Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Spurs stopper ManUnited!

Skrevet av: BT Karlsen 14.01.2011 11:15

Betfairs tippeekspert Andy Gray er tilbake med sine tanker om kommende Premier League-runde, og anbefaler denne store fotballhelgen bl.a. spill på at Tottenham påfører Manchester United sesongens første tap!

Betfairs tippeekspert Andy Grays vurderinger av alle Premier League-kampene denne helgen: Det er en stor fotballhelg vi kan se frem i mot hvor tre av de tøffeste derbyene i engelsk fotball spilles. I andre steder i landet reiser Manchester United til White Hart Lane; en tøff tur for hvilket som helst Premier League-lag i disse dager. Å miste poeng der kommer til å stoppe Sir Alex sin fantastiske seierrekke i det siste og det vil være en enorm oppmuntring for lag som Arsenal, Manchester City og Chelsea. For ikke å snakke om Tottenham selvfølgelig. Men først er det lørdag og seks Premier League-kamper

West Ham - Arsenal
Etter deres respektive cupresultater denne uken, kommer det til å være mange som tror at West Ham kan få en sjelden hjemmeseier mot et lag som har slått dem ofte i de siste årene.
Men som alltid, vi er nødt til å tenke på konteksten av de resultatene. West Ham gjorde det greit i kampen på tirsdag, de spilte en god førsteomgang og viste god giv til å score andremålet to etter å ha sluppet inn ett og var nede i ti menn. Men Birmingham er ikke av de beste bortelagene og ett 2-1 tap med omkampen i horisonten kommer ikke til å bli sett på som en katastrofe av Alex McLeish.
Når det gjelder Arsenal vet jeg at spillere som Cesc Fabregas fikk en sjelden Carling Cup-opptreden, men det var fremdeles fire eller fem spillere borte fra deres beste 11, og vi så bevis på hvordan de savner spillere som Samir Nasri når han ikke er til stedet; spillet deres manglet den ekstra lille fantasien og kreativiteten de får når han er på banen. I tillegg, akkurat som Birmingham, vet Arsenal at de har omkampen igjen og kommer til å like sjansene sine for komme seg videre til finalen.
West Ham har hatt en ganske god periode siden jul i alle tre konkurransene de har vært involvert i, bortsett fra da de ble banket av Newcastle. Men det er ikke lett for et lag med et relativt lite mannskap å spille nok en god kamp for andre gang på en uke. Og når Arsenal kommer tilbake med de store geværene kan jeg virkelig ikke se for med at the Hammers kommer til å overleve en ellever som har litt mer klasse og list i seg.
Anbefalt spill:
Kjøp Arsenal til å vinne til 1.59
Kjøp Arsenal til å vinne 3-1 til 14.5
Kjøp over 2.5 mål til 1.85

Chelsea - Blackburn  Vi ser ikke cricketresultater fra Chelsea lenger som vi gjorde tidligere i sesongen, men de bør klare å gjøre nok til å få en seier og kunne finne igjen litt av den tapte selvtilliten. Kjøp Chelsea til å vinne til 1.3; kjøp 2-1 til 11.0.
Manchester City - Wolves Det er mulig de ikke innrømmer det, men det tapet på Molineux for et par uker siden skadet virkelig City, og de kommer til å være ute etter en søt hevn. Jeg tror de kommer til å få det. Kjøp City til å vinne til 1.36; kjøp 3-0 til 10.0.
Stoke - Bolton  Bolton er det bedre laget for øyeblikket, men hjemme kan Stoke fremdeles heve spillet deres fra tid til annen og jeg tror de kommer til å stikke av med seieren. Kjøp Stoke til å vinne til 2.18; kjøp 1-0 til 7.8.
West Brom - Blackpool  West Brom er nødt til å vinne denne typen kamper dersom de skal holde seg i denne divisjonen og ved dette tilfellet tror jeg de kommer til å gjøre det. Kjøp West Brom til å vinne til 1.85; kjøp 2-1 til 9.4.
Wigan - Fulham  Poengdeling mellom to lag som er like gode som tabellen tilsier. Kjøp uavgjort til 3.3; kjøp 1-1 til 7.2.

