Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Målrik blå Torresdebut

Skrevet av: Moderator 03.02.2011 15:22

Til tross for en voldsom understatistikk i innbyrdes oppgjør i ligaen mellom Chelsea og Liverpool, tror linjekvinnenes skeptiker Andy Gray på masse mål på 'brua når Fernando Torres for første gang skal vise at penger slår hjerte...

Mange husker nok den ekstreme 4-4-kampen i Champions League mellom Chelsea og Liverpool våren 2008 - den var ekstrem ja! De ti siste seriekampene disse mellom har alle endt under 2,5 mål. 13 av 14 siste seriekamper under. Tar vi med alle turneringer er det kun vorspielet til denne kampen, 1-3-oppgjøret på Anfield, som i tillegg har endt med minimum tre mål av klubbenes 16 siste interne oppgjør! Likevel tror Andy Gray på målfest i London når Suarez og Torres mulig debuterer fra start i sine nye klubber. I tillegg til å tro at penger slår hjerte i dette oppgjøret har Andy Gray via Betfair sendt oss følgende:

Det er typisk fotballen at i helgen rett etter den største overgangen i britisk fotballhistorie braker de to involverte lagene sammen. Mer om det senere, men la oss ikke glemme det lille anliggende om ni andre Premier League-kamper som spilles denne helgen. På dette stadiet av sesongen teller de alle.

Stoke vs Sunderland

Steve Bruce har gjort en fantastisk jobb hos Sunderland. Nummer seks i ligaen og med færre bortetap enn Chelsea med to tredeler av sesongen spilt: hva var oddsen på det ved begynnelsen av kampanjen? Tapet av Darren Bent er selvfølgelig til stor bekymring for fansen av the Black Cats, men sannheten er at Darren ikke akkurat har spilt på alle strengene denne sesongen og kanskje han ikke var riktig så viktig for dem som han var i fjor. Pluss, det er aldri så galt at det ikke er godt for noe og dette kommer i skikkelsene av Stephane Sessegnon og Sulley Muntari; to sterke, erfarne spillere som kommer til å gi Bruce rikelig med valgmuligheter på midtbanen.

Stoke har også hatt en god sesong, og jeg synes det er på tide å bli bedre denne lørdagen. Sunderland har vunnet to bortekamper på rad og det er mye å forlange at de skal klare tre. De spilte bra nok mot Chelsea i en fantastisk fotballkamp, men den kraftanstrengelsen har tatt mye ut av dem, så det å gå ut og spille mot ett av de mest fysiske lagene i divisjonen kommer til å være en real test av energilagrene deres. John Carew kom på utlån fra Aston Villa i overgangsvinduet og kommer til å være ivrig etter å imponere med en permanent forflytting i horisonten. Carew er en av de spillerene som av og til kan se litt uinteressert ut, men når han virkelig er klar kan han være ganske vanskelig å spille mot, spesielt når det gjelder hans egenskaper i lufta.

Dette har gode sjanser til å bli en av helgens beste kamper, men når dommeren blåser for endt kamp mistenker jeg at det er hjemmefansen som kommer til å juble.

Anbefalte spill:
Kjøp Stoke til å vinne til 2.16
Kjøp uavgjort/Stoke til 5.6
Kjøp Stoke til å vinne 2-1 til 10.0


Wolves vs Manchester United

Det ser ut til å skje hver år, gjør det ikke? United starter sent, borteformen deres er ikke noe å skryte av og plutselig går det rykter om at Sir Alex er for gammel og holder ikke standen lenger. Så kommer julen, og på en eller annen måte vinner United et par kamper med ett mål og før du vet det topper de ligaen. Det skjedde ikke riktig slik i fjor, men det har skjedd mange nok ganger før, og det ser virkelig ut som om det ligger i kortene denne sesongen.

Wayne Rooney sine to mål i midtuken er et tegn på at han kanskje er i ferd med å finne en slags form til slutt og selvom Dimitar Berbatov ikke kom på målscorerlisten på tirsdag har han scoret masse på egenhånd. Måten United spiller på akkurat nå, fulle av selvtillitt og hensynsløshet, gjør at jeg ikke kan forestille meg noe annet enn en god seier på Molineaux. Wolves er innblandet i en god, gammeldags nedrykkskamp og det kan godt hende at de unngår nedrykk, men dersom et noe-forbedret Liverpool-lag kunne dominere mot dem som de gjorde for et par uker siden, er du nødt til å forvente at United kommer til å gjøre det samme.

Som en tidligere spiss vet jeg akkurat hvor viktig det er å få et par mål under beltet når du går igjennom en tørkeperiode og jeg tror Wayne kommer til å bygge videre på det med å åpne målscoringene igjen på lørdag ettermiddag.

