Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Birmingham fortsetter!

Skrevet av: Moderator 26.11.2010 12:59

Etter storskalpen mot Chelsea sist drar Birmingham til London for å møte Brede Hangeland og hans kompiser. Andy Gray tror oppturen fortsetter for Brum. Arsenal og Spurs avgir begge poeng, mens United, City og Chelsea alle vinner! Og er Liverpoolfansen enig i at de har en fabelaktig trener?

Dette skriver Betfair:

Aston Villa vs Arsenal
Dette er en fantastisk match å starte helgen med, og det bør være en av sesongens mest åpne kamper.
Villa spilte en veldig åpen og angripende fotball mot Manchester United i den siste kampen deres og de var uheldige som ikke slo Sir Alex Ferguson sine menn. Det er veldig vanskelig å spå Arsenal for øyeblikket og jeg er ikke sikker på hvordan de kommer til å reagere etter et veldig skuffende tap i Champions League i midtuken.
Gerard Houllier var kjent for å holde ting tett da han var Liverpooltrener, men jeg er ikke overrasket over å se Villa spille bred fotball under ham. Jeg forventer at laget kommer til å spille mer defensivt, men Villas nåværende skadeliste betyr at de blir nødt til å spille en åpen kamp. Som stillingen er nå, er dette laget byggd for å spille contringsfotball, og dersom Arsenal ikke ordner opp i problemene deres kan de komme til å få trøbbel her.
Jeg var sikker på at Arsenal kom til å vinne på Goodison Park for et par uker siden, men jeg føler ting er annerledes i denne kampen. Problemet deres er at de ikke kan holde buret rent på bortekamper. I angrep med Marouane Chamakh som er spesielt imponerene har de ingen problemer, men i bakrekken gjør de fundamentale feil.
Begge disse lagene er eventyrlystne det er grunnen til at jeg forventer en underholdende kamp men Villa har uten tvil det beste forsvaret. Dersom James Collins kommer tilbake, kommer de til å ha mer enn nok tro på at de kan stoppe the Gunners og det kan hende Claran Clark kommer til å flytte opp til midtbanen. Arsene Wenger er nok kjempeskuffet over at Cesc Fabregas er ute i tre uker, og det kan hende han slipper til Robin Van Persie.
Det kan fort hende at vi kommer til å se en lignende kamp som den da Villa spilte uavgjort mot Manchester United for to uker siden. Hjemmelaget kommer definitivt til å prøve å vinne kampen, men Arsene Wenger kommer til å være desperat etter å få laget hans tilbake på riktig spor og kan være fornøyd med uavgjort.

Anbefale spill:
Kjøp uavgjort til 3.4
Kjøp 2-2 til 15.5
Kjøp begge lag til å score til 1.73


Bolton vs Blackpool
Etter forrige ukes seier mot Wolves, fortsetter Blackpools strålende sesong. Reebook stadion er en vanskelig bane å reise til, spesielt med Bolton i god form.
Anbefalte spill:
Kjøp Bolton til 1.64
Kjøp 2-1 til 9.2

Everton vs West Brom
West Brom blekner raskt og jeg kjøper at min gamle klubb kommer til å finne tilbake til vinnerfølelsen på Goodison.
Anbefalte spill:
Kjøp Everton til 1.62
Kjøp 2-0 til 8.8

Fulham vs Birmingham
Fulham er uforutsigbare under Mark Hughes og jeg tror Birmingham kan bygge videre på forrige ukes seier mot Chelsea.
Anbefalte spill:
Kjøp Birmingham til 4.2
Kjøp 0-1 til 11.0

Manchester United vs Blackburn
United forblir uslåbare denne sesongen: de har ikke spilt på sitt beste på Old Trafford så langt, men jeg kjøper at det blir en rutineseier for hjemmelaget.
Anbefalte spill:
Kjøp Manchester United til 1.3
Kjøp 2-0 til 7.0

Stoke vs Manchester City
City sin seier mot Fulham var viktig for moralen og for tittelhåpene deres. Å få en seier på Britannia er vanskelig, men jeg tror Mancini sine menn kommer til å vinne denne.
Anbefalte spill:
Kjøp Man City til 2.24
Kjøp 1-2 til 10.5

West Ham United vs Wigan
The Hammers er nødt til å vinne snart. Fansen deres fortjener noe å feire og jeg synes ikke at treneren gjør en spesielt dårlig jobb. Jeg kjøper hjemmelaget.
Anbefalte spill:
Kjøp West Ham til 2.04
Kjøp 2-0 til 11.0

Wolves vs Sunderland
Dette er en vanskelig en. Wolves har til tider vært kjempeuheldige denne sesongen mens Sunderland er oppe og need; de slo Chelsea i sesongens beste kamp for deretter å spille uavgjort hjemme mot Everton. Jeg kjøper at Mick McCarthy får et poeng mot gamleklubben sin.
Anbefalt spill:
Kjøp uavgjort til 3.35
Kjøp 1-1 til 7.2

