Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Manu snur etter pause

Skrevet av: Moderator 03.12.2010 13:03

Andy Gray tror Manu sliter seg til tre poeng borte mot Blackpool. Videre vinner også selvsagt andre topplag som Chelsea, Arsenal og Man City.

Betfair har sendt oss følgende:

Blackpool vs Manchester United
Jeg er nødt til å si det Blackpool har overrasket meg på den beste mulige måten denne sesongen. Jeg trodde de kom til å slite, men sannheten er at de ikke har det. De har bevist at jeg tok feil.

Ett hundre present av æren må gis til Ian Holloway som har skapt et lag etter eget hode. De har vært svært eventyrlystne og svært positive i alt de har gjort, men de er ikke på noen som helst måte naive.
I tidligere år har nyopprykkede lag som Swindon og West Brom erklært at de skulle spille på samme måten, men fikk bank og rykket ned. Fem seire allerede i denne kampanjen, inkludert tre bortekamper tilsier at den samme skjebnen kanskje ikke tilfaller the Seasiders.

Men når det er sagt, så er denne kampen annerledes. United er fremdeles ubeseiret i ligaen og selvom de fikk et tilbakeslag på tirsdagskvelden ville jeg ikke ha lagt for mye vekt på United sitt tap på Boleyn-stadion. Jeg tror ingen blir overrasket når et stort lag blir slått ut av Carling Cupen nå om dagen faktum er at jeg tippet at West Ham kom til å vinne i akkurat denne spalten. Jeg håper du fulgte rådene mine!

Jeg tror Blackpool kommer til å gi United kamp på lørdag ettermiddag og jeg tror hjemmelaget kommer til å score først, men at de kommer til å bli hentet opp igjen og passert mot slutten av kampen.

Anbefalte spill:
Blackpool til å lede til pause og Man Utd til å vinne ved fulltid til 26.0 (Pause/fulltid-markedet).
Man Utd til å vinne til 1.39.


Arsenal vs Fulham
Arsenal har tidvis snublet denne sesongen, men jeg kan ikke forestille meg at det kommer til å skje her.
Kjøp Arsenal til 1.3; kjøp 2-0 riktig resultat til 7.2.

Birmingham vs Tottenham
En tøff kamp for Spurs, men de har virkelig sparket fra seg i de siste kampene og kan forsette å holde på drivet.
Kjøp Spurs til 2.16; kjøp 1-2 riktig resultat til 9.6.

Blackburn vs Wolves
Seieren forrige helg var svær for Wolves, men jeg forventer at Blackburn skal finne tilbake til riktig spor.
Kjøp Blackburn til 1.81; kjøp 2-0 riktig resultat til 10.0.

Chelsea vs Everton
Dette er ikke den kampen Everton ville ha valgt etter et motløst hjemmetap.
Kjøp Chelsea til 1.41; kjøp 2-1 riktig resultat til 9.6.

Manchester City vs Bolton
Det er vanskelig å tippe riktig når det gjelder City, men jeg tror dette bør være ganske lett for Mancini sine menn.
Kjøp Man City til 1.58; kjøp 2-0 riktig resultat til 8.2.

Wigan vs Stoke
Wigan fortsetter å slite, men Stoke er ikke akkurat i god form selv.
Kjøp uavgjort til 3.35; kjøp 2-2 riktig resultat til 19.5.

Søndag

West Brom vs Newcastle
Dette kommer sannsynligvis til å bli en tett-kjempende affære mellom to opp-og-ned-lag.

Jeg fryktet for West Brom, men forrige ukes seier på Goodison Park var uvurdelig for the Baggies, som ble stoppet i en veldig dårlig kamprekke før det.

Når det gjelder motstanderene har jeg sett ganske mye av Newcastle denne sesongen og jeg må si at jeg aldri vet hva jeg kommer til å få av dem. De har til tider vært svært gode, men også svært dårlige. Kampen borte mot West Ham var sensasjonell, men hjemmetapene mot Stoke og Blackpool var forferdelige.

Disse to lagene har vært kjente Premier League-navn i en god stund, og det er lett å glemme at begge rykket opp denne sommeren. Av de tre nyopprykkede lagene mente jeg alltid at West Brom var det laget som var best utstyrt til å holde seg oppe, og jeg har ikke endret mening. Roberto Di Matteo er grunnen til det. Denne fornuftige treneren er et ekte talent og Baggies-fans bør føle seg sikre på at laget deres er i trygge hender.

Når det er sagt så er dette en morsom kamp og det er vanskelig å skille disse to lagene. Jeg tror begge kommer til å score og at det kommer til å ende med poengdeling.

Anbefalte spill:
Kjøp 1-1 riktig resultat til 7.6; kjøp under 2.5 mål til 2.04; kjøp uavgjort til 3.45.


Sunderland vs West Ham
Det er utrolig hva en seier gjør for et lag og West Ham fulgte opp den første seiren deres på evigheter med den berømte seieren mot Manchester United på tirsdag kveld. Men kan de klare tre på rad? Jeg tror ikke det.

Sunderland er ikke lette motstandere. De er svært vanskelige å slå, spesielt på Stadium of Light hvor de er ubeseiret denne sesongen og jeg kan ikke se for meg at den statistikken kommer til å ta slutt denne helgen.

Selvfølgelig, etter den seieren mot United kommer West Ham til å prøve å vinne tre kamper på en uke, og jeg kan fortelle deg at det er en kjempevanskelig oppgave. Disse tingene er vanskelige i fotball og det kan være svært slitsomt å spille tre kamper på åtte dager. På grunn av det tror jeg Sunderland kommer til å vinne.

Hjemmelaget har i Danny Wellbeck, Darren Bent og Asamoah Gyan tre spillere som er kjempespennende å se spille, og viktigst av alt, alle tre er i god form. Dersom Wellback starter, så har han for øyeblikket tro på seg selv, og det er i mine øyne gode sjanser for at han kommer til å score når som helst på rundt 3.25.

Anbefalte spill:
Kjøp Danny Wellbeck til å score til 3.25; kjøp 2-0 riktig resultat til 10.0; kjøp Sunderland til å vinne til 1.89.