Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Fem skal bli fire, Eivind ryker!

Skrevet av: Moderator 25.11.2010 12:55

Kun fem deltakere henger med i årets X Factor. NordicBet sine oddssettere har bestemt seg for at søtnosen Eivind blir den som nå må forlate showet. Samtidig er de skråsikre på at vinterens vinner blir Mo. Er du enig?

Ny uke med X Factor og kun fem deltakere igjen som kjemper om platekontrakt og potensiell stjernestatus. Her følger vurderingen NordicBet har sendt oss av helgens utstemning:

Vi er rimelig trygge på at de tre øvrige deltakerne i X Factor står i fare for å ryke ut. Vår favoritt til å ryke ut er Eivind Nyberg Sagli fra Nittedal  til odds 2.15 ." Søtnosen" Eivind flyter litt på at han er søt og flink, men vi er redd han havner litt for mye av skyggene av Mo og Atle. Det er vel ikke helt utenkelig at endel jentestemmer som kunne gått til Eivind nok vil havne i hjertene til de to store favorittene. Muligens kan " Søtnosen" kapre mange ungpiker men Eivind skal slite med å vinne jentene over pubertetsalder fra Mo og Atle. Eivind er en bra artist for alderen, men vi synes han er den svakeste artisten av de gjenværende finalsistene og det gjør at vi tror at han virkelig må slite for å holde seg inne i konkurransen.

Nestfavoritt til å ryke ut neste gang blir Hans Bollandsås som vi tror har en litt for liten fangruppe til å nå helt opp i dette showet. Hans har dog prestert veldig bra i mange uker på rad og dermed har han i allefall bedre odds for å overleve enn Eivind. Om Hans får en dårlig uke i X Facor tror vi han ryker, men hans stabilitet de siste ukene gjør nok til at vi heller mot at Hans med nød og neppe får en uke til i showet.. Vi tilbyr 3.15 om du tror Hans ryker ut av showet på fredag.

Annsofi Pettersen har fått prøvd seg i noen dueller allerde og er derfor helt klart i faresonen. Hun imponerte storveis sist med framføringen av My Lulleby av Maria Mena. Den framførignen var helt rå og leverer Annsofi i nærheten av noe slikt er hun i allefall helt sikker på videre avansement. Vi synes dette var den beste framføringen så langt i årets X Factor og det viser at Annsofi har en framtid som artist. Hun er dog ung og uerfaren og de dårlige dagene er tettere enn hos de med noen år mer på baken. Annsofi har kanskje en liten fordel av at hun er eneste gjenværende jente slik at hun kanskej kan sanke noen ekstra stemmer på det. Hun presterer litt ustabilt og på en dårlig dag er hun den dårligste i feltet og dermes blir ikke oddsene høyere enn 3.50 på at Annsofi er neste deltaker ut av X Factor. Odds på neste til å ryke ut nos Nordibet ser slik ut:


Next to be voted out?
Eivind Nyberg Sagli ( Nittedal)
2.15
 
Hans Bollandsås ( Melhus)
3.15
 
Annsofi Pettersen ( Sarpsborg)
3.50
 
Atle Pettersen ( Skien)
12.00
 
Mo ( Oslo)
35.00


Mo fra Oslo seiler opp som stor favoritt og oddsene på mannen med den store X Factoren raser nedover uke for uke. Det han ikke har i praktfull stemme tar han igjen med sin væremåte og gutten har vist at han greier å skape blest og oppmerksomhet rundt seg som ingen andre i showet. Oddsene er nå nede i 1.35 så her må en virkelig skynte seg om en ikke skal sitte igjen med latterlige odds på han som vinner. Kun en mann ser ut til å ha nubbesjanse mot Mo og det er Atle Pettersen fra Skien. Vi synes vel kanske Atle er vel så bra sangmessig, men selv om han også har stor X Factor så føler vi at seerne dras mest mot at Mo har det lille ekstra. Oddsene på Atle som vinner er nå 3.75. Vi blir i allefall veldig overasket om noen av disse to ryker ut av showet på fredag.Winner
Mo ( Oslo)
1.35
 
Atle Pettersen ( Skien)
3.75
 
Annsofi Pettersen ( Sarpsborg)
13.00
 
Hans Bollandsås ( Melhus)
15.00
 
Eivind Nyberg Sagli ( Nittedal)
17.00
 

Nordicbets odds på X Factor finnes her!