Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Feirer julen med fotball

Skrevet av: Moderator 24.12.2010 13:55

Betfair med Andy Gray i spissen ligger ikke på latsiden selv om julen ringes inn; - Jeg liker en god porsjon med kalkun og et glass sherry like mye som andre, men jeg liker lyden av Arsenal vs Chelsea litt bedre, forteller han.

For noen kan julens høydepunkt bli funnet rett foran øynene på dem på middagsbordet. For andre er den store julefesten den ekstra runden med fotball som vi får på denne tiden av året med bokstavelig talt ustoppelig action mellom 2. juledag og begynnelsen av den andre uken i januar.

Les tipsene til Betfair med Andy Gray i spissen nedenfor;

Fulham vs West Ham

Saken med statistikk er at du kan få det til å vise nesten hva du ønsker. De som er kritiske til Fulhams hjemmestatistikk kan peke på det faktumet at Mark Hughes har ledsaget dem til kun to seire på ni kamper; Mark på sin side ville ha argumentert med at de har kun tapt to.


Fulham har spilt flere uavgjorte kamper så langt i ligaen enn noen andre og realiteten er at dersom den trenden forsetter, kommer "the Cottagers" simpelthen ikke til å ha nok poeng på tabellen i mai. Du trenger kun å se på Ian Holloways tilnærmelse borte hos Blackpool for å se at å vinne et par kamper, selv om det betyr å tape noen på veien, sørger for at du er i bedre helse enn å spille en endeløs rekke av uavgjorte kamper.


West Ham kommer til å føle at en seier her kommer til å sørge for at de er tilbake i business - når det kommer til stykket er Fulham en av deres nedrykksrivaler.  De kommer til å tenke på det poenget mot Blackburn og kommer til å føle at dersom de kan få spissene sine til å score mål, kan de trosse statistikkene og unngå nedrykk til tross for at de er på bunnen ved juletider.


Dette er en stor kamp for begge lagene. Det er sjeldent at Fulham taper hjemme som vi har sett og de trenger å vinne kamper som denne dersom de ønsker å være i denne divisjonen neste år. Jeg tror Mark Hughes kommer til å tørre litt mer denne runden. Dette kan bli en tøff kamp med få sjanser, men jeg kommer til å gi hjemmelaget sjansen til å vinne den.


Anbefalt spill:

Kjøp Fulham til å vinne til 2.0

Kjøp 1-0 til Fulham til 7.2

Kjøp under 2.5 mål til 1.74

 

Aston Villa vs Tottenham

Jeg ser virkelig frem i mot denne kampen. Et raskt blikk på ligatabellen tilsier at disse to er milevis fra hverandre, men jeg tror faktisk at de er mye nærmere når det gjelder kvalitet enn hva poengstatistikken tilsier. Spurs har gjort det svært bra til å være der de er i ligaen når du tar med i betraktning at dette er deres debutsesong i Champions League. Det er en ting for lag som Arsenal og Manchester United å kjempe på to fronter og være fremgangsrike etter å ha gjort det i mer enn et tiår, men laget fra nord-London har lært spillet kjapt: rotasjon på mannskapet, komme til krefter etter tilbakeslag i midtuken og bruke en "skomaker bli ved din lest"-tilnærming av systemer og laguttak.

Selvfølgelig hjelper det når du har en veldig stor tropp, noe Gerard Houllier uten tvil ikke har. Han har noen talentfulle unge spillere, men jeg er sikker på at han hadde foretrukket å la de lære å stå på egne bein i denne ligaen i stedet for å la de prøve seg på dypet. Det er en veldig god sjanse for at Steve Sidwell kommer til å forlate klubben i overgangsvinduet og dersom pengene fra det salget er tilgjengelig for franskmannen er jeg sikker på at en bevist målscorer kommer til å være på toppen av ønskelisten hans. Ikke en 25-mål-per-sesong-mann - de ville koste deg £25 millioner i disse dager - men en med en bevist statistikk over målscoring på det høyeste nivået. Vær vennlig å legg inn en kommentar nedenfor med forslag til hvem du tror kan fylle kravene... jeg er sikker på at Gerard kommer til å verdsette eventuelle forslag!


Alt dette er nok for Aston Villa å bekymre seg for i fremtiden. Dette er en kamp de kommer til å være desperate etter å vinne, og med et par nøkkelspillere som begynner å komme tilbake skadefrie, tror jeg de muligens klarer det. Spurs sin hjemmestatistikk er fortreffelig, men borteformen deres er blandet og vi har sett at Villa har skrudd opp spillet deres et hakk når de store lagene kommer til byen, hvilket har gitt de svært anerkjente uavgjorte resultater mot Chelsea og Manchester United. Jeg tror de kan gjøre det et hakk bedre her og plukke seieren som kommer til å gi dem et viktig hopp oppover på tabellen.


