Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

118,9% - lovende start!

Skrevet av: Moderator 03.12.2010 13:27

Mens Betfairs velkjente, og hem'lige, tippeligatipser nå nyter sin lange ferie har hans etterfølger startet lovende: 11 leverte spill, 6 treff og en tilbakebetalingsprosent på 118,9 lover bra. Leverer han eller hun samme tall i helga? Kanskje t.o.m. bedre? Klikk under og følg med selv!  

Vedkommende spenner over et greit spekter...etter 2*treff i norsk hockey torsdag skal vi nå på en liten fotballrundtur i verdensdelen vår. Vi klipper og limer inn følgende:

Etter et lukrativt sidesprang til norsk hockey er det europeisk fotball på menyen igjen i helgen og vi har en noe uortodoks 4-retter klar som vi tror vil smake godt, også for den kresne.

 

Stuttgart - Hoffenheim:

I Tyskland starter de som alltid lørdagsrunden 30 minutter før den engelske runden settes i gang, og kanskje kan dette spillet være inne før man setter seg ned med tippekamp og beina på bordet.

 

Stuttgart kan nok trygt sies å ikke ha fått starten de håpet på og de ligger utrolig nok på nedrykksplass etter 14 kamper! Likevel har de scoret 3. mest i hele ligaen, kun slått av dagens motstander og ligaleder Borussia Dortmund. Så med to lag som scorer mest  i ligaen så er vel overspillet nærliggende? Helt riktig!

 

Hoffenheim slaktet Eintracht Frankfurt i sin siste bortekamp og har med det gått over i hele 4 av 5 kamper siden 31. september. Laget kom stormende inn i Bundesliga for to år siden og var blant de mestscorende da. I fjor scorte de 20 mål mindre enn debutåret, men ser ut til å være tilbake i godlune i år.

 

Selg under 2.5 mål til 2.28.

 


Red Bull Salzburg - Austria Wien:

Vi er ikke fremmed for å prøve oss i de litt mindre profilerte ligaene i Europa heller og den østerrikske har fra tid til annen vist seg å inneholde spillere og lag med kvaliteter. Vi har jo selv Ragnvald Soma som etter å ha kjørt seg vill på motorveien i London på vei til sin første kamp som West Ham-spiller, kjørte seg helt vill i Brann og Viking, men nå spiller i Europe League med Rapid Wien.

 

Her spiller han dog ikke, når Salzburg skal prøve å bygge videre på formen de har sett ut til å ha funnet. Laget har bare sluppet inn 3 mål på 8 kamper i hjemlig serie og ser oppover på tabellen. Det er ikke mer enn 5 poeng opp til Ried på topp, men 1 poeng bak ligger dagens motstander.

 

De kan kanskje bruke det at Salzburg var i Manchester og spilte kamp i midtuken til sin fordel, men i likhet med hjemmelaget har de også virket til å ha funnet formen, så man burde jo nesten håpe at egne ferdigheter vil være nok. Gikk nok på et smertefullt tap mot Soma & Co sist helg med 0-1 hjemme og selv om laget har vært involvert i noen særdeles målrike kamper så har de på bortebane flere under 2.5 enn over.

 

Om man ikke er overbevist enda om at over 2.5 mål er et opplagt salgstilfelle her, så kan man jo tilslutt slenge inn at lagene har 4 oppgjør på rappen under 2.5 mål!

 

Selg over 2.5 mål til 2.22

 


Getafe - Mallorca:

Disse lagene har en ting til felles, de har begge tatt rotta på Sevilla i Sevilla de siste ukene. Først slo Mallorca til for 2 uker siden med en 2-1seier, før Getafe fulgte opp med 3-1 uka etter! Og der Sevilla nå kan sies å slite, har Mallorca passert dem og meldt seg på som en av de jagende lagene til topp 5 i Spania. Hjemme har laget vært nesten upåklagelig, mens de borte i år har gjort noen meget gode opptredener. For hør bare på dette, 2-1 seier mot Sevilla og Valencia i tillegg til 1-1 på Nou Camp mot det som kanskje er verdens beste klubblag, Barcelona.

 

Getafe skal heller ikke slenges helt under bussen, for å komme tilbake i Sevilla etter å ha kommet under 1-0 er absolutt mer enn forventet fra det laget. Det var dog første gang siden 24.oktober at laget tok hjem en 3poenger. Sålangt har laget vunnet halvparten av sine 6 hjemmekamper og Mallorca hadde vært et greit lag å slå for å distansere seg fra lagene på den nedre halvdel og være med blant de lagene som faktisk er utfordrere til top 5 / top 6 i landet.

 

Mallorca er i bra form og viser gode takter også på bortebane. Getafe er et lag som hører hjemme mellom 11. og 16.plass i Spania og vi tror Mallorca viser at laget kan ha innpass over det. For de på jakt etter en mini-jackpot kan det nevnes at man får 4.6 i odds på at Mallorca holder nullen!

 

Selg Getafe-seier til 2.12

 


Catania - Juventus:

Helgens langskudd kommer fra Sicilia, med Catania og Juventus i hovedrollen. "Den gamle dame" som har reist mer eller mindre direkte fra en mer eller mindre selv-ekskluderende-fra-videre-Europe-Leauge-spill-uavgjort i Polen mot Lech Poznan, og Catania som nok gjerne sier seg fornøyd med et hjemmepoeng i en vanskelig kamp.

 

Catania har vært flink å dele broderlig med sine Serie A-kollegaer sålangt. 4-6-4 og 12-12 i målforskjell vitner om at Salomos lov står sterkt i mafialand. Juventus på sin side kommer fra en fin, og noe heldig, 2-0 seier i Genoa sist.

 

De siste årene har lagene møttes 3 ganger på Sicilia. Det har endt med 2 x 1-1 og en 2-1 seier til Juventus. Catania har faktisk på sine 3 år i toppen tatt like mange poeng som Juventus i innbyrdes oppgjør og 4 av 6 har endt med poengdeling og alle har endt 1-1!

 

Kjøp Uavgjort til 3.20.