Birmingham - Aston Villa
Det finnes ikke en enste spiller, fan eller ansatt hos Villa Park som ikke er skuffet over måten ting har gått så langt denne sesongen, spesielt resultatene. Treneren og spillerne er altfor gode til å være i den posisjonen de er i for øyeblikket, men tabellen lyver ikke og de trenger kun å begynne å få noen seire ned. Alle rundt klubben koste seg over FA Cupseieren forrige uke, og det er det positive med å fremdeles være involvert i konkurransen det er en velkommen distraksjon som kan gi alle en ekstra giv når du vinner kamper i den.
Krone for krone er det ikke mye å skille på mellom disse to lagene for øyeblikket, men Birmingham sikret seg et godt 0-0 uavgjort resultat når de reiste til Villa Park tidligere denne sesongen. En 2-1 seier i Carling Cupen gir muligens the Blues større pågangskraft.
Jeg håper vi får nok en god fotballkamp her og at det inneholder all den lidenskapen du forventer fra en kamp av dette kaliberet. Men jeg håper også at spillerene ikke lar seg påvirke av den febrilske atmosfæren og snur det til en stygg kamp. Og fremfor alt håper jeg at vi ikke får en repetisjon av de stygge scenene vi så i etterkant av Carling Cup-kampen. Ekte fotballfans oppfører seg ikke på den måten og det gjør ikke annet enn å ødelegge for alle og enhver.
Jeg har tenkt hardt og lenge på denne kampen, og jeg kan argumentere svært bra for en hjemmeseier, men med et par nøkkelspillere tilbake fra skade og det at Villa har hatt litt lenger pause, gjør at pengene mine er på uavgjort.
Anbefalt spill:
Kjøp uavgjort til 3.3
Kjøp 1-1 til 7.2
Kjøp under 2.5 mål til 1.78

Liverpool - Everton
Fans av disse to lagene er ikke vant til å se dem i deres respektive ligaposisjoner, men hva som har gått galt for begge disse denne sesongen er en diskusjon for en annen dag. Saken med et lokalt derby er at resultatet har konsekvenser som blir forstørret sammenlignet med en vanlig kamp: en seier er dobbelt så søt mens et tap er dobbelt så vanskelig å svelge. For begge lagene vil tre poeng gi en enorm giv for resten av sesongen.
Liverpool kommer selvfølgelig til å savne Steven Gerrard etter at han ble sendt av banen mot Manchester United forrige søndag, men Everton savner også deres mann siden Tim Cahill er borte for å spille for landslaget sitt, så det jevner ut fordelene. Om ikke annet er Everton mer avhengig av australienerens mål enn Liverpool er av Gerrard sine allsidige bidrag. Dersom den tidligere Millwall-mannen hadde spilt, ville hele synet mitt på denne kampen ha vært ganske så forskjellige, han er virkelig så viktig for måten Everton spiller på.
På plussiden er Louis Saha en av de spissene som det er ekstremt vanskelig å holde igjen når han er i form, men ganske ordinær når han ikke er i form. De to målene hans i de siste to kampene tilsier at han kanskje kommer til å spille en god kamp på søndag.
Blackpool ga Liverpool alle slags problemer og dersom Everton kan score det første målet har de alle sjanser på sin side, men det er et stort dersom og uansett hvor vondt det gjør meg å si dette som en tidligere Everton-spiller har jeg på følelsen av at det kommer til å være det røde Liverpool-laget som kommer til å feire på søndag.
Anbefalt spill:
Kjøp Liverpool til å vinne til 2.34
Kjøp 2-1 til 10.5
Louis Saha til å score når som helst til 3.6

Spurs - Manchester United
Dette kan fort ende opp med å være den mest underholdende kampen i helgen siden det står mellom det mest suksessrike laget de siste to tiårene og et ungt, underholdende og dynamisk lag som spiller en positiv type angrepsfotball.
United har gjort det til en vane å vinne tette kamper uten å faktisk spille veldig bra og uansett hvor klisje det nå enn er, er det alltid et tegn på et godt lag. Men dette Spurs-laget er ikke redd for noen i disse dager, de kan leve opp mot de aller beste og de kan fort være de som påfører det første tapet til United denne sesongen. Som alltid vil mye være avhengig av den fabelaktige Rafael van der Vaart. Han har mer enn nok erfaring fra å spille mot det beste Europa har å tilby, og han slår meg som den typen spiller som sparer sine beste kamper for de store anledningene.
Pengene mine er på at Spurs sine fantastiske underholdere kommer til å gjøre en ende på United sin fantastiske seiersrekke og gjøre tittelløpet i Premier League vid åpen nok en gang.
Anbefalt spill:
Kjøp Spurs til å vinne til 3.0
Kjøp 2-1 til 11.5
Kjøp begge lag til å score til 1.72

Sunderland - Newcastle 

Black Cats kommer til å vise at de fremdeles har et par liv igjen etter at de ble banket på St James Park og kommer til å vinne knapt. Kjøp Sunderland til å vinne til 2.2; kjøp 2-1 til 9.8.