Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

OddsNetspill: Oppsummering 2010

Skrevet av: OddsNet 05.01.2011 15:22

Vi har gjort unna et særdeles bra år når det gjelder de offisielle OddsNetspillene. I 2010 endte nemlig tilbakebetalingsprosenten (TBP) på hele 112 for de 1358 OddsNetspillene som da ble avgjort, noe som betyr at vi fortsatt kan skryte av å ha hatt overskudd i hvert eneste år OddsNet.com har eksistert!

(NB! Alle prosenter avrundes til nærmeste hele tall i denne artikkelen)

Av de 1358 OddsNetspillene i fjor gikk 605 inn med gevinst, mens 21 ble voidet (voidet vil si at man fikk innsatsen tilbake pga. dødt løp, at kamper ikke ble fullført eller lignende). Dette betyr at gjennomsnittsoddsen på spillene som gikk inn var godt over 2. Siden oppstarten i 2000 var det postet 16.729 OddsNetspill ved utløpet av 2010 og tilbakebetalingsprosenten var på 110.

Når man skal se på hvem som i hovedsak skal ha æren for de gode tallene er det 4 OddsNet-tipsere som må trekkes frem. Det er Caesar med 121 i TBP (124 OddsNetspill), Frankie P. med 109% (762),holgern 114% (226) og Stigis med 116% (160). Disse er her satt opp i alfabetisk rekkefølge, senere i uken vil vi offentliggjøre hvem av disse som vinner kåringen "Årets OddsNet-tipser 2010" og dermed en flott pokal og 5000 kroner inn på konto hos Moneybookers. Samme premie vil vi gi til den som vinner tilsvarende kåring for 2011.

Caesar slutter forøvrig som OddsNet-tipser nå, men vi får nok se mange tips fra ham på foraene som vanlig bruker også i år da han har planer om å kjempe seg med i OddsNet-ligaen. Vi ønsker ham lykke til videre!

Vi takker alle OddsNet-tipsere for innsatsen i fjor, og håper vi finner mange nye kandidater til å bli offisielle OddsNet-tipsere på foraene våre utover året.

For "nye lesere" følger her noe mer informasjon om om OddsNetspill og OddsNet-tipsere:

* OddsNetspill er spill som går inn i OddsNets regnskap. Alle OddsNetspill fra starten av i 2000 har blitt arkivert i en database. Vi starter altså aldri "på nytt" i OddsNet ved å nullstille en tipsers regnskap eller lignende. ALLE spill som er satt teller med, og om en person slutter som OddsNet-tipser vil regnskapet og alle OddsNetspill den personen har satt bli liggende ute på OddsNet og telle med i våre regnskap fortsatt.


* Bare de som er "offisielle" tipsere kan sette OddsNetspill. Her kan dere se hvem som er aktive OddsNet-tipsere akkurat nå.


* OddsNetspill kan bare settes hos de bookmakere/betting exchanges det er linket til i top-framen på OddsNet, og hos de statlige spilleselskaper i Danmark, Norge og Sverige. Årsaken til at vi har denne begrensningen er blant annet at det er lite realistisk hvis man kan sette spill hos alle bookmakere i hele verden, da svært få har mulighet til å ha kontoer hos så mange bookmakere.


* OddsNetspillene skal også være realistiske i den forstand at det er oddsen som står akkurat i det innlegget postes på ett av OddsNets fora som gjelder. Det teller ikke at den som tipser har spilt til 2,50 en halvtime før hvis oddsen er 2,30 i det innlegget postes. På samme måte gjelder det at hvis bookien eller statsselskapet (for eks. NT) krever at man spiller minst en dobbel må også OddsNetspillet være minst en dobbel. Man kan altså ikke bare plukke 1 kamp fra NT sitt program og bruke det som OddsNetspill hvis NT ikke godtar singelspill på det objektet.


Som dere kanskje ser prøver vi altså hele tiden å legge opp til at vårt regnskap skal være realistisk, og vi setter også vår ære i at alle tall og statistikker skal være riktig. Vi oppfordrer derfor alle som måtte se noe de mener er feil når det gjelder våre regnskap om å melde fra til oss.


Se forøvrig all statistikk for OddsNetspill og OddsNet-tipsere her.