Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Lampard putter - Chelsea vinner!

Skrevet av: Moderator 22.01.2011 23:34

...mens den svært lite hemmelige Andy Gray tror at Frank Lampard bidrar til Chelseaseier borte mot Bolton og at Gamsten og co greit tar seg av WBA hjemme.

Blackburn - West Brom:

En av de største bekymringene Blackburn-fansen hadde da Steve Kean tok over var at han ikke kunne tiltrekke seg spillere av samme kaliber som Sam Allardyce gjorde. Vi må vente en stund for å se om dette stemmer på lang sikt, men de to spillerene på utlån, Jermaine Jones og Roque Santa Cruz (på hans andre utlån på Ewood Park selvfølgelig), er uten tvil en god begynnelse når det gjelder Kean sin overgangsaktivitet. Skjønt, han må sørge for å beholde store Chris Samba siden hans egenskaper i lederskap og i lufta gjør at han ikke er en enkel mann å erstatte.

West Brom har vært ganske uforutsigbare denne sesongen og har kommet opp med et par veldig gode kamper som oppvisningen deres mot Manchester United (hvilket de endte opp med å tape) med noen veldig ordinære prestasjoner hvor de ikke har sett ut som en Premier League-klubb i det hele tatt. Hvis de spiller slik de gjorde mot United i denne kampen, så har de definitivt en sjanse til å få minst ett poeng her. Men det er et stor hvis.

Blackburn har vært solide på hjemmebane i et par år nå, og de har gjort det til en vane å vinne kamper mot lag som er blandt de 6 dårligste på tabellen, og jeg tror denne kommer til å få samme utfall.

Anbefalte spill:

Kjøp Blackburn til å vinne til 2.32
Kjøp Blackburn til å vinne 2-0 til 13.5
Kjøp Blackburn til å holde buret rent til 3.4


Bolton - Chelsea:

Det ser ut som om Chelsea endelig har ridd av stormen og ser nå lignende ut det laget de var på begynnelsen av kampanjen. Kanskje de bare hadde en dårlig periode hvor de hadde lite energi og selvtillit, eller kanskje returen til Michael Essien og Frank Lampard har utgjort hele forskjellen til midtbanen deres og gitt hele mannskapet en real giv. Jeg har tidligere snakket om hvordan Chelsea sitt mannskap er litt tynn i år, og å ertsatte spillere som de to er lettere sagt enn gjort.

Bolton startet sesongen ekstremt bra, og spisspartnerskapet mellom Kevin Davies og Johan Elmander er det beste de har hatt på lang tid, men det er ikke lett å fortsette å vinne kamper i en liga så konkurransedyktig som denne, og de har mistet litt av spruten i de siste ukene.

Owen Coyle sine gutter kommer til å gi Chelsea en bra kamp, og det kommer til å bli noen stygge taklinger her, og vi kan fort se en del kort i kampen. Men med Chelsea på vei opp og Bolton uten den store spruten akkurat nå, tror jeg de regjerende mesterene kommer til å få nye tre poeng her og at Lampard scorer et viktig mål.

Anbefalte spill:

Kjøp Chelsea til å vinne til 1.67
Kjøp Chelsea til å vinne 2-1 til 9.8
Kjøp Frank Lampard til å score når som helst til 2.8 dersom han starter.