Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Ingen Manu- eller Chelseatriumf!

Skrevet av: Moderator 06.12.2010 17:06

Andy Grays legendariske "Game well and truly over" etter 43.30 spilte minutter av en viss fotballkamp i mai 2005 viser at han ikke alltid treffer med sine uttalelser. Denne uken tror han heller ikke så voldsomt på engelske lag i Champions League - er du enig?

I rettferdighetens navn som det heter, det var vel sørgelig få som ikke var enig med han etter Crespo avsluttet "kontringen fra et annet univers" og mektige AC Milan lekte seg til en pauseledelse på tre mål mot røde statister fra Merseyside. Resten av historien kjenner alle som har hørt om en fotball - Riiseinnlegg, Gerrard, Smicer, Gattuso på etterskudd, straffebom av Alonso, mål av Alonso. Det tok seks minutter. Resten av kampen eide en av hviskelekens mestre Jerzy Henryk Dudek mens en etterhvert motløs og tittelløs Andriy Mykolayovich Shevchenko har hatt mer effektive dager på fotballbaner verden rundt.

Denne uken skal fire andre britiske lag ut i kamper i Champions League og samme Gray gir kun lettbeinte Arsenalspillere tillit. Les hvorfor han ikke tror Manchester United, Chelsea eller Tottenham skaper hysteri blant sine tilhengere som nevnte seks minutter og en gal polsk keeper skapte blant YNWA-fansen i mai 2005. Dette er forfattet av Gray og sendt via vår sponsor Betfair:  

Kamper tirsdag kveld

Manchester United vs Valencia
Hvem som enn vinner denne kampen vinner gruppen, det er så såre enkelt. Men jeg tror ikke det kommer til å bli så dramatisk som det høres ut.
Uavgjort holder for United og jeg kan bare ikke se for meg at de taper å bli nummer to i gruppen vil være katastrofalt med tanke på styrken på motstanderen som vil ligge på lur i den neste runden. Vi snakker Real Madrid og Barcelona som potensielle siste-16 motstandere.
Så jeg tror de kommer til å få poenget de trenger, til tross for at de ikke har spilt opp mot sist beste i konkurransen så langt.

Anbefalte spill:
Kjøp 1-1 riktig resultat til 8.2
Kjøp under 2.5 mål til 1.93


FC Twente vs Tottenham
Spurs har for meg vært det mest imponerende av de engelske lagene i årets Champions League, men det er mulig de kommer til kort i forsøket deres på å vinne Gruppe A ganske enkelt fordi kampen deres er så mye hardere enn Inter Milan sin kamp.
Jeg tror Inter kommer til å slå Werder Bremen og derfor blir Spurs nødt til å reise til Twente og de må være positive og prøve å vinne kampen siden ett poeng ikke kommer til å være nok. Bremen har vært svært dårlige, de var sjokkerende borte mot Spurs og dette ser ut til å være nok et Champions League-tap for dem borte i Italia.
Men Spurs har en vanskelig oppgave i Holland. Twente er ikke erfarne Champions League-deltakere, men det er ikke Tottenham heller. Jeg forventer at vertene kommer til å være tente og jeg beklager at jeg tror dette kommer til avslutte med poengdeling. Det vil være synd for Spurs siden de sannsynligvis fortjener å unngå et siste-16 møte med Barcelona, Real Madrid, Bayern München eller et annet stort navn.

Anbefalte spill:
Kjøp uavgjort til 3.6
Kjøp 1-1 riktig resultat til 7.2Kamper onsdag kveld

Arsenal vs Partizan Beograd
Arsenal kommer til å vinne dette, uten problemer, men vil det være nok? Sannsynligvis ikke.
Partizan Beograd har vært laget å slå i denne gruppen og the Gunners kommer til å være det laget med dårligst pris av alle lagene i sisterunden av Champions League. Med det rette.
Men Arsene Wenger kommer til å være irritert på seg selv for at Arsenal ikke holder skjebenen deres i egne hender. De har vært slurvete denne kampanjen og en vanskelig siste-16 kamp kommer til å være deres tvilsomme belønning. Allikevel, jeg forventer en profesjonell kamp fra et sterkt Arsenal-lag.

Anbefalte spill:
Kjøp 3-0 riktig resultat til 7.0
Kjøp Theo Walcott til å score


Marseille vs Chelsea
Dette er en mulighet for Carlo Ancelotti til å la småguttene hans spille en kamp som Chelsea ikke trenger å vinne. Begge lagene vet allerede skjebnen deres Chelsea er gruppevinnere og Marseille nummer to.
Nå som presset er borte kan jeg forestille meg at noen av Ancelottis kommende stjerner får en kamp. Vi vet hva Daniel Sturridge kan gjøre og han bør få litt spilletid. Josh McEachran er en spiller som alle tror kommer til å bli fast innslag på Stamford Bridge i fremtiden, og jeg håper å se ham på onsdagskvelden.
Når det gjelder kampen kan det gå begge veier, men det er mulig det er best å holde med hjemmelaget når de prøver å slå en av konkurransens største navn.

Anbefalte spill:
Kjøp Marseille til 2.36
Kjøp over 2.5 mål til 2.32