Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Wolves med nytt bortetap!

Skrevet av: Moderator 03.12.2010 13:58

Det renner inn med tipsmailer denne fredagen og sist ankommende er fra vår tidligere storspiller Ronny Johnsen. Han er enig i at Chelsea og Manchester City vinner og tar med Blackburn mot et borteråttent Wolves. Pluss en 14 kampers Supertotokupong!

Ronny skriver:

Denne helgas anbefalinger består av 3 kamper fra Premier League med utvalgte hjemmeseiere.

 

Blackburn - Wolverhampton H (odds 1,8)

Blackburn tapte stort (7-1) i sin bortekamp mot Manchester United sist, men vil i beste engelske tradisjon satse alt for å gjennvinne tilliten blant sine fans i neste hjemmekamp. Wolverhampton slo Sunderland 3-2 hjemme sist, men er ligaens dårligste bortelag (0-1-6). Bra kamp for Blackburn å revansjere seg i. Hjemmeseier.

 

Manchester City Bolton H (odds 1,53)

Begge lag spilte uavgjort sist. Manchester City 1-1 mot Stoke borte etter at Stoke utlignet på overtid. Bolton 2-2 mot Blackpool etter å ha kommet tilbake fra 0-2. Selv om Bolton har vært en positiv overraskelse i år, vil trolig hjemmebane og sterkere spillerstall vippe kampen i Citys favør. Hjemmeseier.

 

Chelsea - Everton H (odds 1,35 )

Chelsea var best i spill og sjanser i uavgjortkampen borte mot Newcastle, og kan synes å være på rett vei igjen etter en periode med svak form. Everton tapte siste  hjemmekamp 1-4 mot West Bromwich der viktige Mikel Arteta fikk rødt kort. Chelsea hjemme, opp mot sin vanlige standard, skal vinne denne kampen. Hjemmeseier.

 

Lykke til med spillene !

 

 
Supertoto 14 XL (04.12.2010)

 

Lørdagens Supertoto inneholder kamper fra europeiske toppserier, og frister til spill om høye premier for en relativt lav innsats. Jeg har funnet plass til 6 klare favoritter som anbefales som sikre.

 

I kamp 3 advarer jeg for overraskelse; Birmingham gjør et solid inntrykk og spiller svært ofte uavgjort borte. Stoke er i sin beste form og får et sjeldent bortetips i kamp 6 mot Wigan. Schalke er på sitt beste langt bedre enn tabellposisjonen skulle tilsi, og jeg advarer for mulig overraskelse i kamp 10 mot Bayern Munchen. Real Madrid er ubeseiret hjemme og naturlige favoritter mot Valencia i kamp 14, men er i en helt uvanlig situasjon etter å ha blitt ydmyket 5-0 i Barcelona på mandag. Kampen blir en viktig prøve på lagets evne til raskt å riste av seg en slik opplevelse. Trolig hjemmeseier, men dekk opp hvis kontoen tillater det.

 

1 Arsenal - Fulham                 sikker H

2 Birmingham Tottenham       overraskelse HUB

3 Blackburn Wolves               forslag H

4 Chelsea Everton                 sikker H                    

5 Manchester City - Bolton    sikker H

6 Wigan - Stoke                    forslag B

7 Levante - Atlético Madrid    åpent HUB

8 Chievo Roma                      forslag UB      

9 Blackpool - Man United       sikker B

10 Schalke - Bayern Münch.   overraskelse HUB

11 Osasuna - Barcelona          sikker B

12 AC Milan Brescia               sikker H

13 Montpellier Lyon              åpent HUB

14 Real Madrid Valencia        forslag H(UB)

 

 

 

 

Lykke til med kupongen !