Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

RH avslutter (?) også med tap

Skrevet av: Moderator 07.01.2011 14:53

Andy Gray tror på en målfattig hjemmeseier for Sir Alex og co mot de kriserammende gamle erkerivalene fra Liverpool. Bykollega City går også videre, mens PVMs nye og nyrike klubb QPR blir for små for Gamst med venner. Gray ser i spåkula!

Arsenal - Leeds:
I fjor overrasket Leeds Manchester United sine støttespillere når de slo dem 1-0 på Old Trafford i den tredje runden av FA-cupen. De har riktignok mistet Jermain Beckford, som scoret vinnermålet den dagen, men Simon Grayson sitt lag er sterkere enn de var for et år siden. Så spørsmålet er: kan de gjøre det igjen?

Til 11.5 ser det usannsynlig ut. Som med mange FA-cupkamper som spilles av Premier League-klubber denne helgen vil mye være avhengig av hvilke spillere topptrenerene velger. Arsene Wenger har ingen kvaler over å velge ut unge lag når det passer ham, og med Arsenal kjempende på toppen av tabellen og en semifinale i Carling-cupen på horisonten, kan det hende han går for ungguttene.

Leeds kommer til å ha en sjanse på Emiratene. Nylig hadde de en ligarekke med 12 kamper uten tap og de kommer ikke til å legge seg flate mot the Gunners. Robert Snodgrass er en talentfull spiller som sikkert kommer til å volde trøbbel for hjemmeforsvaret, men Arsenal har kvalitet gjennom hele laget, og hvem nå enn Wenger velger ut så sliter jeg må å se andre resultater enn en hjemmeseier. Det kommer likevel ikke til å bli lett, så ikke forvent en storseier.

Jeg har vært imponert over Arsenal denne sesongen. De har fremdeles en tendens til å gå på en forsvarsglipp, men de har vært mer direkte i angrep som vi så bevist i den utmerkede 3-1 seiren over Chelsea, og jeg tror dette er den sterkeste troppen Wenger har hatt på flere år.

Med de oddsene som er tilgjengelig er det mulig Leeds kommer til å tiltrekke seg interesse fra de som tror på magien av FA-cupen, men the Gunners kommer til å være for sterke for dem, og jeg kjøper at Wenger sine menn kommer til å gå videre.

Anbefalte spill:
Kjøp 2-1 til 10.0
kjøp over 2.5 mål til 1.54
Kjøp begge lag kommer til å score til 1.97.


Stevenage - Newcastle
Med en pris på 6.4 til hjemmelaget er det klart at Betfair-spillere ikke kan se lenger enn en Newcastle-seier, men de bør huske på at det er historie mellom disse to lagene.

Jeg var på kampen da Stevenage holdt stand mot the Magpies og klarte et 1-1 uavgjort resultat i 1998. Kenny Dalglish trente Newcastle og da Alan Shearer ga gjestene ledelsen så en Newcastle-seier sikker ut. Det var frem til Giuiliano Graziolo scoret det berømte utligningsmålet som ga omkampen. Stevenage spilte tappert på St. James Park og var uheldige som gikk ut med 2-1.

Så har jeg tro på at Stevenage kan gi oss en reprise på magien for 13 år siden? Kort sagt, nei. Jeg er ikke helt sikker på hvor sterk deres nåværende tropp er, men jeg jeg er sikker på at de kommer til å gjøre det tøft for bortelaget. Alan Pardew kommer til å ta denne kampen seriøst, siden den tingen du virkelig ikke ønsker tre uker etter å ha tatt over trenerjobben er å være offer for en FA-cupbombe.

Været kommer til å være en viktig brikke. Regnet, vinden og kulden kan alle spille en rolle på Stevenage sin utsatte bane. Likevel vet dette Newcastle-laget hvordan de skal spille kortene sine. Med Joey Barton og Kevin Nolan på midtbanen og Shola Ameobi, som er i god form, på topp i stedet for den skadede Andy Carroll, vil bortelaget være mer enn kapable til å vinne de store fysiske kampene. De beviste forrige sesong i Champsionship at de vet hvordan de skal vinne mot bestemte, mindre talentfulle motstandere.
Dette kommer til å bli en fantastisk dag for Stevenage og deres supportere, men jeg kan ikke forestille meg at de kommer til å gjenoppleve magien den dagen i 1998. Jeg kjøper Newcastle til å nå fjerderunden.

Anbefalte spill:
Kjøp Newcastle til 1.6
Kjøp 0-2 til 8.8
Kjøp Newcastle til å holde buret rent til 2.52.


Leicester City - Manchester City:
Det er mulig Sven Göran Eriksson føler at han har en høne å plukke med denne kampen etter å ha fått sparken av Manchester City for et par år tilbake siden.

Så langt har Englands tidligere landslagssjef fått en rimelig god start på jobben på Walkers-stadion og fremdeles har han en sjanse til å få Leicester til å kjempe om play-off på slutten av sesongen.