Anbefalte spill:
Kjøp Manchester United til å vinne 2-0 til 8.0
Kjøp Manchester United til å vinne med hvilket som helst antall mål mot null baklengs (win to nil) til 2.32
Kjøp Wayne Rooney til å bli første målscorer til 5.0


Aston Villa vs Fulham
Darren Bent kommer til å fortsette å slå de inn når Villa plukker opp enda tre poeng foran fansen deres. Kjøp
Aston Villa til å vinne til 2.02; kjøp Villa til å vinne 2-0 til 10.5.

Everton vs Blackpool
Everton kommer til å være desperate etter å ønske Tim Cahill velkommen tilbake i startrekken og det kan være driv nok til å få dem til å ta alle tre poengene. Kjøp Everton til å vinne til 1.49; kjøp Everton til å vinne 1-0 til 9.2.

Man City vs West Brom
Jeg kan ikke forestille meg et scenario hvor West Brom setter City under realt press og det burde være ganske enkelt for Roberto Mancini sine gutter. Kjøp City til å vinne til 1.45; kjøp City til å vinne 3-1 til 13.0.

Newcastle vs Arsenal
Arsenal ser ganske sterke ut akkurat nå, og har mange valgmuligheter på benken de kan sette innpå dersom det trengs. Dette bør være ukomplisert for dem. Kjøp Arsenal til å vinne til 1.73; kjøp Arsenal til å vinne 2-0 til 9.8.

Tottenham vs Bolton
Ingen siste-liten signeringer av store navn denne gangen fra Harry, men god nok hjemmeform til å vinne mot Bolton. Kjøp Spurs til å vinne til 1.58; kjøp Spurs til å vinne 2-0 til 8.6.

Wigan vs Blackburn
En kamp Wigan er desperate etter å vinne, men en jeg tror de må nøye seg med uavgjort. Kjøp uavgjort til 3.35; kjøp 1-1 til 7.2.


Chelsea vs Liverpool

Riktignok betalte Chelsea £50 million (ca. 463 millioner norske kroner) for ham, de har allerede kanskje solgt et par tusen skjorter siden han skrev under på papiret og de ser på ham som klubbens fremtid, men det er ingen garantier for at vi kommer til å se Fernando Torres starte denne kampen. Selvfølgelig kommer Chelsea-fansen til å være desperate etter å høre deres nye stjerne-signering nevnt i start-elleveren mot hans gamle klubb, men det kan hende Carlo Ancelotti bestemmer at hans prioritet nummer en er kun å vinne denne fotballkampen.

Vi vet alle hvilken fantastisk fotballspiller han er, men dette har vært en stressende uke for VM-vinneren og å kaste ham inn på dypet mot karene han spilte sammen med i tre og en halv sesong kan fort bli for mye, for tidlig. I tillegg klarte Chelsea seg fint uten ham i midtuken ved å slå Sunderland på Stadium of Light, og tankegangen er muligens at de spillerene som spilte den kampen er de som bør starte i en kamp som er av enorm viktighet. Det kan godt hende jeg tar feil, men jeg har en følelse av at vi kommer til å se Torres komme innpå fra benken i stedet for å spille fra start.

Når det gjelder Liverpool; hvordan man skal få plass til Andy Carroll og Luis Suarez på det samme laget er et problem som Kenny Dalglish kan bekymre seg for en annen dag. Engelskmannen er skadet, men uruguayeren er skadefri og tilgjengelig og jeg forventer at han starter denne kampen slik at han volde Chelsea sin bakre firer en hel del trøbbel. Det gjenstår å se om Steven Gerrard kommer til å spille bak ham, eller midt på midtbanen. Som alltid trenger de at kapteinen spiller svært bra dersom de skal få noe som helst fra denne kampen.

Alt i alt tror jeg ikke det er så mye som skiller disse to når det gjelder skytekraft, men det samme kan ikke bli sagt om de respektive forsvarene deres, og det er der jeg forventer at kampen kommer til å vinnes. John Terry og Branislav Ivanovic former et formidabelt partnerskap mens Ashley Cole og Jose Bosingwa er blandt de to beste hel-backene i Europa, men Liverpools bakre firer er ikke fullt så stabil.

Lesere av denne spalten vet hvilken stor fan jeg er av Pepe Reina, men resten av forsvaret er ikke riktig så solid. Martin Kelly har en god fremtid, men er fremdeles litt grønn, Glen Johnson spiller i uvant posisjon som venstre-back og selvom han har blitt kritisert i de siste månedene har Jamie Carraghers lederegenskaper og erfaringer vært sårt savnet mens han har vært ute med skade.

Jeg forventer en vidunderlig fotballkamp her, dette er hva Premier League dreier seg alt om, men jeg kommer til å bli veldig overrasket om ikke Torres starter Chelsea-karrieren sin med en seier.

Anbefalte spill:
Kjøp Chelsea til å vinne til 1.64
Kjøp begge lag kommer til å score til 2.02
Kjøp Chelsea til å vinne 2-1 til 9.4