Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Norge med uavgjort til pause

Skrevet av: Moderator 09.02.2011 13:45

Landskampene florerer på midtukeprogrammet og Betfair er som vanlig frempå med utvalgte tips. De har blant annet tro på at Norge nok en gang går til pause med et uavgjort-resultat.

Polen - Norge:

Vi starter med vårt kjære fedreland som under Drillos ledelse har briljert i både kvalik og treningskamper. Nå er det treningskamp i Polen som står for tur og det er en grei utfordring for et norsk mannskap som kanskje flyr litt vel høyt. En Huseklepp som har fått føle nedrykksstrid i Bari er på plass og håper på å fortsette sin fine landslagsform, men Carew med skrivefeil på nakken også nok vil melde seg på.

 

Norge har under Drillo vært gode bakover og spesielt i 1.omgang har man klart å ligge godt plantet bakpå og med tålmodighet ventet på sjansene som byr seg. I fjor hadde dem 5 av 6 treningskamper uavgjort til pause og Polen som tok seg av Moldova med 1-0 nå på lørdag hadde 6 av 14 kamper uavgjort til pause i fjor. Har fått spilt inn laget litt bedre kanskje med treningskampen i helgen, men Norge står godt mot de fleste lag defensivt.

 

Kjøp Uavgjort til pause til 2.12

 


Nord Irland - Skottland:

Nord-Irland og Skottland er med i en liten turnering med Wales og Irland, to lag som møttes tirsdag med irene som seierherrer etter 3 mål i 2.omgang. Lagene møttes høsten 2008 til en fantastisk lite severdig fotballkamp som da endte målløst. Det var faktisk lagenes første møte på 27 år, og ser man tilbake fra 60-tallet og kampene før det har de få kampene mellom lagene vært ganske målfattige. Nord-Irland er langt i fra det mest giftige laget offensivt og i 4 av 5 treningskamper i fjor klarte de ikke å sette ballen bak motstanders keeper. I november klarte de det dog da de spilte 1-1 mot Marokko da Rory Patterson satte inn utligningen 4 minutter før slutt. I kvaliken nå til EM har de scoret borte mot Slovenia (1-0seier) og Færøyene ( 1-1), mens de holdt Italia til 0-0 hjemme på øya.

 

Skottland på sin side holdt nullen både mot Færøyene og Tsjekkia i fjor i treningskamper, mens de i kvalikkampene har støtt på tøff motstand og til og med sluppet inn mål hjemme mot Lichtenstein i en kamp de vant helt på tampen!

 

Slik Nord-Irland presterer offensivt og slik de har spilt de siste årene syns vi det ikke virker umulig at de ikke klarer å score her heller.

 

Kjøp Skottland til å holde buret rent til 2.76

 

Frankrike - Brasil:

Vi avslutter i Frankrike, med et så utradisjonelt spill som en målrik kamp når de franske stjernene spiller. De har fått en ny trener i Laurent Blanc siden VM, og om ikke annet så har han fått laget til å spille en noe mer underholdene fotball enn sin mye kritiserte forgjenger. Både mot England og Norge ble resultatet 2-1, mot England vant dem og mot oss tapte dem. I EM-kvaliken gikk de på et pinlig tap hjemme mot Hviterussland, men etter det har det blitt 3 2-0seire på rappen. Offensivt spiller de mer spennende og får brukt litt mer av stjernenes potensiale, noe som bør kunne resultere i flere mål i kampene deres.

 

Brasil tapte mot Argentina i sin siste treningskamp, da Messi igjen ble for stor for alle andre. Har med unntak av det holdt nullen, men det har vært mot dårligere nasjoner enn franskmennene. Alle vet hva laget er i stand til offensivt når det klaffer og om det først blir litt fart og kanskje et tidlig mål i kampen tror vi dette kan utvikle seg til en severdig seanse.

 

Kjøp over 2.5 mål til 2.34