Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Bøksle oddsfavoritt i MGP

Skrevet av: Moderator 10.01.2011 14:47

Til helgen er det klart for første delfinale i årets Melodi Grand Prix, og spilleselskapet NordicBet har oddsen klar! Helene Bøksle blir den store favoritten til å vinne første delfinale!

Talsmann Kim Rud Petersen i NordicBet sier at "Med låten Vardlokk får hun fram det urnorske på en delikat og fin måte. Med odds på 1.35 på å gå videre, viser NordicBet at vi har stor tro på at dama fra Mandal relativt greit tar seg videre i dette feltet. Sangen handler vist om kvinnekraft og utfra det vi kan høre har hun fått fram det budskapet på en flott måte. Sammen med Helene Bøksle tror vi at Rikke & Åste tar seg til finalen i årets første delfinale. De har laget en fin låt som virker å være litt i samme gate som Bayonce eller Destiny`s Child. Kanskje ikke helt av samme kvalitet, men når de dem til knærne holder det for å gå videre i denne runden av MGP. Vi tror Rikke & Åste som tilbys odds 2.80 på å gå videre til finalen skal få skikkelig kamp om den siste sikre finaleplassen. "

"De tre hovedutfordrerne Use Me, Sichelle og Gatas Parlament har laget låter som kan hevde seg og i allefall ha gode muligheter for å sikre seg Siste Sjanse deltakelse. Alle disse tilbys 3.50 i odds på å være blant de to som går direkte til en finale. Carina Dahls og Sie Gubba må overraske oss i NordicBet ganske stort for å kunne nå en finale. Med odds på 6.00 og 8.00 blir det et sprang opp til de øvrige."


NordicBets rangering:

To reach the final from Ørland
Helene Bøksle         1.35
Åste & Rikke           2.80
Gatas Parlament      3.50
Sichelle                  3.50
Use Me                  3.50
Carina Dahl             6.00
Sie Gubba              8.00


Her er NordicBet`s vurdering av hver enkelt artist:

Carina Dahl - Guns & Boys
Først ute i Ørland er Carina Dahl som kanksje er mest kjent som datter av --- og da kan vi kanskje forvente trøkk i frasparket. Sangen virker rett og slett å være veldig enkel, men den vokser noe jo mer vi hører den. Kan fenge hos de yngre lytterne så kan kanskje sanke endel stemmer der. Om sangenen er mer variert i virkligheten enn de glimtene vi har fått høre kan den kanske bli noe mer enn stallfyll, men vi har ikke den helt store troa på at Carina når helt opp i denne omgang.

Use Me - Daisy
Use Me virker å ha laget en fengene låt og vi synes at stemmene virker å være fine. Dette var også en forholdsvis enkel poplåt, men førsteinntrykket var at de leverer brukbare stemmer og at de har en låt som kan nå relativt mange. Litt Blur eller Oasis stil og det har en tendens til å nå ut til mange. En låt som kan nå de yngre stemmesankerne i dette showet.

Helene Bøksle - Vardlokk
Denne låten virker å være litt Urnorsk og litt i samme gate som Gåte. Flott stemme og om sceneshowet blir litt i Rybakk klasse tror vi at stemininge i denne låten virkelig kan nå høyt opp. Et veldig flott bidrag er vårt førsteinntrykk og vi blir ikke overasket om denne låta kan nå langt i årets MGP. Ei flott dame er heller ikke noe bakdel.

Sie Gubba - Alt du vil h
Undertegnende har ikke spesielt sansen for denne typen danseband, og denne låta synes vi at vi har hørt minst 250 ganger før. Sie Gubba er en kjent gjeng som har spilt opp til dans mang en plass, og det er vel hovedgrunnen til at vi ikke er superhøye i odds på disse gutta. Rent kvalitetsmessig synes vi ikke dette burde holde og vi tror derfor at Sie Gubba skal få slite med å få alt for mange venner til å sende sine stemmer.

Gatas Parlament - Jobbe litt mindre og tjene litt mer
Litt dyster sang som vi ikke tror har den helt store gjennomslagskraften. Sikkert endel yngre som kan stemme de fram, men vi kan ikke se at kvaliteten eller deres populæritet skal være så stor at det fører dem noen vei i årets MGP. Dette holder ikke.

Sichelle - Trenger mer
Hyggelig poplåt med en grei tekst, men vi kan ikke helt se at denne relativt enklepoplåten kan få fram gåsehudfaktoren. Sichelle er en etablert artist og kan nok tjene litt på sin erfaring og låten er nok med å kjempe om å komme seg videre fra Ørland. En outsider.

Åste & Rikke - Not That Easy
Virker som en fin poplåt med litt mer rytmer enn de øvrige poppe bidragene og dermed skiller de seg noe ut. Litt Beyoncy eller Destiny Child inspirert kanskje - hmm ja en låt vi faktisk kan ha litt troa på kan nå høyt opp.