Søndag
Newcastle vs Chelsea
Dersom jeg var Carlo Ancelotti ville jeg ikke ha fått panikk over Chelsea sine tap i det siste. Når alt kommer til alt er Mesterene fremdeles på toppen av ligaen, blandt de siste 16 i Champions League og de har fremdeles nøkkelspillere på vei tilbake.
Newcastle er nødt til å være det mest uforutsigbare laget i Premier League. Storartede en uke, som i seieren deres på the Emirates, deretter dårlige uken etterpå som i tapet mot Blackburn fire dager senere. Mange av de dårligste kampene deres har blitt spilt på St. James Park hvilket er merkelig, spesielt med tanke på den fantastiske støtten de har. Jeg tror de kanskje føler presset ved å spille hjemme, men de er nødt til å spille en toppkamp på søndag om de skal få noe som helst ut av denne kampen.
Chelsea kommer til å nyte denne kampen mer enn de siste kampene de har spilt fordi jeg tror Newcastle kommer til å gi la de ha ballen mye. De hvilte noen av de store spillerene deres i midtuken, men jeg tror seieren mot Zilina var et viktig resultat for the Blues. Ancelotti var nok bekymret over den trege starten deres, spesielt siden de fikk et baklengsmål; den kom som et resultat av en ball som ble spilt rett gjennom midtbanen et område du forventer at Chelsea skal dominere, og viste at de trenger å finne tilbake til de grunnleggende tingene i forsvarsspillet deres. Men måten de holdt seg til oppgaven deres og fikk belønning for strevet var oppmuntrende.
Chelseatreneren kommer til å håpe på at John Terry er klar for denne kampen. Alex og Branislav Ivanovic er gode spillere, men de kommer ikke til å finne glede i å spille mot Newcastle sin Andy Carroll. I disse dager trenger ikke forsvarspillere å være like flinke til å mestre den fysiske utfordringen av spillet som de trengte å være for la oss si 20 år siden. Imidlertid kan Carroll sin gamledagse spillestil rokke ved Chelsea sin bakre firer og dette er definitivt en kamp de ønsker at Terry skal være tilgjengelig for. Likevel, i det store og det hele forventer jeg at de scorer nok mål til å ta alle tre poengene selvom de skulle slippe inn ett i den andre enden.

Anbefalte spill:
Kjøp Chelsea til 1.8
Kjøp 1-3 til 17.5
Kjøp Andy Carroll til å score.

Tottenham vs Liverpool
To fantastiske klubber, to fabelaktige engelske trenere dette kan bli en svært god kamp. Spurs spilte i Europa i midtuken, men jeg forventer at de er friske og klare for denne kampen, hvem som enn spiller.
Jeg ble oppmuntret over Harry Redknapp sine kommentarer om å vinne tittelen etter seieren mot Arsenal forrige uke. For få trenere er ambisiøse på den måten Harry er, og det er ingen grunn til at han ikke skulle ha som mål å vinne ligaen med Spurs denne sesongen. Chelsea har tapt fire, Manchester United har spilt uavgjort i altfor mange kamper, og Harry har en av de beste og største mannskapene i Premier League. Dersom du ikke er ambisiøs denne sesongen kommer du aldri til å være det.
Spurstreneren støter på et dilemma om spilleruttak denne helgen med Jermain Defoe tilbake i form. Skal han gi England-spissen sjansen, eller bør han holde seg til systemet med Van der Vaart som alene spiss, hvilket ga belønning på the Emirates? Det er en vanskelig avgjørelse, men hva enn han velger har Spurs sin frontlinje mål i seg.
Kan det samme bli sagt om Liverpool? Det er avhengig av hvilken Fernando Torres som dukker opp. Han har spilt bedre mot de største lagene denne sesongen, så det er godt mulig spanjolen kommer til å ha en avgjørende rolle om hvordan dette kommer til å utfolde seg.
Enkelte kommentatorere har sagt at Liverpool har tatt ett steg frem og to tilbake i de siste. De har ikke helt endret på det enda som vi kanskje forventet etter seieren deres mot Chelsea men Roy Hodgson kommer til å håpe at laget hans kan bygge videre på seieren deres mot West Ham. Jeg tror tre poeng er for mye å forvente for Liverpool på White Hart Lane, men jeg har følelsen av at de kan gjøre nok til å klare uavgjort. Husk at Tottenham har vært inkonsekvente selv i det siste.

Anbefalte spill:
Kjøp uavgjort til 3.5;
Kjøp 1-1 til 7.6;
Kjøp under 2.5 mål til 1.92.