Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Målfest uten Dzeko

Skrevet av: Moderator 14.01.2011 20:10

Bosniske Dzeko har forlatt Wolfsburg til fordel for de lyseblå i Manchester, men Betfairs ukjente tippemann spår likevel masse mål i hjemmekampen mot Bayern München. Osasuna stjeler igjen fra Villarreal, mens både Juve og Bari putter!

Dette går Betfairs andre tipser for i helgen:

Da er vi tilbake etter en juleferie og denne helgen er det spill fra fotball-Europa på menyen igjen.

Wolfsburg - Bayern Munchen:

Vi begynner i Tyskland hvor de har hatt juleferie, og da til Wolfsburg som har solgt sin kanskje beste angrepsspiller til City i overgangsvinduet. Det skaper nok utfordringer for hjemmelaget, men de er generelt veldig målrike i stilen, og selv om de kanskje er noe svekket framover bør det enda være fine muligheter for mål her.

Ifjor, da Bayern var på besøk her reiste de hjem med en 3-1seier i kofferten, og etter en trøblete start har de fått mer fart i offensiven - noe som kuliminerte voldsomt i to bortekamper mot Stuttgart som de vant 5-3 og 6-3 i hhvs serie og cup. De viste i en treningskamp i pausen at spissene husker hvor målet står når de vant 4-0 mot Al Wakrah og Wolfsburgs keeper skal nok få kjørt seg på lørdagsettermiddagen.

Spill over 3.5 mål til 2.62.


Villarreal - Osasuna:

Over til Spania har Pamplonas utvalgte reist til Villarreal for å prøve å ta med seg poeng for 5.sesongen på rad! Laget har trivdes veldig godt her de siste årene og vunnet 2, samt spilt to uavgjorte. På de siste 10 oppgjørene uansett bane har Osasuna bare tapt 2 av kampene.

Nå har de solgt Juanfran til Atletico Madrid, og han var en sentral skikkelse i laget, men på tross av at laget ikke har scoret på de siste 3 kampene tror jeg likevel de kan skape trøbbel for hjemmelaget her. For sammen med at de ikke har scoret har de også kun sluppet inn ett mål siste 3 kampene og nest siste bortekamp hentet de opp Valencias ledelse flere ganger i 3-3 oppgjøret på Mestalla.

Villarreal fikk som ventet stryk i Madrid mot Real sist og før det vant de 3 strake hjemmekamper. Faktisk har laget ekstreme 8-1-0 hjemme i år. Vi syns hjemmeoddsen har sunket litt for lavt når den nå ligger på 1.57 og det prøver vi å laye og håper at Osasuna fortsetter sin fine trend mot Villarreal.

Selg Villarreal til 1.57.


Juventus - Bari:

Juventus fikk sitt første tap på lenge mot Napoli sist, men slo fint tilbake hjemme mot Catania i cupen på torsdag når de vant 2-0. Nå er det Bari som står for tur hjemme og da skal laget prøve noe de ikke har klart mer enn en gang på de siste 10 ligakampene, nemlig å holde buret rent. Hjemme har de faktisk denne sesongen kun holdt nullen i 4-0 seieren mot Lecce.

Bari er ikke av de beste lagene i Serie A, og har faktisk kun scoret en gang på de siste 5 bortekampene. Det var dog i lagets siste bortekamp mot Lecce. Før det har de scoret både mot Napoli og Fiorentina, så at laget er kapabel til å sette en bak motstanders keeper i blant er det ikke tvil om.

Spill begge lag til å score til 2.24.