Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Norges heteste spillobjekter 2010

Skrevet av: Moderator 06.01.2011 12:42

Norske oddstippere elsker Petter Northug. Skikongen fra Mosvik går helt til topps i kåring av Norges mest populære spillobjekter i 2010. Klikk under for å se Unibet sin Topp 10-liste - og en tabell hvor Liverpool er foran Stoke og Sunderland!

Vi modererer oss selv ganske kjapt når det gjelder den utopiske tanken at Roy Hodgsons lag figurerer foran lag som Stoke og Sunderland på en liste, eller andre storlag som Blackburn og Bolton - de er ikke med på Unibet sine 20 mest spilte lag i året som gikk. Arsenal derimot knuses av de røde fra Beatlesbyen, vel...det sier vel det meste om hvordan trøstesløse Poolsupportere tviholder på troen på lagets (manglende) evner og spiller hjerteskjærende med nettopp hjertet.

Ellers er det plass til både klovnebukser, handballspillere av begge kjønn, par skiskytterstjerner og en okse fra Sørlandet på Unibets norske populærliste når fotballen er utelukket. Helt på toppen: Endelig ser man at Petter Northug igjen kan vinne noe nå som VM i Oslo nærmer seg. Unibet har sendt ut:

-Nordmenn blir bare mer og mer glad i sine idrettshelter. Og som utøverne elsker vi konkurranser og veddemål, vinnere og tapere. De mestvinnende idrettsheltene i våre mest folkekjære idretter, er også de spillobjektene som gjennom året tiltrekker seg flest tippere på oddsen. De beste leverer oftest varene både på idrettsarenaen og til tipperne, sier Mads Jørgensen, ansvarlig for PR og samfunnskontakt i Unibet.


Spillselskapets rankingliste er utarbeidet etter hvilke norske idrettshelter, samt norske og internasjonale fotballklubber, som fikk flest norske enkeltspill i 2010 og som gav flest enkeltgevinster tilbake til tipperne.

-Petter Northug var spesielt het på oddsen før OL i Vancouver, og hans noe overraskende seier på lagsprinten og fem-mila ble innbringende for mange norske tippere. Våre kunder innkasserte også mange Northug-gevinster under Tour de Ski og i Holmenkollen, og sammenlagt er Petter Northug derfor årets heteste norske spillobjekt, tett etterfulgt av Ole Einar Bjørndalen, forteller Jørgensen.


Marit Bjørgen, som ikke var inne på den uhøytidelige Topp 10-listen i 2009, avanserer til en sterk bronseplass i år. Med tre OL-gull og solid innsats i verdenscupen, leverte hun hyggelige utbetalinger til hundrevis av norske oddstippere hos det internasjonale spillselskapet med kunder i over 100 land.


Fjorårstreer Håndballjentene er degradert til landets fjerde heteste spillobjekt.


Ingen av disse stod imidlertid for det mest innbringende enkeltspillet for norske oddstippere i året som gikk.

Under OL i Vancouver prikket flere nordmenn nemlig inn kombinasjonen med gull til Tora Berger og Aksel Lund Svindal den 19. Februar. Denne dobbelen gav 84 ganger innsatsbeløpet tilbake i gevinst. En mann fra Sandefjord satset 2000 kroner på denne kombinasjonen, og fikk 168.000 kroner tilbake. Under OL vant et dusin nordmenn enkeltgevinster på over 100.000 kroner på OL-oddsen hos Unibet, og aldri tidligere har selskapet utbetalt så mange store enkeltgevinster på oddsen i ett og samme mesterskap til mange av sine internasjonale spillere i mer enn 100 land. På listen over de 20 største enkeltgevinst-utbetalingene i Vancouver, havnet 11 i norske lommebøker.


Her er Unibets liste over årets 10 heteste norske spillobjekter (uten om fotball):

1. Petter Northug

2. Ole Einar Bjørndalen

3. Marit Bjørgen

4. Håndballjentene

5. Emil Hegle Svendsen

6. Håndballgutta

7. Aksel Lund-Svindal

8. Thor Hushovd

9. Andreas Thorkildsen

10. Curlinggutta


United og Barca - igjen

Enda mer populært blant tipperne er imidlertid spill på fotballoddsen. Her er Manchester United og Barcelona, i år som i fjor, i en særklasse de mest populære i 2010. Chelsea har avansert til tredjeplass, foran Real Madrid. Mens Rosenborg har gått motsatt vei fra 3. til 8. plass.


-Rosenborg er fortsatt norske veddemåls-entusiasters tryggeste og mest populære spillobjekt i Tippeligaen. Vålerenga havner på andreplass i blant de norske klubbene, og er så vidt inne på den komplette Topp 10-listen. Brann og Stabæk var også hete i fjor, men er naturlig nok helt ute av listen i år, sier Jørgensen.


Topp 20 de heteste spillobjektene hos norske oddstippere - fotball:

1. Manchester United

2. Barcelona

3. Chelsea

4. Real Madrid

5. Liverpool

6. Arsenal

7. Inter

8. Rosenborg

9. Tottenham

10. Vålerenga

11. Bayern Munchen

12. Roma

13. Aston Villa

14. FC København

15. Viking

16. Tromsø

17. Ajax

18. Everton

19. Aalesund

20. Milan