpool en sjanse til å bygge videre på sjokkseiren deres på Stamford Bridge og trenerløse West Brom tar i mot West Ham i en sekspoengers nedrykkskamp.

Manchester United - Manchester City
Om Roberto Mancini innrømmer det eller ikke; et tap på lørdag kommer til å gjøre slutt på City sine tittelhåp. En seier kommer til å plassere de rett tilbake i kappløpet, mens et uavgjort er et resulat som den alltids så pragmatiske italieneren sannsynligvis kommer til å være fornøyd med, med tanke på at United fremdeles må spille mot Chelsea to ganger og reise til Emiratene; kun de heftigste av United-fansen forventer at de får mer enn fem poeng fra de tre kampene.
Jeg kommer til å være interessert i å se hvilke spillere City-sjefen plukker ut for hans ellever for denne kampen. Å plassere Carlos Tevez rett bak Edin Dzeko funket ikke særlig bra i løpet av førsteomgangen borte mot Aston Villa og da argentineren spilte som alene spiss mot West Brom gikk han ut og scoret et hattrick. Dersom han uttelater Dzeko fra startelleveren er ikke det nødvendigvis et tegn på at han mangler ambisjoner; det er kun en taktisk avgjørelse, men ingen tviler på at Carlitos kommer til å være City sin nøkkelmann på dagen.
Når det gjelder United så ble de innhentet på Molineux av det faktum at de har spilt dårlig uke etter uke og de tapte for den første gangen i ligaen denne sesongen. På den andre siden så har United vært ganske gode i de store kampene mot tittelrivalene deres, så jeg vil overhodet ikke bli overrasket over å se en svært forbedret oppvisning.
Den første gangen disse to spilte tidligere denne sesongen produserte det en forsiktig affære med få sjanser og ingen mål, men jeg tror ikke vi kommer til å få mer av det samme her. Det motsatte faktisk; jeg forventer en riktig god og åpen fotballkamp som kommer til å ende med at hverken den ene eller den andre treneren blir spesielt glad eller opprørt over sluttresultatet.
Anbefalt spill:
Kjøp uavgjort til 3.9
Kjøp 2-2 til 23.0
Kjøp begge lag scorer til 1.93

Sunderland - Spurs
På en eller annen måte klarte Tottenham å slå Bolton forrige helg i en kamp hvor Harry Redknapp var nødt til å trylle frem kaniner fra hver hatt han eier. Men de vant, og de er fremdeles på en ganske respektabel ligaposisjon.
På sin side fikk Sunderland ekte hjertesorg på grunn av Stoke som vant takket være to sene mål, og Sunderland sto igjen og ristet på hodet og lurte på hvordan de endte opp med ingenting fra kampen.
Det morsomme er at jeg tror det kommer til å bli en riktig endring av hell her når disse to møtes. Tottenham sitt mannskap begynner å se litt slitne ut med et par skader som har slått til, for ikke å nevne det faktum at de kommer til å ha et øye på onsdagens kamp mot AC Milan.
Jeg tror de er der for at laget med en god hjemmeform vinner Sunderland er et lag som kun spiller i den ene konkurransen på dette stadiet av sesongen. Så for meg er det en hjemmeseier hvor mannen Asamoah Gyan kommer til å forsvare nok en gang den store overgangssummen hans.
Anbefalt spill:
Kjøp Sunderland til å vinne til 2.86
Kjøp Sunderland til å vinne 1-0 til 9.8
Kjøp Asamoah Gyan til å bli første målscorer til 7.0

Arsenal - Wolves
Gunners kommer til å legge freak-resultatet mot Newcastle bak seg og bringe Wolves tilbake til bakken. Kjøp Arsenal til å vinne til 1.27; kjøp Arsenal til å vinne 2-0 til 7.4

Birmingham - Stoke
Poengdeling i en tett og bister kamp. Kjøp uavgjort til 3.3; kjøp 1-1 til 7.2.

Blackburn - Newcastle 
Knapp seier for et Blackburn-lag som har vært gode hjemme hele sesongen. Kjøp Blackburn til å vinne til 2.22; kjøp 1-0 til Blackburn til 9.8.

Blackpool - Aston Villa 
Det ville ikke ha vært en Blackpool-kamp dersom den ikke var fylt med mål, ville det vel? Kjøp uavgjort til 3.7; kjøp 2-2 til 14.0.

Liverpool - Wigan
Kenny Dalglish sine gutter er et lag som virkelig er på vei opp og dette burde være enkelt for dem. Kjøp Liverpool til å vinne til 1.41; kjøp 2-0 til Liverpool til 7.0.

West Brom - West Ham
Enorm kamp på tabellbunnen og the Hammers er det verdifulle spillet for meg. Kjøp West Ham til å vinne til 3.95; kjøp 0-1 til 15.5.