Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Intervju med "oehb"

Skrevet av: Hans Michael 14.05.2009 13:52

I anledning Boylesports' eksklusive Eurovision konkurranse, har de en ekstra bonus for alle OddsNet-medlemmer. Alle som får bedre poengsum enn den selverklærte Eurovisionsupporteren og aktive OddsNetbrukeren "oehb" er med i trekningen om 4 x 250 kroners bonusspill. Her følger et intervju som Boylesports har gjort med "oehb".

1. Hvorfor har du så stort fokus på Eurovision, år etter år? Interessant spilleobjekt?
Du kan spørre en Lynsupporter hvorfor de liker å spille mot Enga, en Liverpoolsupporter hvorfor de alltid må ligge under mye i store kamper eller Petter Northug hvordan det er å spurte mot Södergren. Svaret er det samme som du får her av meg - 'det er så jævlig enkelt'. Nå skal det sies at det blir litt verre for oss på denne siden av bordet år for år og bookiene blir feigere og feigere på både utvalg og kombemuligheter (ja, dette er en indirekte utfordring til å stole mer på egne krefter og åpne for slikt igjen - noen som er tøffe og selvsikre der ute?), men historisk sett har dette arrangementet vært "ok" å spille på.

2. Hva synes du om Boylesports konkurransen?
Knallbra initiativ! Selv ble jeg jo utfordret til både det ene og det andre så føler jeg stiller med et lite handicap siden "utfordrerbongen" måtte leveres før 1. semifinale, mens siste frist for andre er på lørdag. Boylesports har for øvrig kommet som et skikkelig friskt pust inn i det skandinaviske markedet i det siste. Selv ble jeg skikkelig kjent med de før fjorårets finale (og de ble vel kjent med meg også på godt og vondt - hehe) og om de klarer å styre limitpolitikken sin blir de en av de jeg vil bruke mye fremover.

Kamp 2 på kupongen inneholder forøvrig Østerrike - man skal være rimelig sløv for å sette krysset sitt der (og vedkommende som har laget den H3H'n har fått høre det fra meg. Hehe..) Ellers blir det spanung. Nå er denne åpen helt frem til lørdag, og noen av kampene vil bli kansellert om land ikke kommer til finalen.

3. Noen tips til andre spillere i forkant av lørdagen? Hvilke spill har verdi?
Lørdagens finale. Tja. Nå er stemmegivinga annerledes i år siden det kommer inn jury også i finalen, men skal jeg komme med et tips må det være at Bosnia hevder seg skikkelig. De virker virkelig hete der nede - eller, virket i alle fall før semien. Overrasket over at Topp 4-oddsen man kan få fortsatt er godt over 3, regner med denne vil synke bra frem mot finalestart. I motsatt fall, skulle den stige, anser jeg min tid som MGP-gambler som over. Nå skal det sies at de var noe uheldige med finaletrekningen, men ser vi tilbake på f.eks fjoråret kom jo übersexye Armenias QeleQele greit innenfor Topp4 fra et elendig startnummer. Ellers vil vel denne Rybak hevde seg, men slik en slik vinnerodds får ikke penger her. Er det rettferdighet i verden, eventuelt Europa, og om jeg skal få være veldig subjektiv mtp på både utseende, sang, fremførelse og det meste, så skal vi til Sagaøya neste år. Den islandur flikkur smeltur megur i semi enur!

4. Lordi fra Finland vant et par år tilbake.. Ringer det en bjelle? Hmm, du var vel veldig nære en jackpot da?
Å herre... VIK FRA MEG!!! Og ikke bare Lordi, men hans etterkommere kommer igjen samme tid hvert bidige år - senest på tirsdag kom dette spøkelset og ødela en ellers kjempefin semifinale 1 rent spillemessig. Jackpot og jackpot, det ble et greit MGP-år også da Lordi vant, men hadde blitt champis i badekaret en uke om en av de som plasserte seg på 2. , 3. eller 4. plass hadde tatt pokalen ja! All ære til de som heiv seg på saueflokken som starten rundt 75 og vel stod i langt under ti før finalen startet - for meg har monstrene bare blitt symbol på elendighet og motgang. Vet ikke hva jeg har gjort som fortjener det. Jeg har satt mine føtter ned på finsk jord en gang i mitt liv (en gjennomkjøring i landet med familien til en av mine x'er når vi skulle kjøre fra Karasjok eller Kautokeino og ned til Østlandet etter en påskeferie tidlig på 90-tallet - jeg måtte bare få de til å stoppe slik at jeg kunne skryte av å ha besøkt Suomi også), jeg tror det blir lenge til jeg frivillig avlegger landet med tusen sjøer og en million musikkspøkelser igjen!

5. Oehb, du er en dyktig ekspert på OddsNet. Hvor mye tid ukentlig bruker du på analyser?
Ekspert? Nei, nei absolutt ikke. Jeg dekket norske GET-ligaen med infoinnlegg denne sesongen og ser man på tipsene jeg kom med er det et hån å bli omkalt med det ordet. Uff, det va'kke bra saker. Litt merkelig, idrettene jeg strengt tatt er mest sportslig interessert i, ishockey og fotball, er de jeg spillemessig, i alle fall når jeg kun legger egne subjektive vurderer til grunn, gjør det dårligst på. Tennis derimot, der har jeg meget bra resultater også på egne spill, men med stjerner på Stigis og Frankie på Tennisforumet blir jeg nesten flau når jeg skal forsøke å skrive et tips. Jeg spiller mye settspill ala 2-1, men jeg føler det blir "noe" tynt å skrive en analyse som "Robredo er en typisk 2-1-spiller. Fish er god nok til å ta et sett fra Robredo på grus. Robredo til 4,33 spill @ Boyle" (angående Boyle her - dere er knallbra oddsmessig på settspill - ofte i teten, men veldig gniende på limitene fort. Det var skryt og utfordring i samme setning) f.eks angående tirsdagens kamp hvor Robredo ganske enkelt vant nettopp 2-1 etter han ga fra seg førstesettet.

Må takke min gode kompis Stigis for øvrig som fikk meg tennisinteressert, det startet i kantina på NetCom for lang tilbake hvor jeg grunnleggende fikk "spanjoler og søramerikanere trives best på grus, briter på gress osv". Ja, så grunnleggende. Frankie er også en sinnsyk herlig fyr, men hvordan et kvinnemenneske har klart å kue og roe ned han fremstår for meg som en større bombe enn om verken Norge, Hellas eller Bosnia havner på pallen i årets MGP-finale. Bruker egentlig liten tid på analyser på egen spill. Ser fort hva som skal settes hvor. Ellers spiller jeg mye på oddsendringer og skjevheter i markedet - har lært meg å følge dette på en enkel, grei og lite tidskrevende måte.

Siste nytt: Jeg kan jo ta med at jeg prøver litt på at Hellas tar dagens semifinale foran veslefrikk med fela. Aserbadsjan er også aktuell som Topp4 spill i finalen. Eller retter sagt, jeg anser Norge og Hellas som land som skal inn i Topp4....og at Bosnia, Tyrkia, Aserbadsjan og mulig UK tar to av de andre. MEN må understreke at dette er status FØR semifinale 2 og FØR man vet startnummer i finalen
Sånn, det var alt fra meg! GOOOO Bosnia, Islandur og Rybak! Lykke til ønskes også alle i Boylesports og på OddsNet!


Klikk her for å gå til Boylesports MGP-kupong