Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter desember: "RinusMichels"

Skrevet av: BT Karlsen 04.01.2011 09:50

"RinusMichels" har vært blant våre mest aktive og beste bidragsytere over lengre tid. Sist måned hadde han et særdeles høyt aktivitetsnivå med massevis av gode analyser og mange innbringende tips. Hans innsats i desember førte ham til topps i vår månedskåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "RinusMichels" 1000 kroner inn på konto hos Moneybookers!

Det er først og fremst med tips fra et imponerende antall ulike fotballigaer at "RinusMichels" har gledet OddsNets brukere. Og at han har gode kunnskaper og god teft hefter det ingen tvil om når en studerer de råsterke regnskapstallene "RinusMichels" har å vise til over lang tid.
"RinusMichels" gikk også til topps i en månedskåring i 2009, og han har vist en enorm stabilitet i OddsNet-ligaen, så det er langt fra tilfeldigheter at han gjør det så bra.

Vi setter meget stor pris på aktiviteten og tipsene til "RinusMichels" og belønner han med tittelen "Månedens OddsNetter" for desember 2010. 

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i desember, og håper på flere nye spennende tips og analyser neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for januar 2011 ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2010 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!