Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Målfattig spansk storoppgjør

Skrevet av: Moderator 27.11.2010 14:55

Helgens andre Betfairpakke inneholder en tysk hjemmeseier og tre spanske kamper. Sevilla slår Getafe, Køln tar seg av Wolfsburg mens Mallorca holder tett bakover. I mandagens El Clasico tetter begge lag greit igjen!

Dette har Betfair sendt over:

Det nærmer seg helg igjen og vi har funnet fram tre nye spill å by på fra fotball-Europa. Helgen rundes av på elegant vis når Barcelona og Real Madrid braker sammen mandagskvelden. Hvordan det går mener vi å ha svaret på!

 

Sevilla - Getafe:

Før det skal det dog spilles mye fotball og et av lagene som skal i ilden er Sevilla som tar i mot Getafe. Sevilla, som falt litt tilbake til fjorårets synder med å komme under på hjemmebane for så å ha tidenes stormløp mot motstanders mål og utligne rett før slutt, slo til med en oppvisning av det slaget mot Mallorca forrige uke. Det førte til en Fabiano-utligning i 87. min før Mallorca slo rett tilbake og scoret seiersmålet et lite minutt etterpå.

 

Sevilla vil nok ikke inn i samme rytme som de hadde en tid i fjor og har alle tiders mulighet til å slå tilbake når Getafe kommer på besøk. For etter å ha fått stor hjelp av dommeren i kampen mot Zaragoza hvor bortelaget fikk en mann utvist for å ha skulderen koblet til resten av kroppen, så klarte ikke Getafe å utnytte et nesten 40 minutters langt overtall. De hadde sine sjanser, men slet egentlig med å dominere stort mot Zaragosas tapre ti menn som ble anført av ny trener for anledningen. Borte har laget vært horrible med 1-1-4 og det blir ikke nødvendigvis lettere mot Sevilla enn det har vært mot motstanderne sålangt. Nå har laget gått 3 bortekamper på rappen uten å score, og alle har da endt med tap. Det betyr at vi må tilbake til september for å finne sist laget tok bortepoeng.

 

På tross av to seire på de to siste Primera-besøkene her i Sevilla, tror vi Getafe får helstryk denne gang.

 

Spill Sevilla til å vinne til 1.78.F.C.Køln - Wolfsburg:

På hviledagen skal Wolfsburg til Køln for å prøve å kjempe seg opp mot toppsjiktet av tabellen, men laget var fryktelig dårlige mot St.Pauli sist og siste halvtimen hadde de vel knapt en reell sjanse. Borte har laget gitt vekk for mange poeng i år og kun 5 poeng på 7 forsøk er medvirkende til at laget per dags dato er nærmere nedrykkssplass enn en 8. plass!

 

På nedrykksplass finner vi faktisk kampens motstander i Køln som fikk en fin oppreisning med 1-0 seier i Stuttgart etter å ha fått 0-4 i sekken hjemme mot Gladbach kampen før. Har ikke gjort seg helt bort på hjemmebane i år og ligaleder Borussia Dortmund trengte alle  kampens minutter for å stikke hjem med en 2-1-seier her på overtid her.

 

Slik Wolfsburg har prestert i år finner ikke vi noen god grunn til at laget skal være utnevnt til smale favoritter på bortebane. Et Køln-lag som selger seg dyrt på hjemmebane smaker bedre til 2.90 og der går også pengene våre.

 

Spill FC Køln til å vinne til 2.90.

 


Mallorca - Malaga:

Samtidig som det er kamp i Tyskland får Mallorca besøk av Malaga ute på øyen. Laget imponerte stort mot Sevilla sist og vant egentlig ikke veldig ufortjent der. Hjemme er de som oftest sterk og selv med 3-2-1 i år så har de bare sluppet inn 2 mål på de 6 kampene!

 

Malaga har faktisk gjort det bedre borte enn hjemme i år med 2-1-3, men de ligger enda på nedrykksplass når en tredjedel av sesongen nærmer seg ferdigspilt. Her på ferieøya har de faktisk ikke tapt på sine siste 4 forsøk, men med 1 poeng og 1 scoret mål på de siste 4 bortekampene ser det ikke ut til å bli noen klatring over streken på bortelaget.

 

Vi tror Mallorca bygger videre på den fine seieren i Sevilla sist helg og parkerer Malaga i denne. Det er mye som tilsier at Mallorca kan holde buret rent her som de har gjort 4 av 6 ganger i år og betalingen er attpåtil meget god.

 

Spill Mallorca til å ikke slippe inn mål til 2.54.

 

 

Barcelona - Real Madrid:

Så var det El Clasico da. Ifjor vant Barcelona begge oppgjørene og endte opp med å ta serien hjem med 1 kamps margin. I år er Mourinho på plass med sine fiksfakserier og vinnerkultur som går hånd i hånd.  Og mens Real har varmet opp med å banke Ajax 4-0 i Nederland og Bilbao 5-1 på eget gress, så vartet Barcelona opp med ikke mindre enn 8 scoringer mot Almeria før de ydmyket Panathinaikos med 3-0 i Grekenland i midtuken.

 

Som vanlig forventes det et målrikt oppgjør når gigantene møtes og å se på lagenes kamper mot de andre middelmådighetene, som vi fort kan kalle alle de andre lagene i Primera i forhold, virker unødvendig. Innbyrdes står dog disse lagene med 6 av de siste 10 oppgjørene under 2.5 mål og alle de 3 av de 4 siste har endt slik.  Her på Camp Nou har 4 av de siste 5 kampene faktisk endt med max 2 mål! Det kan virke som om de gode offensive kreftene i begge lag utligner hverandre, og for en gangs skyld får forsvaret mulighet til å glimre, noe det viser seg at de gjør når de får sjansen!

 

For oss blir dette et opplagt spill til gjeldende odds og innsatser på målfattig oppgjør er sendt!

 

Spill under 2.5 mål til 2.32.