Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Helgetips fra Betfair

Skrevet av: Moderator 10.12.2010 15:56

Helgen står for tur og Betfair er som vanlig på plass med utvalgte tips fra fotballens verden. De tror blant annet på stadig fremgang for Liverpool som skal ut i vanskelig bortekamp mot managerløse Newcastle.

Newcastle vs Liverpool

Avskjeden av Chris Hughton kom muligens som et sjokk på mange, men ryktene er at styremedlemmene aldri riktig følte han var den rette mannen for jobben når de nå returnerte til Premier League og ventet kun på en rekke av dårlige resultater før de ga ham sparken. Jeg ønsker ikke å diskutere alle detaljene av den avgjørlsen her annet enn å si at jeg synes han gjorde en ganske så grei jobb mens han satt i lederstolen og at jeg ønsker ham alt godt. Istedet er det mer relevant å fokusere på hva slags form de er i akkurat nå, og hvordan jeg tror de kommer til å gjøre det mot et stadig bedre Liverpool.

 

Newcastle var dårlige mot West Brom. De mislyktes i å holde ballen i laget, de skapte ikke nok sjanser og ble tatt på sengen gang på gang når de bestemte seg for å ta opp jakten. Det er umulig å vite hva spillere føler etter Hughton sin avskjed, men jeg vil være overrasket dersom de plutselig spiller fantastisk her mot Liverpool; måten de har spilt på i det siste tilsier at eventuelle forbedringer kommer til å være minimale og dersom det er tilfellet er det usannsynlig at det vil være nok til å gi de noe som helst fra denne kampen.

 

Liverpool har ikke plutselig blitt verdensmestere selv, men de vil ha fått troen på seg selv etter den 3-0 seieren mot Aston Villa mandags kveld. Ingen Steven Gerrard, ingen Fernando Torres og ingen Jamie Carragher, men de så fremdeles ut til å være i kontroll under hele kampen og de spilte god fotball til tider, og de klarte å holde buret rent.

 

Jeg har vært imponert over hvor raskt Raul Meireles har etablert seg i Premier League og Sotirios Kyrgiakos har vist bra lederkvaliteter og har stått frem med kompromissløs spilling i fraværet av noen av de eldre spillerene. Det forventes at en av disse, Fernando Torres, er tilbake til denne kampen og det er nok en grunn til at jeg kjøper Liverpool til å ta alle tre poengene.

 

Anbefalt spill: 

Kjøp Liverpool til å vinne til 2.12

Kjøp Liverpool til å vinne 1-0 til 13.0

Kjøp under 2.5 mål til 1.96

 


Aston Villa vs West Brom
-Returen av noen nøkkelspilllere som kommer tilbake fra skade kan utgjøre hele forskjellen her når Villa vinner mot deres Midlandsrivaler. Kjøp Aston Villa til å vinne til 2.22; kjøp 2-1 Aston Villa til 10.5.


Everton vs Wigan
-Det er en stund siden Everton har vunnet, men spillet deres har vært bedre enn hva resultatene tilsier. Dette er muligens en kamp hvor de finner tilbake til vinnermåten. Kjøp Everton til 1.44; kjøp 2-0 til 6.8.


Fulham vs Sunderland
-Jeg forventer ikke at dette kommer til å være den første kampen som vises på BBC sin "Match Of The Day", men jeg forventer at det kommer til å være en tett kamp, så spill med det i tankene. Kjøp uavgjort til 3.3; kjøp 1-1 til 7.0.


Stoke vs Blackpool
-Matthew Etherington har vært strålende de siste ukene og jeg vil ikke bli overrasket over å se at han er involvert i målene når Stoke slår Ian Holloway sine gutter. Kjøp Stoke til å vinne til 1.67; kjøp 2-0 til 10.5.


West Ham vs Man City
-Fraværet av Carlos Tevez kommer til å ta bort litt av City sin brodd, men de bør ha nok til å dra hjem med alle tre poengene. Kjøp Manchester City til 1.87; kjøp 1-2 til 9.4.


 

Inverness CT - Rangers: 

Rangers har vært på sydligere breddegrader og spilt 1-1 i Tyrkia. En kamp de ledet nesten helt inn, men måtte gi slipp på seieren rett før slutt. Det var ikke et toppet lag Walter Grant stilte med der nede, men Miller viste at målformen sitter i enda. Tilbake på skotsk jord skal de til Inverness og måle krefter mot de 4.plasserte vertene.

 

Rangers har faktisk ikke gått av banen borte fra Ibrox i år uten å ha scoret minst 2 mål, og i 5 av 7 kamper har de til og med scoret 3 mål. Det har vært langt mer målrike kamper borte enn hjemme, og laget vil nok gjerne vise at måten de ga fra seg ledelsen i det omvendte oppgjøret for en drøy måned siden var et arbeidsuhell.

 

Inverness har imponert i det siste, og da spesielt offensivt. De har 11 mål på de siste 4 kampene og sist hentet de opp 0-2 borte mot Celtic til et sterkt bortepoeng!

 

To lag som scorer mål innbyr til fotballfest på lørdagsformiddagen. De spenstige kan jo nærmere kampstart se på hva man får på at Rangers setter minst to og tre kasser i løpet av kampen!

 

Selg under 2.5 mål til 2.14.


Borussia Dortmund - Werder Bremen:

I Tyskland har Werder Bremen sjokkert med sine fantastisk dårlige resultater i år og da spesielt på bortebane. Rett nok fikk de 0-0 som en oppmuntring forrige helg mot Wolfsburg og det ble fulgt opp med en fin 3-0 seier i en betydningsløs Champions League-kamp onsdag. Laget har gått på blemmer som 0-4 mot Schalke og 0-6 mot Stuttgart i november. Tidligere i sesongen så holdt de dog et lag som Bayern Munchen til 0-0 og Bayer Leverkusen klarte heller ikke å slå Bremen-laget.

 

Borussia Dortmund er ligaledere, men på hjemmebane har de faktisk til pause i år bare ledet 1 gang! Laget er slow starters og har avgjort sine aller fleste kamper i 2.omgang.

 

Nå er Werder Bremen på gang etter en grusom periode, og selv om Inter som var videre ikke bød på allverdens motstand betyr det nok mye å få seieren i beltet uansett. Hva sluttresultatet blir her skal vi ikke spekulere for mye i, men at Dortmund leder til pause tror vi ikke på.

 

Selg Borussia Dortmund til pause til 2.26.

 

Mallorca - Racing Santander: 

Dette blir et repetisjonsspill fra to uker tilbake, da vi gjorde oppmerksom på Mallorcas sterke defensiv på ferieøya. Da holdt de også nullen mot et bortesvakt Malaga, og det er ikke et mye sterkere bortelag som har tatt turen på søndag.

 

Racing Santander har ikke scoret mer enn 4 mål på sine 7 bortekamper og har tapt hele 6 av dem! Her på Mallorca har de kun scoret i to kamper siden 2005 og alt skriker egentlig mot at laget tar poengene sine hjemme og gir dem fra seg uten veldig kamp borte.

 

Mallorca har bare sluppet inn 2 mål på 7 hjemmekamper og har holdt nullen i fem av dem. Fikk passet påskrevet mot Getafe sist, men hjemme har de tryggheten til å løse denne oppgaven greit.

 

Kjøp Mallorca til å holde buret rent til 2.36.