Men jeg er redd for at Manchester City kommer til å være altfor sterke for the Foxes på søndag. Selvfølgelig, som tilfellet er gjennom hele helgens kamprunde, vil mye være avhengig av hvilke spillere Premier League-laget stiller med, og jeg har en følelse av at Roberto Mancini kommer til å utelate ett eller to store navn.

City spiller bra. Borteformen deres har vært spesielt imponerende denne sesongen og Leicester kommer til å slite med å holde deres sterke, stridslystne spillestil.

Det er usannsynlig at Carlos Tevez kommer til å spille denne kampen, så jeg kommer til å hoppe over ham på målscorermarkedet. Faktum er at jeg tror Betfair-spillere kommer til å gjøre det lurt i å holde et øye med lagoppstillingen før de spiller på de markedene denne helgen.

Personlig håper jeg å se at England-spillerne James Milner og Adam Johnson får en runde i cupen, og av de to, foretrekker jeg at sistnevnte finner nettet på søndag dersom han blir valgt. Helt til sist ser jeg at du kan få 8.6 på at City vinner FA-cupen. Dersom de skal oppfylle ambisjonene om å være en toppklubb blir de nødt til å bringe litt sølv til pokalrommet på Eastlands snart. Men ønsker Mancini å vinne FA-cupen? Det er vanskelig å si, men dersom han stiller med et sterkt lag på søndag kommer vi til å få vite om han mener business i konkurransen.

Anbefalte spill:
Kjøp 1-3 til 17.0
Kjøp over 3.5 mål til 3.15
Kjøp Adam Johnson til å score til 3.6.


Manchester United - Liverpool:
Denne kampen er ofte beskrevet som det største derbyet i engelsk fotball, men siden begge trenere sannsynligvis kommer til å hvile nøkkelspillere, er det mulig at dette ikke kommer til å bli den dramatiske affæren fansen skulle ha likt å se.

Sir Alex Ferguson har allerede sagt at Wayne Rooney, Edwin van der Sar og Rio Ferdinand sannsynligvis ikke kommer til å spille, og dersom Roy Hodgson tar den samme tilnærmingsmåten som han har gjort i Europa, kommer Liverpool til å hvile de store navnene også.

Dersom Hodgson likevel kommer til å stille med sine beste 11 vil Liverpool ha en sjanse. United sin statistikk på Old Trafford denne sesongen er fortreffelig, og det er av den grunn at de leder Premier League til tross for deres inkonsekvente borteform. Men dersom Liverpool, og det er et stort dersom, går ut med full styrke og tar med spillet deres til rivalene, er de muligens verdt en liten innsats til 5.5.

Seier på Old Trafford vil være akkurat hva Liverpool trenger på dette stadiet av en vanskelig sesong. Treneren har sagt at han tror han har støtte fra eierene, men ved å slå Manchester United vil han kunne samle fansen og gi kampanjen deres et løft. For øyeblikket kan Anfield-klubben bli kjøpt til 21.0 på Betfairs FA-cupvinnermarkedet, men dersom de vinner på søndag vil den prisen stupe.

Så kommer de til å vinne på søndag? Jeg kan ikke se det for meg. Jeg tror Manchester United kommer til å vinne denne uansett hvem som spiller. Vi så en veldig spennende ligakamp her mellom disse to lagene i september, men jeg forventer ikke at denne cupkampen vil følge opp. Nesten helt sikkert er det at vi ikke kommer til å se en ny målfest.

Anbefalt spill:
Kjøp Manchester United til 1.66
Kjøp 1-0 til 7.4
Kjøp under 1.5 mål til 3.7.


Sheffield United - Aston Villa:
Begge lag sliter i deres respektive divisjoner, men Villa kommer inn til en potensielt vanskelig kamp etter ett fantastisk poeng mot Chelsea.
Anbefalte spill:
Kjøp Villa til 2.18
Kjøp 0-1 til 8.4.

Tottenham - Charlton Athletic:
Spurs er høyt oppe for øyeblikket, mens Charlton akkurat har sparket treneren deres. Noen som helst sjanse for en berømt borteseier i dette London-derbyet? Ikke sannsynlig.
Anbefalte spill:
Kjøp Spurs til 1.26
Kjøp 3-0 til 8.6.

Blackburn Rovers - Queens Park Rangers
Med QPR på toppen av Championship og Blackburn som snubler under Steve Kean kan du komme til å tro at dette ser modent ut for en cupbome. Jeg er ikke enig.
Anbefalte spill:
Kjøp Blackburn til 2.0
Kjøp 1-0 til 7.6.

Scunthorpe - Everton
Det har ikke vært den beste sesongen så langt for David Moyes, men Scunthorpe ligger nest nederst i Champsionship, og jeg tror ikke de kommer til å være i stand til å stoppe gamleklubben min.
Anbefalte spill:
Kjøp Everton til 1.69
Kjøp 1-2 til 8.2.