Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Klarer ikke å skille topplagene

Skrevet av: Moderator 12.12.2010 11:28

Betfair's ekspert, Andy Gray, er stadig på farten med sine tips fra Premier League. Han tror på en underholdende kamp mellom Tottenham og Chelsea som til slutt ender uavgjort. Han klarer heller ikke å skille Man Utd og Arsenal som skal ut i en durabelig duell mandag kveld og går for uavgjort også i den.

Et stort nordvestlig derby starter søndagskampene for oss, mens den svært avventede kampen mellom Tottenham og Chelsea avrunder helgens action. 

 

Bolton vs Blackburn

Folk som ikke bor i nordøst glemmer muligens eller innser ikke hvor stor denne kampen er for folk der oppe. Til og med i disse dager hvor lag fylles opp med utenlandske spillere vet guttene som er på lagoppstillingen viktigheten av en kamp som denne.

 

Sam Allardyce vil selvfølgelig være desperat etter å vinne over gamleklubben sin, men som jeg sier nesten hver uke er Blackburn et enormt forskjellig lag borte enn hjemme hvor de kan holde stand mot hvem som helst på Ewood Park. Kanskje de er mindre aggressive, har mindre tro på seg selv, hvem vet?

 

På den andre siden har Bolton vært en av de mest hyggelige overraskelsene i årets Premier League. Ikke kun på grunn av resultatene de har fått, men også på grunn av kvaliteten på fotballen de har tidvis spilt. Ved enkelte anledninger har de holdt et veldig bra pasningsspill og spilt ganske pent.

 

Spisspartnerskapet mellom Kevin Davies og Johan Elmander har vært i sentrum av alt det gode de har gjort og jeg tipper at svensken kommer til å legge til flere mål til sesongens målstatistikk i nok en Bolton-seier.

 

Anbefalt spill:

Kjøp Bolton til å vinne til 2.1

Kjøp Bolton til å vinne 2-0 til 12.5

Kjøp Johan Elmander til å score når som helst til 2.5

 

Tottenham vs Chelsea

Tottenham har hatt en ekstra hviledag etter Europabragdene deres og på en travel tid av året kan det utgjøre hele forskjellen. For ikke å nevne det faktum at å spille mot Chelsea i disse dager rett og slett ikke har den samme faktoren av frykt som de ble assosiert med tidligere med tanke på skadene de har og de siste resultatene de har oppnådd.

 

Tottenham kommer til å ha enorm tro på at de kan vinne denne kampen hjemme med tanke på hvordan de har spilt de siste ukene og på den måten de har klart å vinne kamper hvor de ligger under, hvilket alltid er tegn på et sterkt lag. Tapet av Rafael van der Vaart på grunn av skade var et stort slag for Harry Redknapp, men heldigvis sammenfalt det med tilbakekomsten av Jermain Defoe, som allerede er tilbake i målscorerform etter å ha returnert til startrekken.

 

Når det gjelder Chelsea er det en fare for at enkelte spillere har vært i klubben litt for lenge og befinner seg i en slags bekvemmelig sone. Det sier sitt når spillere som Petr Cech sier at til tider har enkelte spillere denne sesongen ikke været sultne nok til å gå ut og kjempe og få ting til å snu når kamper ikke går deres vei.

 

Når det er sagt så må du respektere hvilket som helst lag som har medfødte vinnere som John Terry, Didier Drogba og Michael Essien i rekkene og jeg forventer at disse to lagene deler poengene i en veldig underholdende kamp.

 

Anbefalt spill:

Kjøp uavgjort til 3.45

Kjøp begge lag til å score til 1.75

Kjøp 2-2 til 16.0

 

Wolves vs Birmingham
Det kommer til å være mye lidenskap og satsing her, men jeg kan se for meg at disse to jevner ut hverandre. Kjøp uavgjort til 3.3; kjøp 1-1 til 7.2.

 

Manchester United vs Arsenal

Det er mange store kamper på programmet de neste par ukene, men for de som tror at Chelsea sine dårlige kamper kommer til å fortsette og at det fremdeles er en sesong for tidlig for Manchester City, så er dette den mest avgjørende kampen så langt denne sesongen. Når alt kommer til alt er det Arsenal og Manchester United som har vært de to supermaktene siden begynnelsen av Premier League og er nummer en og to på tabellen, akkurat her og nå.

 

Vi blir nødt til å vente og se hvordan Sir Alex setter opp laget sitt for denne kampen. Kommer Wayne Rooney til å spille litt lenger til venstre som han gjorde så ofte da Cristiano Ronaldo var i klubben som en del av en femmanns midtbane? Kommer Rooney til å stille opp sammen med Dimitar Berbatov som to menn på topp? Eller kommer Rooney til å spille på topp i stedet  for Berbatov, til tross for bulgarerens fem mål mot Blackburn? En ting er sikkert, Arsenal kommer til å sette opp laget på samme måte som de har gjort hele sesongen og det bør bety at Marouane Chamakh får tilliten i stedet for Robin Van Persie, som spilte greit mot Partisan Beograd, men som ikke ser ut til å være i god nok form til å starte en kamp av denne betydningen riktig enda.

 

Det har ikke vært så mye å velge på mellom disse to opp igjennom årene og jeg har ofte sett på hvor bra de respektive forsvarene har spilt når jeg har prøvd å finne ut hva som sannsynligvis kommer til å skje. Uheldigvis, så er jeg ikke sikker på om vi kommer til å finne så mange hint her heller ved denne anledningen. Det stilles fremdeles spørsmålstegn over Arsenal sitt midtre forsvarspar og keeperen mens det er sjeldent at United har klart å stille opp med førstevalget på de bakre fem på grunn av skader.

 

Dersom Cesc Fabregas får klarsignalet for denne kampen kommer han til å være en stor forsterkning for Arsenal når det gjelder  tro på seg selv og moral like mye som alt annet, selvom jeg tviler på at han kommer på langt nær til å være 100 prosent dersom han faktisk spiller en rolle her. De har gjort det ganske bra i hans fravær ved en del anledninger denne sesongen, men de ser bedre ut som lag når han er der, hvilket ikke akkurat kommer som en overraskelse siden han er den beste spilleren deres.

 

Jeg klarer ikke helt å skille på disse to lagene for øyeblikket, så jeg kommer ikke til å prøve. Uavgjort ser best ut og er et resultat jeg tror ingen av trenerene kommer til å være for ufornøyde med.

 

Til slutt, et ord om Arsenal sine tittelsjanser. Som jeg hintet til ovenfor er jeg litt bekymret over det faktum at de mangler litt Premier League-erfaring og hensynløshet i hjertet av forsvaret deres til å gå hen å faktisk vinne tittelen i år, i stedet for å bare komme i nærheten. Men så langt har de vært så gode ved andre områder at de har klart å komme seg unna med det, hvilket er grunnen til at de er på toppen av tabellen. De har fire svært vanskelige kamper som venter mellom nå og nyttår og mens det kommer til å være en utrolig prestasjon å stikke av med 12 poeng fra de kampene vil jeg ikke bli overrasket om de får nok til å fremdeles være på toppen på starten av 2011. De er 5.0 akkurat nå og det er mulig det er siste gangen du kommer til å se dem til en slik høy pris på lenge.

 

Anbefalt spill:

Kjøp uavgjort til 3.55

Kjøp 1-1 til 7.8

Kjøp Arsenal til å vinne Premier League til 5.0