Anbefalt spill:

Kjøp Aston Villa til å vinne til 3.25

Kjøp Aston Villa til å vinne 2-1 til 12.0

Kjøp begge lag scorer til 1.69


Blackburn vs Stoke
Det er ikke mye som skiller disse to lagene på papiret, og jeg tror resultatet på dagen kommer til å reflektere det. Kjøp uavgjort til 3.35; kjøp 1-1 til 7.0.

Blackpool vs Liverpool
Det har vært langt mellom Liverpool sine borteseire denne sesongen, men jeg kan se for meg at Steven Gerrard, som er tilbake, kommer til å inspirere lagkameratene sine til uvurderlige tre poeng. Kjøp Liverpool til å vinne til 1.8; kjøp 0-1 til 9.0.

Bolton vs West Brom
Roberto Martinez sine spillere kommer ikke til å glede seg til en tur mot et lag hvis hjemmestatistikk er høyt der oppe blant de aller beste i divisjonen. Kjøp Bolton til å vinne til 2.2; kjøp 2-0 til 13.0.

Everton vs Birmingham
God driv er en stor del av fotballen og Everton kommer til å være fulle av selvtillitt etter den superseieren på Eastlands. De kommer til å være ivrige etter å bygge videre på det, og det er ingen grunn til hvorfor de ikke skal kunne følge det opp med nok en seier. Kjøp Everton til å vinne til 1.66; kjøp 2-1 til 9.4.

Manchester United vs Sunderland
Sunderland har blitt ett av de vanskeligste lagene å slå og kommer til å gi Manchester en god kamp her, men dette er Man Utd på Old Trafford og det bør egentlig kun bety ett resultat. Kjøp Manchester United til 1.31; kjøp 2-0 til 6.6.


Newcastle vs Manchester City
City kommer til å trenge en seier dersom de skal finne tilbake til sporet når det gjelder tittelhåpene deres. Det er en viktig forskjell når det gjelder kvalitet blant spillerne på begge lagene, og det bør sørge for at Roberto Mancini sine gutter tar denne. Kjøp Manchester City til å vinne til 2.38.


Wolves vs Wigan

Disse to lagene er desperate etter en seier, men hjemmefordelen gjør at jeg tror Wolves kommer til å få den. Kjøp Wolves til å vinne til 2.18; kjøp 1-0 til 7.4.

Arsenal vs Chelsea

I ni av ti tilfeller har jeg tippet at Chelsea vinner denne kampen uavhengig av hvor den ble spilt fordi det rett og slett har sett ut som om "the Blues" har hatt overtaket på "the Gunners". Om det er fordi de er sterkere eller simpelthen fordi de har større tro på seg selv på grunn av hva som har skjedd i de siste kampene, er sannheten at statistikken mellom disse to er ganske ensidet.


De spilte svært mye bedre mot Spurs for et par uker siden og til tider i løpet av den andreomgangen så de ut som gode gamle Chelsea, men det er fremdeles et eller annet som ikke stemmer helt med dette laget for øyeblikket. Returen av Frank Lampard kommer uten tvil til å hjelpe på ting, men de har sluppet inn en del mål i de siste ukene, og jeg kan ikke forestille meg at de kommer til å holde buret rent mot Arsenal på fiendegrunn.


Mesteparten av Arsenal-laget plukker seg selv i disse dager, men jeg må si at jeg har blitt overrasket over at Arsene Wenger ikke har klart å finne plass til en skadefri Robin Van Persie i startelleveren hans. Jeg kan se at Wenger er komfortabel med dette 4-3-3 systemet og at han liker å spille Marouane Chamakh nesten som en gammeldags måljeger på grunn av den trusselen han bringer med seg i luften og målene han har skaffet. Men det er ingen grunn til at RVP ikke kan spille som en av de bredspillende angrepsspillerne. Ok, du kommer sannsynligvis ikke til å droppe Samir Nasri med den formen han er i for øyeblikket, men Andrei Arshavin har vært skuffende like ofte som imponerende og kanskje en pause ville gjøre den kvikksølvaktige russeren godt.
Alt i alt tror jeg Arsenal vil se ut som et mer balansert lag med van Persie i startelleveren, men jeg må vente og se hva som skjer.

Dette er en av de kampene hvor du kan argumentere for hvilken som helst av de tre mulige resultatene, og når det skjer er det beste valget å gå for uavgjort, ikke minst fordi dette gir den beste prisen av de tre.

Didier Drogba har mistet litt av spruten i de siste ukene, og det sammenfalt med Chelsea sin svake form, men scoringsstatistikken hans most Arsenal er superb, og jeg vil heller kjøpe ham til å score i denne kampen, enn å ikke gjøre det.


Anbefalt spill:

Kjøp uavgjort til 3.4

Kjøp 1-1 til 7.2