Drillo trives best i Norge
Denne siden krever javascript
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Drillo trives best i Norge

Skrevet av: BT Karlsen 30.03.2009 18:01

På onsdag spilles den siste kampen før VM-kvalifiseringen igjen braker løs for det norske fotballandslaget. Finland venter hjemme på Ullevaal stadion. I et normalt norsk klima har bookmakeren Ladbrokes stor tro på norsk seier, og tilbyr en hjemmeodds på 1.90.

Selv med tap i helgen lever Drillo-feberen i Norge. Varmt vær, lett ball og en lang flytur blir godtatt som troverdige forklaringer på tapet i Sør-Afrika. På onsdag kan verken Drillo eller landslaget gjemme seg bak forklaringer. Selv om Drillo mer eller mindre har sikret seg kontrakten som videre landslagstrener gjennom VM kvalifiseringen, har seier på Ullevaal mye å si for et fotballfrelst Norge.

Landslaget er midt i en hard uke med lange flyreiser og tøffe, men ulike kamper. Fra over 30 grader venter nå en gradestokk som vipper så vidt over null. Drillo har gang på gang bevist at han vet hvordan man vinner kamper på Ullevaal, og vi har tro på at denne kampen ikke blir noe unntak. Med gjennombruddshissig fotball og en utvilt Carew på topp, kan dette bli en kamp som varmer et vinterkaldt fotball-Norge, sier Per Scavenius, Myndighetskontakt for Ladbrokes Norge.

Aktuell odds:

Klikk her for å gå til Ladbrokes.com

Norge Finland 1.90 3.20 3.50